Dodaj do ulubionych

BAZA DANYCH GG

17.06.04, 11:55
Proponuje aby powolac do zycia baze danych nr GG zawierajaca osoby, ktore chca
pogadac o problemach natury egzystencjalnej.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: BAZA DANYCH GG IP: *.torun.mm.pl 17.06.04, 13:23
      ile już było takich propozycji?????????? to Ty podaj pierwszy
    • Gość: only Re: BAZA DANYCH GG IP: *.kabel.telenet.be 17.06.04, 13:48
      a co to wam sie kurna, prywaty zachciewa???
      to forum towarzyskie wam juz nie wystarcza, co???
      a potem ploty kfitna jak mlecze na wiosne!
      ja mowie stanowcze NIE!
      Lepiej roznosci pchly niz PLOTKI!!!!!

no, to sie wypowiedzialam w temacie, hehe
      • Gość: kijana Re: BAZA DANYCH GG IP: 195.207.109.* 17.06.04, 15:25
        łeee tam ja mam MSN, załóż też baze MSN.
        • Gość: only Re: BAZA DANYCH GG IP: *.kabel.telenet.be 17.06.04, 21:29
          kulezanko kijano,
          a moze jednak znajdziesz sobie swoj numerek na GG
          a potem mi podasz????
          • Gość: Kijana Re: BAZA DANYCH GG IP: 195.207.109.* 18.06.04, 15:58
            Nieeeee mogę, mamy w firmie blokady na instalowanie, ino MSN można ;)))
            • Gość: only Re: BAZA DANYCH GG IP: *.kabel.telenet.be 18.06.04, 21:37
              niedobra ta twoja firma, ale tak chcialam sie zapytac o ten staw w ktorym
              plywasz....czy w poblizu jest taki jeden duzy staw z mnostwem ptactwa lotnego???
          • schizoo Re: BAZA DANYCH GG 18.06.04, 21:11
            a moge ja Ci podać???
            • Gość: only Re: BAZA DANYCH GG IP: *.kabel.telenet.be 18.06.04, 21:34
              a masz jakies ciekawe ploty w zanadrzu????
              • schizoo Re: BAZA DANYCH GG 18.06.04, 21:39
                już nie mogę się doczekać,żeby Ci to wszystko opowiedzieć...,a wiesz że.........
                • Gość: only Re: BAZA DANYCH GG IP: *.kabel.telenet.be 18.06.04, 21:40
                  no wiem, ale ja jeszcze sie dowiedzialam ze....no wlasnie, to dopiero jest!
                  • schizoo Re: BAZA DANYCH GG 18.06.04, 21:43
                    teraz to sobie jaja robisz,w życiu w to nie uwierze........
                    • Gość: only Re: BAZA DANYCH GG IP: *.kabel.telenet.be 18.06.04, 21:45
                      no co ty, calkiem serio...i jeszcze to ze....no mowie ci, naprawde sama w to
                      nie wierze, ale to jest prawda!
                      • schizoo czekam na męską decyzje........... 18.06.04, 22:56
                        wyslij e-mail o treści TAK na adres:schizoo@gazeta.pl
                        • Gość: only Re: czekam na męską decyzje........... IP: *.kabel.telenet.be 18.06.04, 23:03
                          a ile wynosi oplata z VAT za wyslanie takiej wiadomosci????
                          • schizoo Re: czekam na męską decyzje........... 18.06.04, 23:05
                            vat za usługi internetowe dla odbiorców indywidualnych po bruxelsku 0%
                            • Gość: only Re: czekam na męską decyzje........... IP: *.kabel.telenet.be 18.06.04, 23:11
                              ja ci kurna dam 0% VAT.....tutaj ten BTW wynosi 21% plus odsetki za
                              zwloke.....a odsetki za samo przypomnienie kurna 20% wartosci uslugi...:(
                              • schizoo Re: czekam na męską decyzje........... 18.06.04, 23:13
                                no to nie każ sobie przypominać...........
                                • Gość: only Re: czekam na męską decyzje........... IP: *.kabel.telenet.be 18.06.04, 23:19
                                  ale ja tak bardzo lubie jak mi ktos listy przysyla, hehe
                                  • schizoo o.k. 18.06.04, 23:22
                                    tylko otwórz klape od kibla.....zeby doleciał ten list.....................
                                    • Gość: only Re: o.k. IP: *.kabel.telenet.be 18.06.04, 23:27
                                      a od ktorego kibla, ze tak smiem zapytac????
                                      bo u mnie to jak w publicznym szalecie.....
                                      • schizoo Re: o.k. 18.06.04, 23:35
                                        no od tego niezalogowanego,oczywiście,żeby chociaż miał szanse
                                        dolecieć...........
                                        • 0nly Re: o.k. 18.06.04, 23:36
                                          a ten z koleczkem to jest dla pan czy dla panow???
                                          • schizoo Re: o.k. 18.06.04, 23:40
                                            tego nigdy nie wiem........ale jak wejde i zobacze pisuar........to znaczy,że
                                            dobrze trafiłem.......................................
                                            • Gość: only Re: o.k. IP: *.kabel.telenet.be 18.06.04, 23:43
                                              no tak, a jak wejdziesz i jakas babka trafi cie w zeby torebka, znaczy ze nie
                                              trafiles....
                                              • schizoo Re: o.k. 18.06.04, 23:50
                                                wtedy,to znaczy,że jeszcze lepiej trafiłem....................
                                                • Gość: only Re: o.k. IP: *.kabel.telenet.be 18.06.04, 23:56
                                                  ooo, to ja sie moze juz nie pytam jak reagujesz jak to jakas babka bedzie
                                                  sprawdzala obecnosc pisuarow, a ty akurat sobie ulge sprawiasz....
                          • panna_marianna Re: czekam na męską decyzje........... 18.06.04, 23:06
                            Gość portalu: only napisał(a):

> a ile wynosi oplata z VAT za wyslanie takiej wiadomosci????
                            Only, nie pytasz co to TAK ma znaczyć?

O D J A Z D

TYLKO DLA KOBIET O MOCNYCH NERWACH !
                            Autor: schizoo
                            Data: 18.06.2004 21:08 + dodaj do ulubionych wątków

--------------------------------------------------------------------------------
                            jeśli chcesz odbyć stosunek ze schizoo wyślij e-mail o treści TAK na adres:
                            schizoo@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka