the_kami 20.06.04, 22:11 Drogie Misie... Podajcie proszę swoje daty urodzin (mogą być bez lat :-P) tudzież imienin. Się przydadzą :-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: Ważne daty... 21.06.04, 07:35 the_kami napisała: > Drogie Misie... Droga Mysiu! > Podajcie proszę swoje daty urodzin (mogą być bez lat :-P) Zrobisz nam horoskop? > tudzież imienin. Chyba jednak nie... > Się przydadzą :-D Aby? Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Ważne daty... 21.06.04, 08:28 konradbryw napisał: > Droga Mysiu! LOL I tak oto dobrze zaczęłam poniedziałek, mimo totalnego zamoknięcia :-DDD > Zrobisz nam horoskop? Też :-D > Chyba jednak nie... To będzie coś więcej niż horoskop :-P > Aby? Rymuje mi się tylko 'żaby', co nawet całkiem nieźle pasuje do pogody :-D Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Ważne daty... 21.06.04, 08:47 the_kami napisała: > I tak oto dobrze zaczęłam poniedziałek, mimo totalnego zamoknięcia :-DDD Parasol noś nawet przy pogodzie. :P > Też :-D hmmm... Jako trzeźwo myślący Baran nie wierzę w horoskopy. :P > To będzie coś więcej niż horoskop :-P Zaczynam się bać. Aha: Alicja 15.05/21.06 Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Ważne daty... 21.06.04, 09:37 konradbryw napisał: > Parasol noś nawet przy pogodzie. :P Nie noszę go nawet przy niepogodzie, bo nie lubię! :-D > hmmm... Jako trzeźwo myślący Baran nie wierzę w horoskopy. :P Ja tesz nie :-D > Zaczynam się bać. Eeee... > Aha: Alicja 15.05/21.06 Wiem wiem, dziś w kalendarku ją zobaczyłam :-D Ucałuj Małżonkę w czółko i pogłaszcz po brzuszku! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Ważne daty... 21.06.04, 08:53 the_kami napisała: A w ogóle to sama nie podałaś swoich. :D Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Ważne daty... 21.06.04, 09:39 konradbryw napisał: > A w ogóle to sama nie podałaś swoich. :D Oj bo... :-D 28.11/niewiemkiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
the-saint Re: Ważne daty... 21.06.04, 22:45 the_kami napisała: > konradbryw napisał: > > > Droga Mysiu! > > LOL > I tak oto dobrze zaczęłam poniedziałek, mimo totalnego zamoknięcia :-DDD > > > Zrobisz nam horoskop? > > Też :-D Czyli co? Bedzie to choro-skop? :) czyli szybki przeglad popularnych srodkow przeczyszczajacych? :) > > > Chyba jednak nie... > > To będzie coś więcej niż horoskop :-P Aha - czyli jednak znowu mialem racje :P A. Odpowiedz Link Zgłoś
agorz Re: Ważne daty... 21.06.04, 13:02 the_kami napisała: > Drogie Misie... > > Podajcie proszę swoje daty urodzin (mogą być bez lat :-P) tudzież imienin. > Się przydadzą :-D > 13 luty / 13 luty W tym samym dniu jedno i drugie :o( a rok 1967 (mogę się przyznać, w końcu nie jestem kobietą) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Ważne daty... 21.06.04, 13:45 the_kami napisała: > Drogie Misie... Draga KaMisiu > Podajcie proszę swoje daty urodzin (mogą być bez lat :-P) tudzież imienin. 26 października tudzież 1 marca. > Się przydadzą :-D > Nie strasz. R Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Ważne daty... 21.06.04, 14:08 raduch napisał: > Draga KaMisiu To mi się skojarzyło z 'draganem', a to ze smoczycą. Czy ja jestem smoczycą? <Kami_z_zainteresowaniem> > Nie strasz. Myślałby kto, że Wy tacy strachliwi :-P Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Ważne daty... 21.06.04, 14:15 > To mi się skojarzyło z 'draganem', a to ze smoczycą. > Czy ja jestem smoczycą? <Kami_z_zainteresowaniem> Nie. Ale nie martw się, jeszcze troszeczkę... Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Ważne daty... 21.06.04, 14:35 the_dzidka napisała: > Nie. Ale nie martw się, jeszcze troszeczkę... > I Ty będziesz teściową, tak? R Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Ważne daty... 21.06.04, 14:56 raduch napisał: > I Ty będziesz teściową, tak? No to jeszcze zdecydowanie dłuższa chwila :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Ważne daty... 21.06.04, 16:30 > I Ty będziesz teściową, tak? Zięć niech się martwi :-P Idę do domu wreszcie?! Odpowiedz Link Zgłoś
the-saint Re: Ważne daty... 21.06.04, 22:48 the_dzidka napisała: > > I Ty będziesz teściową, tak? > > Zięć niech się martwi :-P > Idę do domu wreszcie?! > A kto rower przyprowadzi? :P A. Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Ważne daty... 21.06.04, 14:34 the_kami napisała: > raduch napisał: > > > Draga KaMisiu > To mi się skojarzyło z 'draganem', a to ze smoczycą. Aaaale literówa, coś mi się ze współpracą półkul mózgowych niedobrego porobiło? :-D > Czy ja jestem smoczycą? <Kami_z_zainteresowaniem> > A mnie ze Shrekiem, a konkretniej z Osłem. W zamku. :-) R Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Ważne daty... 21.06.04, 14:57 raduch napisał: > Aaaale literówa, coś mi się ze współpracą półkul mózgowych niedobrego > porobiło? :-D Nie wiem? :-DD > A mnie ze Shrekiem, a konkretniej z Osłem. W zamku. :-) Wobec tego ja jestem Osłem, czy Shrekiem? <Kami_zamotana> :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Ważne daty... 21.06.04, 15:00 the_kami napisała: > Wobec tego ja jestem Osłem, czy Shrekiem? <Kami_zamotana> :-DDD > "Ależ ty jesteś smoczycą, no oczywiście..." powiedział Osioł. R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Ważne daty... 21.06.04, 14:16 26 kwietnia. Jakby ktos nie pamiętał... - Dzidka Odpowiedz Link Zgłoś
the-saint Re: Ważne daty... 21.06.04, 22:53 the_kami napisała: > Drogie Misie... > > Podajcie proszę swoje daty urodzin (mogą być bez lat :-P) tudzież imienin. > Się przydadzą :-D Ooo! Szykuje sie nam nowa prezydencica :D z czarnom teczkom :) Ale niech bendzie: 23-04/06-10 oba daty som z biezoncego roku. A. PS. Bede kandydowal na (p)osla wiec sie wprawiam jak umiem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Ważne daty... 21.06.04, 22:56 the-saint napisał: > Ale niech bendzie: 23-04/06-10 oba daty som z biezoncego roku. Dla ułatwienia - Juras odwrotnie :-D > PS. Bede kandydowal na (p)osla wiec sie wprawiam jak umiem... :) Doskonale Ci Kochanie idzie :-PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Ważne daty... 22.06.04, 07:36 > Doskonale Ci Kochanie idzie :-PPPPP Z ust mi to wyjęłaś!! Odpowiedz Link Zgłoś