the_kami 21.06.04, 11:11 ... mnie boli. I w ogóle mi się nie podoba. O! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: głowa... 21.06.04, 11:46 the_kami napisała: > ... mnie boli. I w ogóle mi się nie podoba. O! Wcale Ci się nie dziwię. Mnie też się nie podoba. Świat jest paskudny. Brak zrozumienia, zaufania, miłości, życzliwości i słońca. Same bu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: głowa... 21.06.04, 13:06 A my chcemy tylko tańczyć, śpiewać i kochać... Bu, bu, bu po wielokroć. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: głowa... 21.06.04, 13:14 the_kami napisała: > A my chcemy tylko tańczyć, śpiewać i kochać... Ja nie mam aż tak wygórowanych wymagań... Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: głowa... 21.06.04, 13:34 the_dzidka napisała: > Ja nie mam aż tak wygórowanych wymagań... A myślałam, że odpuścisz śpiew ze względów humanitarnych :-P Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: głowa... 21.06.04, 14:17 > A myślałam, że odpuścisz śpiew ze względów humanitarnych :-P Śpiewam jak Balet Teatru Wielkiego, tańczę jak "Poznańskie Słowiki"... O kochaniu lepiej nie mówić, jestem odganiana patykami. Ze wstrętem. Odpowiedz Link Zgłoś