legenda12345 23.05.12, 00:03 Poszukuje aseksualnego Pana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudawredota Re: Aseksualni 23.05.12, 00:17 Uuuuuuuuuuuuuuuuu...ostro pojechałaś :P Odpowiedz Link Zgłoś
legenda12345 Re: Aseksualni 23.05.12, 00:23 dlaczego? czy to takie dziwne, być aseksualną ? Odpowiedz Link Zgłoś
rudawredota Re: Aseksualni 23.05.12, 00:27 Jak dla mnie - cholernie dziwne! Jestem kobietą, pragnę mężczyzny. Czy to takie dziwne????? Zgodne z naturą, o ile wiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
legenda12345 Re: Aseksualni 23.05.12, 00:39 Ja Ciebie rozumiem. Dlaczego Ty mnie nie rozumiesz? Tak jak Ty pragniesz tak właśnie (z taką samą siłą) ja nie pragnę mężczyzn. Lubię ich, lubie z nimi obcować, pracować ale............ nie daj Boże żadnych zbliżeń! Nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
rudawredota Re: Aseksualni 23.05.12, 00:50 To prawda, masz rację. Nie rozumiem. Nie potępiam, nie piętnuję, ale po prostu nie rozumiem. Dlaczego? Hmmm.... Tak czuję. Jesteś zraniona...? :( Odpowiedz Link Zgłoś
legenda12345 Re: Aseksualni 23.05.12, 00:58 Od razu zraniona. Nie czuję sie zraniona. Nie mam poprostu ochoty na zbliżenia, nie wyobrażam sobie tego. Bardzo się brzydzę! Odpowiedz Link Zgłoś
rudawredota Re: Aseksualni 23.05.12, 01:04 Nie czujesz, a jednak.... Coś z Tobą nie tak. Zbliżenie kobiety i mężczyzny to cudowne uczucie dla każdego z nich. Zazwyczaj. Jesteś wyjątkiem. Cóż. Brzydzisz się? ?????? Hmmm..... To jednak nie całkiem normalne. Może jakaś terapia pomoże? Nie wiem, nie jestem fachowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
legenda12345 Re: Aseksualni 23.05.12, 01:24 Dzieki, ze chociaż Ty zareagowałaś na mój wpis. Mały jest odzew i zainteresowanie. Wiem, że nie jestem sama. Takich osób jak ja jest więcej. Chciałabym z nimi nawiązać znajomości. Terapia mi nie pomoże, bo wiesz, to jest tak samo jak z uzależnionymi od seksu tylko, że odwrotnie. Nierówno los ludzi obdzielił.Jedni mają zbyt duży popęd seksualny a my aseksualni bardzo mały lub wcale. Albo tak samo jak z gejami czy lesbijkami- ich też się nie leczy! Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Aseksualni - rozumiemy. 23.05.12, 01:29 mam aseksualnego brata. nie homo - nie pedal. po prostu aseks. tylko powiedz - jaka role gra dla Ciebie plec ? bo on tez lubi kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
legenda12345 Re: Aseksualni - rozumiemy. 23.05.12, 01:41 jestem kobieta, wolę rozmawiać, pracować jednak z mężczyznami. Dardzo źle jestem odbierana przez kobiety- BO O ZGROZO JESTEM ATRAKCYJNA I PARADOKSALNIE BARDZO SIE FACETOM PODOBAM. Odpowiedz Link Zgłoś
rudawredota Re: Aseksualni 23.05.12, 01:34 Czyli, tak po prostu masz, taka jesteś. Źle ci z tym? Czujesz brak czegoś? Czy może jest Ci dobrze, jak jest? W każdym razie, życzę szczęścia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
legenda12345 Re: Aseksualni 23.05.12, 01:45 Generalnie niczego mi nie brakuje. Może tylko tego, ze chcialabym nawiazać jakies znajomosci z ludzmi podobnymi do siebie, mialabym o czym pogadac. Normalni czyli wszyscy seksualni nie bardzo mnie rozumieja(nie ukrywam swojej orientacji). Potrzebuje tylko akceptacji i podobnych sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Aseksualni 23.05.12, 19:27 Proponuje zawierac znajomosci jedynie z eunuchami. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Aseksualni 23.05.12, 21:08 llegenda12345 napisał(a): > Dzieki, ze chociaż Ty zareagowałaś na mój wpis. Mały jest odzew i zainteresowanie. Jak myślisz, ile może być osób aseksualnych na forum "Towarzyskie"? > Wiem, że nie jestem sama. Takich osób jak ja jest więcej. Chciałabym z nimi nawiązać > znajomości. Terapia mi nie pomoże, bo wiesz, to jest tak samo jak z uzależnionymi od > seksu tylko, że odwrotnie. Psychoterapia na pewno Ci nie pomoże, ale czy badałaś sobie poziom hormonów? > Nierówno los ludzi obdzielił.Jedni mają zbyt duży popęd seksualny a my aseksualni bardzo > mały lub wcale. Albo tak samo jak z gejami czy lesbijkami- ich też się nie leczy! Porównanie nietrafione. Homoseksualizm to nadal pożądanie. U Ciebie tego pożądania nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Aseksualni 23.05.12, 20:47 legenda12345 napisał(a): > Ja Ciebie rozumiem. > Dlaczego Ty mnie nie rozumiesz? Po pierwsze z Twoich wypowiedzi wynika, że Rudej Wredoty jednak nie rozumiesz. Po drugie Ruda Wredota wcale nie musi mieć jakiegokolwiek powodu, aby Ciebie nie rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Aseksualni 23.05.12, 20:41 legenda12345 napisał(a): > dlaczego? czy to takie dziwne, być aseksualną? Tak Odpowiedz Link Zgłoś
legenda12345 Re: Aseksualni 23.05.12, 22:30 dziekuje za wszystkie wpisy, spostrzezenia i uwagi. Tematem bylo: ASEKSUALNI- nikt taki sie nie wpisał! Jak do tej pory mam odzew od innych niz tak jak w tytule. Pozdrowki dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Aseksualni 24.05.12, 15:03 legenda12345 napisał(a): Poszukuje aseksualnego Pana Zawsze uwazalem, ze wyjawszy seks - to kobieta z kobieta bardziej sie dogaduje , niz z mezczyzna. Czyzbym sie mylil ? Odpowiedz Link Zgłoś
pocztanestor Re: Aseksualni 29.06.12, 14:14 Witam, piszę reportaż prasowy na temat osób o orientacji aseksualnej. Zależy mi na rozmowach z osobami, które tak się postrzegają, na temat ich doświadczeń i przeżyć. Czy byłabyś może zainteresowana spotkaniem/rozmową? Jestem dostępny pod mailem pocztanestor@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś