Dodaj do ulubionych

dobra, dzieciatka!

22.06.04, 13:57
zapodajem, ze chiba dzisiaj zechce mi sie kartacze robic. jakby co.
a zjesc to mi sie chce juz taaak dluuuuggooooo!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Slawek Re: dobra, dzieciatka! IP: *.obr.pl / 212.244.82.* 22.06.04, 14:01
      ej, czorciku, to igiełki nie działają ? :)
      • czort Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 14:10
        dzialaja, ale musze jesc co 3 godziny!!!!
        • Gość: Slawek Re: dobra, dzieciatka! IP: *.obr.pl / 212.244.82.* 22.06.04, 15:47
          To znaczy się, chce ci się tarkować. Polecam, bardzo energochłonne zajęcie no
          i poiling paluszków i paznokietków murowany :)
          • szkodnik Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 19:23
            .....witajta rjebjata....:)))
    • crimen Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 19:30
      To wystrzel kilka na południe;)))
      • Gość: only Re: dobra, dzieciatka! IP: *.kabel.telenet.be 22.06.04, 19:37
        znowu zes ploty przylazl roznosic????
        • crimen Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 19:40
          Co mam roznosić, jeśli nikt mi nic nie mówi;)
          • Gość: only Re: dobra, dzieciatka! IP: *.kabel.telenet.be 22.06.04, 19:41
            no bo nie dajesz nikomu do glosu dojsc, tak nawijasz, kurde!
            • crimen Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 19:44
              Ja prawie nic nie mówię, bo do kogo?;)
              • Gość: only Re: dobra, dzieciatka! IP: *.kabel.telenet.be 22.06.04, 19:47
                juz ja cie znam, nawet jak nic nie mowisz to dajesz do zrozumienia, mrugajac
                tymi swoimi zdradliwymi oczami!
                • crimen Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 19:50
                  Znowu ta nadinterpretacja.Kobiety mają tendencję do poszukiwania komunikacji
                  niewerbalnej;)))
                  • Gość: only Re: dobra, dzieciatka! IP: *.kabel.telenet.be 22.06.04, 19:53
                    juz ty sie nie tlumacz, tylko gadaj co wiesz, no, nadawaj!
                    • crimen Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 19:55
                      Wszystko Ci już powiedziałem jak na spowiedzi i wtedy mnie rzuciłaś:)
                      • Gość: only Re: dobra, dzieciatka! IP: *.kabel.telenet.be 22.06.04, 20:17
                        przy mnie bylbys nieuzyteczny: nikt by ci sie juz nie zwierzal, hehehe

(a tak i wilkiem, i orlem juz byles, ciekawe co dalej bedziesz ze zwierzania
                        sie przechodzil, hehe)
                        • crimen Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 20:23
                          Czy mam przez to rozumieć że nikt Ci nie ufa?;)
                          • Gość: only Re: dobra, dzieciatka! IP: *.kabel.telenet.be 22.06.04, 20:36
                            wow, czy mam to rozumiec ze jestes jedyna osoba ktora mi ufa????
                            • crimen Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 20:38
                              A znasz jeszcze kogoś?;)
                              • Gość: only Re: dobra, dzieciatka! IP: *.kabel.telenet.be 22.06.04, 20:55
                                ja nie, ale moze mi kogos przedstawisz???
                                • Gość: badylek Re: dobra, dzieciatka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 20:57
                                  pani Orłowska ;)))))
                                • crimen Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 21:00
                                  Jeden spowiednik Ci nie wystarczy?;)
                                  • Gość: only Re: dobra, dzieciatka! IP: *.kabel.telenet.be 22.06.04, 21:06
                                    od czasu do czasu trzeba tego jednego wyslac w teren w celu jego zbadania,
                                    znaczy terenu....w miedzyczasie moge wysluchiwac kolejnych spowiednikow...
                                    • crimen Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 21:11
                                      Niech Ci będzie.Masz prawo do drugiego.W końcu mnie już dawno rzuciłaś;)
                                      • Gość: only Re: dobra, dzieciatka! IP: *.kabel.telenet.be 22.06.04, 21:19
                                        dochodza do mnie sprzeczne informacje, iz to mnie rzucano....poprosze o
                                        przeprowadzenie bardziej wnikliwego badania w tej sprawie.....
                                        • crimen Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 21:24
                                          To nie ja przed Tobą uciekłem z kraju;)
                                          • Gość: only Re: dobra, dzieciatka! IP: *.kabel.telenet.be 22.06.04, 21:36
                                            alez ja nie ucieklam, tylko stworzylam ci szersze pole dzialania....powiniennes
                                            to docenic.....
                                            • crimen Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 21:44
                                              Co tu doceniać?Stary przeputał karton z posagiem i gdzie tu szersze pole;)
                                              • Gość: only Re: dobra, dzieciatka! IP: *.kabel.telenet.be 22.06.04, 21:55
                                                kartonu nie przeputal tylko ladnie zlozyl, bo mial nadzieje ze wielblady bedzie
                                                hodowal i zagroda byla wieksza potrzebna....
                                                • crimen Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 22:00
                                                  Teściu chciał zamienić swoją motorynkę na wielbłąda???Nie uwierzę:)
                                                  • Gość: only Re: dobra, dzieciatka! IP: *.kabel.telenet.be 22.06.04, 22:04
                                                    nie za motora tylko za moja cnote.....przeliczyl sie bo nie byla tyle warta...:(
                                                  • crimen Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 22:07
                                                    Nawet złamanego wielbłąda nie dostał???No to go pokarało za naszą krzywdę;)
                                                  • Gość: only Re: dobra, dzieciatka! IP: *.kabel.telenet.be 22.06.04, 22:19
                                                    jaka wasza??? a to was bylo wiecej???
                                                    a wiec jednak siatka istniala!!!
                                                  • crimen Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 22:30
                                                    Pewnie.O Bin Ladenie słyszałaś?Z rozpaczy dwa drapacze rozwalił w Stanach:)
                                                  • Gość: only Re: dobra, dzieciatka! IP: *.kabel.telenet.be 22.06.04, 22:33
                                                    no slyszalam....a wczesniej uprawialiscie plantacje dziewczynek w belgii....
                                                  • crimen Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 22:36
                                                    To nie my, to konkurencja.Znikam;)
                                                  • Gość: only Re: dobra, dzieciatka! IP: *.kabel.telenet.be 22.06.04, 22:45
                                                    to znikaj, i spraw sie ladnie, i nie pojawiaj sie bez swiezych dostaw
                                                    informacji niepotwierdzonych, te zawsze w cenie.....
      • randia Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 19:37
        A ja tam bym wolala na poludniowy zachod!!!...:)))))))))))))
        Buziaki cuksie...:)**
        • crimen Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 19:41
          Buziaczki Syrenko morska;)***
          • randia Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 19:42
            Coz tam na poludniu slychac???:)))))))
            • Gość: only Re: dobra, dzieciatka! IP: *.kabel.telenet.be 22.06.04, 19:44
              no tak, to dobre pytanie, zobaczymy ile wie i ile da sie z niego wyciagnac....:)
            • crimen Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 19:46
              Wszystkie wrony stąd uciekają.Chyba nam koniec świata zlikwidują;)
              • Gość: only Re: dobra, dzieciatka! IP: *.kabel.telenet.be 22.06.04, 19:49
                tez mnie sie wydaje, ze wam koniec swiata skasuja, i powstanie tam
                ogolnoeuropejskie centrum informacji niesprawdzonej.....
                • crimen Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 19:51
                  Od informacji już dawno mnie odcięli:)))
          • Gość: only Re: dobra, dzieciatka! IP: *.kabel.telenet.be 22.06.04, 19:43
            widzisz, randia, on juz cos chce!
            mowie ci randia, nic mu nie mow bo wypapla!
            • randia Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 19:49
              Teraz to on zdradza.... ale oczkami...:))))
          • szkodnik Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 19:47
            crimen napisał:

> Buziaczki Syrenko morska;)***

....ja ci qrde dam buziaczki...;)
            • crimen Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 19:50
              Od Ciebie nie chcę:)))
              • szkodnik Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 19:51
                ....chcieć nie musisz a dostać dostaniesz...:)
                • crimen Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 19:52
                  Biednemu zawsze wiatr w oczy:)
            • Gość: only Re: dobra, dzieciatka! IP: *.kabel.telenet.be 22.06.04, 19:51
              tobie tez mowie szkodnik, nic mu nie dawaj, bo on nie bedzie szanowal, mowie
              ci, roztrwoni jak nic!
              • randia Re: dobra, dzieciatka! 22.06.04, 20:03
                Swoje dziewictwo tez roztrwonil, O!!!!!!
                i to nie dokladnie wiadomo z kim i a ile!!!!
                • Gość: leziox Re: dobra, dzieciatka! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.06.04, 21:47
                  Dziewictwo dziewictwem,ale jezeli zgubil do tego okulary,te urocze,znane ze
                  zlotu PIPA no to juz rozumiem czemu nikt mu sie zwierzac nie chce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka