sloggi 23.06.04, 12:35 W sumie Dan nie zostawił mi kluczy, ale drzwi były zamknięte tylko na klamkę. Wejdę jak do lokum, podleję kwiaty, przewietrzę - tak aby gospodarz po powrocie zastał wszystko w porządku :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danway1 Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 25.06.04, 19:39 Dzięki śliczne za przewietrzenie tego lokalu, bo zaczęło nie miło pachnieć. Pozdrawiam wakacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 30.06.04, 22:02 dzis ja podlewam kwiaty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kris01 Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 01.07.04, 11:08 Ja nie będę nawet proponował, bo mógłbym je tylko ususzyć Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 01.07.04, 11:40 Dzisiaj sam sobie podleje kwiatuszki skoro Kris nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
kris01 Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 01.07.04, 13:12 Nie to że nie chcę, ale później to już tylko suchołuski byłyby w doniczkach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 01.07.04, 15:56 tylko ich nie przelej bo zgnija... Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 03.07.04, 14:38 Wczoraj nikt nie podlewal roslinek, wiec chyba ja je dzis podleje. Uwaga otwieram okna, bede wietrzyl ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 03.07.04, 20:51 alez sie tu przeciag zrobil :-P ale przynajmniej podmuch wiatru przywial nam Ole :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 03.07.04, 22:40 Rozumiem, ze mam wietrzyc dalej :-) Tylko siatki zalozyc, zeby lapac przybylych i do pisania zachecac. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 04.07.04, 14:19 no jasne ze tak ;-), tylko te siatki musza byc naprawde wytrzymale, coby ich nie przerwali i znow nie wyfruneli :-P Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 04.07.04, 18:05 Sieci zapuszczone, o ich wytrzymalosc sie nie martw ;) To sieci na grube ryby ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 04.07.04, 21:47 no to teraz czekamy na efekty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 04.07.04, 00:13 Brawo dla Seby !! Jak ty to zrobiłeś, że Ola się nawróciła na Drogę Chrześcijańską?? :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 04.07.04, 00:32 No widzisz ciebie tez przywialo. Od kiedy to jest wiara chrzescijanska??? Myslalem, ze to sekta jest. Jedynie sluszna i poprawna. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 04.07.04, 00:36 Ja już straciłem wątek, co to w ogóle jest. Może to nowa religia?? Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 06.07.04, 03:16 Kwiaty podlane, wszystko zamykam, klucz zostawiam u sasiada - jakbym nie zdazyl rano otworzyc, to go budzcie. Otwierajcie i bawcie sie dobrze. ;-) No, a my idziemy spac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 06.07.04, 03:18 no nareszcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 06.07.04, 15:01 kwatuszki wlasnie podlalam, okna tez otworzylam i sie wietrzy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 06.07.04, 22:44 ale tym razem nikogo nie przywiało!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 06.07.04, 22:45 jak to nie?? ciebie z Alaski :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 06.07.04, 22:48 To tylko jego glos przywialo, on sam dalej tam siedzi. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 06.07.04, 22:50 no i dobrze, forum jest nasze!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 06.07.04, 22:59 Ja nie mówiłem o sobie :P tylko, że innych nie przywiało. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 09.07.04, 00:33 to juz dwa dni jak nie podlewalismy kwiatkow wiec pora zrobic to teraz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 09.07.04, 11:49 w nocy się kwiatków nie podlewa!! Bo brak im słonka. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 09.07.04, 11:51 Nocą najlepiej, bo ziemia nie jest nagrzana. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 10.07.04, 17:20 W sumie tak. Ale w nocy ziemia więcej wypije. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 09.07.04, 15:27 jak nie bylo chetnego do podlania w dzien to trzeba bylo podlac w nocy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 10.07.04, 17:21 Każda pora jest dobra to podlania kwiatków, ale nie polecam wietrzyć w nocy bo się komary napchają :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 10.07.04, 23:52 Albo jakie wampirki wlecą ;-) Jednych pogryzą tylko, innych zagryzą. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 11.07.04, 14:51 chyba wiem kogo zagryza ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Jest niedziela. Pora na otwarcie okna. 11.07.04, 04:53 Jest już kilka godzin niedziela, ale dopiero teraz przyszła odpowiednia pora, żeby przewietrzyć forum na niedziele. Seba nie zapomnij na wieczór zamknąć okna, bo się znów jakieś muchy napchają!! Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Jest niedziela. Pora na otwarcie okna. 11.07.04, 04:59 Jakie muchy?? Przywialo przecież Maje i Slogiego, więc chyba powinieneś być zadowolony. Gosia się też udziela, forum pnie się po drabince w góre. Zresztą cały czas ktoś tu pilnuje więc nie widze sensu w zamykaniu okien. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Jest niedziela. Pora na otwarcie okna. 11.07.04, 05:01 Chyba, że znowu będziesz pilnował w nocy, aby żadne nie powołane stworzonka nie pełętały się po forum. To, że Sloggi i Maja się zjawili to Twój sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Jest niedziela. Pora na otwarcie okna. 11.07.04, 05:07 To również zasługa Justyny, gdyby nie budziła mnie co jakiś czas tym pogrzebaczem z gablotki to nie byłoby tych wszystkich rekordów i nie miałby kto wietrzyć forum, więc nie przywiałoby z powrotem forowiczów. Mam tylko nadzieje, że nie jest to jednorazowe pojawienie się i forum znowu zacznie tętnić życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Jest niedziela. Pora na otwarcie okna. 11.07.04, 05:09 Też mogę mieć tylko taką nadzieję, że tak już pozostanie. Dobrze by było jakby inne osoby z powrotem zostały przywiane w te strony. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Jest niedziela. Pora na otwarcie okna. 11.07.04, 14:58 jak bym cie nie budzila to nie mialabym z kim brykac ;-). zreszta nie narzekales na ten pogrzebacz i to przeciez ty go zaproponowales. ja tylko zrobilam z niego uzytek :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka wietrzenie forum dziala ;-) 12.07.04, 14:13 jak widac codzienne wietrzenie jest skuteczne. oby tak dalej i oby poza Beata wiecej ludzi nam przywialo ;-) pozdrawiam wyjezdzajaca w sobote Odpowiedz Link Zgłoś
bettyy Re: wietrzenie forum dziala ;-) 12.07.04, 14:41 tak, tak, tylko proszę drzwi zamykać jak okienko otworzone... bo będzie przeciąg i jeszcze kogoś wywieje ;o)))) <tfu tfu... odstukane w niemalowane> Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: wietrzenie forum dziala ;-) 12.07.04, 22:19 no juz jednego wywialo a mnie wywieje w sobote :-(. ale bedzie dobrze, musi byc dobrze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bettyy Re: wietrzenie forum dziala ;-) 12.07.04, 23:52 mnie też wywieje na weekend.... ale szybko wrócę... ;o))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: wietrzenie forum dziala ;-) 16.07.04, 20:25 Mamy założone siatki przeciw wywiewaniu forowiczów. A przy przeciągu większe szanse, że kogoś przywieje. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: wietrzenie forum dziala ;-) 12.07.04, 15:17 Ja wiedziałem, że tak będzie. Czuje, że jeszcze nie raz kogoś przywieje. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: wietrzenie forum dziala ;-) 12.07.04, 22:17 hehe ale to nie ty wpadles na pomysl wietrzenia tylko sebastian :-P Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: wietrzenie forum dziala ;-) 13.07.04, 11:22 A czy to ważne kto na to wpadł. A kto założył ten wątek, chyba Marcin (patrz. Sloggi) i to on na to wpadł. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Sebe wywiało. 13.07.04, 11:24 Sebastian takie robił przez noc przeciągi, że go wywiało!! Kto wie gdzie on jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Sebe wywiało. 13.07.04, 22:47 jestem z nim w stalym kontakcie ;-). owszem ,wywialo, ale wroci i niedlugo bedziesz sie daniel cieszyl jego nieobecnoscia na forum ;-). ja wyjade a sebastian wroci tak wiec nadal bedzie cie ktos dreczyl po nocach :-P Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Sebe wywiało. 15.07.04, 15:41 A już myślałem, że będę miał z wami święty spokój. A ja wiem przynajmniej czemu Sebe wywiało, on nie chciał się ze mną zmierzyć na ringu :D Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Sebe wywiało. 16.07.04, 09:38 Daminie a moze o pojechał w te gory formy szukac do walki i jak wróci to bedzie jak michalczewski Zgniecie cie w ringu w 90 sekund :) Wojtek p.s. jak chcecie bede sedziował ( łapówki kierowac bezposrednio do mnie ) :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Sebe wywiało. 16.07.04, 15:34 Może i on pojechał trenować w góry. Ja za to trenuje w nizinach, ale za to przy wyrębie i ściananiu drzewa. Taki StrongMan ze mnie teraz (kto widział reklamę ten zrozumie). Pozdrawiam Trenujący Daniel. P.S. Sędzia nie będzie potrzebny :P Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Sebe wywiało. 17.07.04, 13:16 Pamiętaj Seba, w każdym kłamstwie jest odrobina prawdy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Sebe wywiało. 16.07.04, 20:32 Już mnie przywiało, więc możesz znów zacząć wyłaczać komóre na noc :-D Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 20.07.04, 17:30 W końcu zrobiło się gorąco, więc teraz trzeba częściej wietrzyć forum, bo będzie duchota oraz trzeba podlewać kwiatki trzy razy dziennie, bo uschną nam :( Odpowiedz Link Zgłoś
bettyy Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 20.07.04, 19:13 uwaga, robię mały przeciąg... trzymać się mocno, co by kogoś nie wywiało... jest tak duszno, że zemrzeć w budynku można..... wody....... ;o))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 20.07.04, 22:24 Dzięki Beata za zrobienie przeciągu, bo mi też było duszno!! Odpowiedz Link Zgłoś
bettyy Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 20.07.04, 23:44 Daniel nie dziękuj... nie ma za co... w końcu po co przyklejać się do siedzeń, czy nawet do innych.... przecież oszaleć można z tej duchoty ;o(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 21.07.04, 00:25 Co racja to racja. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 21.07.04, 14:27 Coś mi się zdaje że wywiało z forum Sebastiana, chyba się obraził za to ostrzezenie. :] Odpowiedz Link Zgłoś
bettyy Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 21.07.04, 20:10 Uwaga znów robię przeciąg, nie wiem jak u Was ale u mnie duchota, że nie wiadomo czym oddychać... Może Sebę znów przywieje ;o)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 21.07.04, 20:57 Pewnie się obraził i przestał pisać. A może dla forum wyjdzie to na dobre. Z drugiej strony nie miał on powodu, żeby się obrażać. On jest ostatni jakiś dziwny. Może zakochał się w górach?? :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 27.08.04, 23:11 Dawno nie wietrzyliśmy tutaj, najwyższy czas zrobić mały przeciąg. No i kwiatuszki podlejemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 28.08.04, 12:06 A kwiatuszki to nam chyba już pousychały w czasie tych wielkich upałów. A wietrzenie dobrze nam zrobi, bo atmosfera przez pewien czas była niezdrowa. Ale uspokajam wszystkich już wszystko jest OK. No nie Seba?? Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 28.08.04, 12:48 No tak wszystko wróciło do normy, jakby było źle to bym dalej miał blokade na forum :) Dzieci, nie naśladujcie nas, grozi utratą zdrowia (nie tylko psychicznego). Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 28.08.04, 12:54 Oj prawda Sebciu. dzieci to może się skończyć dla was źle. A blokady nie ma i chyba już jej nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 28.08.04, 13:29 Teraz wiemy już jak działa taka blokada, więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :) naitodblokowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 30.08.04, 10:11 Teraz jesteśmy bogatsi o nowe doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 13.09.04, 00:18 przez spadajace z drzew liscie o kwiatach zapomniano i zwiedly prawie wszystkie :( Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 13.09.04, 00:23 U mnie na działce sa jeszcze piekne roze trzymaja sie mocno i nawet im przymrozek nie przeszkodził Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 14.09.04, 20:24 Mamy za to jednego pięknęgo Kwiatka (z ang. Flawer), który nam nigdy nie zwiędnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 14.09.04, 22:48 Oj nigdy w zyciu nie można do tego dopuscic!!!To by była jedna z większych zbrodni za myślenie o tym że mogła by zwiędnać to sie powinno meki piekielne przezywać od razu:/ Oczywiscie zapewniam ze nie dopuszcze:) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 16.09.04, 20:09 Ja Ci w tym pomogę, bo to by była obraza Boga i inne takie. Więc będziemy jej pilnować obaj. Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 01.10.04, 00:04 Jejku, to już dwa tygodnie nikt kwiatów nie podlewał!! No nic, ja je podleję. Mam nadzieje, że jeszcze coś z nich będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
linea21 Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 01.10.04, 00:11 Zdzwił bys sie jakie kwiaty potrafią byc twarde i wytrzymałe. wystarczy tylko kropla wody i potrafią powrócic do życia. Mozna powiedziec ze nie poddają sie łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 01.10.04, 00:13 Ja tam tyle wody wlałem, że ciesze się że nikt pod nami nie mieszka ;) Jeszcze bym go zalał przy okazji ;) Jeszcze coś przy okazji pogadałem do nich - słyszałem, że to też dobrze robi :) Odpowiedz Link Zgłoś
linea21 Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 01.10.04, 00:16 Ty lepiej do nich nic nie mów bo im sie odechce życia jeszcze i co :-))) śmieje sie ale podobno rzeczywiscie paprotki to lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 01.10.04, 11:50 Może my ludzie powinniśmy zacząć brać z nich przykład ? Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 02.10.04, 23:59 Podleje kwiatuszki żeby nie uschły :) Przyjemnie będzie posiedzieć wśród kwiatów kiedy nadejdą zimowe wieczory i śnieg przykryje świat dookoła. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 03.10.04, 00:02 I dobrze do nich mowic Zawsze cos madrego do głowy przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 03.10.04, 00:07 dobrze ze o kwiatach pamietasz, dzieki tobie nie zwiedna :) Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 03.10.04, 00:11 Jak się chce mieć lato w środku zimy i cieszyć się ich zapachem to trzeba pamiętać o kwiatach w domku. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 04.10.04, 00:20 Tak znow trzeba podlac kwiatuszki co by nam w zimie ładnie rosły i upiekniały biała monotonie Teraz jeszcze cos im na uch powiem i bedzie im dobrze:) -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 04.10.04, 00:32 tylko uwazaj zebys nie przelal tych kwiatuszkow bo zgnija a szkoda by ich bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 04.10.04, 00:39 Dzis podleje te inne nie podlewane wczesniej im tez sie nalezy wody:) -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 04.10.04, 00:33 Byle nie to co temu bernardynowi ;) To ponoć tylko paprotkom dobrze robi. To ty przemawiał, a ja w tym czasie przewietrze domek. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 04.10.04, 00:38 Pies usłyszal to co od dawna powninien bo mnie zawsze wkurzał A kwiatka mowie same pieknosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 05.10.04, 11:52 A kto zrobi zakupy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 05.10.04, 14:58 Skoro się zgłaszasz to od dziś ty dbasz o zaopatrzenie naszego domku w artykuły spożywcze :) Tylko nie zapominaj o napojach różnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 05.10.04, 15:18 Tylko nie zapomnij pradu do herbaty kupic bo bedzie zle w zimne dni a po pradzie sie dobrze pisze:) -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 05.10.04, 15:22 Bo herbatka z prądem na nogi w mig stawia. Chociaż może lepiej elektryczne mandarynki lub banany? ;) Lodówka to już prawie pusta, a i barek trzeba uzupełnić bo robi się pusty po tych naszych setkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 05.10.04, 15:24 Ja cos jeszcze znalazłem w prawdzie bez etykietki to i pachnie dos dziwnie ale probowałem i mozna pic To ty chyba teraz seba masz wychylic?:) -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 05.10.04, 15:51 I skończyło się na tym, że musiałam wypić coś tak niedobrego a fuj :P Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 05.10.04, 15:50 Dziś chyba wystarczająco udało się go zapełnić :) Choć boję się, jakim kosztem (dla mnie) :( Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 05.10.04, 15:49 A jak mi nie sprzedadzą ?? Podobno młodo wyglądam :P Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 05.10.04, 15:48 Dla ciebie soczek :D może być ?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 05.10.04, 15:57 Seba lubi soczki złaszcza elektryczne dzis rano jeszcze czuł:) -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 07.10.04, 23:54 Czy ktoś dziś wietrzył ?? Taka ładna pogoda była, wprost idealna na wycieczkę rowerową :P Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 08.10.04, 00:24 Chyba nie bylo wietrzone wiec ja na momencik uchyle okna i kwiatki podleje. Teraz jak sie w kominku pali to trzeba czesciej kwiaty podlewac. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 08.10.04, 00:27 Ale zamknił szybko bo zimno idzie straszne i mi po plecach ciagnie Podlałaś moje kaktusy?? -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 08.10.04, 00:29 juz zamkniete. podlalam wszystko co jest w doniczkach, wiec kaktusy chyba tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 08.10.04, 00:33 Nie rozruzniasz ich? Ale pamietaj nie zrob im pory deszczowej bo one nie lubia obfitych opadów:) -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 08.10.04, 00:38 kaktus to kaktus. nie wiem ktore sa twoje a ktore np Daniela. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 08.10.04, 00:42 MOje takie dorodne duze a jego takie małe:P -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 08.10.04, 00:43 a no to teraz juz wiem ktore czyje. Jak ja sie teraz zajme jego kaktusami to tez urosna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 11.10.04, 00:20 Kwiatow nikt nie podlal wiec ja to zrobie...ale kaktusom dzisiaj odpuszcze, zeby ich nie przelac i paprotkom suche liscie poobcinam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 13.10.04, 22:17 No rybki nakarmilam :).Teraz jeszcze tylko mi kwiaty podlac zostalo i mozna odpoczac po ciezkim dniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 13.10.04, 22:21 W tym tygodniu kaktusy zostaw maja za mokro nie mozna przesadzac hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 17.10.04, 10:29 Kwiatki podlejcie, bo uschną. Ja się za to nie biorę bo jeszcze któremuś za dużo naleję, a dla kwiatków najzdrowsze jeśli zajmuje się nimi stale jedna i ta sama osoba ;) wtedy naprawdę mogą czuć że się o nie dba :) Więc, podlejcie kwiatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 17.10.04, 10:34 Kwiatki zdecydowała sie podlewac Justyna Wiec niech ona sie zajmie nimi Tylko nie przelej moich kaktusów. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 17.10.04, 12:19 Juz zabieram sie za podlewanie kwiatuszkow, o kaktusy sie nie martw. Chyba z tydzien nie byly podlewane wiec troszke wody dzis im nie zaszkodzi. Dzis podlewam woda z odzywka zeby nam kwaitki ladnie sie zielenily i zeby zdrowe byly :) Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 17.10.04, 13:51 I to mi się podoba :) Tak trzymaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 17.10.04, 14:29 No ktos musi a skoro nie ma innych chetnych...;) Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 17.10.04, 13:52 Skoro Justyna się zdecydowała, to Wojtuś musisz wierzyć, że wie co robi i się na tym zna, lepiej od ciebie ;P Bo czy u ciebie w pokoju są jakieś kwiatki <??> <hmmm> chyba trzeba będzie to sprawdzić , jak się jakaś okazja nadaży Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 17.10.04, 13:57 No ja nie wiem co ty robisz jak do mnie przyjdziesz Nie mozesz sie widze skupic na niczym innym niz ja :P Mam dwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 17.10.04, 14:39 Że kwiatków nie zauważyłam to ty od razu sobie o jednym myślisz ;P wojtek to nie tak ;P tobie się tylko tak wydaje ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 18.10.04, 00:26 Jak nie wiesz co ona robi u ciebie to gdzie jesteś? Taka drobna to ona nie jest, żeby jej nie zauważyć wogóle ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 18.10.04, 11:24 Dziękuję że chociaż jedna osoba jest skłonna stwierdzić że malutka to ja nie jestem :) Dzięki temu urosły mi troszkę skrzydełka :) Cieszysz się <??> ;P;P [hihi] Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 18.10.04, 12:29 wiem co u mnie robi ale nie sledze jej wzroku przez cały czas nie patrze na co ona patrzy ciagle. Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 18.10.04, 00:23 Tak często go odwiedzasz i nie zauważyłaś? Ja tam byłem tylko pare razy, ale zauważyłem, że kaktusa ma na parapecie. Kwiatuszka też widziałem, ale nie był jego ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 18.10.04, 09:57 I jedno i drugie zle patrzyło I kaktus i kwiatuszek jest moj.Co do tego nie mam watpliwosci.Chciałeś w tym poście być wredny??Mnie nie rusza. A jak wysle tego posta juz sie liczba zmieni na 4445 i radosci juz nie bedzie. Nie przeszkadzał bym Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 18.10.04, 10:51 witam poniedzialkowo z rozplakanej skandynawii.... ** zycze sloneczka zatem w serduchach i lubcie poniedzialki,bo ja je lubie:-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 18.10.04, 11:30 Zapowiada się bardzo ciekawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 18.10.04, 11:31 Nie złość się tak, nikt nic złego i nie na miejscu nie chciał tu powiedzieć (mam taką cichą nadzieję w każdym razie ;) No i już :) Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 18.10.04, 11:29 Widzisz, ;P ty tak samo często go odwiedzasz i też się pomyliłeś, więc "nie cfaniakuj tak" [hihi] ;P;P A jak kwiatki są, to dobrze ;P o właśnie, czy u ciebie sebastian też są <?> ;P bo u mnie jest 3 fiołki na parapecie, dwie paprotki, i jeszcze calatea, bo chyba tak się nazywa (ja nie wiem bo to kwiatek mojej siostry) :) I co wy na to <??> ;) p.s powiedzialam tylko o kwiatkach w moim pokoju, a o drugim pokoju to ho ho mówići mówić, moja mama zrobiła tam prawie dżunglę :) tak lubi roślinki :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 19.10.04, 22:10 Tak sie tu goraco zrobilo, ze musze kwiatuszki podlac :). Nie martw sie Wojtus, kaktusow nie ruszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Wietrzenie 20.10.04, 11:33 Mamy dzis przepiekna pogode, slonce od rana sobie swieci i jest cieplutko :). Otwieram wiec okna niech naplynie swieze powietrze i niech promienie sloneczne nagrzeja nasz domek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Wietrzenie 20.10.04, 11:35 slusznie kubatko.... niema nic piekniejszego, jak obudzic sie przy promyczkach slonca:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Wietrzenie 20.10.04, 11:41 Jest cudownie i oby taka pogoda utrzymala sie jak najdluzej :). Od razu czlowiek inaczej (z wiekszym optymizmem) patrzy na swiat i otaczajaca go rzeczywistosc... Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Zamykam okna 20.10.04, 16:54 Gdyby na zewnatrz bylo cieplej, to jeszcze zostawilabym okna otworzone, ale juz sie chlodno zaczelo robic i czas je zamknac. Miejmy nadzieje, ze jutro znowu bedzie piekna pogoda i bedzie mozna okna otworzyc. Korzystajmy z ciepla poki sie da :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 25.10.04, 23:45 No podlewam dzis wszystkie nasze kwiaty, kaktusy tez :). A jutro jak cieplo bedzie to prosze o otworzenie okien i przewietrzenie naszego domku :) Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 03.11.04, 22:24 Zaglądam i chyba nikogo nie ma w domu. Listopad już a tu taki ładny wieczór. Otworzę na chwilkę okno. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 05.11.04, 11:14 Widocznie wszyscy wyszli na spacer przy tak dobrej pogodzie. W sumie pogoda jest dobra do spacerow. Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 05.11.04, 20:15 Dziś też piękny wieczór, w dzień jeszcze trochę nawet na rowerku pomykałam :-)) Kto by siedział w domu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 06.11.04, 22:55 Muszę się kiedyś wybrać z Tobą, ale jeszcze nie wiem kiedy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Podleję kwiaty, przewietrzę - zmącę ciszę 05.11.04, 21:48 Dosc dlugo nie podlewalam kwiatow, ale mialy na tyle mokro ze przezyly :). Podlewam je wiec teraz i znikam z forum na jakis czas... Kiedys wroce, tylko nie wiem kiedy....moze za tydzien, moze za dwa a moze dopiero za miesiac...czas pokaze. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Wietrzenie czas zacząć 17.04.05, 10:47 Piękna pogoda za oknem, więc chyba czas zacząć wietrzenie naszego domku :) Otwieram więc wszystkie okienka, siadam na tarasie i wygrzewam się w promieniach wiosennego słoneczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Wietrzenie czas zacząć 17.04.05, 11:30 A no masz racje Pewne porządki trzeba porobic :) Danielowi damy nasze wspaniałem dywany do wytrzepania. Przyda się mu troche relaksu przed obroną a i lekki rozruch po meczu tez mu dobrze zrobi ;) Troche przeciagu narobiłaś i teraz mi kartki gdzie miałem zapiski do pucharu wywiało. Znów bedzie ze robie przekrety :P Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Wietrzenie czas zacząć 17.04.05, 14:20 No oczywiście że trzeba zrobić porządki :) Zastanawiałam się kogo wyznaczyć do dywanów, ale widzę mnie ubiegłeś i już masz ochotnika do tego, jakże zaszczytnego, zajęcia :D. Odrobina przeciągu nie zaszkodzi, a kartki znajdziesz jak dobrze poszukasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Wietrzenie czas zacząć 17.04.05, 23:36 Odkurzyłaś mój zabytkowy wątek :) Miło mi - pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Wietrzenie czas zacząć 17.04.05, 23:40 Tak jakoś mnie natknęło na szukanie tego wątku i nawet udało się go znaleźć bez większych problemów :) Ale że juz wieczór to zamykam okienka, jak będzie pogoda to się je jutro znowu otworzy :) Odpowiedz Link Zgłoś