malinka48 23.06.04, 20:06 to końca początek,tak się zachwycały,że orgazmu przed monitorem niestety dostały.A wątek został wątkiem:((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 20:12 malinka nowy watek otworzyla i chetnych na pisanie wystraszyla..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Nowy wątek..... IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 23.06.04, 20:22 ...poszli wszyscy z dala od montora, wrócą, kiedy bedzie odpowiednia pora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 20:26 gdy pora nastala to tylko ewcia zostala.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Nowy wątek..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 20:28 I jeszcze piecyk siedzi. Siedzi i bredzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Nowy wątek..... IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 23.06.04, 20:30 ...jednak nie jest tak strasznie, jeśli czytam wasze wypowiedzi właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 20:33 zadnych wypowiedzi nie bylo to wszystko ci sie przysnilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Nowy wątek..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 20:35 Nic mi się jeszcze nie śniło. Acz spać by się już położyło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 20:38 nie masz na spanie zezwolenia musisz poczekac do ocieplenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Nowy wątek..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 20:38 A ja właśnie miałem iść spać. Ale jeszcze z Wami posiedzę... motyla noga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 20:43 piecyk chyba ma sie gorzej zeby sypiac o tej porze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Nowy wątek..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 20:46 Zmogło mnie dziś niesłychanie. Na takie wcześniejsze spanie. Lecz idę herbatę zaparzę. I jeszcze dziś z Wami pogwarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 20:51 oj, sama herbatka?? skromniutko, skromniutko moze ta herbatke zagryz jakas wodka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Nowy wątek..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 20:52 Misja "Kuchnia" skończona Popijam sobie liptona* Wódki ja nie pijam Bo mi wykrzywia ryja :-DDD ________________________ * Professional product placement Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Nowy wątek..... IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 23.06.04, 20:39 ...only ty łobuzie, jeszcze nie śpię i mam uśmiechnięta buzię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Nowy wątek..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 20:40 Only to nie łobuz ino łobuzica. Łobizica co ma pięknie lica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 20:44 ponoc piekne lica to ma tylko orlica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Nowy wątek..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 20:45 Orlica nie zachywa. Tak jak Only lica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 20:49 nie zachwycaj juz sie tak bo krowa to tez piekny ptak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Nowy wątek..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 20:50 Każdy ma takiego ptaka Jakiego sobie wykraka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 20:57 za krola kraka jedz pij i uzywaj ptaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Nowy wątek..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 21:01 Nie ma króla Kraka Moja dola taka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 21:03 wiec jak za krola Swietopelka zrob sobie na ptaszku supelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Nowy wątek..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 21:04 Operacja zbyt drastyczna Lepsza chyba śmierć kliniczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 21:15 smierc kliniczna nic nie zmienia nie powiekszy ci korzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Nowy wątek..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 21:20 Powiększać nie potrzebuję korzenia Taka wielkość wystarczy do... leżenia* _______________________________________ * Cały czas spać się chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 21:26 to jak twoj korzen nie nadaje sie do stania to ja ide i sprawdze jak tam u mnie pralka Frania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Nowy wątek..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 21:28 No jak to się nie nadaje?! Skąd Twoje takie o nim zdanie?! Pozdrów ode mnie Franię. I zrób sobie ręczne pranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 21:35 ide wiec se robic pranie i pozdrowic przy tym Franie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 20:42 ewcia kwaska pociagnela i znow sie ladnie usmiechnela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Nowy wątek..... IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 23.06.04, 20:54 ...z kwaskiem czy bez i tak uśmiech zawsze jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 20:59 i toczy sie ten usmiech, nieboze w formie czaszki u lezia na monitorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Nowy wątek..... IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 23.06.04, 21:04 ...kiedy to było?? lezi chyba monitorek mial mały, albo słabo wytrzeszczał gały.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 21:07 a wrony tak krakaly ze usmiech twoj widzialy bylo to troche jak zwidy lub jak atak Al Kaidy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Nowy wątek..... IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 23.06.04, 21:11 ...only, kotku mały, a może nie krakały?? tylko w główkę cię dziobały??... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 21:14 czemu niby dziobac mialy jak ja kotek taki maly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitek Re: Nowy wątek..... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 21:25 gdzie nasraly, tam dziobaly, nawet lepek taki maly, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 21:29 kitka tez by podziobaly ale lepka nie widzialy on lepek ma taki malutki ze mieszcza sie tylko tam fiutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitek Re: Nowy wątek..... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 21:05 czy z wieczora, czy tez z rana, only zawsze, narobana, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 21:11 przyszedl kitus, by znow swe smuteczki wylewac na forum pod wplywem wodeczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Nowy wątek..... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.06.04, 21:31 Byla czacha ekranowa Moja glowa byla zdrowa Ewcia mi sie wystraszyla W lesie sie zawieruszyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 21:42 ewcia znowu sie schowala moze zaraz znow bedzie cos slala Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Nowy wątek..... 23.06.04, 21:45 wystraszyła??????chiiiiiiba nie hehehehe onlyyyyyyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitek dzezuz krajz malinka, ty jesszcze zyjesz......... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 21:49 czy juz straszysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 21:50 ja tam jestem strachliwa dziewczynkom i zrobilam kilka wpisow tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Nowy wątek..... IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 23.06.04, 22:58 ...only nie bądź taka skromna, bo twoje tekściki, to masa ogromna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 23:02 ciiichoo, tylko dwa moje byly a pozostale sie same rozmnozyly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Nowy wątek..... IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 23.06.04, 23:05 ...cuda,cuda przy tobie nie grozi nam nudo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 23:08 to twoj usmiech jak marzenie sprawia u mnie takie natchnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Nowy wątek..... IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 23.06.04, 23:15 ..troszkę popłynęło wody, zanim pękły lody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 23:23 oj, czyli odwazna jednak ty dziewczyna ktora znajomosc od lodow zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Nowy wątek..... IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 23.06.04, 23:26 ...czas płynie nieublaganie stanie??albo nie stanie??... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 23:32 stanie albo nie stanie, to kitka poranne pytanie lecz ja mysle ze w twojej dloni stadnine ustawisz koni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Nowy wątek..... IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 23.06.04, 23:34 ...skad ty tak dobrze doinformowana, przecież moja osoba jest ci mało znana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 23:36 nawet jesli sie nie znamy nie zaszkodzi ci troche reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Nowy wątek..... IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 23.06.04, 23:40 ...reklamowac mnie nie trzeba, bo ja jestem grzczna Ewa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 23:41 wszystkie ewunie grzeczne bywaja dopoki jabuszek z drzewek nie zrywaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Nowy wątek..... IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 23.06.04, 23:43 ...ja idę nyny, doranoc chłapaki i dziewczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 23.06.04, 23:45 a wiec spij ladnie raczki na pierzynce tak jak to przystoi porzadnej dziewczynce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Nowy wątek..... IP: *.dip.t-dialin.net 24.06.04, 00:43 I nie snij o brzydkich rzeczach Ani o tym co podnieca Zeby serce smacznie spalo I odpoczywalo cialo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Re: Nowy wątek..... IP: *.chello.pl 24.06.04, 08:31 a malinka tak sie starała ,tak sie starała,a ograzmu do dzisiaj i tak nie dostała.Chłopy na miłośc boską pomózcie kobiecie bo ona zczeźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 08:34 nie trac czlowieku glowy malinka sobie robi orgazm dlugoterminowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Re: Nowy wątek..... IP: *.chello.pl 24.06.04, 08:45 biedna to kobieta i nie zmienie zdania ona ciągle sucha a tu tylu do brania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 08:48 ja bym o malinke raczej sie nie bala bardziej o chlopiatko co by w lapkach miala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Re: Nowy wątek..... IP: *.chello.pl 24.06.04, 08:58 nie trzeba być prorokiem w swoim własnym kraju by miec spokój z krokiem i poczucie raju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 09:06 Raj to rzecz jest raczej wzgledna a malinka tylko jedna musisz marzyc jak z malinka raj wyglada pod pierzynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Re: Nowy wątek..... IP: *.chello.pl 24.06.04, 09:10 Musze przyznać,z doświadczenia że z malinką to o zmierzchu ona z głowa pod poduszką a pupą na wierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 09:20 nie bluznij czlowieku ze jej pupa cie nie wzruszy wolalbys zeby na wierzchu wystawiala tylko uszy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Re: Nowy wątek..... IP: *.chello.pl 24.06.04, 09:26 kiedy widze pupcię, nic mnie juz nie wzruszy ale nader jest praktycznie , przytrzymac za uszy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 09:30 nie wiem czy taka pozycje malinka by pokochala i czy by ci w ramach rewanzu czego nie urwala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Re: Nowy wątek..... IP: *.chello.pl 24.06.04, 09:37 a ja sie nie boję bo jak znajdę swoją niszę czuję tylko błogość a w około ciszę zresztą urwać to nie takie oczywiste czym bym potem czynił orgazmy ogniste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 09:44 ja tam znowu nie wiem czy malinka to taka spokojna i jak by wygladala ta cisza upojna a znow z tym urwaniem problem nie tak wielki masz chyba paluszki u nogi lub reki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Re: Nowy wątek..... IP: *.chello.pl 24.06.04, 09:52 paluszki u nózki pomysł perwersyjny ale ,że tak lubię pozostaje refleksyjny paluszki u raczki wszystkie używałem we wszystkie możliwe dziurki juz wkładałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 09:56 malinka bedzie mi wdzieczna ze znalazlam jej takiego zwinnego, z pomyslami byczka zboczonego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Re: Nowy wątek..... IP: *.chello.pl 24.06.04, 10:01 powiedz mi only może byc na ucho czy warto szukać byczka u którego ze zboczeniem krucho? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 10:09 nie warto, nie warto mozna by tak krotko rzec coz jednak jak ten byczek zwykly zwyrodnialec??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Re: Nowy wątek..... IP: *.chello.pl 24.06.04, 10:17 czy częsty, kobiecych dziurek bywalec to od razu zwyrodnialec, skąd waćpanna takie sądy? mniemam ,że to tylko czcze osądy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Nowy wątek..... IP: *.kabel.telenet.be 24.06.04, 15:20 nie sadze, nie sadze ja tylko wnioskuje bo akurat dla malinki zboczenca poszukuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Re: Nowy wątek..... IP: *.chello.pl 25.06.04, 09:02 problem w tym jedyny że mnie nie potrzeba takowej dziewczyny, pewne atrybuty mam sikorki wybieram sobie sam Odpowiedz Link Zgłoś