yess 14.03.02, 11:05 wyssaliby z ciebie krew do konca !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathildae Re: gdyby mogli to 14.03.02, 11:10 noooo, ze mnie to na pewno, bo ja mam bardzo slodka. komary mnie wprost uwielbiaja;))) ale pewnie Tobie kochana o pracodawcow-krwiopijcow sie rozchodzi, czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: gdyby mogli to 14.03.02, 11:16 jej chodzi on rodzaj meski- w kazdym z nas widzi wampira! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: gdyby mogli to 14.03.02, 11:18 cos dobrze jej sie widzi :)))) mario2 napisał(a): > jej chodzi on rodzaj meski- w kazdym z nas widzi wampira! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: gdyby mogli to 14.03.02, 11:20 nie mow tak na mnie do cholery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mario2 napisał(a): > Prosiaczku, Ty znow z tym defetyzmem? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: gdyby mogli to 14.03.02, 11:22 dobrze prosiaczku- nie bede uzywal slowa defetyzm :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: gdyby mogli to 14.03.02, 11:40 mario o co Ci chodzi ze sie na mnie wyzywasz????? swira dostales teraz Ty z kolei???? mario2 napisał(a): > dobrze prosiaczku- nie bede uzywal slowa defetyzm :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: gdyby mogli to 14.03.02, 11:44 oj prosiaczku- nie wyzywam sie- raczej pieszczotliwy jestem :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: gdyby mogli to 14.03.02, 11:58 wiesz co mario - cos mi tu chyba nie gra! jeszcze nie wiem co, ale sie dowiem!!!! mario2 napisał(a): > oj prosiaczku- nie wyzywam sie- raczej pieszczotliwy jestem :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: gdyby mogli to 14.03.02, 12:08 o cos Ci najwyrazniej chodzi! powiedz co jest grane i nie wymyslaj! mario2 napisał(a): > Sminko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ide dobic sie ciastkiem 14.03.02, 11:21 popraw kremowka bita smietana! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ide dobic sie ciastkiem IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 11:23 Zeżarłam już dwa pączki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ide dobic sie ciastkiem 14.03.02, 11:24 niech zyje racjonalne odzywianie sie :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ide dobic sie ciastkiem IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 11:25 I mam ochotę na jeszcze.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ide dobic sie ciastkiem 14.03.02, 11:26 Pomka przypominam.... Ty juz wiesz o czym :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ide dobic sie ciastkiem IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 11:30 Nie wiem? :) Serio nie wiem. Wiem tylko, że od ciastek pupa rośnie i słodycze to klajster na dziury w emocjach. Ale o czym ma jeszcze pamiętać to nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ide dobic sie ciastkiem 14.03.02, 11:34 wlasnie o tym- ale nie matrw sie - sa tacy, ktorzy lubia kraglutkie :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ide dobic sie ciastkiem IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 11:36 Nie jestem kraglutka:) Ale już mam zadatki. Maryś, litości, ta nauka mnie wykańcza:( Ciastek mi żałujesz? Wrócę do formy, nie lubię siebie teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ide dobic sie ciastkiem 14.03.02, 11:38 Pomcia kochanie- juz niedlugo- jeszcze razem pobiegamy po parku :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ide dobic sie ciastkiem IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 12:00 Ja biegająca z tym balastem to będzie porażka, ale niech będzie, przyjmuję wyzwanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ide dobic sie ciastkiem 14.03.02, 12:03 Kocie- masz fotki i moj balas nie jest Ci obcy - nie? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: ide dobic sie ciastkiem IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 12:07 Nie jest mo obcy Twój balast!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ide dobic sie ciastkiem 14.03.02, 12:23 no wlasnie- wiec czym sie dziolcha przejmujesz. Przez niektore jest on nawet kochany :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: jesli chodzi o ciastka.... 14.03.02, 11:25 to strassszzzznie lubie eklerki (czekoladowe, nie karmelowe i ze smietana, nie z budyniem!) od Bliklego;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: jesli chodzi o ciastka.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 11:26 a ja ptysie z adwokatem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: jesli chodzi o ciastka.... 14.03.02, 11:29 a ja salatke sledziowa :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: to mi wyglada....... 14.03.02, 11:31 na dziwna przypadlosc zwana uzaleznieniem od neta..... przebadalam to na przykladzie kolezanki z pracy.... przez szesc godzin w tzw pracy siedzi na telefonie i gada ze znajomymi z neta....(bo czatow tam ni ma i messengery blokuja)... przez dwie godziny siedzi na papierosie...... nastepnie wraca do domu wkurzona i mowi ze jej szef dal tyle pracy do zrobienia, a co on nie widzi ze ona i tak jest przeciazona praca..... z tego zdenerwowania siada do neta bo musi sie wyluzowac po calym dniu pracy.... do tego rozmawia przez telefon z kolezanka, bo tamta ma akurat dwie godziny gratis na rozmowy......w koncu musi sie kobieta odstresowac..... nastepnie mowi ze idzie spac wczesniej, tj przed polnoca, bo musi odespac poprzednia noc ktora spedzila na necie....po czym wstaje od kompa o godzinie 3.00 ..... i znowu sie wkurza ze musi isc do pracy, a ona ma tyyyyle tej pracy...... a wiec zycze milego netowania.....i narzekania na nadmiar pracy......:)))) Odpowiedz Link Zgłoś