ejno 28.06.04, 17:18 ........ świata nie widać............. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryza_malpa1 Re: Aaaaaale zlewaaaaaa..... 28.06.04, 17:53 Fajna zlewa...szkoda że się skończyła :(( Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Aaaaaale zlewaaaaaa..... 28.06.04, 19:53 Potwierdzam rewelacje niewiast .. padało całkiem nieźle ... intensywnie ale dosyć krótko :). Teraz na szczęście świeci już słonko, ale troszkę zimno jest :(. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Aaaaaale historia 29.06.04, 01:15 Dowiedziałem się właśnie, że ostatnie zlewy w naszym mieście, w stolicy objawiały się jako pioruńskie burze. Do tego stopnia pioruńskie, że w kamienicę, chyba 5-pietrową, w centrumie stolicznym pierdyknął piorun. Efekt? Poza parterem wypaliło ludziom całą elektronikę: TV, kompy, itp. Koleżanka na parterze musiała w ramach pomocy dobrosąsiedzkiej udostępniać na swym jedynym przetrwałym telewizorze - transmisje z meczów! Wiecie, co mi to przypomina? Oglądanie przez wszystkie dzieciaki z całego bloku dobranocki z Jackiem i Agatka w mieszkaniu, w którym był pierwszy w budynku telewizor (lata 60). Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Aaaaaale zlewaaaaaa..... 29.06.04, 09:41 Wczoraj u mnie było lokalne oberwanie chmury :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Aaaaaale zlewaaaaaa..... 19.07.04, 20:52 Całkiem sympatycznie dziś lało nie wspominając nawet o tym jakie efekty świetlno-akustyczne towarzyszyły tej burzy :). Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Aaaaaale zlewaaaaaa..... 19.07.04, 22:35 Daj spokój Zoh, aniołowie nie tylko grali w kręgle ale chyba również robili zakłady i egzekwowali należności...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Aaaaaale zlewaaaaaa..... 20.07.04, 19:45 A ja wczoraj w tę zlewę zapitulałam na rowerze i w życiu tak się do Boga nie modliłam,zeby pierun we mnie nie walnął bo to okrutna muśi byc smierć od pioruna.Gatki,skarpetki ..wszystko było mokre,buty dziś po południu wyschły.Najpierw to ze smiechem na ustach jechałam ,bo ciepło tak sobie leje,dzeszc po twarzy ścieka.A potem jak pierdolło to o Matko..myślałam,ze pedałowac nie nadażę. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Aaaaaale zlewaaaaaa..... 26.07.04, 20:13 Pięknie leje ... ale nie ma dziwne podobno Koko zawitała w Lublinie ... hehehe lato przywiozła :D. Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Aaaaaale zlewaaaaaa..... 26.07.04, 22:56 Na północnym zachodzie też pada :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Aaaaaale zlewaaaaaa..... 28.07.04, 17:09 Prosze mi nic nie mówic o deszczu!!!Dzis mojkolega Mark okazał się był wybawcą i ja powróciłam z tak zwanego jeziora.Szlag by to wszystko trafił!! Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Aaaaaale zlewaaaaaa..... 28.07.04, 17:33 Strasznie wczoraj padało, zmoczyło mnie kompletnie od pasa w dół, bo niestety parasolka na wietrznej pogodzie w tylko takim stopniu daje osłonę przed deszczem ... :(. Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Aaaaaale zlewaaaaaa..... 02.08.04, 15:57 Gdzie tam...słońce świeci...i lekko wieje...Całkiem przyjemnie jest...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Aaaaaale zlewaaaaaa..... 02.08.04, 16:50 Chwilę nie padało a teraz znowu leje :/ Pogoda wybitnie pubowa. Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Aaaaaale zlewaaaaaa..... 02.08.04, 16:56 Ktoś mi tu chyba źleżyczył i przygnał do mnie jakieś chmury...deszczowe...które w każdej chwili chyba się rozciekną...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Aaaaaale zlewaaaaaa..... 11.08.04, 08:54 Wczoraj mnie tak zlało, że suchej nitki na mnie nie zostawiło...:/ Parasol miałem, ale uchronił on tylko czubek głowy... Ale było całkiem przyjemnie iść chodnikiem (rwącym potokiem)...Potem tylko nieco dziwnie w autobusie wyglądałem...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous A u mnie susza :(( 11.08.04, 10:50 Wczoraj się tylko zachmurzyło ale wiatr przegnał chmury gdzieś dalej bo nie padało :/ Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: A u mnie susza :(( 11.08.04, 12:20 Pewnie ten Twój wiatr przygnał to do mnie i dlatego mi było tak miło...:D Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: A u mnie susza :(( 11.08.04, 13:13 Wcale niewykluczone, że to były moje chmury ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: A u mnie susza :(( 11.08.04, 13:49 Ślicznie dziękuju za nie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: A u mnie susza :(( 11.08.04, 14:42 Ależ proszę bardzo :) Mogę liczyć na rewanż?? Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: A u mnie susza :(( 12.08.04, 06:49 Dmucham i dmucham ale nie ma czego Ci przedmuchać...:P Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: A u mnie susza :(( 12.08.04, 12:11 No tak...;))) literki mi się omsknęły...:D Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Aaaaaale zlewaaaaaa..... 12.08.04, 15:59 Zlewa owszem ale ze mnie.W sklepie byłam i wróciłam mokra..goraco jak diabli jest. Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Aaaaaale zlewaaaaaa..... 12.08.04, 16:14 Fakt. Ja od kilku dni myslę tylko o ulewie i piorunach :) Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Aaaaaale zlewaaaaaa..... 13.08.04, 07:28 Kiedy wstałem o 4-ej, za oknem zobaczyłem błyskawice, ulewę...i chciałem spowrotem do łóżka, ale obowiązki wzywały...w ten oto sposób znowu mnie złało...:/ Odpowiedz Link Zgłoś