kanuk 01.07.04, 15:32 Edzia o Pejsatym w czasie przeszlym. czy juz nic nie jest trwale w tym swiecie wolnych elektronow ? ciocia Esthera stawiaj kabale. ps : kcemy godac, jeno czasem nam fondue od szardoneja zastyga w gardle w oscypek :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: ladne rzeczy 01.07.04, 19:18 ano, dodramatyzowałam krzynę.. u mnie butelka uże pusta i żaden cłek dokucliwy do drzwi weczirom nie zastuka ;) PS. co o tym sądzicie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
netofil Re: ladne rzeczy 01.07.04, 20:03 Ad. PS. jak ten subor będzie się zwał jak dorośnie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ladne rzeczy 02.07.04, 09:14 kanuk napisał: > ps : kcemy godac, jeno czasem nam fondue od szardoneja zastyga w gardle w > oscypek :) No co Ty Kanuk? Tak wolno przelykasz i na tak dlugo z otwartemi usty zastygasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: ladne rzeczy 02.07.04, 13:35 masz mie za szybkiego w lykaniu? ze ogorki na gazecie obieram oczami lypiac dookola ? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: ladne rzeczy 04.07.04, 12:15 Aha, takiego wlasnie Cie mialam;) Skrzetny gospos jestes, ze ogorki na gazete obierasz a nie gdzie popadnie jak ja, com malo skrzetna. W ogole to rzadko je obieram. Odpowiedz Link Zgłoś