Dodaj do ulubionych

Szukam kochanki i przyjaciułki

IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 20.08.01, 13:41
Szukam kochanki z Lubina, Legnicy lub okolic.
Obserwuj wątek
    • kropka! Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 20.08.01, 15:04
      życzę Ci powodzenia!
      • mario2 Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 20.08.01, 16:48
        a gzie sa i co to sa "przyjaciulki"
        Ja mam kilka przyjaciolek, ale czy to to samo?
        • woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 20.08.01, 16:57
          kópa ich w Lublinie

mario2 napisał(a):

> a gzie sa i co to sa "przyjaciulki"
          > Ja mam kilka przyjaciolek, ale czy to to samo?

• mario2 Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 20.08.01, 17:01
            korde, mosze wiec jehac do Lublina.
          • kropka! Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 20.08.01, 17:01
            ja myślę, że jednak kópa ich w Lóblinie

woland? napisał(a):

> kópa ich w Lublinie
            >
            >
            >
            > mario2 napisał(a):
            >
            > > a gzie sa i co to sa "przyjaciulki"
            > > Ja mam kilka przyjaciolek, ale czy to to samo?
            >

• woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 20.08.01, 17:07
              może ''coopa'', to będzie bardzie kuul?

kropka! napisał(a):

> ja myślę, że jednak kópa ich w Lóblinie
              >
              >
              > woland? napisał(a):
              >
              > > kópa ich w Lublinie
              > >
              > >
              > >
              > > mario2 napisał(a):
              > >
              > > > a gzie sa i co to sa "przyjaciulki"
              > > > Ja mam kilka przyjaciolek, ale czy to to samo?
              > >
              >

• mario2 Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 20.08.01, 17:15
                coopa na Kul-u w Loblinie?
                josz nic nie rozumniem
              • Gość: Gero Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: *.mcps.com 20.08.01, 17:17
                W Lóbinie na Coopa Kabana
                są ich całe rzesze.

A jak tam w Rzeszy?
                • mario2 Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 20.08.01, 17:20
                  W Rzeszy nie ma przyjaciolek tylko "freudiny", ale brzydkie jak noc.
                  • Gość: gero Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: *.mcps.com 20.08.01, 17:23
                    listopadowa?
                    • mario2 Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 20.08.01, 17:30
                      jeszcze gorzej- patrzec na nie nie mozna!!!! A spojrzy taka w lusterko- zara
                      trupem pada. Taki syndrom bazyliszka
                      • samanta1 do mario 21.08.01, 01:27
                        mario2 napisał(a):

> jeszcze gorzej- patrzec na nie nie mozna!!!! A spojrzy taka w lusterko- zara
                        > trupem pada. Taki syndrom bazyliszka

oh!mario!jak mi sie podoba twoj punkt widzenia! miod na moje serce i niechec do
                        niemiaszkow!:)

• Gość: Raf Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: *.citicorp.com 20.08.01, 20:55
                    Ale w Rzeszy kobiety chętniej odsłaniają swoje wdzięki...
                    • mario2 Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 20.08.01, 22:53
                      Nie jest tak jak mowisz! Moze cos tam odslaniaja- ale wdzieki nie sa to napewno!
                      One po prostu czegos takiego nie maja!!!
                      • Gość: crimen Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 20.08.01, 23:16
                        Ale tłumaczy to dlaczego tylu goebelsów "kocha inaczej":)
                        • mario2 Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 20.08.01, 23:21
                          Oni tez nie sa lepsi!!! W paszczekach cala patologia stomatologiczna,
                          kregoslupy wykrecone jak sprezyna, w glowie sieczka. Naprawde powinnismy byc
                          dumni z bycia Polakami
                          • Gość: Janek Do Mario IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 00:35
                            Twoja opinia o Niemkach stanowczo burzy próby kontynuacji przyjaźni polsko-
                            niemieckiej.
                            Naprawdę one wszystkie takie szpetne? Mario, a może Ty jesteś ukryty rasista i
                            germanofob? Hihihihi!
                            Powinieneś się przemóc i podziekować ziemi niemieckiej, że wydaje na świat
                            takie dorodne dziewczęta! Najlepiej podziękować w naturze.

Pozdrowienia
                            • mario2 Re: Do Janka 21.08.01, 08:17
                              Janku, dziekuje dziennie, a gdybym byl wierzacy, modlilbym sie dziekczynnie za
                              to, ze nie jestem Niemcem, ze nie mam Niemki za zone, ze dzieci nie mowia po
                              niemiecku.
                              I zauwaz, ze opinie odnosily sie li tylko do urody!!! Niech zyja Polki
                              najladniejsze kobiety na swiecie!!!
                          • Gość: Hanys An Verräter Mario IP: *.lit.hamburg.de 21.08.01, 08:16
                            Seit wann bist Du ja so ein großer polnischer Patriot Mario? Ich erkenne Dich
                            nicht wieder - oder warst Du schon immer so und hast Dich nur gut getarnt? So
                            frei nach dem Motto - Wer hat uns verraten? Mario und die
                            Scheißsozialdemokraten!!! Oder wie in dem Lied einer in Polen populären Gruppe:
                            Zdrada, zdrada, zdrada - podstepne, zimne oczy gada... Gruß trotzdem
                            • mario2 Re: An Hanys 21.08.01, 08:24
                              Nie miejsce tu i pora kochany Hanysie, na prowadzenie dysput w jezyku
                              niemieckim.
                              Zawsze bylem i bede zwiazany polskoscia. Poglady socjaldemokratyczne rowniez
                              nie sa mi obce! Dziwi mnie ze piszesz o zdradzie- a niby kogo to ja mam
                              zdradzac? Te tabuny szpetnych Niemek, ktore musze mijac co dnia?. A moze
                              myslisz o zdradzie kraju, w ktorym przyszlo mi zarabiac pieniadze?.
                              Nic temu krajowi nie zawdzieczam! Do wszystkiego dochodzilem sam, a wiec nie
                              mam tez czego, ani kogo zdradzac.
                              Freier Mensch in einem freien Land
    • Gość: Raf Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 21.08.01, 07:46
      Pozdrawiam wszystkich śmierdzących pedzi.
      Jesteście obrzydliwi.
      • woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 21.08.01, 09:00
        czóji się pozdrowiony pahnoncy mieszkanicu Looblina !
        Woland
        • Gość: Anka Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 212.33.74.* 21.08.01, 09:24
          Jesli już jestesmy przy zapachach to cos mi tu niepoprawnoscią polityczną pachnie! :))))))))))))))
          • woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 21.08.01, 09:42
            no wła�nie a propos polityki...
            Co tam Pani<e> w polityce ?
            Pozdrawiam,
            Woland
            • Gość: ziuta Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 195.94.206.* 21.08.01, 10:18
              zależy, z której strony ucho przystawić....

woland? napisał(a):

> no wła�nie a propos polityki...
              > Co tam Pani<e> w polityce ?
              > Pozdrawiam,
              > Woland

• Gość: Raf Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 21.08.01, 09:48
          woland? napisał(a):

> czóji się pozdrowiony pahnoncy mieszkanicu Looblina !
          > Woland

Dzięki!
          A tak poza konkursem to zdania zaczynamy DUUUŻYMI LITERKAMI.
          Hłe, hłe, hłe padalcu.
          • woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 21.08.01, 09:57
            ?rzartójesZ
            • Gość: Raf Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 21.08.01, 10:10
              woland? napisał(a):

> ?rzartójesZ
              Jasne GnOjU Looblim jest koło Legnicy a Poznań w Rosji.
              Heeee matole.
              • Gość: Janek Re: Szukam kochanki i przyjaciółki IP: *.ipartners.pl 21.08.01, 10:27
                Panowie, temat wątku skłania do poszukiwań. Jeszcze nic (nikogo) nie
                znaleźliście a już się kłócicie. ]
                Co będzie jak jakaś piękność zawita do wątku?

Pozdrowienia
                • woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciółki 21.08.01, 11:21
                  Ja się wcale nie kłócę, wręcz przeciwnie, szukam drugiego dna, a z coolegš sępatycznym ze stolika ... z Lubina chętnie porozmawiam, ale co� za bardzo agresywny. Poczekam jak ostygnie nieco.
                  Dla cooleki Raf ''a
                  oturz, małe� drogi godnego poprzednika, na�ladowcę z Lublina <w sprawie kochanki oszywi�cie>, ot co.

Pa
                  Woland

Gość portalu: Janek napisał(a):

> Panowie, temat wątku skłania do poszukiwań. Jeszcze nic (nikogo) nie
                  > znaleźliście a już się kłócicie. ]
                  > Co będzie jak jakaś piękność zawita do wątku?
                  >
                  > Pozdrowienia

• Gość: Anka Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 212.33.74.* 21.08.01, 10:35
      Już zawitała! Co do licha nie zauważyliscie?! A Polityka ukaże się jutro - wtedy powiem co
      słychać!
      • Gość: Raf Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 21.08.01, 11:07
        Przepraszam wszystkie kobiety.
        Raf
      • woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 21.08.01, 11:09
        błšd.
        hasło: co tam Pani<e> w polityce?
        odzew: Chinczyki trzymajš się mocno...
        <szkoda, że nie nie ma zarazki to by powiedzał kto to powiedział vel napisał...>
        Pozdrawiam,
        Woland

Gość portalu: Anka napisał(a):

> Już zawitała! Co do licha nie zauważyliscie?! A Polityka ukaże się j
        > utro - wtedy powiem co
        > słychać!

• Gość: Anka Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 212.33.74.* 21.08.01, 11:27
          Wyspiański to napisał miły Wolandzie! Wyspiański! Gdzie Twoje słynne poczucie humoru?
          • Gość: drwal Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: *.scm.de 21.08.01, 12:00
            chiba mu zdechło, bo mu taki jeden łod padalców na wyziwał. Tyż bym się wQ...ł, gdyby tak jaki� tłumok/poszukiwacz, tak bez pardonu.
            drwal
        • Gość: Raf Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 21.08.01, 11:36
          Czepiasz się wszystkiego i wszystkich. ciekawe co cię boli?
          Wiesz masz fajną ksywe.
          Jak to szło?
          Wółland z polskiego czy wooland chińskiego.

PS
          Trzymaj się pędzla.
          Hymryry

Raf
          • Gość: Janek Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: *.ipartners.pl 21.08.01, 11:50
            Kochanką i przyjaciółką którego z nas chciałabyś zostać Anno?

Pozdrowienia
            • Gość: Seweryn Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: *.scm.de 21.08.01, 12:03
              Aaanna, Maaaaria smuuuuutnš ma twarz...
            • Gość: Anka Re: Szukam kochanki i przyjaciułki Do Janka i nie tylko IP: 212.33.74.* 21.08.01, 12:06
              Ha, mój drogi! To zależy w jakim wieku jest men. Cos mi się zdaje, że mogę być w tym
              miłym gronie żeńskim Matuzalemem. Mam nadzieję, że Woland tym razem zrozumie o co mi
              chodzi. :)))))))))))). Ale z tym Matuzalemem to prawda.
              • woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciułki Do Janka i nie tylko 21.08.01, 12:12
                nic nie rozumiem, musisz mi to wytłumaczyć na mailu...
                Pa
                Woland
                • Gość: Anka Re: Szukam kochanki i przyjaciułki Do Janka i nie tylko IP: 212.33.74.* 21.08.01, 12:34
                  Woland Ty szatanie - nie rób diabelskich sztuczek .! Ja jestem Anna a nie Małgorzata ! W
                  dodatku " leciwa " Anna !
                  • woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciułki Do Janka i nie tylko 21.08.01, 13:11
                    Stara, ale jara <?> ma się rozumieć.
                    A ja jestem młokos po paru stłuczkach i jednym generalnym remoncie.
                    Woland

> Woland Ty szatanie - nie rób diabelskich sztuczek .! Ja jestem Anna a
                    > nie Małgorzata ! W
                    > dodatku " leciwa " Anna !

• Gość: Anka Re: Szukam kochanki i przyjaciułki Do Janka i nie tylko IP: 212.33.74.* 21.08.01, 13:36
                      Czyli bilans wychodzi nam na zero! A propos remontu to co Ci wymienili ? Wątrobę czy
                      skończyło się na wycięciu wyrostka?
                      • woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciułki Do Janka i nie tylko 21.08.01, 13:45
                        zderzaki, hamulce ale przede wszystkim przeszedłem generalny remont silnika. zatarł mi się na na pewnej drodze jednokierunkowej, na której zbyt intensywnie cofałem na wstecznym.
                        Woland
                        • Gość: Anka Re: Szukam kochanki i przyjaciułki Do Janka i nie tylko IP: 212.33.74.* 21.08.01, 13:53
                          Aha! To pewnie nie dolewałes? Oleju rzecz jasna! Polecam czarny lotos o lepkosci 16/40 W.
                          Cha, cha!
                          • woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciułki Do Janka i nie tylko 21.08.01, 14:03
                            nie dolewałem, bo nie było takiej potrzeby. ale niktórzy na forum, to muszš chyba oleum uzupełniać regularnie..., jeden to się nawet nie na żarty zatał.

> Aha! To pewnie nie dolewałes? Oleju rzecz jasna! Polecam czarny lotos
                            > o lepkosci 16/40 W.
                            > Cha, cha!

• Gość: Anka Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 212.33.74.* 21.08.01, 14:16
                              To ciekawe... Z reguły silniki się zacierają jak im nie dolejesz. Ale może masz co innego na
                              mysli szatanie :)))))))))))))))))))).
                              • woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 21.08.01, 14:31
                                nic nie my�lę, bo próbuję się dostosować do poziomu autora tego wštku.
                                • Gość: Anka Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 212.33.74.* 21.08.01, 14:46
                                  To uważasz, że szukanie przyjaciółki itd. jest na niskim poziomie? Może spróbuj go podniesc?
                                  • woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 21.08.01, 15:18
                                    nie dzisiaj. znikam.
                                    Woland
                                    • Gość: Raf Re: Szukam kochanki i przyjaciułki do woolanda IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 22.08.01, 12:35
                                      Speniałeś Wółland???
                                      A szkoda bo się rozkręcało.
                                      Raf
                                      • Gość: Raf Re: Szókam kochanki i przyjaciółki IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 23.08.01, 06:56
                                        Strasznie tu cicho i nudno.
                                        No nie?

A ja chciałem tylko coś zamoczyć na boku.

Raf
                                    • Gość: Rimski Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: *.abo.wanadoo.fr 26.08.01, 15:29
                                      A ja mam kota Behemota...
                                      • woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 27.08.01, 08:56
                                        ... a na dwóch łapach potrafi chodzić, a wódkę pije ?????
                                        • Gość: Rimski Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: *.abo.wanadoo.fr 27.08.01, 20:19
                                          Jasne, poza tym jezdzi tramwajem "na cycku" i sprawdza paszporty...
    • Gość: Bizon Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: *.abo.wanadoo.fr 26.08.01, 15:22
      Gość portalu: Raf napisał(a):

> Szukam kochanki z Lubina, Legnicy lub okolic.

Nie przejmuj sie, Raf, szukaj dalej jak pies Szarik i na pewno znajdziesz swoja
      Marusie a ci, ktorzy wypyszczyli sie po tobie to czuby, komunisci i masturbanci
      muszek "drosophila melanogaster". Trzymaj kierunek !
    • Gość: YRSA Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 10.0.211.* / 212.191.188.* 26.08.01, 19:34
      A może zaczniesz lepiej od SŁOWNIKA ORTOGRAFICZNEGO???
    • Gość: Anka Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 212.33.74.* 27.08.01, 08:27
      Raf czy znalazłes wreszcie jakąs pięknosć pracującą od 6?
      Niepięknosć pracująca od 8.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka