Gość: Raf IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 20.08.01, 13:41 Szukam kochanki z Lubina, Legnicy lub okolic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 20.08.01, 16:48 a gzie sa i co to sa "przyjaciulki" Ja mam kilka przyjaciolek, ale czy to to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 20.08.01, 16:57 kópa ich w Lublinie mario2 napisał(a): > a gzie sa i co to sa "przyjaciulki" > Ja mam kilka przyjaciolek, ale czy to to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 20.08.01, 17:01 korde, mosze wiec jehac do Lublina. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 20.08.01, 17:01 ja myślę, że jednak kópa ich w Lóblinie woland? napisał(a): > kópa ich w Lublinie > > > > mario2 napisał(a): > > > a gzie sa i co to sa "przyjaciulki" > > Ja mam kilka przyjaciolek, ale czy to to samo? > Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 20.08.01, 17:07 może ''coopa'', to będzie bardzie kuul? kropka! napisał(a): > ja myślę, że jednak kópa ich w Lóblinie > > > woland? napisał(a): > > > kópa ich w Lublinie > > > > > > > > mario2 napisał(a): > > > > > a gzie sa i co to sa "przyjaciulki" > > > Ja mam kilka przyjaciolek, ale czy to to samo? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 20.08.01, 17:15 coopa na Kul-u w Loblinie? josz nic nie rozumniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gero Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: *.mcps.com 20.08.01, 17:17 W Lóbinie na Coopa Kabana są ich całe rzesze. A jak tam w Rzeszy? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 20.08.01, 17:20 W Rzeszy nie ma przyjaciolek tylko "freudiny", ale brzydkie jak noc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gero Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: *.mcps.com 20.08.01, 17:23 listopadowa? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 20.08.01, 17:30 jeszcze gorzej- patrzec na nie nie mozna!!!! A spojrzy taka w lusterko- zara trupem pada. Taki syndrom bazyliszka Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 do mario 21.08.01, 01:27 mario2 napisał(a): > jeszcze gorzej- patrzec na nie nie mozna!!!! A spojrzy taka w lusterko- zara > trupem pada. Taki syndrom bazyliszka oh!mario!jak mi sie podoba twoj punkt widzenia! miod na moje serce i niechec do niemiaszkow!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: *.citicorp.com 20.08.01, 20:55 Ale w Rzeszy kobiety chętniej odsłaniają swoje wdzięki... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 20.08.01, 22:53 Nie jest tak jak mowisz! Moze cos tam odslaniaja- ale wdzieki nie sa to napewno! One po prostu czegos takiego nie maja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 20.08.01, 23:16 Ale tłumaczy to dlaczego tylu goebelsów "kocha inaczej":) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 20.08.01, 23:21 Oni tez nie sa lepsi!!! W paszczekach cala patologia stomatologiczna, kregoslupy wykrecone jak sprezyna, w glowie sieczka. Naprawde powinnismy byc dumni z bycia Polakami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Mario IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 00:35 Twoja opinia o Niemkach stanowczo burzy próby kontynuacji przyjaźni polsko- niemieckiej. Naprawdę one wszystkie takie szpetne? Mario, a może Ty jesteś ukryty rasista i germanofob? Hihihihi! Powinieneś się przemóc i podziekować ziemi niemieckiej, że wydaje na świat takie dorodne dziewczęta! Najlepiej podziękować w naturze. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Do Janka 21.08.01, 08:17 Janku, dziekuje dziennie, a gdybym byl wierzacy, modlilbym sie dziekczynnie za to, ze nie jestem Niemcem, ze nie mam Niemki za zone, ze dzieci nie mowia po niemiecku. I zauwaz, ze opinie odnosily sie li tylko do urody!!! Niech zyja Polki najladniejsze kobiety na swiecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys An Verräter Mario IP: *.lit.hamburg.de 21.08.01, 08:16 Seit wann bist Du ja so ein großer polnischer Patriot Mario? Ich erkenne Dich nicht wieder - oder warst Du schon immer so und hast Dich nur gut getarnt? So frei nach dem Motto - Wer hat uns verraten? Mario und die Scheißsozialdemokraten!!! Oder wie in dem Lied einer in Polen populären Gruppe: Zdrada, zdrada, zdrada - podstepne, zimne oczy gada... Gruß trotzdem Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: An Hanys 21.08.01, 08:24 Nie miejsce tu i pora kochany Hanysie, na prowadzenie dysput w jezyku niemieckim. Zawsze bylem i bede zwiazany polskoscia. Poglady socjaldemokratyczne rowniez nie sa mi obce! Dziwi mnie ze piszesz o zdradzie- a niby kogo to ja mam zdradzac? Te tabuny szpetnych Niemek, ktore musze mijac co dnia?. A moze myslisz o zdradzie kraju, w ktorym przyszlo mi zarabiac pieniadze?. Nic temu krajowi nie zawdzieczam! Do wszystkiego dochodzilem sam, a wiec nie mam tez czego, ani kogo zdradzac. Freier Mensch in einem freien Land Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 21.08.01, 07:46 Pozdrawiam wszystkich śmierdzących pedzi. Jesteście obrzydliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 21.08.01, 09:00 czóji się pozdrowiony pahnoncy mieszkanicu Looblina ! Woland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 212.33.74.* 21.08.01, 09:24 Jesli już jestesmy przy zapachach to cos mi tu niepoprawnoscią polityczną pachnie! :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 21.08.01, 09:42 no wła�nie a propos polityki... Co tam Pani<e> w polityce ? Pozdrawiam, Woland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 195.94.206.* 21.08.01, 10:18 zależy, z której strony ucho przystawić.... woland? napisał(a): > no wła�nie a propos polityki... > Co tam Pani<e> w polityce ? > Pozdrawiam, > Woland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 21.08.01, 09:48 woland? napisał(a): > czóji się pozdrowiony pahnoncy mieszkanicu Looblina ! > Woland Dzięki! A tak poza konkursem to zdania zaczynamy DUUUŻYMI LITERKAMI. Hłe, hłe, hłe padalcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 21.08.01, 10:10 woland? napisał(a): > ?rzartójesZ Jasne GnOjU Looblim jest koło Legnicy a Poznań w Rosji. Heeee matole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Szukam kochanki i przyjaciółki IP: *.ipartners.pl 21.08.01, 10:27 Panowie, temat wątku skłania do poszukiwań. Jeszcze nic (nikogo) nie znaleźliście a już się kłócicie. ] Co będzie jak jakaś piękność zawita do wątku? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciółki 21.08.01, 11:21 Ja się wcale nie kłócę, wręcz przeciwnie, szukam drugiego dna, a z coolegš sępatycznym ze stolika ... z Lubina chętnie porozmawiam, ale co� za bardzo agresywny. Poczekam jak ostygnie nieco. Dla cooleki Raf ''a oturz, małe� drogi godnego poprzednika, na�ladowcę z Lublina <w sprawie kochanki oszywi�cie>, ot co. Pa Woland Gość portalu: Janek napisał(a): > Panowie, temat wątku skłania do poszukiwań. Jeszcze nic (nikogo) nie > znaleźliście a już się kłócicie. ] > Co będzie jak jakaś piękność zawita do wątku? > > Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 212.33.74.* 21.08.01, 10:35 Już zawitała! Co do licha nie zauważyliscie?! A Polityka ukaże się jutro - wtedy powiem co słychać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 21.08.01, 11:07 Przepraszam wszystkie kobiety. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 21.08.01, 11:09 błšd. hasło: co tam Pani<e> w polityce? odzew: Chinczyki trzymajš się mocno... <szkoda, że nie nie ma zarazki to by powiedzał kto to powiedział vel napisał...> Pozdrawiam, Woland Gość portalu: Anka napisał(a): > Już zawitała! Co do licha nie zauważyliscie?! A Polityka ukaże się j > utro - wtedy powiem co > słychać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 212.33.74.* 21.08.01, 11:27 Wyspiański to napisał miły Wolandzie! Wyspiański! Gdzie Twoje słynne poczucie humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: *.scm.de 21.08.01, 12:00 chiba mu zdechło, bo mu taki jeden łod padalców na wyziwał. Tyż bym się wQ...ł, gdyby tak jaki� tłumok/poszukiwacz, tak bez pardonu. drwal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 21.08.01, 11:36 Czepiasz się wszystkiego i wszystkich. ciekawe co cię boli? Wiesz masz fajną ksywe. Jak to szło? Wółland z polskiego czy wooland chińskiego. PS Trzymaj się pędzla. Hymryry Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: *.ipartners.pl 21.08.01, 11:50 Kochanką i przyjaciółką którego z nas chciałabyś zostać Anno? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seweryn Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: *.scm.de 21.08.01, 12:03 Aaanna, Maaaaria smuuuuutnš ma twarz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Szukam kochanki i przyjaciułki Do Janka i nie tylko IP: 212.33.74.* 21.08.01, 12:06 Ha, mój drogi! To zależy w jakim wieku jest men. Cos mi się zdaje, że mogę być w tym miłym gronie żeńskim Matuzalemem. Mam nadzieję, że Woland tym razem zrozumie o co mi chodzi. :)))))))))))). Ale z tym Matuzalemem to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciułki Do Janka i nie tylko 21.08.01, 12:12 nic nie rozumiem, musisz mi to wytłumaczyć na mailu... Pa Woland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Szukam kochanki i przyjaciułki Do Janka i nie tylko IP: 212.33.74.* 21.08.01, 12:34 Woland Ty szatanie - nie rób diabelskich sztuczek .! Ja jestem Anna a nie Małgorzata ! W dodatku " leciwa " Anna ! Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciułki Do Janka i nie tylko 21.08.01, 13:11 Stara, ale jara <?> ma się rozumieć. A ja jestem młokos po paru stłuczkach i jednym generalnym remoncie. Woland Gość portalu: Anka napisał(a): > Woland Ty szatanie - nie rób diabelskich sztuczek .! Ja jestem Anna a > nie Małgorzata ! W > dodatku " leciwa " Anna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Szukam kochanki i przyjaciułki Do Janka i nie tylko IP: 212.33.74.* 21.08.01, 13:36 Czyli bilans wychodzi nam na zero! A propos remontu to co Ci wymienili ? Wątrobę czy skończyło się na wycięciu wyrostka? Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciułki Do Janka i nie tylko 21.08.01, 13:45 zderzaki, hamulce ale przede wszystkim przeszedłem generalny remont silnika. zatarł mi się na na pewnej drodze jednokierunkowej, na której zbyt intensywnie cofałem na wstecznym. Woland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Szukam kochanki i przyjaciułki Do Janka i nie tylko IP: 212.33.74.* 21.08.01, 13:53 Aha! To pewnie nie dolewałes? Oleju rzecz jasna! Polecam czarny lotos o lepkosci 16/40 W. Cha, cha! Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciułki Do Janka i nie tylko 21.08.01, 14:03 nie dolewałem, bo nie było takiej potrzeby. ale niktórzy na forum, to muszš chyba oleum uzupełniać regularnie..., jeden to się nawet nie na żarty zatał. Gość portalu: Anka napisał(a): > Aha! To pewnie nie dolewałes? Oleju rzecz jasna! Polecam czarny lotos > o lepkosci 16/40 W. > Cha, cha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 212.33.74.* 21.08.01, 14:16 To ciekawe... Z reguły silniki się zacierają jak im nie dolejesz. Ale może masz co innego na mysli szatanie :)))))))))))))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 21.08.01, 14:31 nic nie my�lę, bo próbuję się dostosować do poziomu autora tego wštku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 212.33.74.* 21.08.01, 14:46 To uważasz, że szukanie przyjaciółki itd. jest na niskim poziomie? Może spróbuj go podniesc? Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 21.08.01, 15:18 nie dzisiaj. znikam. Woland Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Szukam kochanki i przyjaciułki do woolanda IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 22.08.01, 12:35 Speniałeś Wółland??? A szkoda bo się rozkręcało. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Szókam kochanki i przyjaciółki IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 23.08.01, 06:56 Strasznie tu cicho i nudno. No nie? A ja chciałem tylko coś zamoczyć na boku. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rimski Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: *.abo.wanadoo.fr 26.08.01, 15:29 A ja mam kota Behemota... Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Szukam kochanki i przyjaciułki 27.08.01, 08:56 ... a na dwóch łapach potrafi chodzić, a wódkę pije ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rimski Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: *.abo.wanadoo.fr 27.08.01, 20:19 Jasne, poza tym jezdzi tramwajem "na cycku" i sprawdza paszporty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: *.abo.wanadoo.fr 26.08.01, 15:22 Gość portalu: Raf napisał(a): > Szukam kochanki z Lubina, Legnicy lub okolic. Nie przejmuj sie, Raf, szukaj dalej jak pies Szarik i na pewno znajdziesz swoja Marusie a ci, ktorzy wypyszczyli sie po tobie to czuby, komunisci i masturbanci muszek "drosophila melanogaster". Trzymaj kierunek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YRSA Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 10.0.211.* / 212.191.188.* 26.08.01, 19:34 A może zaczniesz lepiej od SŁOWNIKA ORTOGRAFICZNEGO??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Szukam kochanki i przyjaciułki IP: 212.33.74.* 27.08.01, 08:27 Raf czy znalazłes wreszcie jakąs pięknosć pracującą od 6? Niepięknosć pracująca od 8. Odpowiedz Link Zgłoś