slo-onko 08.07.04, 11:00 czy ktos slyszal kiedys o tym,zeby dzielic dziure?????? a jest to temat pracy mgr :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kszysio Re: "podział dziury ozonowej" 08.07.04, 11:48 może winni dzielą się odpowiedzialnością ??? albo raczej od nij uciekają... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: "podział dziury ozonowej" 08.07.04, 18:21 to pewnie chodzi o podział dziury ozonowej na mniejsze dziury;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: "podział dziury ozonowej" 14.07.04, 21:49 dziura ma to do siebie, ze nie ma sie czym dzielic <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: "podział dziury ozonowej" 15.07.04, 08:01 ulalka napisała: > dziura ma to do siebie, ze nie ma sie czym dzielic <rotfl> ale naukowce to som cudotworce :D Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: "podział dziury ozonowej" 15.07.04, 10:56 slo-onko napisała: > ulalka napisała: > > > dziura ma to do siebie, ze nie ma sie czym dzielic <rotfl> > > ale naukowce to som cudotworce :D ..a ta dziura to moze jakas mutantka??:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: "podział dziury ozonowej" 15.07.04, 19:12 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > ulalka napisała: > > > > > dziura ma to do siebie, ze nie ma sie czym dzielic <rotfl> > > > > ale naukowce to som cudotworce :D > > ..a ta dziura to moze jakas mutantka??:-)) albo wielgaśna... ot, co!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: "podział dziury ozonowej" 15.07.04, 21:31 jtka napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > ulalka napisała: > > > > > > > dziura ma to do siebie, ze nie ma sie czym dzielic <rotfl > > > > > > > > ale naukowce to som cudotworce :D > > > > ..a ta dziura to moze jakas mutantka??:-)) > > > albo wielgaśna... ot, co!;-) > albo taka dobra... to sie dzieli z innymi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: "podział dziury ozonowej" 16.07.04, 18:53 moge podzielic sie jablkiem, usmiechem, kasą a nawet miloscia :D ale dziura to tak jakby niczym sie dzielila. mozna podzielic nic?:) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: "podział dziury ozonowej" 16.07.04, 18:54 czym mozna jeszcze sie dzielic?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: "podział dziury ozonowej" 16.07.04, 19:35 slo-onko napisała: > czym mozna jeszcze sie dzielic?:)))) ...wrażeniami, życiem, winem, chlebem i czasem... ...można dzielić z kimś władzę i łoże... ...w ostateczności dzielić można włos na czworo... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: "podział dziury ozonowej" 16.07.04, 19:45 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > czym mozna jeszcze sie dzielic?:)))) > ...wrażeniami, życiem, winem, chlebem i czasem... > ...można dzielić z kimś władzę i łoże... > ...w ostateczności dzielić można włos na czworo... mowisz-winem? czy w Waszych kosciolach jest zwyczaj, ze ksiadz podaje mlodej parze kielich z winem podczas ceremoni slubnej? Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: "podział dziury ozonowej" 16.07.04, 19:52 slo-onko napisała: > mowisz-winem? > czy w Waszych kosciolach jest zwyczaj, ze ksiadz podaje mlodej parze kielich z > > winem podczas ceremoni slubnej? ...niestety nie ale w prawosławiu ten zwyczaj jest kultywowany... ...bardzo mi się podoba prawosławna liturgia, kiedyś często chodziłem do cerkwi tylko żeby pooddychać tymi klimatami i posłuchać śpiewu... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: "podział dziury ozonowej" 16.07.04, 19:53 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > mowisz-winem? > > czy w Waszych kosciolach jest zwyczaj, ze ksiadz podaje mlodej parze kie > lich > z > > > > winem podczas ceremoni slubnej? > ...niestety nie ale w prawosławiu ten zwyczaj jest kultywowany... > ...bardzo mi się podoba prawosławna liturgia, kiedyś często chodziłem do cerkwi > > tylko żeby pooddychać tymi klimatami i posłuchać śpiewu... ale nie tylko w prawoslawnych. u nas w niektorych kosciolach jest tylko taki zwyczaj:) ale widzialam prawoslawny slub, piekny:) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: "podział dziury ozonowej" 16.07.04, 19:55 ... czy słyszałś Wielką Litanię Pokoju... ...śpiewa się to w bardzo uroczystych chwilach... ...niezapomniane wrażenie... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: "podział dziury ozonowej" 16.07.04, 19:58 nick000 napisał: > ... czy słyszałś Wielką Litanię Pokoju... > ...śpiewa się to w bardzo uroczystych chwilach... > ...niezapomniane wrażenie... niestety:( bylo to dawno wiec nawet nie kojarze. chyba bylam pzrejeta slubem:) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: "podział dziury ozonowej" 16.07.04, 20:06 ...piękny acz zanikający zwyczaj mają wyznawcy prawosławia... ...w dzień wielkanocy żadna kobieta nie może odmówić pocałunku... ...Boh woskriesien i cmok cmok... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: "podział dziury ozonowej" 16.07.04, 20:07 nick000 napisał: > ...piękny acz zanikający zwyczaj mają wyznawcy prawosławia... > ...w dzień wielkanocy żadna kobieta nie może odmówić pocałunku... > ...Boh woskriesien i cmok cmok... ooo to nawet nie wiedzialam:) a pochodze z suwalskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: "podział dziury ozonowej" 16.07.04, 20:17 slo-onko napisała: > ooo to nawet nie wiedzialam:) > a pochodze z suwalskiego:) ...tośmy p[rawie krajanie... ...a tam też klimaty ciekawe i nazwy piękne... ...żytkiejmy rutka... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: "podział dziury ozonowej" 16.07.04, 20:27 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > ooo to nawet nie wiedzialam:) > > a pochodze z suwalskiego:) > ...tośmy p[rawie krajanie... > ...a tam też klimaty ciekawe i nazwy piękne... > ...żytkiejmy rutka... kierzki lisy wroble surminy budry ale to chyba dalej od granicy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: "podział dziury ozonowej" 16.07.04, 20:34 slo-onko napisała: > > kierzki lisy wroble surminy budry > ale to chyba dalej od granicy?:) ...hej Slo od dziury ozonowej nad wigry... ...to pewnie te drinki... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: "podział dziury ozonowej" 16.07.04, 20:37 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > kierzki lisy wroble surminy budry > > ale to chyba dalej od granicy?:) > ...hej Slo od dziury ozonowej nad wigry... hahaha wlasnie;-) ja to zaraz z tymi ptakami bede chyba swiergotac:DDD a co mi tam?;-) <zwariowana zwariowana zwariowana>:) > ...to pewnie te drinki... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: "podział dziury ozonowej" 16.07.04, 20:39 no i nic nie zrozumialam :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: "podział dziury ozonowej" 16.07.04, 20:41 kendo napisała: > no i nic nie zrozumialam :-))))))))))))) bo my Kendoś jestesmy "weseli";-) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: "podział dziury ozonowej" 16.07.04, 20:43 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > no i nic nie zrozumialam :-))))))))))))) > > bo my Kendoś jestesmy "weseli";-) ...w górę serca... ...Kendo wesel się z nami bo nie wiadomo jak dlugo potrwa swiat... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: "podział dziury ozonowej" 16.07.04, 20:45 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > no i nic nie zrozumialam :-))))))))))))) > > > > bo my Kendoś jestesmy "weseli";-) > ...w górę serca... > ...Kendo wesel się z nami bo nie wiadomo jak dlugo potrwa swiat... to ja miusic please :)))) <grac grac grac>:) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: "podział dziury ozonowej" 16.07.04, 20:49 ale macie wesolo..:-)) czemu ja sie nie umie tak cieszyc:-(( chociaz nie jest mi dzis smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: "podział dziury ozonowej" 16.07.04, 20:50 kendo napisała: > ale macie wesolo..:-)) > czemu ja sie nie umie tak cieszyc:-(( > chociaz nie jest mi dzis smutno. ja zaarz pzrestane jak bedzie gorzej niz jest teraz:( Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: "podział dziury ozonowej" 16.07.04, 20:52 o sloo a dalas jaks herbatke ???? trzymam kciuki by bylo dalej wesolo.... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: "podział dziury ozonowej" 17.07.04, 14:18 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > ale macie wesolo..:-)) > > czemu ja sie nie umie tak cieszyc:-(( > > chociaz nie jest mi dzis smutno. > > ja zaarz pzrestane jak bedzie gorzej niz jest teraz:( no i bylo bardzo nie wesolo:( wyladowalysmy znow w szpilalu:(((( a w nocy byly jeszcze wieksze sensacje:( staracha mi mala napedzila nie malego:( ale dzis juz jest dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: "podział dziury ozonowej" 18.07.04, 20:51 ale sie maials niewesolo:-(( usciskaj "mala" bedzie dobrze.... ** spokojnego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś