Dodaj do ulubionych

diagnozę poproszę...

28.11.12, 00:02
ostatnio mnie nudzą rozmowy z nickami i przyznam szczerze trochę mi żal tych moich wariatw, śmiechu do łez...
Obserwuj wątek
    • olalalalaaa Re: diagnozę poproszę... 28.11.12, 00:03
      no i jak to ja zgubłam c
    • obrotowy rozmawia sie z ludzmi 28.11.12, 18:52
      olalalalaaa napisała:
      > ostatnio mnie nudzą rozmowy z nickami i przyznam szczerze trochę mi żal tych mo
      > ich wariatw, śmiechu do łez...

rozmawia sie z ludzmi, a nie z nickami.
      jezeli jednak rozmowa z samymi nickami (czyli tymi, ktorzy nie chca sie na privie przedstawic)
      Ci wystarcza, to faktycznie lepiej zrobic cos spolecznie uzytecznego i np. umyc klatke schodowa.
      • olalalalaaa Re: rozmawia sie z ludzmi 01.12.12, 23:05
        a) przecież napisałam, że nie wystarcza!!!;
        b) szkopuł w tym, że nie posiadam klatki schodowej;
        c) czy naprawdę uważasz, że ci , ktorzy chcą się przedstawić są w rzeczywistości sobą na forum, wg. moich doświadczeń na użytek sieci dość nieudolnie zresztą kreują swoj nowy ulepszony image;
        • obrotowy Re: rozmawia sie z ludzmi 02.12.12, 17:31
          olalalalaaa napisała:
          > c) czy naprawdę uważasz, że ci , ktorzy chcą się przedstawić są w rzeczywistoś
          > ci sobą na forum, wg. moich doświadczeń na użytek sieci dość nieudolnie zreszt
          > ą kreują swoj nowy ulepszony image;

a kto tak powiedzial, ze tak uwazam, skoro mi to imputujesz ?

pierwszym i niezbednym warunkiem do zdrowych kontaktow jest wymiana danych i uwag
          o sobie na privie. jezeli ktos tego odmawia - to pomijam go netowo i tyle.

natomiast kazdy ma PRAWO do kreacji. nie ma tu obowiazku do pisania publicznie prawdy
          o sobie. taki obowiazek moralny istnieje tylko na privie.

A jezeli ktos kreuje sie publicznie i w korespondencji prywatnej jest kims innym -
          to mi to zupelnie nie przeszkadza. (pod warunkiem, ze mi sie prywatnie do tego przyzna).

PS. Moja kreacja to granie tu amoralnego zbira.
          W rzeczywistosci, az takim duzym zbirem nie jestem.
          Moralnosc olewam, ale uwazam na obowiazujace PRAWO.
          Zycie w czerech scianach celi wieziennej raczej mnie nie pociaga :)))
          • olalalalaaa Re: rozmawia sie z ludzmi 02.12.12, 22:55
            nie obraź się PANIE PRAWIE ZBIR, ale to co napisałes jest całkowicie pozbawione sensu. Stwierdzasz, że na privie istnieje obowiązek moralny pisania prawdy, by kończąc wypowiedź, zaznaczyć, że TY olewasz moralność. To sie nie trzyma kupy wcale, a wcale.
            • obrotowy alesz to mne ne zaima :) 03.12.12, 00:04
              olalalalaaa napisała:
              > nie obraź się PANIE PRAWIE ZBIR, ale to co napisałes jest całkowicie pozbawione
              > sensu. Stwierdzasz, że na privie istnieje obowiązek moralny pisania prawdy, b
              > y kończąc wypowiedź, zaznaczyć, że TY olewasz moralność. To sie nie trzyma kupy
              > wcale, a wcale.

wybacz nie jest moja troska - co dla Ciebie trzymie sie kupy.
              na privie pisze prawde
              I mnie sie trzymie i mnie to wystarcza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka