schi_z_o_o 12.01.13, 14:02 w końcu odzyskałem wolność ,już żadna głupia baba nie będzie mi truć d.u.p.y. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aroden garatulujemy 12.01.13, 15:53 schi_z_o_o napisał: > w końcu odzyskałem wolność , już żadna głupia baba nie będzie mi truć d.u.p.y. :)))) - jak masz tylko cos pod reka - by to cos przemlocic - to gratulujemy :) a jak nie masz - to zyczymy sukcesu w poszukiwaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: garatulujemy 12.01.13, 16:59 Schizo-gratulacje. Niech zyja agencje towarzyskie i kurewki! Odpowiedz Link Zgłoś
aroden wez nie obrazaj szczytnej idei volontariatu. 17.01.13, 08:34 leziox napisał: > Niech zyja... i kurewki! nie k... a cichodajki. wez nie obrazaj szczytnej idei volontariatu. ja tam ja b. cenie. w przeciwienstwie do Agencji, ktore oszukuja Panstwo ( a wiec i mnie) na podatkach. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: wez nie obrazaj szczytnej idei volontariatu. 21.01.13, 10:55 Aroden-kwestia definicji.Kurewki z reguly daja za darmo,prostytutki zádaja zaplaty. To ze nie zawsze kurewka jest prostytutka,jest dla wielu osób dosc jasne. Fakt,ze potrzebuje sie przy tym wiekszego wglébienia sie w temat. Odpowiedz Link Zgłoś
aroden no... 21.01.13, 11:13 leziox napisał: Aroden-kwestia definicji. Kurewki z reguly daja za darmo, prostytutki zádaja zaplaty. > To ze nie zawsze kurewka jest prostytutka, jest dla wielu osób dosc jasne. - no. i tego sie trzymiej. > Fakt, ze potrzebuje sie przy tym wiekszego wglébienia sie w temat. - co do samego factu wglebienia - to nijak nie mam zastrzezen. Odpowiedz Link Zgłoś
aroden PS: 21.01.13, 11:17 leziox napisał: > To ze nie zawsze kurewka jest prostytutka, jest dla wielu osób dosc jasne. jeah. dodam jednak, ze nie zawsze prostytutka jest kurewka. a nawet rzadko. to zawod - a nie charakter. dlatego z prostytutkami nie zadaje sie nigdy. a z kurewkami - bardzo chetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: wolność 15.01.13, 19:50 Schizolku, wolność, to uświadomiona konieczność, jak mawiał twój ulubiony klasyk, Lenin :))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: wolność 18.01.13, 13:50 I tu się delikatnie uśmiechnęła :-) ...na miły widok:-) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: wolność 21.01.13, 08:57 I tu wychodzi pozytywna rola Schizolka. Kiedyś zrobimy go świętym, który patronuje sentymentalnym spotkaniom po latach. Też się cieszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: wolność 21.01.13, 10:57 Na swietych wybiera sie przewaznie osoby cierpiáce.Proponowalbym urzadzenie dla Schizola jakiejs osobistej tortury. Sercowá niedawno przezyl-wiec moze tania ciepla wódka w duzej ilosci? Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: wolność 22.01.13, 13:41 Denaturat i pół chleba:-) Najwidoczniej już się stosuje, bo przepadł. Biedaczysko! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: wolność 22.01.13, 19:34 leziox napisał: > Na swietych wybiera sie przewaznie osoby cierpiáce.Proponowalbym urzadzenie dla > Schizola jakiejs osobistej tortury. > Sercowá niedawno przezyl-wiec moze tania ciepla wódka w duzej ilosci? Lezio, jeśli zrobimy mu kiedyś nalot na Bydgoszcz, to dopiero wtedy Schizolek przekona się, czym jest prawdziwe cierpienie. Przy okazji konsekrujemy mu jakąś bazylikę mniejszą(albo większą), ale koniecznie w centrum jego metropolii :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: wolność 22.01.13, 21:32 W razie co to sie w okolicy rozeznaje. W Bydgoszczy pare lat temu omal nie zostawilem zawieszenia.Mam nadzieje ze przynajmniej nie jest gorzej. Konsekracja tez mnie pasuje,ale dopiero nastepnego dnia po torturach Schizola. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: wolność 27.01.13, 16:44 Ale do obrzędów liturgicznych użyjemy piwa, bo po winie tylko rura pali :) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: wolność 22.01.13, 13:39 crimen napisał: > I tu wychodzi pozytywna rola Schizolka. Kiedyś zrobimy go świętym, który patron > uje sentymentalnym spotkaniom po latach. Zgadzam się:-) Nikt nie oprze się Schizowym wątkom :-P > Też się cieszę :) Ciekawe,czy z tego samego, co ja..?:-) takie pytanie retoryczne :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o poszedłem na całość 22.01.13, 14:54 -sprzedałem samochody -telewizor sprezentowałem rodzinie -komóra - rozwiązałem umowę a od lutego żegnam się też internetem i do kompletu rzuciłem pracę; to się nazywa WOLNOŚĆ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: poszedłem na całość 22.01.13, 15:07 Niech żyje wooooolność!! Wolność i swoboda!! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: poszedłem na całość 22.01.13, 18:33 Jak bedziesz w poblizu przejezdzal to zajrzyj na wódke. A tak przy okazji to nareszcie ktos posprzatal to forum z trollowiska. Alez dzisiaj bylo tu zasmiecone. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: wolność 22.01.13, 19:30 Kiniu, spotkania po latach zawsze mają niepowtarzalny, ulotny czar, któremu trudno się oprzeć :) A Schizolka dawno temu osobiscie beatyfikowałem, ale dopiero teraz przekonałem się jakim subtelnym sprawom patronuje. Jestem pod wrażeniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: wolność 23.01.13, 13:34 To ja jestem pod większym wrażeniem:-) Nie spodziewałam się tego po...Was :P Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: wolność 27.01.13, 16:41 Tylko mi nie mów, że faceci są nieprzewidywalni :) Odpowiedz Link Zgłoś
t.king jeszcze jeden krok 27.01.13, 16:54 no to do kompletu spakowałem walizkę i we wtorek opuszczam PL :) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: wolność 28.01.13, 12:27 crimen napisał: > Tylko mi nie mów, że faceci są nieprzewidywalni :) Rzadko :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga19-75 Re: wolność 27.01.13, 17:01 Do schi_z_o_o I jakie to uczucie?Napisz coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś