oldpiernik 16.07.04, 07:34 pod namiotu mokrym brezentem dwa śpiwory ze sobą spięte na polanie, gdzieś chyba w Bieszczadach ogrzewamy wzajem się czule i pragnieniom chcemy znów ulec nie przeszkodzi nikt, przecież wciąż pada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urszulka_ma Re: deszczowe lato 16.07.04, 15:40 ..a może tak zasnąć.. i.. obudzić się w południe lata.. "Na końcu świata, na wielkiej łące, ciepłej i drżącej." gdzie dmuchawce i latawce Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: deszczowe lato 16.07.04, 15:42 urszulka_ma napisała: > ..a może tak zasnąć.. > i.. > obudzić się w południe lata.. > > "Na końcu świata, > na wielkiej łące, > ciepłej i drżącej." > > gdzie dmuchawce i latawce Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: deszczowe lato 17.07.04, 09:02 już się wyspałem ;) i lato bez deszczu za oknem koniec namiotowych igraszek nadchodzi czas żniw właściwie już nadszedł idę porżeć na rżysko ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: deszczowe lato..z promieniem słonka..:) 17.07.04, 09:56 oldpiernik napisał: > nadchodzi czas żniw "Na świętego Wincentego będziemy jedli chleb z nowego".?:) dziś słońce świeci..:) łapie swoją parasolkę.. i.. idę na spacer popatrzeć na moje ulubione kwiaty.. maki Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: deszczowe lato 17.07.04, 12:49 po tym spacerze jakże mi miło co mówię szczerze rozmawiać było z Panią na forum w lepszym humorum ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: deszczowe lato 17.07.04, 20:37 w lepszym humorze tak gościnny panie spacer na dworze.. przyniósł nieoczekiwanie uśmiech na twarzy.. który na łące się rozmarzył..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: deszczowe lato 23.07.04, 09:16 wróciło, kochane.... szaro, mokro i chłodniej... a może weekend pod namiotem? tylko niech pogoda wytrzyma... Odpowiedz Link Zgłoś