hm` 20.07.04, 23:07 gdzie jestes?? Łódź nawiedzasz?? pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luciferr Re: lucy_fair... 29.07.04, 15:04 Odkąd zostalem szanownym panem dyrechtorem cierpię na chroniczny niedobór czasu wolnego, stąd nie ma mnie na żadnym forum. Czasem coś sobie poczytam na Lublinie, mydlepowidle czy herbaciarni, ale uczestniczyć nie bardzo mam kiedy. W Lodzi dawno nie bylem niestety, częściej siedzę teraz w Warszawce, choć nie lubie :( Dzięki za pamięć, pozdr. No i pozdrowka dla Peppera. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: lucy_fair... 08.08.04, 12:23 No coz, a mi sie forum znudzilo. Choc czasu tez nie za duzo. ;]]] pozdrawiam i zycze sukcesow na nowej drodze zycia bezczasowej dyrektorskiej ;] hm` Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: lucy_fair... 08.05.05, 17:18 No właśnie... Gdzie jest pan Lucy_fair?? I nie tylko zresztą. Kilka nicków zniknęło jakiś czas temu nie tylko z tego forum... Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: lucy_fair... 08.05.05, 21:04 Tempora mutatur i czesc ludzi to mutatur zniszczylo. ;] Moja wizja jest nastepujaca, niejaka Vanilia popadla zapewne w chroniczny alkoholizm i dlatego nie pisuje.... Paul, no coz.... byc moze opacznie powiedzial w dzielnicy gdzie mieszka, ze jest za Widzewem... i po tym wydarzeniu sluch wszelaki po nim zniknal... Grendel, oj Grendel.... ten niesczesnik pewnie w Anglii skonczyl... na nic mu byly te jego polskie fakultety... podaje cegly na budowie... niejakiemu Mike79....temu co kiedys walczyl z lubelskim MPK.... a teraz dorobil sie stanowiska starszego podawacza cegiel.... Tyle moich antycypacji. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: lucy_fair... 12.05.05, 02:51 e tam podawacza cegiel :P no i czemu niby w anglii ? tam taka paskudna pogoda, wiec wybralem szkocje, dokladnie edynburg pozdrowka ze szkotolandii ;) mike79 Odpowiedz Link Zgłoś