29.04.25, 18:47
Jak miałam już zerwać relację (wirtualną), to on się przestał odzywać bez podania przyczyny big_grin
To nie fair, bo to ja miałam przestać się odzywać (ale podać przyczynę). I teraz się złoszczę i nie mogę przestać o tym myśleć big_grin

Jak sobie wybić gościa z głowy?
Tak, bardzo dorosła jestem, człek nie wart ani jednej mojej myśli, ale mnie to męczy. Nie, nie mam obecnie większych problemów. To znaczy mam, a ta relacja miała być wesołą przygodą na odtrutkę.
Obserwuj wątek
    • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Ghosting 29.04.25, 19:00
      Na początek zablokować wszystkie drogi kontaktu. Usunąć numer, zapomnieć. A potem przeczekać - to minie.
    • mamtrzykotyidwato5 Re: Ghosting 29.04.25, 19:19
      No straszne!
      Ty mu chciałaś dokopać, żeby się poczuć lepiej i żeby było wesoło, a on wredny się wymiksował wcześniej.
      No jak on tak mógł!
      Może napisz do niego i mu nawrzucaj, to ci ulży może?
      • tiffany_obolala Re: Ghosting 29.04.25, 19:43
        Nie dokopać - zakończyć relację. Gdyby on napisał "sorry, to była pomyłka, nara", to nie miałabym z tym problemu. Ale on po prostu przestał się odzywać. To zaskakujące, ale to o wiele trudniejsze do zniesienia.
        • jolie Re: Ghosting 29.04.25, 19:47
          Czytałam kiedyś o efekcie Zeigarnik. To pewnie ten przypadek.
          • anajustina Re: Ghosting 01.05.25, 16:46
            Jakim?
    • sueellen Re: Ghosting 29.04.25, 19:53
      O Boze Boże Bozenko
      • 1matka-polka Re: Ghosting 29.04.25, 20:06
        sueellen napisała:

> O Boze Boże Bozenko

Jak mogłas mnie zdradzic z Cyganem.
        O japier, japier, japier... Dolę...
    • wegekotlecik Re: Ghosting 29.04.25, 20:00
      Ghosting jest okropny, ale jeśli i tak miałaś zakończyć relację to pomyśl sobie tak: przynajmniej masz jedną rzecz z listy do zrobienia z głowy big_grin
    • wicehrabia_julian Re: Ghosting 29.04.25, 20:36
      tiffany_obolala napisała:

> Jak miałam już zerwać relację (wirtualną), to on się przestał odzywać bez podan
      > ia przyczyny big_grin
      > To nie fair, bo to ja miałam przestać się odzywać (ale podać przyczynę). I tera
      > z się złoszczę i nie mogę przestać o tym myśleć big_grin

bardzo dobrze, gość wyczuwając co się święci ubiegł cię, cierp i milcz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka