Dodaj do ulubionych

Każdy tu pierdaczy....

06.04.13, 18:16
na swój sposób,czyli problem.TAK WOGÓLE TO CZYTAJĄC NAWET SAME TYTUŁY,ROBI SIĘ ODRUCH ZWROTNY Z ŻOŁĄDKA.O matko wyszło na to że krzyczę,nieprawda:(Samotność to najgorsze kurestwo w świecie.
Obserwuj wątek
    • facettt Re: Każdy tu pierdaczy.... 06.04.13, 20:31
      ossownica48 napisała:
      :(Samotność to najgorsze kurestwo w świecie.

bez jaj.
      a slepota ?
      • borasca0107 Re: Każdy tu pierdaczy.... 08.04.13, 16:11
        Hej, samotność to jest dopiero luksus - nie musisz się o nikogo martwić, nikomu nadskakiwać, być niewolnicą, z nikim liczyć, nikomu ustępować itp. itd - glowa do góry ;)
        • aleksis1313 Re: Każdy tu pierdaczy.... 09.04.13, 21:59
          Facet jak to facet pragmatyczny. Jeżeli chodzi o samotność to wg. mnie najgorsza jego postać jest wtedy kiedy jesteśmy osamotnieni wśród ludzi.Na zewnątrz przywdziewamy usmiechnięte
          maski a w środku wyje totalna pustka.
          • spitygonzales Re: Każdy tu pierdaczy.... 15.04.13, 10:03
            To prawda, jesteśmy samotnymi wyspami dryfującymi po morzu o objętości.
            He he ale ładnie to napisałem. Proszę Cię nie martw się, wszyscy są samotni niezależnie od posiadania, lub nie, męża , dzieci, przyjaciół. Taki już jest ludzki los . Сyдьбa челoвекa.
            Pozdrawiam i ściskam jak jak samotny samotnego.

• maly.jasio By The Way... 15.04.13, 16:01
              A czym sie spijasz ?
              • spitygonzales Re: By The Way... 21.04.13, 14:30
                Oj mały Jasiu widziałem jak się udzielasz w innych miejscach. Taki wujek dobra rada z ciebie he he. Pofiglować pożartować a potem i tak pobawić się ptaszkiem?
                • maly.jasio By The Way... second part. 21.04.13, 19:51
                  spitygonzales napisał:
                  > Oj mały Jasiu widziałem jak się udzielasz w innych miejscach. Taki wujek dobra
                  > rada z ciebie he he. Pofiglować pożartować a potem i tak pobawić się ptaszkiem?

poviem viencej: mam nawet dwa.
                  a tera prosze o odpoviedz na zadane pytanie.
                  • ossownica48 Re: By The Way... second part. 22.04.13, 07:14
                    Jak masz dwa to fruwaj stąd.
                    • maly.jasio By The Way again... third part. 22.04.13, 13:36
                      ossownica48 napisała:
                      > Jak masz dwa to fruwaj stąd.

Lata leca... zasiedzialem sie tu jusz.
    • ossownica48 Re: Każdy tu pierdaczy.... 15.04.13, 20:08
      No dzisiaj trochę lepiej,słoneczko pozwoliło mi pobyczyć się na tarasie:)no i widok posesji,wybił mi z głowy jęczenie na temat samotności.A to dlatego,że śnieg stopniał i ukazał mi się widok straszny,czyli bajzel na działce.Więc muszę zakasać rękawy i złapać się za grabie,i tym sposobem samotność pokonana grabiami.
    • szturmownik Da się to zmienić 22.04.13, 14:10
      Wiadomo, że życie w samotności jest kiepskie, ale da się to zmienić :) Grunt to uwierzyć w siebie!
      • ossownica48 Re: Da się to zmienić 23.04.13, 09:58
        Łatwo powiedzieć,gorzej wykonać:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka