Dodaj do ulubionych

ZMARTWYCHWSTALAM !!! JAK CUDOWNIE:))))))

22.03.02, 18:14
Zadnego wiecej zakochiwania sie za posrednictwem TP SA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ten cudny "glos" siedzial mi na karku od 11 az do teraz i zrzedzil do
komputera! Horror!!!!! Powinnam dostac odszkodowanie jak za prace w kopalni!!!
A niech go tam! I do tego jeszcze jakis oziebly!

Wole jednak forum :) trzymta sie chlopaki:)))))

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!! Wrocilam :))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • men_ Re: ZMARTWYCHWSTALAM !!! JAK CUDOWNIE:)))))) 22.03.02, 18:19
      Diablica, to Ty juz z komputerkiem rozmawiasz ?:))))
      • Gość: ble,ble Re: ZMARTWYCHWSTALAM !!! JAK CUDOWNIE:)))))) IP: *.pila.leased.ids.pl 22.03.02, 18:21
        To tylko próba, ble,ble
        • oona Re: ZMARTWYCHWSTALAM !!! JAK CUDOWNIE:)))))) 22.03.02, 18:24
          ble,ble
          tylko pomagam w próbie
      • jasmina_tdi Re: ZMARTWYCHWSTALAM !!! JAK CUDOWNIE:)))))) 22.03.02, 18:26
        nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... z tym cudnym glosem w ktorym zakochalam sie do
        szalenstwa w zeszlym tygodmiu:))))) no i ten dupek przyjechal tu dzis i dreczyl
        mnie okrutnie :(((( juz go nie kocham! gupi jest!

men_ napisał(a):

> Diablica, to Ty juz z komputerkiem rozmawiasz ?:))))

• men_ Re: ZMARTWYCHWSTALAM !!! JAK CUDOWNIE:)))))) 22.03.02, 18:28
          A chociaż w połowie był taki śliczny jak men, hę ?:))
          • jasmina_tdi Re: ZMARTWYCHWSTALAM !!! JAK CUDOWNIE:)))))) 22.03.02, 18:28
            jest okropny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

men_ napisał(a):

> A chociaż w połowie był taki śliczny jak men, hę ?:))

• men_ Re: ZMARTWYCHWSTALAM !!! JAK CUDOWNIE:)))))) 22.03.02, 18:30
              No to jest problem nie do przeskoczenia :)))
              Ale szukaj dalej, nie załamuj się :)))
              • jasmina_tdi Re: ZMARTWYCHWSTALAM !!! JAK CUDOWNIE:)))))) 22.03.02, 18:36
                ale po co szukac jak juz znalazlam:))))))))

men_ napisał(a):

> No to jest problem nie do przeskoczenia :)))
                > Ale szukaj dalej, nie załamuj się :)))

• men_ Re: ZMARTWYCHWSTALAM !!! JAK CUDOWNIE:)))))) 22.03.02, 18:47
                  No wiem, ale ten Twój mąż daleko, w Krakowie, i jeszcze z kilkoma naraz
                  Krakowiankami się umawia :)))
                  • jasmina_tdi Re: ZMARTWYCHWSTALAM !!! JAK CUDOWNIE:)))))) 22.03.02, 19:09
                    ale ja nie o mezu mowilam!!!!!!!!!:)))

men_ napisał(a):

> No wiem, ale ten Twój mąż daleko, w Krakowie, i jeszcze z kilkoma naraz
                    > Krakowiankami się umawia :)))

• men_ Re: ZMARTWYCHWSTALAM !!! JAK CUDOWNIE:)))))) 22.03.02, 19:12
                      To chcesz zdradzać męża, Niewierna ?:)))
                      • jasmina_tdi Re: ZMARTWYCHWSTALAM !!! JAK CUDOWNIE:)))))) 22.03.02, 19:12
                        tak tak tak tak tak tak tak:))))))

men_ napisał(a):

> To chcesz zdradzać męża, Niewierna ?:)))

• men_ Re: ZMARTWYCHWSTALAM !!! JAK CUDOWNIE:)))))) 22.03.02, 19:14
                          Ale ta zdrada to tylko taka wirtualna, hę ?:))
                        • mario2 Re: ZMARTWYCHWSTALAM !!! JAK CUDOWNIE:)))))) 22.03.02, 19:14
                          chcesz zdradzac z Menem??? :o))
                          • men_ No co Ty Mario ????????: 22.03.02, 19:25
                            Nawet w głowie mi rozbijanie tak wspaniałego małżeństwa, z reszta i tak nie
                            miałbym szans :)))
                            • jasmina_tdi Re: No co Ty Mario ????????: 22.03.02, 19:33
                              men mnie nie lubi i uwaza ze jestem brzydka :(((((((((

men_ napisał(a):

> Nawet w głowie mi rozbijanie tak wspaniałego małżeństwa, z reszta i tak nie
                              > miałbym szans :)))

• men_ Re: No co Ty Mario ????????: 22.03.02, 19:38
                                No tak, a Ty znowu swoje :)))
                              • men_ Re: No co Ty Mario ????????: 22.03.02, 19:39
                                Jak bedziesz mi tak ciągle to wmawiała, to jeszcze, kurcze, uwierzę, i co będzie
                                wtedy ?:)))

jasmina_tdi napisał(a):

> men mnie nie lubi i uwaza ze jestem brzydka :(((((((((
                                >
                                > men_ napisał(a):
                                >
                                > > Nawet w głowie mi rozbijanie tak wspaniałego małżeństwa, z reszta i tak n
                                > ie
                                > > miałbym szans :)))
                                >

• kitek1 jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 19:42
                                  tylko w uczuciach za malo stala:)
                                  • jasmina_tdi Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 19:47
                                    jestes slodziutki ale chcialabym zaprotestowac!!!!! jestem stala w uczuciach jak
                                    malo kto! w koncu kocham sie juz tyle lat w sobie i jeszcze mi malo i malo i
                                    malo:))))

kitek1 napisał(a):

> tylko w uczuciach za malo stala:)

• kitek1 Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 19:51
                                      zbyt duze lokowanie uczuc w sobie,
                                      prowadzi naogol do megalomanii, niestety:(
                                      • jasmina_tdi Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 20:26
                                        ale dlaczego niestety??????:)))

kitek1 napisał(a):

> zbyt duze lokowanie uczuc w sobie,
                                        > prowadzi naogol do megalomanii, niestety:(

• kitek1 Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 21:17
                                          bo moze wyrosc na jakies polityczne monstrum,
                                          ktorego ludzie sie beda bac, a nie kochac:(
                                          • jasmina_tdi Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 21:18
                                            mnie i tak sie boja wiec co za roznica :)))))) i nikt mnie nie kocha!

kitek1 napisał(a):

> bo moze wyrosc na jakies polityczne monstrum,
                                            > ktorego ludzie sie beda bac, a nie kochac:(

• kitek1 Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 21:20
                                              ale ja Cie bardzo lubie:)
                                              co chyba zauwazylas?:)
                                              • jasmina_tdi Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 21:22
                                                nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....:(((((

kitek1 napisał(a):

> ale ja Cie bardzo lubie:)
                                                > co chyba zauwazylas?:)

• kitek1 Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 21:24
                                                  co nie:(
                                                  • jasmina_tdi Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 21:25
                                                    no nie nie :(((( nie zauwazylam buuuuuuuuuuuuuuuu:((((

kitek1 napisał(a):

> co nie:(

• kitek1 Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 21:28
                                                    no mialem Ci kity wciskac,
                                                    nie widzialas, jak patrzylem:)
                                                  • jasmina_tdi Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 21:30
                                                    jasne ze widzialam- najpierw w kufel piwa, a potem w pol litra :)))))

kitek1 napisał(a):

> no mialem Ci kity wciskac,
                                                    > nie widzialas, jak patrzylem:)

• kitek1 Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 21:34
                                                    przepraszam,
                                                    faktycznie moglo, to tak wygladac:(
                                                    i glupio by bylo sie jakos tlumaczyc:)
                                                  • jasmina_tdi Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 21:34
                                                    to nie moglo tak wygladac tylko tak WYGLADALO :)))))

kitek1 napisał(a):

> przepraszam,
                                                    > faktycznie moglo, to tak wygladac:(
                                                    > i glupio by bylo sie jakos tlumaczyc:)

• kitek1 Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 21:36
                                                    no nie napisze nic madrego,
                                                    na wlasna glupote:(
                                                  • jasmina_tdi Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 21:38
                                                    jestes slodki kiteczku :)))) i takie fajne rzeczy pleciesz jak sie ululasz:)))

kitek1 napisał(a):

> no nie napisze nic madrego,
                                                    > na wlasna glupote:(

• kitek1 Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 21:40
                                                    plis, nie wypominaj,
                                                    nie wyszlo mi oczarowywanie jasminki:(
                                                  • jasmina_tdi Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 21:41
                                                    no szlo Ci calkiem niezle dopoki nie zaczales pod stolem mena kopac po
                                                    kostkach:)))) myslales, ze to ja?????

kitek1 napisał(a):

> plis, nie wypominaj,
                                                    > nie wyszlo mi oczarowywanie jasminki:(

• kitek1 Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 21:44
                                                    wtedy juz wogole nie myslalem,
                                                    bo takich zalotow, nigdy nie uskuteczniam:)
                                                  • jasmina_tdi Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 21:46
                                                    takich to znaczy jakich??????:)))

kitek1 napisał(a):

> wtedy juz wogole nie myslalem,
                                                    > bo takich zalotow, nigdy nie uskuteczniam:)

• kitek1 Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 21:49
                                                    tych tzw. kopaczkowych:)
                                                  • jasmina_tdi Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 21:50
                                                    to po co kopales mena???

kitek1 napisał(a):

> tych tzw. kopaczkowych:)

• kitek1 Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 21:53
                                                    nieswiadomie:(
                                                    bo ktos mnie wczesniej kopal swiadomie:)
                                                  • jasmina_tdi Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 21:54
                                                    ale kto????? :))

kitek1 napisał(a):

> nieswiadomie:(
                                                    > bo ktos mnie wczesniej kopal swiadomie:)

• kitek1 Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 21:57
                                                    to juz sms-owo zostalo ustalone,
                                                    i w idei jest zaprotokulowane:)
                                                  • jasmina_tdi Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 21:59
                                                    hihihihihi.... no nie moglam sie powstrzymac :)))))

kitek1 napisał(a):

> to juz sms-owo zostalo ustalone,
                                                    > i w idei jest zaprotokulowane:)

• kitek1 Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 22:03
                                                    baw sie ladnie z belbo i generalem, spadam netowo,
                                                    pa:)
                                                  • jasmina_tdi Re: jasminka jest piekna.............. 22.03.02, 22:03
                                                    pa! :(((

kitek1 napisał(a):

> baw sie ladnie z belbo i generalem, spadam netowo,
                                                    > pa:)

• jasmina_tdi Re: No co Ty Mario ????????: 22.03.02, 19:46
                                  no wtedy to nic nie bedzie:(((((

men_ napisał(a):

> Jak bedziesz mi tak ciągle to wmawiała, to jeszcze, kurcze, uwierzę, i co będzi
                                  > e
                                  > wtedy ?:)))
                                  >
                                  >
                                  > jasmina_tdi napisał(a):
                                  >
                                  > > men mnie nie lubi i uwaza ze jestem brzydka :(((((((((
                                  > >
                                  > > men_ napisał(a):
                                  > >
                                  > > > Nawet w głowie mi rozbijanie tak wspaniałego małżeństwa, z reszta i
                                  > tak n
                                  > > ie
                                  > > > miałbym szans :)))
                                  > >
                                  >

• Gość: yyy :))) Przecież wszyscy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 21:38
      bardzo lubimy śliczną Jasminkę :)))
      • jasmina_tdi Re: Przecież wszyscy 22.03.02, 21:48
        wszyscy??? jestescie jakims kolem anonimowych wielbicieli czy co????

Gość portalu: yyy :))) napisał(a):

> bardzo lubimy śliczną Jasminkę :)))

• Gość: yyy :))) Re: Przecież wszyscy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 21:50
          Ups, tak mi sie napisało przez pomyłkę w liczbie mnogiej, to przyzwyczajenie z
          wojska :)))
          • jasmina_tdi Re: Przecież wszyscy 22.03.02, 21:52
            jestes generalem????? wooooooooooooooooow!!!:)))

> Ups, tak mi sie napisało przez pomyłkę w liczbie mnogiej, to przyzwyczajenie z
            > wojska :)))

• Gość: yyy :))) Re: Przecież wszyscy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 21:57
              Fakt, miałem nim zostać, ale w ramach redukcji odszedłem wcześniej do
              cywila :)))
              Teraz z powołania i z zawodu jestem masazystą rączek i nóżek damskich :)))
              • jasmina_tdi Re: Przecież wszyscy 22.03.02, 21:59
                eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... pracujesz w zakladzie geriatrycznym i masujesz stare
                panie????? ble!

> Fakt, miałem nim zostać, ale w ramach redukcji odszedłem wcześniej do
                > cywila :)))
                > Teraz z powołania i z zawodu jestem masazystą rączek i nóżek damskich :)))

• Gość: yyy :))) Re: Przecież wszyscy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 22:02
                  Było "rączek i nóżek" no nie ?:))
                  To chyba różnica ?:)
                  • jasmina_tdi Re: Przecież wszyscy 22.03.02, 22:03
                    nie znam sie na tym:))))

> Było "rączek i nóżek" no nie ?:))
                    > To chyba różnica ?:)

• Gość: yyy :))) Re: Przecież wszyscy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 22:09
                      Nie ??????
                      Obolałe stópki, Kolanka .., etc ?:))

p.s.: kogos wystraszyłem Ci przed chwilą ?:)
                      • jasmina_tdi Re: Przecież wszyscy 22.03.02, 22:16
                        tak - kiteczek sie na mnie obrazil:((((( i co ja teraz zrobie biedna???

> Nie ??????
                        > Obolałe stópki, Kolanka .., etc ?:))
                        >
                        > p.s.: kogos wystraszyłem Ci przed chwilą ?:)

• Gość: yyy :))) Re: Przecież wszyscy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 22:19
                          Odreagować stres: praca, jedzonko .., jakieś ciekawe, inne pomysły jeszcze ?:))
                          • jasmina_tdi Re: Przecież wszyscy 22.03.02, 22:21
                            absolutnie zadnych...:(((((

> Odreagować stres: praca, jedzonko .., jakieś ciekawe, inne pomysły jeszcze ?:))

• Gość: yyy :))) Re: Przecież wszyscy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 22:26
                              Jest ich dużo, ale Jasminka znowu przestała się uśmiechać :(
                              Są takie M-pomysły, których i wygląd i głos ucieszy Jasminkę :)
                              • jasmina_tdi Re: Przecież wszyscy 22.03.02, 22:27
                                naprawde???? jakies szczegoly poprosze :))))

> Jest ich dużo, ale Jasminka znowu przestała się uśmiechać :(
                                > Są takie M-pomysły, których i wygląd i głos ucieszy Jasminkę :)

• Gość: yyy :))) Re: Przecież wszyscy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 22:32
                                  jakie Szczegoły Męskie Są potrzebne ?:)
                                  te opisowe, czy te ze środka ?:)
                                  • jasmina_tdi Re: Przecież wszyscy 22.03.02, 22:34
                                    szczegoly? wystarczylby jeden a porzadny:))))

> jakie Szczegoły Męskie Są potrzebne ?:)
                                    > te opisowe, czy te ze środka ?:)

• Gość: yyy :))) Re: Przecież wszyscy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 22:37
                                      To ja idę spać chyba, bo sie pogubiłem, ja tylko chciałem masażyk obolałych
                                      stópek.., etc. zrobić :)))
                                      • jasmina_tdi Re: Przecież wszyscy 22.03.02, 22:41
                                        DOBRANOC!

> To ja idę spać chyba, bo sie pogubiłem, ja tylko chciałem masażyk obolałych
                                        > stópek.., etc. zrobić :)))

• Gość: yyy :))) Re: Przecież wszyscy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 22:44
                                          A może jednak nie pojdę ? popatrze sobie w komputer ?:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka