ejno 26.07.04, 19:48 No i wczoraj wieczorowa pora zawitala w Lublinie Koko:) Teraz moze by tak pomyslec, zeby sie jakos spotkac czy cos??? Moze jak Czarna nadjedzie z urlopu e???A moze ktos ma inny pomysl??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokolores Re: Koko nadjechała:) 27.07.04, 16:04 No co jest!!!!Nie wszyscy na raz!!! Nie chcecie mnie zobaczyc????? Az taka brzydka nie jestem!! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Koko nadjechała:) 27.07.04, 20:43 kokolores napisała: > No co jest!!!!Nie wszyscy na raz!!! > Nie chcecie mnie zobaczyc????? > Az taka brzydka nie jestem!! Naprawdę? Nie jesteś?!! ;-) To może... się zdecyduję. --- Nasz Lublin subiektywny niedorobiony! Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Koko nadjechała:) 31.07.04, 00:40 No tak,przyjechalam a nawet czerwonego dywanu nie bylo,nie mowie nic o orkiestrze. To wy tak VIP-ow traktujecie.No ladnie!!! Witam wszystkich z rodzinnego miasta. Co sie zmienilo. Sklep obowniczy na Grazyny przeobrazili w "badziewiarnie".Lodowsko wyglada "nie z tej ziemi",przynajmniej z zewnatrz.Poustawiali swiatla na radzie(nie wiem po co).Kierowcy nadal nie zwracaja uwagi na przechodniow!!! Ale jakos sobie radze,tylko moj przewodnik (Ejno) ciezko pracuje!!! pa,pa Koko Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Koko nadjechała:) 31.07.04, 08:47 Tak sobie jakoś kombinuję? Czy... hm... ten przewodnik... musiałby mieć jakieś papiery, uprawnienia? Poza wolnym czasem? I co miałby Ci pokazywać? ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Koko nadjechała:) 31.07.04, 16:42 No i chyba lipa bedzie z tego spotkania bo sie jakos dogadac nie mozemy buuuu:( Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Koko nadjechała:) 31.07.04, 21:23 Gdyby jednak coś wyklarowało się to ja prosze o info na komórczaka ... bo od jutra jestm offline. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Koko nadjechała:) 02.08.04, 10:39 Gdzie i kiedy można obejrzeć Koko? W sezonie urlopowym niestety zmieniają się godziny i ograniczony staje się dostęp do niektórych atrakcyjnych obiektów... ;-) PS. Od piątku zaczynam się nieregularnie, czasowo przemieszczać poza granice miasta, w związku z tym moje zapytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Koko nadjechała:) 02.08.04, 19:14 Ja to wlasciwie mam czas prawie zawsze. Tylko z reszta problem!! Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Koko nadjechała:) 03.08.04, 00:51 A ja pozdrawiam serdecznie i żałuję niezmiernie, że tego lata chyba Lublina i Was nie zobaczę:(( A Koko LSM-owa też? może jakaś moja dawna sąsiadka??:)) całuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Koko nadjechała:) 03.08.04, 12:42 Koko jak najbardziej LSM-owa!!!Moze sie znamy tylko o tym nie wiemy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Koko nadjechała:) 03.08.04, 13:57 kokolores napisała: > Ja to wlasciwie mam czas prawie zawsze. > Tylko z reszta problem!! Resztę znam, Ciebie nie, a poznać właśnie chcę, chyba że Ty nie? Czas masz, więc nie problem. Odezwę się dziś, jutro lub pojutrze na stacjonarny, jak sfiniszuję z moją "pracą domową" zabraną z roboty, bo jest to dla mnie, na urlopie, niczym potwornie dokuczliwy fżut na tópie... A potem, jestem wolny dopiero w przyszły wtorek po południu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Koko nadjechała:) 04.08.04, 21:46 Jutro zbiórka.Wszelkie info przez kom albo pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Koko nadjechała:) 06.08.04, 01:53 Poznaliśmy Kokolores. Noooooooooo... nie jest tak źle. Było nas trochę: Pepper, Zoh , ja, to - jeżeli chodzi o tych tzw. trutni. A jeżeli o pszczoły... Sorry!!! O królowe, to: Czarna (kocham Ciebie!), Ryża z Franiciszką wewnątrz (pięknie wspólnie wyglądają), Ejno, Nitka, Dorota (sistera od Ejno) oraz kolejna sistera: Kokolores... Było nieźle... Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Koko nadjechała:) 06.08.04, 20:47 bawili się dobrze? mówta gdzie i jak długo?:)) Odpowiedz Link Zgłoś