armmania 30.07.04, 08:57 miałam zamiar sie poodchudzać a tymczasem jestem ciągle głodna i moje plany dieetyczne biora w łeb. czy tez tak czasem macie, i jak radzicie sobie z napadami głodu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altu Re: głodomór 30.07.04, 10:03 mi sie jesc chce prawie non stop przewaznie cos przegryzam: jablko, pieczywo chrupkie no i jedzonko prawidlowe: duzo miecha.. ziemniaczki, ryz i kasze... surówki, zupy i takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
aga-21 Re: głodomór 01.08.04, 15:28 Przede wszystkim owoce, nie maja wiele kalorii, za to duzo witamin i niezle sie mozna nimi najesc. A poza tym praca :) Jak masz duzo roboty, to nie masz czasu myslec o jedzieniu :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
perski_dziadek Re: głodomór 03.08.04, 14:39 ja jhem na okronglo, phed chwilo wszamalem bhcoskwinke, a wchesniei sliwke, tahaz zajadam phecelki, phez co mowie thoche niewyhaznie phowadzone dlugoletnie obserwacje upowahniaja mnie jednak do sfohmulowania pewnej heguly, sphowadzajoncej siie do zalehnosci: im wiencej jez, tym bachdziej tyjesz zaznaczam jednak, he jest to tlko moha hypoteha, nie mam danych o jej naukofym pothierdzeniu smaczneho! Odpowiedz Link Zgłoś