kicia_puchata Re: samcia to Ty???????? 27.03.02, 15:16 dlaczego samcia? Kicia puchata a nie zadna samcia Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyxxl Re: Miauuuuuu...Maurycy ,gdzie jestes?;) 27.03.02, 15:20 Teraz to Miauuuuu.... A gdzie kicia całą noc była? Wiem ,że jest Marzec, ale prosze mi tu przypadkiem żadnych kocurków do domu nie przyprowadzać bo przepędzę!!! I jak kicia wychodzi to niech kartke na lodówce zostawi o której wróci.... i mleka niech mi kicia z lodówki nie rusza bo to moje - do kawy jest. No juz dobrze, dobrze, niech się tak nie łasi - zaraz whiscasa nałożę na miseczkę i zmienie piasek w pudełku..... Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Miauuuuuu...Maurycy ,gdzie jestes?;) 27.03.02, 15:22 coś Ty taki "beŻwzględny" dla kici? czcio? Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Miauuuuuu...Maurycy ,gdzie jestes?;) 27.03.02, 15:26 Cześć Maurycy, szybki buziak, bo zaraz mnie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyxxl szybki buziak 27.03.02, 15:36 Ja już w moim wieku na żadne ....szybkie.....się nie nadaję.Potrzebuję nastroju, muzyki, spokoju, oswojenia mnie trochę, inaczej żaden.....buziak mi nie wychodzi. Ale będe ćwiczył - obiecuję..... Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata cooooooooo?????????? 27.03.02, 15:26 Mleczka kici zalujesz ????Straszysz kicie??????? Grozisz???????? Kicia pojdzie sobie ,zobaczysz! Albo zadbasz o mnie albo pojde w swiat z jakims dachowym kocurkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyxxl Re: Miauuuuuu...Maurycy ,gdzie jestes?;) 27.03.02, 15:33 Gdyby kicia czekała całą noc na kogoś i nie mogła się przytulić do noczego puchatego - też byłaby kicia dziś nie w humorze. Myślałem juz o najgorszym, obdzwoniłem wszystkie schroniska i hurtownie kocich skórek z rozpaczy. Ten ton to tylko kiciu puchata ....z miłości był. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: Miauuuuuu...Maurycy ,gdzie jestes?;) 27.03.02, 15:37 Od razu inaczej .Lubie jak tesknisz za mna Maurycy... No to ..pomrucze ci za to do ucha.Mrrrrrrrrrrrrr.....Jaki Maurycy dla Kici taka Kicia dla Maurycego Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyxxl pierwsze Prawo Kici 27.03.02, 15:39 Pamiętaj Kiciu, że twoja zasada działa w dwie strony: Jaka Kicia dla maurycego - taki .....obiadek w miseczce...... Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: pierwsze Prawo Kici 27.03.02, 15:41 Kici micha nie przekupisz ...trzeba czegos wiecej Maurycy Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Kitek nick'a zmienil??????? 27.03.02, 15:41 teraz jest kicia_puchata ????? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: Kitek nick'a zmienil??????? 27.03.02, 15:42 Phhhhhhhh...co mi tu z jakims kitkiem wyjezdza!!!! kicia to kicia! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Kitek nick'a zmienil??????? 27.03.02, 15:45 nie co tylko kto! to ja:) szkoda ze puszystych nie lubie:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: Kitek nick'a zmienil??????? 27.03.02, 15:46 puchata nie oznacza puszysta :) Jestem zgrabna kicia:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone emperor ja juz Cie nie rozumiem 27.03.02, 15:48 jestem ruda i puchata a jednak mnie kochasz!!!!!! no jak to z Toba jest???? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: emperor ja juz Cie nie rozumiem 27.03.02, 15:51 Ty mozesz byc puszysta a nie puchata...to ja jestem puchata..miauuuuuuuuuu;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: emperor ja juz Cie nie rozumiem 27.03.02, 15:53 a co - na sniadanko dostajesz lenor zamiast mleczka???? :)))) kicia_puchata napisał(a): > Ty mozesz byc puszysta a nie puchata...to ja jestem puchata..miauuuuuuuuuu;)))) > ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyxxl puszyste! 27.03.02, 15:50 Co szkoda, co szkoda!!! A jakbyś lubił to co? To moja kicia i czy ona puszysta czy nie to ci nic to tego. A jak lubisz chude, z szorstkimi, drapiącymi nogami i wyleniałe ( gdzieniegdzie) to szukaj takich na forum. Kicia Puchata jest moja. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: puszyste! 27.03.02, 15:51 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!! nie wreszcz na mojego meza!!!!!!!! juz mu to powiedzialam!!!! maurycyxxl napisał(a): > Co szkoda, co szkoda!!! A jakbyś lubił to co? To moja kicia i czy ona puszysta > czy nie to ci nic to tego. A jak lubisz chude, z szorstkimi, drapiącymi nogami > i wyleniałe ( gdzieniegdzie) to szukaj takich na forum. Kicia Puchata jest moja > . Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: puszyste! 27.03.02, 15:52 Miauuuuuuuuuuu .......Akt wlasnosci masz???;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyxxl akt własności 27.03.02, 15:55 A pamietasz Kiciu jak notariusza podrapałaś, bo chciał tylko pazurkiem, żebyś skrobnęła coś na umowie??? Do dzisiaj z plastrem na gębusi chodzi i mnie omija na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: akt własności 27.03.02, 15:58 Miauuuu...wiec to bylo to? A ja myslalam ,ze my ..na kocia lape zyjemy!:) Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyxxl kocia łapa 27.03.02, 16:07 to jest naśliczniesza Puchata Kocia Łapka jaka znam kiciu, i niech tak zostanie bez żadnych aktów niewoli (własności). Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: kocia łapa 27.03.02, 16:08 Och Maurycy ...jak milo...Miauuuuu;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyxxl kocia łapa 27.03.02, 16:14 to jest naśliczniesza Puchata Kocia Łapka jaka znam kiciu, i niech tak zostanie bez żadnych aktów niewoli (własności). Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: kocia łapa 27.03.02, 16:21 moja lapka w twojej lapce...ach maurycy........miauuuuuuu:) Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyxxl Re: Kitek nick'a zmienil??????? 27.03.02, 15:47 Sio!!! od Mojej Kici Puchatej. Jak się kicia pojawiła na forum to od razu chętni to adopcji sie znajdują. Ta Taka Kicię trzeba sobie zasłużyć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone spox maurycy 27.03.02, 15:49 zaraz inaczej pogadam z empciem!!!!!! do chalupy obiad gotowac a nie kicie mi tu molestujesz!!!!! maurycyxxl napisał(a): > Sio!!! od Mojej Kici Puchatej. Jak się kicia pojawiła na forum to od razu > chętni to adopcji sie znajdują. Ta Taka Kicię trzeba sobie zasłużyć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: spox maurycy 27.03.02, 15:51 zonka, ale taka kicia przedala by sie u nas w chalupie:) silverstone napisał(a): > zaraz inaczej pogadam z empciem!!!!!! > do chalupy obiad gotowac a nie kicie mi tu molestujesz!!!!! > > > maurycyxxl napisał(a): > > > Sio!!! od Mojej Kici Puchatej. Jak się kicia pojawiła na forum to od razu > > chętni to adopcji sie znajdują. Ta Taka Kicię trzeba sobie zasłużyć!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: spox maurycy 27.03.02, 15:52 a co - widzisz biale myszki????? emperor napisał(a): > zonka, ale taka kicia przedala by sie u nas w chalupie:) > > > silverstone napisał(a): > > > zaraz inaczej pogadam z empciem!!!!!! > > do chalupy obiad gotowac a nie kicie mi tu molestujesz!!!!! > > > > > > maurycyxxl napisał(a): > > > > > Sio!!! od Mojej Kici Puchatej. Jak się kicia pojawiła na forum to od > razu > > > chętni to adopcji sie znajdują. Ta Taka Kicię trzeba sobie zasłużyć!! > !! > > > Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: spox maurycy 27.03.02, 15:53 jedna raczka glaszcze ciebie, a druga kicie, nie? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: spox maurycy 27.03.02, 15:54 Nie ganiam za myszkami.Maurycy dba o mnie .A ja spie lub lasze sie niego..miauuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: spox maurycy 27.03.02, 15:58 maurycy nagania Ci myszki???? interesujace :)))) mam nadzieje ze ladnie wyglada na czworaka hihihihi...!!! kicia_puchata napisał(a): > Nie ganiam za myszkami.Maurycy dba o mnie .A ja spie lub lasze sie niego..miauu > uuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: spox maurycy 27.03.02, 16:01 Nie jadam myszek ! To takie..pospolite! Maurycy karmi mnie ...och...jak on mnie karmi........... Miauuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: spox maurycy 27.03.02, 16:06 jesz mu z reki????:)) kicia_puchata napisał(a): > Nie jadam myszek ! To takie..pospolite! Maurycy karmi mnie ...och...jak on mnie > karmi........... Miauuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: spox maurycy 27.03.02, 16:26 czasami....sa takie chwile....miauuuuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: Kitek nick'a zmienil??????? 27.03.02, 15:49 Miauuu...jestes zazdrosny o Kicie ? ;) Pilnuj mnie wiec Maurycy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: kupuje ta Kotke!!!!!! 27.03.02, 16:06 Och! maurycy ! Sprzedasz mnie? kto bedzie tak Ci ...mruczal??? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: kupuje ta Kotke!!!!!! 27.03.02, 16:07 przeciez jest Kitek na forum:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: kupuje ta Kotke!!!!!! 27.03.02, 16:12 Ale Ty pewnie nie bedziesz dla mnie taki dobry jak Maurycy !!!Miauuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone ROZWOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.03.02, 16:07 gupie prosie :( emperor napisał(a): > bo tak mi sie podoba:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: ROZWOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.03.02, 16:09 OK!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: ROZWOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.03.02, 16:10 Czy mozna brac rozwod przez Kicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone JAK TO???????????????????? 27.03.02, 16:23 :((((((((( ale przeciez wiem co to jest barthezz buuuuuuuuhuhuhuuuuu.... emperor napisał(a): > OK!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyxxl Re: kupuje ta Kotke!!!!!! 27.03.02, 16:11 są faceci, którym się wydaje, że wszystko mogą kupić. Nasze kociaki niestety potwierdzają swoim charakterem ten fakt. Jednak kochany - nie wszystko można kupić!!!!! Na pewne sprawy w zyciu trzeba sobie zasłużyć. Kasa to nie wszystko w zyciu. Możesz kota kupić, ale nigdy nie kupsz jego uczucia!!!!! Współczuję Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: kupuje ta Kotke!!!!!! 27.03.02, 16:14 Miauuuuuuuuuu !!! Maurycy ...jestem twoja kicia ! Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone maurycy obiecales ze nie bedziesz kadzic!!!! 27.03.02, 16:15 nie dosc ze przez Twoje zoologiczne zamilowania meza stracilam to jeszcze mi tu gledzisz!!!!! kto mnie teraz bedzie chcial???? no kto????? :(((((( maurycyxxl napisał(a): > są faceci, którym się wydaje, że wszystko mogą kupić. Nasze kociaki niestety > potwierdzają swoim charakterem ten fakt. Jednak kochany - nie wszystko można > kupić!!!!! Na pewne sprawy w zyciu trzeba sobie zasłużyć. Kasa to nie wszystko > w zyciu. Możesz kota kupić, ale nigdy nie kupsz jego uczucia!!!!! Współczuję Ci > . Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone a najfajniej to bedzie jak samanta przyjdzie z 27.03.02, 16:17 ... pracy i zobaczy co tu sie wyrabia :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: a najfajniej to bedzie jak samanta przyjdzie z 27.03.02, 16:18 O kim mowisz? Miauuuuuuuuu......? A ona co ? Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: maurycy obiecales ze nie bedziesz kadzic!!!! 27.03.02, 16:17 Phhhhhh ....zostaw mojego maurycego i nie krzycz na niego bo ci oczy wydrapie ! Phhhhhhhhh..... Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: maurycy obiecales ze nie bedziesz kadzic!!!! 27.03.02, 16:21 Twojego??? myslalam ze swiatopoglad maurycego nie dopuszcza formy walsnosci jako drogi do szczescia :)))))))))))))))))))))))))))) kicia_puchata napisał(a): > Phhhhhh ....zostaw mojego maurycego i nie krzycz na niego bo ci oczy wydrapie > ! Phhhhhhhhh..... Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: maurycy obiecales ze nie bedziesz kadzic!!!! 27.03.02, 16:23 nie wlasnosc a dobrowolna przynaleznosc do siebie..miauuuuuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: maurycy obiecales ze nie bedziesz kadzic!!!! 27.03.02, 16:24 do siebie??? nie martw sie - ja czasami tez z siebie wychodze ale szybko wracam na miejsce :))) kicia_puchata napisał(a): > nie wlasnosc a dobrowolna przynaleznosc do siebie..miauuuuuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: maurycy obiecales ze nie bedziesz kadzic!!!! 27.03.02, 16:28 jestem przywiazana do swojego maurycego..miauuuuuuuu..On jest taki...och ..gdzie on jest???? Maurycy...miauuuuuuuuuuu ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone ZAGADKA 27.03.02, 16:30 on jest taki...... eeeeeeeeeeeeeee..... no jaki????? dlaczego go nie widzisz???? czyzby maurycy byl szeroko opisywanym zjawiskiem eksterioryzacji ze jest tak slabo widoczny????? :))))))))))))))))))))))))))))))))))) kicia_puchata napisał(a): > jestem przywiazana do swojego maurycego..miauuuuuuuu..On jest taki...och ..gdzi > e on jest???? > Maurycy...miauuuuuuuuuuu ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: ZAGADKA 27.03.02, 16:34 zniknal mi gdzies,ale na pewno zaraz wroci do swojej Kici Puchatej..miauuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: ZAGADKA 27.03.02, 16:36 na pewno - nie widzialam tu zadnych nandlarzy czosnkiem i drewnianymi kolkami :))) kicia_puchata napisał(a): > zniknal mi gdzies,ale na pewno zaraz wroci do swojej Kici Puchatej..miauuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyxxl Kadzić? 27.03.02, 16:38 "kadzić" - schlebiać, podlizywac się, starać się wejść w czyjeś łaski. Nie mylić ze "smrodzić" lub "ględzić" lub "wymądrzać się" lub "mądrować". :))))))) czyli tym co ja robię :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Kadzić? 27.03.02, 16:45 kadzic drogi maurycy to w tym przypadku proste skojarzenie od kaznodzieji i kazan :)))) choc oczywiscie wezme rowniez pod uwage inne nazewnictwo- gledzenie faktycznie jest ok:. Maurycy! Jak bardzo jestes stary???? :))))))) maurycyxxl napisał(a): > "kadzić" - schlebiać, podlizywac się, starać się wejść w czyjeś łaski. Nie > mylić ze "smrodzić" lub "ględzić" lub "wymądrzać się" lub "mądrować". :))))))) > czyli tym co ja robię :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyxxl Mój wiek, 27.03.02, 18:23 Wszystko jest względne - nawet mój wiek. W porównaiu z węglem np. brunatnym.....:))) Jestem w wieku w którym moge jeszcze jeździć z córka na motorze, a moja chrzesniaczka spotkana (przypadkiem) w nocnym klubie - mówi do mnie "...tylko nie mów nic moim starszym....proszę...". Wiek, moja droga - to jak powiedział ostatnio pan Hanuszkiewicz - kwestia wyboru! Pozdrawiam serdecznie. P.S. Mam już ᡊ. Możesz być spokojna. Nic Ci nie grozi. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Mój wiek, 28.03.02, 09:49 Bardzo dobrze to ujales :))))) Wiek faktycznie jest chyba kwestia wyboru, ale moim zdaniem wybory nie zawsze sa proporcjonalne do stanu ducha! Jesli chrzesniaczka za 20 lat namierzy Cie w disco by night koniecznie powinna powiedziec o tym starszym :)))) a co ma kwadracik do bezpieczenstwa i potencjalnych zagrozen plynacych z ekranu????? To jakis zaszyfrowany symbol kaftanika???:)) maurycyxxl napisał(a): > Wszystko jest względne - nawet mój wiek. W porównaiu z węglem np. > brunatnym.....:))) Jestem w wieku w którym moge jeszcze jeździć z córka na > motorze, a moja chrzesniaczka spotkana (przypadkiem) w nocnym klubie - mówi do > mnie "...tylko nie mów nic moim starszym....proszę...". Wiek, moja droga - to > jak powiedział ostatnio pan Hanuszkiewicz - kwestia wyboru! > Pozdrawiam serdecznie. > P.S. Mam już ᡊ. Możesz być spokojna. Nic Ci nie grozi. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: kupuje ta Kotke!!!!!! 27.03.02, 16:17 wiem ze kasa to nie wszystko, jeszcze sa kotki potrzebne:) a uczucie to najprostsza rzecz do zdobycia, nieprawdasz? wystarczy byc w odpowiednim miejscu, o odpowiedniej porze:)))) maurycyxxl napisał(a): > są faceci, którym się wydaje, że wszystko mogą kupić. Nasze kociaki niestety > potwierdzają swoim charakterem ten fakt. Jednak kochany - nie wszystko można > kupić!!!!! Na pewne sprawy w zyciu trzeba sobie zasłużyć. Kasa to nie wszystko > w zyciu. Możesz kota kupić, ale nigdy nie kupsz jego uczucia!!!!! Współczuję Ci > . Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: kupuje ta Kotke!!!!!! 27.03.02, 16:20 ale jakie to trudne trafic w to miejsce i czas.....miauuuuuuuuuu........... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: kupuje ta Kotke!!!!!! 27.03.02, 16:22 nie znasz dnia, ani godziny:))))) kicia_puchata napisał(a): > ale jakie to trudne trafic w to miejsce i czas.....miauuuuuuuuuu........... Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: kupuje ta Kotke!!!!!! 27.03.02, 16:24 ja juz trafilam ...na maurycego..miauuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyxxl Re: kupuje ta Kotke!!!!!! 27.03.02, 16:25 coś mi się wydaje, że z niejednogo pieca.....jadłeś. Doświadczenie Łowcy przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: kupuje ta Kotke!!!!!! 27.03.02, 16:27 maurycy tylko nie pisz ze jako droge do szczescia w zwiazku obrales systematyczna glodowke ktora i nam polecasz bo zejde za moment :)))) smacznego hahahaha!!! maurycyxxl napisał(a): > coś mi się wydaje, że z niejednogo pieca.....jadłeś. Doświadczenie Łowcy > przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyxxl piec? 27.03.02, 16:34 to a' propos pieca? Life is brutal and full of zasadzkas. To fakt. Nie głoduję. Zbieram doswiadczenia. czasem bolesne. Nauka kosztuje. Ale nigdy nie czatuje na "łatwą zdobycz, we właściwym czasie i właściwym miejscu". To domena sępów. ja wole świeże mięsko. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: piec? 27.03.02, 16:38 jak wolisz swieze miesko to tu go na pewno nie znajdziesz :)))))) no chyba ze jeszcze o tym nie wiesz :)))) powodzenia w lowach -to fajny sport tylko czasem na rykoszet trzeba uwazac :)) maurycyxxl napisał(a): > to a' propos pieca? Life is brutal and full of zasadzkas. To fakt. Nie głoduję. > > Zbieram doswiadczenia. czasem bolesne. Nauka kosztuje. Ale nigdy nie czatuje > na "łatwą zdobycz, we właściwym czasie i właściwym miejscu". To domena sępów. > ja wole świeże mięsko. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: piec? 27.03.02, 16:40 kicia jest swiezym mieskiem ,nie padlina..miauuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: piec? 27.03.02, 16:46 jak tam chcesz kicia :)))) ja Ci w metryke nie zagladalam :) kicia_puchata napisał(a): > kicia jest swiezym mieskiem ,nie padlina..miauuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyxxl mięsko? 27.03.02, 18:27 Ja tu na łowy nie przyszedłem. Jak Ci już wspominałem, jestem juz w wieku, kiedy mężczyźni lubią z kobietami również.....porozmawiać. To ciekawe przezycie. Daje dużo przyjemności. A tu, jak się zorientowałem - całka spora liczba wygadanych białogłowych :)))))?????? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: mięsko? 28.03.02, 09:51 czarnoglow tez maurycy, czarnoglow tez :)))))) to milo ze doceniasz jasne strony prowadzenia dialogow! Jak ostatnio napisal Nowicki, milczenie niekoniecznie bywa zlotem. Czasem jest to skrzetnie skrywana ignorancja :))))))))))))) maurycyxxl napisał(a): > Ja tu na łowy nie przyszedłem. Jak Ci już wspominałem, jestem juz w wieku, > kiedy mężczyźni lubią z kobietami również.....porozmawiać. To ciekawe > przezycie. Daje dużo przyjemności. A tu, jak się zorientowałem - całka spora > liczba wygadanych białogłowych :)))))?????? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: piec? 27.03.02, 16:39 latwa zdobycz tez mnie nie interesuje, bo nie mam satysfakcji:)))) swieze miesko tez lubie, a tutaj jeszcze moge o nie zawalczyc:)))))) maurycyxxl napisał(a): > to a' propos pieca? Life is brutal and full of zasadzkas. To fakt. Nie głoduję. > > Zbieram doswiadczenia. czasem bolesne. Nauka kosztuje. Ale nigdy nie czatuje > na "łatwą zdobycz, we właściwym czasie i właściwym miejscu". To domena sępów. > ja wole świeże mięsko. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone bawcie sie dobrze chlopaki:)))) 27.03.02, 16:42 nie wiem jak maurycego, ale mnie zycie nauczylo jednej podstawowej rzeczy. Mianowicie, ze slowa NIC NIE KOSZTUJA i powiedziec mozna wszystko. To byla baaaaaaaaaaaaaardzo bolesna nauka i raczej watpie abym kiedykolwiek o niej zapomniala :))))) emperor napisał(a): > latwa zdobycz tez mnie nie interesuje, bo nie mam satysfakcji:)))) > swieze miesko tez lubie, a tutaj jeszcze moge o nie zawalczyc:)))))) > > > maurycyxxl napisał(a): > > > to a' propos pieca? Life is brutal and full of zasadzkas. To fakt. Nie gło > duję. > > > > Zbieram doswiadczenia. czasem bolesne. Nauka kosztuje. Ale nigdy nie czatu > je > > na "łatwą zdobycz, we właściwym czasie i właściwym miejscu". To domena sęp > ów. > > ja wole świeże mięsko. > Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: bawcie sie dobrze chlopaki:)))) 27.03.02, 16:44 silverstone jest madra...... prawde mowi ...niestety..miauuuuuuuuuu:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: bawcie sie dobrze chlopaki:)))) 27.03.02, 16:48 wiec co o mnie myslisz??? silverstone napisał(a): > nie wiem jak maurycego, ale mnie zycie nauczylo jednej podstawowej rzeczy. > Mianowicie, ze slowa NIC NIE KOSZTUJA i powiedziec mozna wszystko. To byla > baaaaaaaaaaaaaardzo bolesna nauka i raczej watpie abym kiedykolwiek o niej > zapomniala :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: bawcie sie dobrze chlopaki:)))) 27.03.02, 16:51 mysle ze lubisz sobie pogadac :))) emperor napisał(a): > wiec co o mnie myslisz??? > > > silverstone napisał(a): > > > nie wiem jak maurycego, ale mnie zycie nauczylo jednej podstawowej rzeczy. > > > Mianowicie, ze slowa NIC NIE KOSZTUJA i powiedziec mozna wszystko. To byla > > > baaaaaaaaaaaaaardzo bolesna nauka i raczej watpie abym kiedykolwiek o niej > > > zapomniala :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: bawcie sie dobrze chlopaki:)))) 27.03.02, 16:53 na przyjemny temat, zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: bawcie sie dobrze chlopaki:)))) 27.03.02, 16:54 kawal ch... ze mnie, nie? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: bawcie sie dobrze chlopaki:)))) 27.03.02, 16:56 nie, ale cos czuje ze bardzo chcialbys za takiego uchodzic :))))) emperor napisał(a): > kawal ch... ze mnie, nie? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: bawcie sie dobrze chlopaki:)))) 27.03.02, 16:59 w Twych oczach nigdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: bawcie sie dobrze chlopaki:)))) 27.03.02, 17:31 jak tam sobie chcesz -w koncu zgodziles sie na rozwod :))) emperor napisał(a): > w Twych oczach nigdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyxxl Re: bawcie sie dobrze chlopaki:)))) 27.03.02, 18:34 Chyba mnie źle odbierasz. Zwabiła mnie tu moja Kicia Puchata swoim mruczeniem. No to i jestem i pilnuję, co by mi nikt jej nie zwędził. Dookoła pełno jest jakiś dziwnych łowców i chętnych na jej futerko puchate ( proszę, bez sprośnych myśli), tak więc pilnuję, żeby się zbyt nie oddalała. Jakaś nuta goryczy przez Ciebie przemówiła? To proponuję nie w tym wątku. To tylko miejsce na kocie pomruki i ... nic więcej. Ale chętnie ( na prawdę !!) pogadam jeśli chcesz na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: bawcie sie dobrze chlopaki:)))) 27.03.02, 18:39 ja ci pomoge pomruczec, odkitkuj sie od jasminki:) srebrnym kamyczkiem, rowniez zwanej, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi wy naprawde dobrze sie bawicie 28.03.02, 09:53 i za to was lubie :))))))) kitek1 napisał(a): > ja ci pomoge pomruczec, > odkitkuj sie od jasminki:) > srebrnym kamyczkiem, rowniez zwanej, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: wy naprawde dobrze sie bawicie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 10:47 w koncu po tp ten watek powstal chyba,zeby sie bawic:))))) Pozdrowienia od Puchatej Kici;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi co za ulga samanta!!!!!!!! 28.03.02, 10:48 bo jeszcze dzisiaj rano sie zastanawialam czy ta kicia to Ty czy nie Ty!!!!! buziaki dla Kici !!:))) Gość portalu: samanta napisał(a): > w koncu po tp ten watek powstal chyba,zeby sie bawic:))))) Pozdrowienia od Puch > atej Kici;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: co za ulga samanta!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 10:50 Czesc jasminka:))) Oczywiscie ,ze ja.Przeciez gdybym to nie byla ja to myslisz ,ze Kicia po tych tekstach bylaby jeszcze na forum ????;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: co za ulga samanta!!!!!!!! 28.03.02, 10:53 mysle ze nie dlatego z biciem serca otwieralam dzis forum !!!! myslalam ze zastane same zgliszcza :))) Gość portalu: samanta napisał(a): > Czesc jasminka:))) Oczywiscie ,ze ja.Przeciez gdybym to nie byla ja to myslisz > ,ze Kicia po tych tekstach bylaby > jeszcze na forum ????;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: co za ulga samanta!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 10:56 Kicia dostalaby po ogonku a maurycy ...nawet nie powiem jaki los by go czekal;))) Zartuje!:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: co za ulga samanta!!!!!!!! 28.03.02, 11:10 przerobilabys go na wielkanocnego zajaczka????? jejciu :)))) jakby co to na czekoladowego i dawaj go na forum!!!!! Gość portalu: samanta napisał(a): > Kicia dostalaby po ogonku a maurycy ...nawet nie powiem jaki los by go czekal;) > )) Zartuje!:) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: co za ulga samanta!!!!!!!! 28.03.02, 11:12 nie bede go przerabiac,podoba mi sie taki jaki jest. I tak jest slodki,bardziej nie trzeba;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: co za ulga samanta!!!!!!!! 28.03.02, 11:20 to dobrze! przerobki sa malo trwale no i reklamacji nie mozna skladac:) samanta1 napisał(a): > nie bede go przerabiac,podoba mi sie taki jaki jest. I tak jest slodki,bardzie > j nie trzeba;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: co za ulga samanta!!!!!!!! 28.03.02, 11:22 dokladnie! Poza tym czekolada moglaby sie przejesc.;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: co za ulga samanta!!!!!!!! 28.03.02, 11:23 no! a jak by to byla jeszcze taka czekolada co nie rozpuszcza sie w ustach tylko w dloni to dopiero bylby klopot :))) samanta1 napisał(a): > dokladnie! Poza tym czekolada moglaby sie przejesc.;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:21 i oglaszam, ze z tzw. kicia puchata nic mnie nie laczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone nooooooooooooooo!!!! 27.03.02, 16:22 bo juz sie troszeczke poplakalam w kaciku:((( kitek1 napisał(a): > i oglaszam, > ze z tzw. kicia puchata nic mnie nie laczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: nooooooooooooooo!!!! 27.03.02, 16:24 ja nie jestem taki namolny, w szukaniu marcowego partnerstwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: nooooooooooooooo!!!! 27.03.02, 16:27 masz buziaczka slodziutki nie-moj kiteczku :))) kitek1 napisał(a): > ja nie jestem taki namolny, > w szukaniu marcowego partnerstwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: nooooooooooooooo!!!! 27.03.02, 16:29 odbuziaczkowywuje, nieswoja pania:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: nooooooooooooooo!!!! 27.03.02, 16:31 :-*********** kitek1 napisał(a): > odbuziaczkowywuje, > nieswoja pania:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:25 potwierdzam,nie mam nic wspolnego z kitkiem..miauuuu Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyxxl Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:29 potwierdzam, że z kitkiem1 nic mnie również nie łączy. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:30 a wrecz odwrotnie, mamy konflikt interesow:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:31 kiteczku ty tez masz obsesyjke???? kitek1 napisał(a): > a wrecz odwrotnie, > mamy konflikt interesow:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:34 to Ty masz obsesje, na punkcie mojej obsesji, ja sie swietnie bawie, czekajac, az mi sie zupka ugotuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:39 to jakas przenosnia a propos sexu??? no - ta zupka! i to Ty masz obsesje i jestes zazdrosny :))) kitek1 napisał(a): > to Ty masz obsesje, > na punkcie mojej obsesji, > ja sie swietnie bawie, > czekajac, az mi sie zupka ugotuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:41 juz nie rob ze mnie Otella, jasmineczko sliczna, mila i taka mi obca:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:42 tak? dobra otello - zadnych mesow od dzisiaj :)))))) kitek1 napisał(a): > juz nie rob ze mnie Otella, > jasmineczko sliczna, mila i taka mi obca:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:45 i tak dawno zadnych nie bylo, ze sie juz odzwyczailem:) ale kiedys milutkie byly:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:46 ostatni byl kwadrans temu kitek! pijany jestes??? kitek1 napisał(a): > i tak dawno zadnych nie bylo, > ze sie juz odzwyczailem:) > ale kiedys milutkie byly:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:49 to chyba jakiemus innemu swojemu k.oledze, wyslalas:((( Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:52 mowie o telefonie :))) kitek1 napisał(a): > to chyba jakiemus innemu swojemu k.oledze, > wyslalas:((( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:57 ja tez:) niestety, bo ostatni byl z najporzadniejszej firmy przy Krakowskim P.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 17:30 nie przejmuj sie kiteczku - jasmince sie troszeczke w glowce pomieszalo ale juz ok:)))) kitek1 napisał(a): > ja tez:) > niestety, > bo ostatni byl z najporzadniejszej firmy przy Krakowskim P.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata a my maurycy? 27.03.02, 16:31 z kitkiem nic nas nie laczy ...a my? Co z nami? Co nas laczy? Miauuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a te maurycowe XXL.................. 27.03.02, 16:37 to czego rozmiar, kolezanko kiciu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: a te maurycowe XXL.................. 27.03.02, 16:39 Miauuuuuuu........ Kicia zachowa te wiedze dla siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: a te maurycowe XXL.................. 27.03.02, 16:40 a zmiesci Ci sie ??? no bo jak to XXL :)))) podziel sie z kolezankami!!!!! kicia_puchata napisał(a): > Miauuuuuuu........ Kicia zachowa te wiedze dla siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a te maurycowe XXL.................. 27.03.02, 16:42 przeciez, Ty masz 36:) Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Re: a te maurycowe XXL.................. 27.03.02, 16:42 Kicia nigdy sie nie dzieli tym na czym jej zalezy..... Miauuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyxxl Re: a te maurycowe XXL.................. 27.03.02, 18:42 Moje XXL zwróciło twoją uwagę? czekałem kto będzie pierwszy? No wiesz? Takie robaczywe myślątka się w główce kołacz?Co ci będę długo opowiadac i czarować. Jestem po prostu Wielki, ale co się będę chwalił na forum. Zaraz napiszą że wielki to z pewnością ale : wał, osioł, męczydupa, nudziarz, samochwała, zresztą - pozostawiam to Wielkiej Wyobraźni naszych forumowiczów. Jestem Wielki duchem i bardzo się lubię z tego powodu. A podstawa to samozadowolenie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: a te maurycowe XXL.................. 28.03.02, 09:54 Jestes Wielkim Bratem???! maurycyxxl napisał(a): > Moje XXL zwróciło twoją uwagę? czekałem kto będzie pierwszy? No wiesz? Takie > robaczywe myślątka się w główce kołacz?Co ci będę długo opowiadac i czarować. > Jestem po prostu Wielki, ale co się będę chwalił na forum. Zaraz napiszą że > wielki to z pewnością ale : wał, osioł, męczydupa, nudziarz, samochwała, > zresztą - pozostawiam to Wielkiej Wyobraźni naszych forumowiczów. Jestem Wielki > > duchem i bardzo się lubię z tego powodu. A podstawa to samozadowolenie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 16:43 ale never say never:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 16:44 to było w sprawie zarzekan sie Kitka ze nic go nie łaczy z kicią,uscisle:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:47 to ewentualnie w przyszlym roku, obecnie, do konca m-ca mam wypelniony kalendarzyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_puchata Kicia teraz idzie 27.03.02, 16:51 przejsc sie swoja drozka troszke. Miauuuuuu...pa! Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Kicia teraz idzie 27.03.02, 16:52 nie obsikaj calego piaseczku bo brzydko bedzie, pa! kicia_puchata napisał(a): > przejsc sie swoja drozka troszke. Miauuuuuu...pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 16:52 ok,zrozumiałam,ja tez sie nie bede juz narzucac:))) Odpowiedz Link Zgłoś