Dodaj do ulubionych

Miauuuuuu...Maurycy ,gdzie jestes?;)

27.03.02, 14:55
Obserwuj wątek
    • silverstone samcia to Ty???????? 27.03.02, 15:08
      najadlas sie Whiskasu???????

• kicia_puchata Re: samcia to Ty???????? 27.03.02, 15:16
        dlaczego samcia? Kicia puchata a nie zadna samcia
    • maurycyxxl Re: Miauuuuuu...Maurycy ,gdzie jestes?;) 27.03.02, 15:20
      Teraz to Miauuuuu.... A gdzie kicia całą noc była? Wiem ,że jest Marzec, ale
      prosze mi tu przypadkiem żadnych kocurków do domu nie przyprowadzać bo
      przepędzę!!! I jak kicia wychodzi to niech kartke na lodówce zostawi o której
      wróci.... i mleka niech mi kicia z lodówki nie rusza bo to moje - do kawy jest.
      No juz dobrze, dobrze, niech się tak nie łasi - zaraz whiscasa nałożę na
      miseczkę i zmienie piasek w pudełku.....
      • dzyt Re: Miauuuuuu...Maurycy ,gdzie jestes?;) 27.03.02, 15:22
        coś Ty taki "beŻwzględny" dla kici? czcio?
        • laelia Re: Miauuuuuu...Maurycy ,gdzie jestes?;) 27.03.02, 15:26
          Cześć Maurycy, szybki buziak, bo zaraz mnie nie ma.
          • maurycyxxl szybki buziak 27.03.02, 15:36
            Ja już w moim wieku na żadne ....szybkie.....się nie nadaję.Potrzebuję
            nastroju, muzyki, spokoju, oswojenia mnie trochę, inaczej żaden.....buziak mi
            nie wychodzi. Ale będe ćwiczył - obiecuję.....
        • kicia_puchata cooooooooo?????????? 27.03.02, 15:26
          Mleczka kici zalujesz ????Straszysz kicie??????? Grozisz???????? Kicia pojdzie sobie ,zobaczysz! Albo
          zadbasz o mnie albo pojde w swiat z jakims dachowym kocurkiem!
        • maurycyxxl Re: Miauuuuuu...Maurycy ,gdzie jestes?;) 27.03.02, 15:33
          Gdyby kicia czekała całą noc na kogoś i nie mogła się przytulić do noczego
          puchatego - też byłaby kicia dziś nie w humorze. Myślałem juz o najgorszym,
          obdzwoniłem wszystkie schroniska i hurtownie kocich skórek z rozpaczy. Ten ton
          to tylko kiciu puchata ....z miłości był.
          • kicia_puchata Re: Miauuuuuu...Maurycy ,gdzie jestes?;) 27.03.02, 15:37
            Od razu inaczej .Lubie jak tesknisz za mna Maurycy... No to ..pomrucze ci za to do ucha.Mrrrrrrrrrrrrr.....Jaki
            Maurycy dla Kici taka Kicia dla Maurycego
            • maurycyxxl pierwsze Prawo Kici 27.03.02, 15:39
              Pamiętaj Kiciu, że twoja zasada działa w dwie strony: Jaka Kicia dla maurycego -
              taki .....obiadek w miseczce......
              • kicia_puchata Re: pierwsze Prawo Kici 27.03.02, 15:41
                Kici micha nie przekupisz ...trzeba czegos wiecej Maurycy
    • barthezz Kitek nick'a zmienil??????? 27.03.02, 15:41
      teraz jest kicia_puchata ????? :))))
      • kicia_puchata Re: Kitek nick'a zmienil??????? 27.03.02, 15:42
        Phhhhhhhh...co mi tu z jakims kitkiem wyjezdza!!!! kicia to kicia!
        • emperor Re: Kitek nick'a zmienil??????? 27.03.02, 15:45
          nie co tylko kto! to ja:)

szkoda ze puszystych nie lubie:(((((
          • kicia_puchata Re: Kitek nick'a zmienil??????? 27.03.02, 15:46
            puchata nie oznacza puszysta :) Jestem zgrabna kicia:)
          • silverstone emperor ja juz Cie nie rozumiem 27.03.02, 15:48
            jestem ruda i puchata a jednak mnie kochasz!!!!!! no jak to z Toba jest???? :)))
            • kicia_puchata Re: emperor ja juz Cie nie rozumiem 27.03.02, 15:51
              Ty mozesz byc puszysta a nie puchata...to ja jestem puchata..miauuuuuuuuuu;)))))))))))
              • silverstone Re: emperor ja juz Cie nie rozumiem 27.03.02, 15:53
                a co - na sniadanko dostajesz lenor zamiast mleczka???? :))))

kicia_puchata napisał(a):

> Ty mozesz byc puszysta a nie puchata...to ja jestem puchata..miauuuuuuuuuu;))))
                > )))))))

• maurycyxxl puszyste! 27.03.02, 15:50
            Co szkoda, co szkoda!!! A jakbyś lubił to co? To moja kicia i czy ona puszysta
            czy nie to ci nic to tego. A jak lubisz chude, z szorstkimi, drapiącymi nogami
            i wyleniałe ( gdzieniegdzie) to szukaj takich na forum. Kicia Puchata jest moja.
            • silverstone Re: puszyste! 27.03.02, 15:51
              eeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!! nie wreszcz na mojego meza!!!!!!!! juz mu to
              powiedzialam!!!!

maurycyxxl napisał(a):

> Co szkoda, co szkoda!!! A jakbyś lubił to co? To moja kicia i czy ona puszysta
              > czy nie to ci nic to tego. A jak lubisz chude, z szorstkimi, drapiącymi nogami
              > i wyleniałe ( gdzieniegdzie) to szukaj takich na forum. Kicia Puchata jest moja
              > .

• kicia_puchata Re: puszyste! 27.03.02, 15:52
              Miauuuuuuuuuuu .......Akt wlasnosci masz???;)))))))))
              • maurycyxxl akt własności 27.03.02, 15:55
                A pamietasz Kiciu jak notariusza podrapałaś, bo chciał tylko pazurkiem, żebyś
                skrobnęła coś na umowie??? Do dzisiaj z plastrem na gębusi chodzi i mnie omija
                na ulicy.
                • kicia_puchata Re: akt własności 27.03.02, 15:58
                  Miauuuu...wiec to bylo to? A ja myslalam ,ze my ..na kocia lape zyjemy!:)
                  • maurycyxxl kocia łapa 27.03.02, 16:07
                    to jest naśliczniesza Puchata Kocia Łapka jaka znam kiciu, i niech tak zostanie
                    bez żadnych aktów niewoli (własności).
                    • kicia_puchata Re: kocia łapa 27.03.02, 16:08
                      Och Maurycy ...jak milo...Miauuuuu;))))
                  • maurycyxxl kocia łapa 27.03.02, 16:14
                    to jest naśliczniesza Puchata Kocia Łapka jaka znam kiciu, i niech tak zostanie
                    bez żadnych aktów niewoli (własności).
                    • kicia_puchata Re: kocia łapa 27.03.02, 16:21
                      moja lapka w twojej lapce...ach maurycy........miauuuuuuu:)
      • maurycyxxl Re: Kitek nick'a zmienil??????? 27.03.02, 15:47
        Sio!!! od Mojej Kici Puchatej. Jak się kicia pojawiła na forum to od razu
        chętni to adopcji sie znajdują. Ta Taka Kicię trzeba sobie zasłużyć!!!!
        • silverstone spox maurycy 27.03.02, 15:49
          zaraz inaczej pogadam z empciem!!!!!!
          do chalupy obiad gotowac a nie kicie mi tu molestujesz!!!!!

maurycyxxl napisał(a):

> Sio!!! od Mojej Kici Puchatej. Jak się kicia pojawiła na forum to od razu
          > chętni to adopcji sie znajdują. Ta Taka Kicię trzeba sobie zasłużyć!!!!

• emperor Re: spox maurycy 27.03.02, 15:51
            zonka, ale taka kicia przedala by sie u nas w chalupie:)

silverstone napisał(a):

> zaraz inaczej pogadam z empciem!!!!!!
            > do chalupy obiad gotowac a nie kicie mi tu molestujesz!!!!!
            >
            >
            > maurycyxxl napisał(a):
            >
            > > Sio!!! od Mojej Kici Puchatej. Jak się kicia pojawiła na forum to od razu
            > > chętni to adopcji sie znajdują. Ta Taka Kicię trzeba sobie zasłużyć!!!!
            >

• silverstone Re: spox maurycy 27.03.02, 15:52
              a co - widzisz biale myszki?????

emperor napisał(a):

> zonka, ale taka kicia przedala by sie u nas w chalupie:)
              >
              >
              > silverstone napisał(a):
              >
              > > zaraz inaczej pogadam z empciem!!!!!!
              > > do chalupy obiad gotowac a nie kicie mi tu molestujesz!!!!!
              > >
              > >
              > > maurycyxxl napisał(a):
              > >
              > > > Sio!!! od Mojej Kici Puchatej. Jak się kicia pojawiła na forum to od
              > razu
              > > > chętni to adopcji sie znajdują. Ta Taka Kicię trzeba sobie zasłużyć!!
              > !!
              > >
              >

• emperor Re: spox maurycy 27.03.02, 15:53
                jedna raczka glaszcze ciebie, a druga kicie, nie? :)))))
              • kicia_puchata Re: spox maurycy 27.03.02, 15:54
                Nie ganiam za myszkami.Maurycy dba o mnie .A ja spie lub lasze sie niego..miauuuuuuuu
                • silverstone Re: spox maurycy 27.03.02, 15:58
                  maurycy nagania Ci myszki???? interesujace :)))) mam nadzieje ze ladnie wyglada
                  na czworaka hihihihi...!!!

> Nie ganiam za myszkami.Maurycy dba o mnie .A ja spie lub lasze sie niego..miauu
                  > uuuuuu

• kicia_puchata Re: spox maurycy 27.03.02, 16:01
                    Nie jadam myszek ! To takie..pospolite! Maurycy karmi mnie ...och...jak on mnie karmi........... Miauuuuuuuuu
                    • silverstone Re: spox maurycy 27.03.02, 16:06
                      jesz mu z reki????:))

> Nie jadam myszek ! To takie..pospolite! Maurycy karmi mnie ...och...jak on mnie
                      > karmi........... Miauuuuuuuuu

• kicia_puchata Re: spox maurycy 27.03.02, 16:26
                        czasami....sa takie chwile....miauuuuuu....
        • kicia_puchata Re: Kitek nick'a zmienil??????? 27.03.02, 15:49
          Miauuu...jestes zazdrosny o Kicie ? ;) Pilnuj mnie wiec Maurycy:)
    • emperor kupuje ta Kotke!!!!!! 27.03.02, 16:03
      bo tak mi sie podoba:))))
      • kicia_puchata Re: kupuje ta Kotke!!!!!! 27.03.02, 16:06
        Och! maurycy ! Sprzedasz mnie? kto bedzie tak Ci ...mruczal???
        • emperor Re: kupuje ta Kotke!!!!!! 27.03.02, 16:07
          przeciez jest Kitek na forum:))))
          • kicia_puchata Re: kupuje ta Kotke!!!!!! 27.03.02, 16:12
            Ale Ty pewnie nie bedziesz dla mnie taki dobry jak Maurycy !!!Miauuuuuuuu
      • silverstone ROZWOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.03.02, 16:07
        gupie prosie :(

emperor napisał(a):

> bo tak mi sie podoba:))))

• emperor Re: ROZWOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.03.02, 16:09
          OK!!!!!!!!!!
          • kicia_puchata Re: ROZWOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.03.02, 16:10
            Czy mozna brac rozwod przez Kicie???
          • silverstone JAK TO???????????????????? 27.03.02, 16:23
            :((((((((( ale przeciez wiem co to jest barthezz buuuuuuuuhuhuhuuuuu....

emperor napisał(a):

> OK!!!!!!!!!!

• maurycyxxl Re: kupuje ta Kotke!!!!!! 27.03.02, 16:11
        są faceci, którym się wydaje, że wszystko mogą kupić. Nasze kociaki niestety
        potwierdzają swoim charakterem ten fakt. Jednak kochany - nie wszystko można
        kupić!!!!! Na pewne sprawy w zyciu trzeba sobie zasłużyć. Kasa to nie wszystko
        w zyciu. Możesz kota kupić, ale nigdy nie kupsz jego uczucia!!!!! Współczuję Ci.
        • kicia_puchata Re: kupuje ta Kotke!!!!!! 27.03.02, 16:14
          Miauuuuuuuuuu !!! Maurycy ...jestem twoja kicia !
        • silverstone maurycy obiecales ze nie bedziesz kadzic!!!! 27.03.02, 16:15
          nie dosc ze przez Twoje zoologiczne zamilowania meza stracilam to jeszcze mi tu
          gledzisz!!!!! kto mnie teraz bedzie chcial???? no kto????? :((((((

maurycyxxl napisał(a):

> są faceci, którym się wydaje, że wszystko mogą kupić. Nasze kociaki niestety
          > potwierdzają swoim charakterem ten fakt. Jednak kochany - nie wszystko można
          > kupić!!!!! Na pewne sprawy w zyciu trzeba sobie zasłużyć. Kasa to nie wszystko
          > w zyciu. Możesz kota kupić, ale nigdy nie kupsz jego uczucia!!!!! Współczuję Ci
          > .

• silverstone a najfajniej to bedzie jak samanta przyjdzie z 27.03.02, 16:17
            ... pracy i zobaczy co tu sie wyrabia :))))))))))
            • kicia_puchata Re: a najfajniej to bedzie jak samanta przyjdzie z 27.03.02, 16:18
              O kim mowisz? Miauuuuuuuuu......? A ona co ?
          • kicia_puchata Re: maurycy obiecales ze nie bedziesz kadzic!!!! 27.03.02, 16:17
            Phhhhhh ....zostaw mojego maurycego i nie krzycz na niego bo ci oczy wydrapie ! Phhhhhhhhh.....
            • silverstone Re: maurycy obiecales ze nie bedziesz kadzic!!!! 27.03.02, 16:21
              Twojego??? myslalam ze swiatopoglad maurycego nie dopuszcza formy walsnosci jako
              drogi do szczescia :))))))))))))))))))))))))))))

> Phhhhhh ....zostaw mojego maurycego i nie krzycz na niego bo ci oczy wydrapie
              > ! Phhhhhhhhh.....

• kicia_puchata Re: maurycy obiecales ze nie bedziesz kadzic!!!! 27.03.02, 16:23
                nie wlasnosc a dobrowolna przynaleznosc do siebie..miauuuuuuu....
                • silverstone Re: maurycy obiecales ze nie bedziesz kadzic!!!! 27.03.02, 16:24
                  do siebie??? nie martw sie - ja czasami tez z siebie wychodze ale szybko wracam
                  na miejsce :)))

> nie wlasnosc a dobrowolna przynaleznosc do siebie..miauuuuuuu....

• kicia_puchata Re: maurycy obiecales ze nie bedziesz kadzic!!!! 27.03.02, 16:28
                    jestem przywiazana do swojego maurycego..miauuuuuuuu..On jest taki...och ..gdzie on jest????
                    Maurycy...miauuuuuuuuuuu ??????
                    • silverstone ZAGADKA 27.03.02, 16:30
                      on jest taki...... eeeeeeeeeeeeeee..... no jaki????? dlaczego go nie widzisz????
                      czyzby maurycy byl szeroko opisywanym zjawiskiem eksterioryzacji ze jest tak
                      slabo widoczny????? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

> jestem przywiazana do swojego maurycego..miauuuuuuuu..On jest taki...och ..gdzi
                      > e on jest????
                      > Maurycy...miauuuuuuuuuuu ??????

• kicia_puchata Re: ZAGADKA 27.03.02, 16:34
                        zniknal mi gdzies,ale na pewno zaraz wroci do swojej Kici Puchatej..miauuuu...
                        • silverstone Re: ZAGADKA 27.03.02, 16:36
                          na pewno - nie widzialam tu zadnych nandlarzy czosnkiem i drewnianymi kolkami :)))

> zniknal mi gdzies,ale na pewno zaraz wroci do swojej Kici Puchatej..miauuuu...

• kicia_puchata Re: ZAGADKA 27.03.02, 16:38
                            on nie jest wampirem ! Miauuu.
          • maurycyxxl Kadzić? 27.03.02, 16:38
            "kadzić" - schlebiać, podlizywac się, starać się wejść w czyjeś łaski. Nie
            mylić ze "smrodzić" lub "ględzić" lub "wymądrzać się" lub "mądrować". :)))))))
            czyli tym co ja robię :))))))
            • silverstone Re: Kadzić? 27.03.02, 16:45
              kadzic drogi maurycy to w tym przypadku proste skojarzenie od kaznodzieji i
              kazan :)))) choc oczywiscie wezme rowniez pod uwage inne nazewnictwo- gledzenie
              faktycznie jest ok:. Maurycy! Jak bardzo jestes stary???? :)))))))

maurycyxxl napisał(a):

> "kadzić" - schlebiać, podlizywac się, starać się wejść w czyjeś łaski. Nie
              > mylić ze "smrodzić" lub "ględzić" lub "wymądrzać się" lub "mądrować". :)))))))
              > czyli tym co ja robię :))))))

• maurycyxxl Mój wiek, 27.03.02, 18:23
                Wszystko jest względne - nawet mój wiek. W porównaiu z węglem np.
                brunatnym.....:))) Jestem w wieku w którym moge jeszcze jeździć z córka na
                motorze, a moja chrzesniaczka spotkana (przypadkiem) w nocnym klubie - mówi do
                mnie "...tylko nie mów nic moim starszym....proszę...". Wiek, moja droga - to
                jak powiedział ostatnio pan Hanuszkiewicz - kwestia wyboru!
                Pozdrawiam serdecznie.
                P.S. Mam już ᡊ. Możesz być spokojna. Nic Ci nie grozi. :)))))
                • jasmina_tdi Re: Mój wiek, 28.03.02, 09:49
                  Bardzo dobrze to ujales :))))) Wiek faktycznie jest chyba kwestia wyboru, ale
                  moim zdaniem wybory nie zawsze sa proporcjonalne do stanu ducha! Jesli
                  chrzesniaczka za 20 lat namierzy Cie w disco by night koniecznie powinna
                  powiedziec o tym starszym :))))

a co ma kwadracik do bezpieczenstwa i potencjalnych zagrozen plynacych z
                  ekranu????? To jakis zaszyfrowany symbol kaftanika???:))

maurycyxxl napisał(a):

> Wszystko jest względne - nawet mój wiek. W porównaiu z węglem np.
                  > brunatnym.....:))) Jestem w wieku w którym moge jeszcze jeździć z córka na
                  > motorze, a moja chrzesniaczka spotkana (przypadkiem) w nocnym klubie - mówi do
                  > mnie "...tylko nie mów nic moim starszym....proszę...". Wiek, moja droga - to
                  > jak powiedział ostatnio pan Hanuszkiewicz - kwestia wyboru!
                  > Pozdrawiam serdecznie.
                  > P.S. Mam już ᡊ. Możesz być spokojna. Nic Ci nie grozi. :)))))

• emperor Re: kupuje ta Kotke!!!!!! 27.03.02, 16:17
          wiem ze kasa to nie wszystko, jeszcze sa kotki potrzebne:)
          a uczucie to najprostsza rzecz do zdobycia, nieprawdasz?
          wystarczy byc w odpowiednim miejscu, o odpowiedniej porze:))))

maurycyxxl napisał(a):

> są faceci, którym się wydaje, że wszystko mogą kupić. Nasze kociaki niestety
          > potwierdzają swoim charakterem ten fakt. Jednak kochany - nie wszystko można
          > kupić!!!!! Na pewne sprawy w zyciu trzeba sobie zasłużyć. Kasa to nie wszystko
          > w zyciu. Możesz kota kupić, ale nigdy nie kupsz jego uczucia!!!!! Współczuję Ci
          > .

• kicia_puchata Re: kupuje ta Kotke!!!!!! 27.03.02, 16:20
            ale jakie to trudne trafic w to miejsce i czas.....miauuuuuuuuuu...........
            • emperor Re: kupuje ta Kotke!!!!!! 27.03.02, 16:22
              nie znasz dnia, ani godziny:)))))

> ale jakie to trudne trafic w to miejsce i czas.....miauuuuuuuuuu...........

• kicia_puchata Re: kupuje ta Kotke!!!!!! 27.03.02, 16:24
                ja juz trafilam ...na maurycego..miauuuuuuu
          • maurycyxxl Re: kupuje ta Kotke!!!!!! 27.03.02, 16:25
            coś mi się wydaje, że z niejednogo pieca.....jadłeś. Doświadczenie Łowcy
            przemawia.
            • silverstone Re: kupuje ta Kotke!!!!!! 27.03.02, 16:27
              maurycy tylko nie pisz ze jako droge do szczescia w zwiazku obrales systematyczna
              glodowke ktora i nam polecasz bo zejde za moment :)))) smacznego hahahaha!!!

maurycyxxl napisał(a):

> coś mi się wydaje, że z niejednogo pieca.....jadłeś. Doświadczenie Łowcy
              > przemawia.

• maurycyxxl piec? 27.03.02, 16:34
                to a' propos pieca? Life is brutal and full of zasadzkas. To fakt. Nie głoduję.
                Zbieram doswiadczenia. czasem bolesne. Nauka kosztuje. Ale nigdy nie czatuje
                na "łatwą zdobycz, we właściwym czasie i właściwym miejscu". To domena sępów.
                ja wole świeże mięsko.
                • kicia_puchata Re: piec? 27.03.02, 16:35
                  kocie?
                • silverstone Re: piec? 27.03.02, 16:38
                  jak wolisz swieze miesko to tu go na pewno nie znajdziesz :)))))) no chyba ze
                  jeszcze o tym nie wiesz :)))) powodzenia w lowach -to fajny sport tylko czasem na
                  rykoszet trzeba uwazac :))

maurycyxxl napisał(a):

> to a' propos pieca? Life is brutal and full of zasadzkas. To fakt. Nie głoduję.
                  >
                  > Zbieram doswiadczenia. czasem bolesne. Nauka kosztuje. Ale nigdy nie czatuje
                  > na "łatwą zdobycz, we właściwym czasie i właściwym miejscu". To domena sępów.
                  > ja wole świeże mięsko.

• kicia_puchata Re: piec? 27.03.02, 16:40
                    kicia jest swiezym mieskiem ,nie padlina..miauuuuuuuuuuuuu
                    • silverstone Re: piec? 27.03.02, 16:46
                      jak tam chcesz kicia :)))) ja Ci w metryke nie zagladalam :)

> kicia jest swiezym mieskiem ,nie padlina..miauuuuuuuuuuuuu

• maurycyxxl mięsko? 27.03.02, 18:27
                    Ja tu na łowy nie przyszedłem. Jak Ci już wspominałem, jestem juz w wieku,
                    kiedy mężczyźni lubią z kobietami również.....porozmawiać. To ciekawe
                    przezycie. Daje dużo przyjemności. A tu, jak się zorientowałem - całka spora
                    liczba wygadanych białogłowych :)))))??????
                    • jasmina_tdi Re: mięsko? 28.03.02, 09:51
                      czarnoglow tez maurycy, czarnoglow tez :)))))) to milo ze doceniasz jasne strony
                      prowadzenia dialogow! Jak ostatnio napisal Nowicki, milczenie niekoniecznie bywa
                      zlotem. Czasem jest to skrzetnie skrywana ignorancja :)))))))))))))

maurycyxxl napisał(a):

> Ja tu na łowy nie przyszedłem. Jak Ci już wspominałem, jestem juz w wieku,
                      > kiedy mężczyźni lubią z kobietami również.....porozmawiać. To ciekawe
                      > przezycie. Daje dużo przyjemności. A tu, jak się zorientowałem - całka spora
                      > liczba wygadanych białogłowych :)))))??????

• emperor Re: piec? 27.03.02, 16:39
                  latwa zdobycz tez mnie nie interesuje, bo nie mam satysfakcji:))))
                  swieze miesko tez lubie, a tutaj jeszcze moge o nie zawalczyc:))))))

maurycyxxl napisał(a):

> to a' propos pieca? Life is brutal and full of zasadzkas. To fakt. Nie głoduję.
                  >
                  > Zbieram doswiadczenia. czasem bolesne. Nauka kosztuje. Ale nigdy nie czatuje
                  > na "łatwą zdobycz, we właściwym czasie i właściwym miejscu". To domena sępów.
                  > ja wole świeże mięsko.

• silverstone bawcie sie dobrze chlopaki:)))) 27.03.02, 16:42
                    nie wiem jak maurycego, ale mnie zycie nauczylo jednej podstawowej rzeczy.
                    Mianowicie, ze slowa NIC NIE KOSZTUJA i powiedziec mozna wszystko. To byla
                    baaaaaaaaaaaaaardzo bolesna nauka i raczej watpie abym kiedykolwiek o niej
                    zapomniala :)))))

emperor napisał(a):

> latwa zdobycz tez mnie nie interesuje, bo nie mam satysfakcji:))))
                    > swieze miesko tez lubie, a tutaj jeszcze moge o nie zawalczyc:))))))
                    >
                    >
                    > maurycyxxl napisał(a):
                    >
                    > > to a' propos pieca? Life is brutal and full of zasadzkas. To fakt. Nie gło
                    > duję.
                    > >
                    > > Zbieram doswiadczenia. czasem bolesne. Nauka kosztuje. Ale nigdy nie czatu
                    > je
                    > > na "łatwą zdobycz, we właściwym czasie i właściwym miejscu". To domena sęp
                    > ów.
                    > > ja wole świeże mięsko.
                    >

• kicia_puchata Re: bawcie sie dobrze chlopaki:)))) 27.03.02, 16:44
                      silverstone jest madra...... prawde mowi ...niestety..miauuuuuuuuuu:((((
                    • emperor Re: bawcie sie dobrze chlopaki:)))) 27.03.02, 16:48
                      wiec co o mnie myslisz???

silverstone napisał(a):

> nie wiem jak maurycego, ale mnie zycie nauczylo jednej podstawowej rzeczy.
                      > Mianowicie, ze slowa NIC NIE KOSZTUJA i powiedziec mozna wszystko. To byla
                      > baaaaaaaaaaaaaardzo bolesna nauka i raczej watpie abym kiedykolwiek o niej
                      > zapomniala :)))))
                      • silverstone Re: bawcie sie dobrze chlopaki:)))) 27.03.02, 16:51
                        mysle ze lubisz sobie pogadac :)))

emperor napisał(a):

> wiec co o mnie myslisz???
                        >
                        >
                        > silverstone napisał(a):
                        >
                        > > nie wiem jak maurycego, ale mnie zycie nauczylo jednej podstawowej rzeczy.
                        >
                        > > Mianowicie, ze slowa NIC NIE KOSZTUJA i powiedziec mozna wszystko. To byla
                        >
                        > > baaaaaaaaaaaaaardzo bolesna nauka i raczej watpie abym kiedykolwiek o niej
                        >
                        > > zapomniala :)))))

• emperor Re: bawcie sie dobrze chlopaki:)))) 27.03.02, 16:53
                          na przyjemny temat, zawsze:)
                          • emperor Re: bawcie sie dobrze chlopaki:)))) 27.03.02, 16:54
                            kawal ch... ze mnie, nie? :)))))
                            • silverstone Re: bawcie sie dobrze chlopaki:)))) 27.03.02, 16:56

nie, ale cos czuje ze bardzo chcialbys za takiego uchodzic :)))))

emperor napisał(a):

> kawal ch... ze mnie, nie? :)))))

• emperor Re: bawcie sie dobrze chlopaki:)))) 27.03.02, 16:59
                                w Twych oczach nigdy:)
                                • jasmina_tdi Re: bawcie sie dobrze chlopaki:)))) 27.03.02, 17:31
                                  jak tam sobie chcesz -w koncu zgodziles sie na rozwod :)))

emperor napisał(a):

> w Twych oczach nigdy:)

• maurycyxxl Re: bawcie sie dobrze chlopaki:)))) 27.03.02, 18:34
                      Chyba mnie źle odbierasz. Zwabiła mnie tu moja Kicia Puchata swoim mruczeniem.
                      No to i jestem i pilnuję, co by mi nikt jej nie zwędził. Dookoła pełno jest
                      jakiś dziwnych łowców i chętnych na jej futerko puchate ( proszę, bez sprośnych
                      myśli), tak więc pilnuję, żeby się zbyt nie oddalała. Jakaś nuta goryczy przez
                      Ciebie przemówiła? To proponuję nie w tym wątku. To tylko miejsce na kocie
                      pomruki i ... nic więcej. Ale chętnie ( na prawdę !!) pogadam jeśli chcesz na
                      priv.
                      • kitek1 Re: bawcie sie dobrze chlopaki:)))) 27.03.02, 18:39
                        ja ci pomoge pomruczec,
                        odkitkuj sie od jasminki:)
                        srebrnym kamyczkiem, rowniez zwanej,
                        • jasmina_tdi wy naprawde dobrze sie bawicie 28.03.02, 09:53
                          i za to was lubie :)))))))

kitek1 napisał(a):

> ja ci pomoge pomruczec,
                          > odkitkuj sie od jasminki:)
                          > srebrnym kamyczkiem, rowniez zwanej,

• Gość: samanta Re: wy naprawde dobrze sie bawicie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 10:47
                            w koncu po tp ten watek powstal chyba,zeby sie bawic:))))) Pozdrowienia od Puchatej Kici;))))))
                            • jasmina_tdi co za ulga samanta!!!!!!!! 28.03.02, 10:48
                              bo jeszcze dzisiaj rano sie zastanawialam czy ta kicia to Ty czy nie Ty!!!!!
                              buziaki dla Kici !!:)))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> w koncu po tp ten watek powstal chyba,zeby sie bawic:))))) Pozdrowienia od Puch
                              > atej Kici;))))))

• Gość: samanta Re: co za ulga samanta!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 10:50
                                Czesc jasminka:))) Oczywiscie ,ze ja.Przeciez gdybym to nie byla ja to myslisz ,ze Kicia po tych tekstach bylaby
                                jeszcze na forum ????;)))))))
                                • jasmina_tdi Re: co za ulga samanta!!!!!!!! 28.03.02, 10:53
                                  mysle ze nie dlatego z biciem serca otwieralam dzis forum !!!! myslalam ze
                                  zastane same zgliszcza :)))

> Czesc jasminka:))) Oczywiscie ,ze ja.Przeciez gdybym to nie byla ja to myslisz
                                  > ,ze Kicia po tych tekstach bylaby
                                  > jeszcze na forum ????;)))))))

• Gość: samanta Re: co za ulga samanta!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 10:56
                                    Kicia dostalaby po ogonku a maurycy ...nawet nie powiem jaki los by go czekal;))) Zartuje!:)
                                    • jasmina_tdi Re: co za ulga samanta!!!!!!!! 28.03.02, 11:10
                                      przerobilabys go na wielkanocnego zajaczka????? jejciu :)))) jakby co to na
                                      czekoladowego i dawaj go na forum!!!!!

> Kicia dostalaby po ogonku a maurycy ...nawet nie powiem jaki los by go czekal;)
                                      > )) Zartuje!:)

• samanta1 Re: co za ulga samanta!!!!!!!! 28.03.02, 11:12
                                        nie bede go przerabiac,podoba mi sie taki jaki jest. I tak jest slodki,bardziej nie trzeba;))))
                                        • jasmina_tdi Re: co za ulga samanta!!!!!!!! 28.03.02, 11:20
                                          to dobrze! przerobki sa malo trwale no i reklamacji nie mozna skladac:)

samanta1 napisał(a):

> nie bede go przerabiac,podoba mi sie taki jaki jest. I tak jest slodki,bardzie
                                          > j nie trzeba;))))

• samanta1 Re: co za ulga samanta!!!!!!!! 28.03.02, 11:22
                                            dokladnie! Poza tym czekolada moglaby sie przejesc.;))))
                                            • jasmina_tdi Re: co za ulga samanta!!!!!!!! 28.03.02, 11:23
                                              no! a jak by to byla jeszcze taka czekolada co nie rozpuszcza sie w ustach tylko
                                              w dloni to dopiero bylby klopot :)))

samanta1 napisał(a):

> dokladnie! Poza tym czekolada moglaby sie przejesc.;))))

• kitek1 wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:21
      i oglaszam,
      ze z tzw. kicia puchata nic mnie nie laczy:)
      • silverstone nooooooooooooooo!!!! 27.03.02, 16:22
        bo juz sie troszeczke poplakalam w kaciku:(((

kitek1 napisał(a):

> i oglaszam,
        > ze z tzw. kicia puchata nic mnie nie laczy:)

• kitek1 Re: nooooooooooooooo!!!! 27.03.02, 16:24
          ja nie jestem taki namolny,
          w szukaniu marcowego partnerstwa:)
          • silverstone Re: nooooooooooooooo!!!! 27.03.02, 16:27
            masz buziaczka slodziutki nie-moj kiteczku :)))

kitek1 napisał(a):

> ja nie jestem taki namolny,
            > w szukaniu marcowego partnerstwa:)

• kitek1 Re: nooooooooooooooo!!!! 27.03.02, 16:29
              odbuziaczkowywuje,
              nieswoja pania:)))
              • silverstone Re: nooooooooooooooo!!!! 27.03.02, 16:31
                :-***********

kitek1 napisał(a):

> odbuziaczkowywuje,
                > nieswoja pania:)))

• kicia_puchata Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:25
        potwierdzam,nie mam nic wspolnego z kitkiem..miauuuu
      • maurycyxxl Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:29
        potwierdzam, że z kitkiem1 nic mnie również nie łączy.
        • kitek1 Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:30
          a wrecz odwrotnie,
          mamy konflikt interesow:)
          • silverstone Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:31
            kiteczku ty tez masz obsesyjke????

kitek1 napisał(a):

> a wrecz odwrotnie,
            > mamy konflikt interesow:)

• kitek1 Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:34
              to Ty masz obsesje,
              na punkcie mojej obsesji,
              ja sie swietnie bawie,
              czekajac, az mi sie zupka ugotuje:)
              • silverstone Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:39
                to jakas przenosnia a propos sexu??? no - ta zupka!
                i to Ty masz obsesje i jestes zazdrosny :)))

kitek1 napisał(a):

> to Ty masz obsesje,
                > na punkcie mojej obsesji,
                > ja sie swietnie bawie,
                > czekajac, az mi sie zupka ugotuje:)

• kitek1 Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:41
                  juz nie rob ze mnie Otella,
                  jasmineczko sliczna, mila i taka mi obca:)
                  • silverstone Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:42
                    tak? dobra otello - zadnych mesow od dzisiaj :))))))

kitek1 napisał(a):

> juz nie rob ze mnie Otella,
                    > jasmineczko sliczna, mila i taka mi obca:)

• kitek1 Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:45
                      i tak dawno zadnych nie bylo,
                      ze sie juz odzwyczailem:)
                      ale kiedys milutkie byly:)))
                      • silverstone Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:46
                        ostatni byl kwadrans temu kitek! pijany jestes???

kitek1 napisał(a):

> i tak dawno zadnych nie bylo,
                        > ze sie juz odzwyczailem:)
                        > ale kiedys milutkie byly:)))

• kitek1 Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:49
                          to chyba jakiemus innemu swojemu k.oledze,
                          wyslalas:(((
                          • silverstone Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:52
                            mowie o telefonie :)))

kitek1 napisał(a):

> to chyba jakiemus innemu swojemu k.oledze,
                            > wyslalas:(((

• kitek1 Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:57
                              ja tez:)
                              niestety,
                              bo ostatni byl z najporzadniejszej firmy przy Krakowskim P.:)
                              • jasmina_tdi Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 17:30
                                nie przejmuj sie kiteczku - jasmince sie troszeczke w glowce pomieszalo ale juz
                                ok:))))

kitek1 napisał(a):

> ja tez:)
                                > niestety,
                                > bo ostatni byl z najporzadniejszej firmy przy Krakowskim P.:)

• kicia_puchata a my maurycy? 27.03.02, 16:31
          z kitkiem nic nas nie laczy ...a my? Co z nami? Co nas laczy? Miauuuuuuuuuuu
          • kitek1 a te maurycowe XXL.................. 27.03.02, 16:37
            to czego rozmiar,
            kolezanko kiciu:)
            • kicia_puchata Re: a te maurycowe XXL.................. 27.03.02, 16:39
              Miauuuuuuu........ Kicia zachowa te wiedze dla siebie...
              • silverstone Re: a te maurycowe XXL.................. 27.03.02, 16:40
                a zmiesci Ci sie ??? no bo jak to XXL :)))) podziel sie z kolezankami!!!!!

> Miauuuuuuu........ Kicia zachowa te wiedze dla siebie...

• kitek1 Re: a te maurycowe XXL.................. 27.03.02, 16:42
                  przeciez,
                  Ty masz 36:)
                • kicia_puchata Re: a te maurycowe XXL.................. 27.03.02, 16:42
                  Kicia nigdy sie nie dzieli tym na czym jej zalezy..... Miauuuuuu
            • maurycyxxl Re: a te maurycowe XXL.................. 27.03.02, 18:42
              Moje XXL zwróciło twoją uwagę? czekałem kto będzie pierwszy? No wiesz? Takie
              robaczywe myślątka się w główce kołacz?Co ci będę długo opowiadac i czarować.
              Jestem po prostu Wielki, ale co się będę chwalił na forum. Zaraz napiszą że
              wielki to z pewnością ale : wał, osioł, męczydupa, nudziarz, samochwała,
              zresztą - pozostawiam to Wielkiej Wyobraźni naszych forumowiczów. Jestem Wielki
              duchem i bardzo się lubię z tego powodu. A podstawa to samozadowolenie :))))))
              • jasmina_tdi Re: a te maurycowe XXL.................. 28.03.02, 09:54

Jestes Wielkim Bratem???!

maurycyxxl napisał(a):

> Moje XXL zwróciło twoją uwagę? czekałem kto będzie pierwszy? No wiesz? Takie
                > robaczywe myślątka się w główce kołacz?Co ci będę długo opowiadac i czarować.
                > Jestem po prostu Wielki, ale co się będę chwalił na forum. Zaraz napiszą że
                > wielki to z pewnością ale : wał, osioł, męczydupa, nudziarz, samochwała,
                > zresztą - pozostawiam to Wielkiej Wyobraźni naszych forumowiczów. Jestem Wielki
                >
                > duchem i bardzo się lubię z tego powodu. A podstawa to samozadowolenie :))))))

• Gość: oona Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 16:43
        ale never say never:))
        • Gość: oona Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 16:44
          to było w sprawie zarzekan sie Kitka
          ze nic go nie łaczy z kicią,uscisle:)
          • kitek1 Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. 27.03.02, 16:47
            to ewentualnie w przyszlym roku,
            obecnie, do konca m-ca mam wypelniony kalendarzyk:)
            • kicia_puchata Kicia teraz idzie 27.03.02, 16:51
              przejsc sie swoja drozka troszke. Miauuuuuu...pa!
              • silverstone Re: Kicia teraz idzie 27.03.02, 16:52
                nie obsikaj calego piaseczku bo brzydko bedzie, pa!

> przejsc sie swoja drozka troszke. Miauuuuuu...pa!

• Gość: oona Re: wypraszam sobie takie insynuacje.................. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 16:52
              ok,zrozumiałam,ja tez sie nie bede juz narzucac:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka