kendo Re: piątek trzynastego :) 13.08.04, 18:07 na razie jest wszystko OK.... czekamy do wieczorka.... bylam nawt samochodem i nie zapalcilam mandatu:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: piątek trzynastego :) 13.08.04, 20:15 cały tydzień był straszny , męczący i wyssał ze mnie wszystkie siły...czy to z powodu trzynastego???chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: piątek trzynastego :) 13.08.04, 23:18 jtka napisała: > cały tydzień był straszny , męczący i wyssał ze mnie wszystkie siły...czy to z > powodu trzynastego???chyba nie... ...ja profilaktycznie zażyłem ździebko gorzałki i nic mi nie jest straszne... Odpowiedz Link Zgłoś
solange1710 Re: piątek trzynastego :) 14.08.04, 19:47 Do wczoraj piatek trzynastego raczej nie był mi straszny, choć z jakiś zupełnie niejasnych pwodów raczej miałam do niego dystans, bo jesli... Ale od wczoraj piątek tzrynastego będzie mi się tylko dobrze kojarzył, bo wczoraj w piątek trzynastego mj syn zaczął chodzić!!!! Ma rok i dwa miesiące, do tej pory był leniwy, zapobiegawczy, jakby przerazony... A wczoraj wstał z podłogi poszedł do kuchni, potem do pokoju i znowu do kuchni... I tak do samego wieczora. Koocham piętek trzynastego za kolejny sukces mojego synka. To wielki dzien ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: piątek trzynastego :) 14.08.04, 20:05 mial cos w sobie.... czego nie ma sobota 14... :) nic wiecej nie powiem... powiem tylko - trzymajcie kciuki w poniedzialek, choc nie 13 :D Odpowiedz Link Zgłoś