kajetan-3 23.10.10, 07:36 Pomór, lenistwo, czy L-4 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1_konkretna Re: Smutek mnie zabija :-( 23.10.10, 14:22 Tadeusz poszedł spać i chyba jeszcze się nie obudził , forum zamarło.... mój duch tylko czasem przemknie cicho zobaczyć co słychać . Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 A Ty Konkretna nie przemykaj 23.10.10, 17:14 tylko zakładaj wątki. Jak tu może być dobrze jeśli nawet Adminka czeka na gotowce? Odpowiedz Link Zgłoś
women-2 Re: A Ty Konkretna nie przemykaj 24.10.10, 13:00 właśnie ,konkretna , zakładj tu wątki , wszyscy czekają na twoje mądre spostrzeżenia i wypowiedzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
women-2 Re: Smutek mnie zabija :-( 24.10.10, 13:02 Kajetan, przestań się smucić ,bo to jest zarażliwe ! Po moim ostatnim tu pobycie nie mogłam się pozbierać i do dziś jestem nieutulona z żalu...nawet ciepła kołderka nie pomaga! Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: Smutek mnie zabija :-( 24.10.10, 21:55 To ja jestem nieutulony w żalu Women. To mnie powinno się pocieszyć i dodać otuchy. Wydaje mi się, że zostałem całkiem opuszczony,moje cienie albo wymarły, albo znalazły inny obiekt. To jest tragedia. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Ja sobie dosypiałem 23.10.10, 17:28 a innych postraszyłem trzecią wojną światową o tu forum.gazeta.pl/forum/w,98829,117805990,117805990,No_to_sie_doigramy_.html więc w panice pouciekali dlatego nie pisali. Ze strachu Panie Kajetanie, ze strachu, boją się Chińczyków! Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: Ja sobie dosypiałem 24.10.10, 22:00 Eee tam.... Koguty skonsumowane, cienie wymarły, to puchy. Chyba wypada się rozczłonkować na kilka nicków i zrobić sztuczny tłok. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Nie wierzę! 25.10.10, 16:02 Nie wierzę, że Pan Kajetan nie boi się Chińczyków? kajetan-3 napisał: > Eee tam.... ------------ To, że są niscy i drobni nadrabiają ilością! Ale w tym braku obawy przed Chińczykami nie jesteś wyjątkiem Panie Kajetanie, bo niektóre panie również preferują ilość, przedkładając ją nad wielkość? Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: Nie wierzę! 25.10.10, 16:59 Liliputy też niewielkie, ale z takim........ ;-) Panie wiedzą co w trawie piszczy. ;-) Miałeś Panie Tadeuszu cynk o inwazji ? Tiaaa, to jak szarańcza. Kapeluszem nas nakryją, ale co mi to. Ryż lubię. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
darima_ka Re: Nie wierzę! 25.10.10, 21:44 Kajtek nie boi się Chińczyków bo pewnie jest Kajtkową , z tych co preferują ilość, ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
samantha.1 Re: Nie wierzę! 25.10.10, 21:46 Hehehe, coś w tym jest , wiesz to być może.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Nie wierzę! 26.10.10, 09:10 samantha.1 napisała: >.... -------------- I dobrze Samcia, że nie wierzysz, bo to zwykła zaczepka Darimki. Insynuacja rzucona tu po to aby Pan Kajetan zareagował i nawiązał rozmowę, hie hie hieeeee Odpowiedz Link Zgłoś
samantha.1 Re: Nie wierzę! 26.10.10, 19:47 Hie hie , mnie zaś Tadziu się zdaje ,ze Kajtek nie boi się Chińczyków, bo sam tak samo duży jak oni , czyli kajtek :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 No co Ty Samcia? 27.10.10, 08:58 Nie znasz Pana Kajetana? To chłop jak dąb! Ponad 180 wzrostu... i takoż waga... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Nie no, waga nie ponad 180 27.10.10, 09:01 chyba wiecie, że aby były proporcje, od wzrostu odlicza się metr, czyli ponad 80 Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 A jeśli chodzi o tę proporcję 27.10.10, 09:06 to można przyjąć odchyłki w granicach +/- 10% i tak, np. przy wzroście 136 cm (czyli moim), waga powinna wynosić 36 kg ale prawidłowa będzie również, gdy utrzyma się w widełkach 32,4 do 39,6 kg (to te +/- 10%). Ja mam 35,4 więc jestem spoko... Odpowiedz Link Zgłoś
samantha.1 Rety, Tadzio jest krasnolud! Hahaha, 27.10.10, 19:32 to dlatego tak tęskni za Chińczykami! No i się wydało, ale skoro taki liliput, to nie wiem dlaczego biega za dużymi paniami? Hahahaha - Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Są mniejsi ode mnie! 27.10.10, 21:01 Jak pracowałem w cyrku to mój kolega był mniejszy o pół głowy! Ale to jeszcze małe piwo bo chociaż koleś był konus to taki cięty na baby że strach! Uwziął się na tą co była w trio na trapezie ale mu uciekała. Do czasu, bo jakoś nieszczęśliwie na próbie nogę se złamała. Założyli "buta gipsowego" no i Jerzyk dogonił, ugryzł ją w udo tej zdrowej nogi, przytrzymał a ona się przewróciła. Jerzyk jak się dorwał i Linkę wyruchał to później ona za nim goniła... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Pewnie nie dowierzacie mi 29.10.10, 16:00 że pracowałem w cyrku? A widzieli awatarka w mojej wizytówce? Skąd się tam wziął ten clown, czy to przypadek? Chyba z rok czasu już tam straszy i nikt sie nie domyślił? Hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: A jeśli chodzi o tę proporcję 29.10.10, 17:44 alllle zalewasz Tadziu....... dodaj trochę do tych rachunków , bo masz z czego....hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 A Ty skąd wiesz? 23.11.10, 10:11 Przecież mnie na oczy nie widziałaś... ani ja Ciebie zresztą też. Dziwne jest to, że gdy się ktoś przyznaje, to inni to kwestionują? Chyba sam najlepiej wiem jaki jestem, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Tadziu a znasz Ty ? 23.11.10, 10:13 Sterydów nie używałem więc to nie do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Hie hie hie 26.10.10, 09:05 darima_ka napisała: > Kajtek nie boi się Chińczyków bo pewnie jest Kajtkową ... ------------- Darimka nas odwiedziła i zaczepia Pana Kajetana. Stwierdzam ten fakt nie odnosząc się merytorycznie do powyższej insynuacji, to nie moja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: Hie hie hie 26.10.10, 19:23 Jeszcze Panie Tadeuszu Darima by o wodę prosiła, albo cienko piszczała jak myszka. Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Nie wierzę! 26.10.10, 13:27 darim_ka , wiedziałam ,że nie wytrzymasz i kiedyś tu zawitasz.....nie byłabyś kobietą gdyby było inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: Nie wierzę! 27.10.10, 13:10 No i popatrz Panie Tadeuszu jak to se mie obrały ? ;-) Zołzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: Nie wierzę! 27.10.10, 21:31 Widzisz Panie Tadeuszu jaka ta Samantha muzykalna ? Na nosie mi zagrała. I jak tu nie pić ? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Zdaje się, 29.10.10, 09:44 że jak grają to można zatańczyć, zaproś Samcię do samby, tanga albo innego tam walca to zmięknie. Kobiety tak mają, lubią pląsać po parkiecie bo uważają, że są w centrum uwagi, mają powodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
milky_way_1 Re: Zdaje się, 23.11.10, 10:43 Nie byłabym taka pewna, a jak mu po nóziach przeleci, będzie miał płaskie. Gorzej jak każe się na rękach nosić, nie wiem czy ma taką kondycję.:) Tadziu zważ, że nie z każdym/każdą dobrze się tańczy.:) Odpowiedz Link Zgłoś