Gość: Slawek IP: 212.244.82.* 30.03.02, 01:12 Czy ktoś ma jeszcze ochotę na rozmowę ? A może ty Samanto ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 01:13 Gość portalu: Slawek napisał(a): > Czy ktoś ma jeszcze ochotę na rozmowę ? > A może ty Samanto ? jestem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 01:14 Witaj, dawno żeśmy siś nie spotykali !! Co ty po nocy porabiasz ? Wprawdzie jest pełnia ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 01:16 Gość portalu: slawek napisał(a): > Witaj, dawno żeśmy siś nie spotykali !! > Co ty po nocy porabiasz ? Wprawdzie jest pełnia ..... my messje prawie nigdy nie spimy... szkoda nam zycia:))) a ci ty z ta pelnia imputujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 01:18 Nic nie imputuję, jeno wiem że niektóre stwory (np. sławki) przy pełni sie ozywiają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 01:20 Gość portalu: slawek napisał(a): > Nic nie imputuję, jeno wiem że niektóre stwory (np. sławki) przy pełni sie > ozywiają dlaczego wlasnie przy pelni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 01:23 moze czary,a moze wampirza osobowość ? Może kogo się upoluje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 01:25 Gość portalu: slawek napisał(a): > moze czary,a moze wampirza osobowość ? > Może kogo się upoluje ? straszysz? jesli mnie troche znasz to powinienes wiedziec, ze ja sie malo czego boje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 01:27 Niestety nie znam cię, ale jesli sie nie boisz .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 01:32 Gość portalu: slawek napisał(a): > Niestety nie znam cię, ale jesli sie nie boisz .... nie boje... to dobrze czy zle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 01:38 dobrze, moze ktos nie zwieje z wrzaskiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 01:39 Gość portalu: slawek napisał(a): > dobrze, moze ktos nie zwieje z wrzaskiem ! marne szanse, nigdy nie uciekam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 01:41 Nigdy ? To interesujące ! Nawet jak cie ktos wyssac chce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 01:43 Gość portalu: slawek napisał(a): > Nigdy ? To interesujące ! Nawet jak cie ktos wyssac chce ? a zsij, tego mi jeszcze nikt dzisiaj nie proponowal:)) (co ty tak te watki otwierasz, cos ci sie zacielo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 01:45 Cos spolegliwa dzis jesteś ! Biore sie do roboty! samanta mówi że ja pączkuję ! Ale to jakby mimochodem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 01:46 Gość portalu: slawek napisał(a): > Cos spolegliwa dzis jesteś ! Biore sie do roboty! > samanta mówi że ja pączkuję ! Ale to jakby mimochodem spolegliwa dzisiaj? a nie dzisiaj niespolegliwa? skad ten pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 01:48 Jakos mi się kojarzysz z drapieznością. Na erotycznym po kątach rozstawiasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 01:50 Gość portalu: slawek napisał(a): > Jakos mi się kojarzysz z drapieznością. > Na erotycznym po kątach rozstawiasz :) korekcja: 1)nie tylko na erotycznym 2) ostatnio na erotycznym nikogo nie ustawiam - znudzilo mi sie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 01:52 ostatnio na erotycznym nie byłem to nie wiem. Wogóle rzadko tu bywam, chyba ze spac nie mogę. No wiesz pełnia, wampiry wyłażą na zer .... Jak wrazenia ze ssania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 02:00 co to za ssanie, takie ssanie to pieszczota:))) Gość portalu: slawek napisał(a): > ostatnio na erotycznym nie byłem to nie wiem. > Wogóle rzadko tu bywam, chyba ze spac nie mogę. No wiesz pełnia, wampiry > wyłażą na zer .... > Jak wrazenia ze ssania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 01:51 Gość portalu: slawek napisał(a): > Jakos mi się kojarzysz z drapieznością. > Na erotycznym po kątach rozstawiasz :) i nie jestem drapiezna (co raz nowe mi cechy przypisuja na tym forum, bez zastanowienia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 01:57 a jaka jesteś naprawdę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 01:58 Gość portalu: slawek napisał(a): > a jaka jesteś naprawdę ? a jakie naprawde sa kobiety?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 02:00 A tego to ja nie wiem, kobiety były zawsze dla mnie wielką tajemnicą i tak chyba juz pozostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 02:03 Gość portalu: slawek napisał(a): > A tego to ja nie wiem, kobiety były zawsze dla mnie wielką tajemnicą i tak > chyba juz pozostanie to ze mna jest podobnie, chodz odwrotnie: nie rozumiem mezczyzn:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 02:05 To w jednym sie zgadzamy. Ale jesli jestes ciekawa to zadawaj pytania, postaram ci sie pomóc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 02:08 Gość portalu: slawek napisał(a): > To w jednym sie zgadzamy. > Ale jesli jestes ciekawa to zadawaj pytania, postaram ci sie pomóc :) nie przy wszytkich... jak sie moi wrogowie dowiedza dokladnie czego ja nie wiem, to wykorzystaja to przeciwko mnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 02:10 Czyzbys na priv chciała przejść ! A skąd u ciebie żywi wrogowie ? Only to tylko dokuczliwa mucha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 02:15 Gość portalu: slawek napisał(a): > Czyzbys na priv chciała przejść ! > A skąd u ciebie żywi wrogowie ? > Only to tylko dokuczliwa mucha :) oj chyba dawno tu nie zagladales skoro nie wiesz, ale moze i lepiej:))) a only, faktycznie: uporczywa, ale ostanio straszyla mnie swoimi skarpetkami, wiec wole jej unikac:)) priv? jak? gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 02:20 No dawno, jak chcesz to mój mail nie jest tajny byczuks@2com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 02:25 Gość portalu: slawek napisał(a): > No dawno, > jak chcesz to mój mail nie jest tajny byczuks@2com.pl dobra, poszlo... a teraz uciekam (pytanie w @ bylo chyba jednak retoryczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 02:27 Kto wie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś