Dodaj do ulubionych

JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!!

IP: 212.244.82.* 30.03.02, 01:12
Czy ktoś ma jeszcze ochotę na rozmowę ?
A może ty Samanto ?
Obserwuj wątek
    • Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 01:13
      Gość portalu: Slawek napisał(a):

> Czy ktoś ma jeszcze ochotę na rozmowę ?
      > A może ty Samanto ?

jestem:))
      • Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 01:14
        Witaj, dawno żeśmy siś nie spotykali !!
        Co ty po nocy porabiasz ? Wprawdzie jest pełnia .....
        • Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 01:16
          Gość portalu: slawek napisał(a):

> Witaj, dawno żeśmy siś nie spotykali !!
          > Co ty po nocy porabiasz ? Wprawdzie jest pełnia .....

my messje prawie nigdy nie spimy... szkoda nam zycia:)))
          a ci ty z ta pelnia imputujesz?
          • Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 01:18
            Nic nie imputuję, jeno wiem że niektóre stwory (np. sławki) przy pełni sie
            ozywiają
            • Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 01:20

> Nic nie imputuję, jeno wiem że niektóre stwory (np. sławki) przy pełni sie
              > ozywiają

dlaczego wlasnie przy pelni?
              • Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 01:23
                moze czary,a moze wampirza osobowość ?
                Może kogo się upoluje ?
                • Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 01:25

> moze czary,a moze wampirza osobowość ?
                  > Może kogo się upoluje ?

straszysz? jesli mnie troche znasz to powinienes wiedziec, ze ja sie malo czego
                  boje:))
                  • Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 01:27
                    Niestety nie znam cię, ale jesli sie nie boisz ....
                    • Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 01:32

> Niestety nie znam cię, ale jesli sie nie boisz ....

nie boje... to dobrze czy zle?
                      • Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 01:38
                        dobrze, moze ktos nie zwieje z wrzaskiem !
                        • Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 01:39

> dobrze, moze ktos nie zwieje z wrzaskiem !

marne szanse, nigdy nie uciekam:))
                          • Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 01:41
                            Nigdy ? To interesujące ! Nawet jak cie ktos wyssac chce ?
                            • Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 01:43

> Nigdy ? To interesujące ! Nawet jak cie ktos wyssac chce ?

a zsij, tego mi jeszcze nikt dzisiaj nie proponowal:))

(co ty tak te watki otwierasz, cos ci sie zacielo?:)
                              • Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 01:45
                                Cos spolegliwa dzis jesteś ! Biore sie do roboty!
                                samanta mówi że ja pączkuję ! Ale to jakby mimochodem
                                • Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 01:46

> Cos spolegliwa dzis jesteś ! Biore sie do roboty!
                                  > samanta mówi że ja pączkuję ! Ale to jakby mimochodem

spolegliwa dzisiaj? a nie dzisiaj niespolegliwa? skad ten pomysl?
                                  • Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 01:48
                                    Jakos mi się kojarzysz z drapieznością.
                                    Na erotycznym po kątach rozstawiasz :)
                                    • Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 01:50

> Jakos mi się kojarzysz z drapieznością.
                                      > Na erotycznym po kątach rozstawiasz :)

korekcja: 1)nie tylko na erotycznym
                                      2) ostatnio na erotycznym nikogo nie ustawiam - znudzilo mi sie:))
                                      • Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 01:52
                                        ostatnio na erotycznym nie byłem to nie wiem.
                                        Wogóle rzadko tu bywam, chyba ze spac nie mogę. No wiesz pełnia, wampiry
                                        wyłażą na zer ....
                                        Jak wrazenia ze ssania ?
                                        • Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 02:00
                                          co to za ssanie, takie ssanie to pieszczota:)))

> ostatnio na erotycznym nie byłem to nie wiem.
                                          > Wogóle rzadko tu bywam, chyba ze spac nie mogę. No wiesz pełnia, wampiry
                                          > wyłażą na zer ....
                                          > Jak wrazenia ze ssania ?

• Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 01:51

> Jakos mi się kojarzysz z drapieznością.
                                      > Na erotycznym po kątach rozstawiasz :)

i nie jestem drapiezna (co raz nowe mi cechy przypisuja na tym forum, bez
                                      zastanowienia:)))
                                      • Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 01:57
                                        a jaka jesteś naprawdę ?
                                        • Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 01:58

> a jaka jesteś naprawdę ?

a jakie naprawde sa kobiety?:)))
                                          • Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 02:00
                                            A tego to ja nie wiem, kobiety były zawsze dla mnie wielką tajemnicą i tak
                                            chyba juz pozostanie
                                            • Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 02:03

> A tego to ja nie wiem, kobiety były zawsze dla mnie wielką tajemnicą i tak
                                              > chyba juz pozostanie

to ze mna jest podobnie, chodz odwrotnie: nie rozumiem mezczyzn:)))
                                              • Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 02:05
                                                To w jednym sie zgadzamy.
                                                Ale jesli jestes ciekawa to zadawaj pytania, postaram ci sie pomóc :)
                                                • Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 02:08

> To w jednym sie zgadzamy.
                                                  > Ale jesli jestes ciekawa to zadawaj pytania, postaram ci sie pomóc :)

nie przy wszytkich... jak sie moi wrogowie dowiedza dokladnie czego ja nie wiem,
                                                  to wykorzystaja to przeciwko mnie:)))
                                                  • Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 02:10
                                                    Czyzbys na priv chciała przejść !
                                                    A skąd u ciebie żywi wrogowie ?
                                                    Only to tylko dokuczliwa mucha :)
                                                  • Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 02:15

> Czyzbys na priv chciała przejść !
                                                    > A skąd u ciebie żywi wrogowie ?
                                                    > Only to tylko dokuczliwa mucha :)

oj chyba dawno tu nie zagladales skoro nie wiesz, ale moze i lepiej:)))
                                                    a only, faktycznie: uporczywa, ale ostanio straszyla mnie swoimi skarpetkami,
                                                    wiec wole jej unikac:))

priv? jak? gdzie?
                                                  • Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 02:20
                                                    No dawno,
                                                    jak chcesz to mój mail nie jest tajny byczuks@2com.pl
                                                  • Gość: messja Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 02:25

> No dawno,
                                                    > jak chcesz to mój mail nie jest tajny byczuks@2com.pl

dobra, poszlo...
                                                    a teraz uciekam
                                                    (pytanie w @ bylo chyba jednak retoryczne?
                                                  • Gość: slawek Re: JEST JESZCZE KTOŚ !!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.82.* 30.03.02, 02:27
                                                    Kto wie ? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka