Dodaj do ulubionych

Rezurekcja

31.03.02, 06:57
Wstawac pachola i dziewoje
czas bic w dzwony
Swieta czas nadszedl
Cieszyc sie wypada - nie gnic w lozach!
Obserwuj wątek
    • kitek1 ty sie poloz jeszcze na chwile................. 31.03.02, 07:20
      i nie rob halasu,
      tyle:)
      • mario2 Re: ty sie poloz jeszcze na chwile................. 31.03.02, 07:29
        Witaj Kitus.
        Nie moge sie polozyc, bo za godzine jade do mamy do Zabrza.
        Zabawiaj Maryjke, by jej sie nie nudzilo.
        Jak dobrze, miec do kogos zaufanie :o)))
        • maryjo2 Re: ty sie poloz jeszcze na chwile................. 31.03.02, 07:33
          Dzień dobry! Ja się bardzo wyspałam- wczoraj od 18.00 spałam aż do rana
          dzisiaj. To chyba mogę pohałasować?
          • kitek1 witaj najlepszy czlowieczku, na tym forum...... 31.03.02, 08:02
            nasza maryjko poranna:)))
            • maryjo2 Re: witaj najlepszy czlowieczku, na tym forum...... 31.03.02, 08:07
              Kitek, chyba przesadzasz, czy też jest to efekt spowiedzi wielkanocnej?
              • kitek1 Re: witaj najlepszy czlowieczku, na tym forum...... 31.03.02, 08:10
                przypomniala mi sie akcja "krew dla dziecka",
                no i mna, tak sie mile i bezinteresownie zopiekowalas:)
                • mario2 Re: witaj najlepszy czlowieczku, na tym forum...... 31.03.02, 08:16
                  To nie bylo bezinteresowne. Okazalo sie, ze miala prowizje od dziewczyn, ktore
                  chcialy Cie live poznac :o)))
                  • maryjo2 Re: witaj najlepszy czlowieczku, na tym forum...... 31.03.02, 08:18
                    Fakt. Ale Mario miał w tym 75% udziałów jako starszy i silniejszy :o).
                    • mario2 Re: witaj najlepszy czlowieczku, na tym forum...... 31.03.02, 08:19
                      Niestety nie udzialow cielesnych! a szkoda!
                      Moim udzialem bylo to, ze Yessinka caly wieczor mnie pod stolem kopala!
                      • kitek1 Re: witaj najlepszy czlowieczku, na tym forum...... 31.03.02, 08:21
                        tam sie wogole pod stolem,
                        chyba ciekawe rzeczy dzialy,
                        jasminka twierdzi, ze ja menika kopalem:)
                        • mario2 Re: witaj najlepszy czlowieczku, na tym forum...... 31.03.02, 08:24
                          Jasminka to podpuszczalska. Sama chciala pod ten stol wejsc i....
                          obserwowac :o))
                  • kitek1 Re: witaj najlepszy czlowieczku, na tym forum...... 31.03.02, 08:19
                    poznaly i olaly,
                    mam nadzieje, ze od maryjki zawiedzione,
                    nie zadaja zwrotu prowizji:)
                    • mario2 Re: witaj najlepszy czlowieczku, na tym forum...... 31.03.02, 08:20
                      Nie ona olaly, tylko Ty sie za malo starasz.
                      O zaczynasz juz jeczec jak Men!
                      • kitek1 Re: witaj najlepszy czlowieczku, na tym forum...... 31.03.02, 08:23
                        masz racje,
                        dosc jekow typu "mena":)
                        • mario2 Re: witaj najlepszy czlowieczku, na tym forum...... 31.03.02, 08:25
                          To powodzenia- ja wychodze na dworzec i jade.
                          Zostawiam maryjke pod Twoja opieka.
                          Wesolych Swiat!
                          • kitek1 Re: witaj najlepszy czlowieczku, na tym forum...... 31.03.02, 08:27
                            wesolych em-emki,
                            ja tez zaraz spadam do roboty:(
                            • maryjo2 Re: witaj najlepszy czlowieczku, na tym forum...... 31.03.02, 08:34
                              Znowu dyżur? Ciekawe, czy ktoś dzis bedzie udawał pisankę :o)
                              • kitek1 Re: witaj najlepszy czlowieczku, na tym forum...... 31.03.02, 08:37
                                biore torbe swieconego,
                                i mam nadzieje, na swiety spokoj:)
                                • Gość: onlyania Re: witaj najlepszy czlowieczku, na tym forum...... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 08:41
                                  oj, kitus, to ty bedziesz dzisiaj jajeczkami siem dzielil.......
                                  oj, coby tylko ochotniczki dopisaly.......:)))))
                                  • kitek1 Re: witaj najlepszy czlowieczku, na tym forum...... 31.03.02, 08:42
                                    biore bardziej uduchowiona,
                                    forme jajeczka:)
                                    • onlyania Re: witaj najlepszy czlowieczku, na tym forum...... 31.03.02, 08:44
                                      oj, nie mow ze bedziesz wydmuszkami straszyl.....:)))))
                                      • kitek1 Re: witaj najlepszy czlowieczku, na tym forum...... 31.03.02, 08:46
                                        oj only,
                                        ty znowu nadinterpretujesz,
                                        nie moge przeciez glosno powiedziec,
                                        ze spirytusik biore:)
                                        • onlyania Re: witaj najlepszy czlowieczku, na tym forum...... 31.03.02, 08:50
                                          oj, przeciez kazdy rozumie ze spiritusik jest niezbedny do latwiejszego siem
                                          dzielenia jajeczkami, nio nie:)))
                                          a co jeszcze masz w koszyczku???
                                          :))))
                                          pewnie jakas obsuszona kielbaske i troche pieprzyku dla pikanteri, nio nie??
                                          :))))
                                  • maryjo2 Re: witaj najlepszy czlowieczku, na tym forum...... 31.03.02, 08:42
                                    Szczęściew, że od święconych jaj złe trzyma się daleko :)
                                    • mario2 Re: witaj najlepszy czlowieczku, na tym forum...... 31.03.02, 09:25
                                      Nie mialas sie juz zbierac do wyjscia? :o)))
                                      • Gość: maryjo2 Re: witaj najlepszy czlowieczku, na tym forum...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 09:50
                                        właśnie wychodzę, kochanie.
                                        • Gość: xp Re: witaj najlepszy czlowieczku, na tym forum...... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 09:59
                                          ponowny apel do Wielkanocnych jajarzy!
                                          nie pękajcie!
                                          Niech żyje późno zapadający zmrok!
    • men_ Zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt Dzieci :))) 31.03.02, 09:01
      Mario i Kitek: już menczę i idę do spowiedzi - tylko zapomniałem jak ten
      konfesjonał wygląda :))))

p.s.: chociaż jedną spowiedź miałem już wczoraj, tyle, że nie w kościele O ! :)

Siemano
      • men_ Re: tfu, miało być: nie menczę :))) 31.03.02, 09:02
        Jeszcze jestem pod wrażeniem spowiedzi, O !:)
        • mario2 Re: tfu, miało być: nie menczę :))) 31.03.02, 09:22
          Menisko, a pokute wczoraj dostales? :o))
          • men_ Re: tfu, miało być: nie menczę :))) 31.03.02, 09:47
            Lepiej nie pytaj - straszną, O !:))
            • Gość: Pom Re: tfu, miało być: nie menczę :))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 10:40
              Witojcie Świątecznie!:))
              Wszystkiego dobrego Wielkanocnie życzę!!!
              I ucałujcie Tatę przy jajkach! :))
              • men_ Re: tfu, miało być: nie menczę :))) 31.03.02, 11:20
                Dziękujemy rozanielona Pomciu :))

p.s.: a wydawało mi się, że dzisiaj jajka to tylko na półmiskach, hę ?:))
                • Gość: Pom Re: tfu, miało być: nie menczę :))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 13:03
                  Ależ ja o tych na półmiskach mówię...:) A Menik z kim swiętuje? :) Samiuśki
                  może???
                  • Gość: crimen Re: tfu, miało być: nie menczę :))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 31.03.02, 14:39
                    Witaj Pom.Nie tylko Men samiuśki świętuje;)
                    • Gość: Pom Re: tfu, miało być: nie menczę :))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 15:30
                      Witaj Crimenie.:) A wyobraź sobie, że ja też sama dziś, ale przypadkowo i
                      niejako z wyboru. Mama musiała wyjechać, siostra wyjechana, a ja wolałam zostać
                      i się uczyć. Dawno Ciebie nie widziałam! :)
                      • men_ Pomcia :)) 31.03.02, 17:09
                        Ja też sam, z wyboru - jeśli o tym samym myślimy :)))
                        • Gość: Pom Re: Pomcia :)) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 19:20
                          Może i o tym samym... za to myślami jestem ... uhuhu :)) Daleko:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka