urszulka_ma 14.04.14, 17:03 niedziela z palmami lub "spalona" mowa?:) wczoraj spaliłam żeberka... ale mowę też czasem idzie spalić, szczególnie dowcipy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halina501 Re: pal mowa 15.04.14, 08:34 Podejrzewam,że lepiej spalić mowę niż żeberka:) Tak na marginesie-spalone jajka strzelają jak z armaty:) Ciekawe dlaczego mowa bywa czasami trawą. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: pal mowa 15.04.14, 09:02 masz takie usta zielone. przyklad. albo : zielono muu muu. o palonym zielsku nie wspomne. bo juz to zrobiem. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma pal mowa 15.04.14, 23:50 myślaleś o ustach i groszkach zielonych a wiesz, że istnieją inne usta zielone i paleniem są zachwycone! Republika - Zielone usta Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: pal mowa 15.04.14, 23:56 halina501 napisała: > Podejrzewam,że lepiej spalić mowę niż żeberka:) > Tak na marginesie-spalone jajka strzelają jak z armaty:) > Ciekawe dlaczego mowa bywa czasami trawą. czy mowa - trawa ma coś wspolnego z zielenią?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: pal mowa 17.04.14, 11:40 hie hie. o zielsku nie wspomne bo juz wspomnialem & Radosnych Swiat Zmartwychwstania Panskiego !! Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: pal mowa 18.04.14, 09:22 kanuk napisał: > hie hie. o zielsku nie wspomne bo juz wspomnialem > & > Radosnych Swiat Zmartwychwstania Panskiego !! nie miałam okazji nigdy zapalić zielska nikotynę/tytoń to owszem ale trawki jakoś nie i dobrze:) Trawki zielonej życzę, słonecznego nieba i czoła... jajek smacznych i dyngusa obfitego oraz świątecznego wypoczynku w gronie rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: pal mowa 18.04.14, 13:33 trawy z zapachu znam. bo jakos sie tak niejasno wyrazilem. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Wesołych świąt:) 18.04.14, 14:38 ja właśnie wróciłam z targowiska z jednym trawiastym jegomościem, pachnie świeżą, skoszoną trawą:) Odpowiedz Link Zgłoś