Dodaj do ulubionych

jestem dziewicą

IP: *.marsoft.com.pl / 213.17.178.* 22.08.04, 12:55
mam już 15 lat i jeszcze jestem dziewicą czy coś zemną nie tak ?? wszystkie
moje koleżanki mają już dawno to za sobą a ja czekam na tego jedyneg... i się
zastanawiam czy dobrze robię bo może nie warto moze taki nie istnieje
POMOCY !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: 16-latka Re: jestem dziewicą IP: *.acn.pl 22.08.04, 14:36
      wez dziewczyno, chyba nie wiesz co gadasz!! to wlasnie przez takie twoje
      kolezanki ludzie uwazaja nas (15 lub 16latki) za puszczalskie!!! trzymaj swoja
      cnote dla tego jedynego i wyluzuj ;). pozdrawiam :D
      • Gość: rał Re: jestem dziewicą IP: *.dwi.uw.edu.pl / *.dwi.uw.edu.pl 22.08.04, 15:05
        Mirka, co wygrała Bar4 też jest dziewicą i ma 21 lat. A więc widać można i być
        zarazem też lubianym i popularnym.
      • Gość: Denon Re: jestem dziewicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 08:52
        nie sluchaj tej tlustej okularnicy!:-)
        jej pewnie nikt nie chce nawet kijem tknac......
        cipka ci sie nie wymydli,nie ma jej co oszczedzac
    • Gość: stefan Re: jestem dziewicą IP: *.u64.kcn-tv.ne.jp 22.08.04, 14:55
      DZIEWCZYNO! chyba cos z toba nie tak! w tym wieku jeszcze jestes dziewica?
      wszystkie twoje normalne kolezanki na pewno maja juz to za soba. one jakos
      potrafily znalezc tego jedynego! a ty ciagle czekasz na tego jedynego? zebys sie
      nie obudzila z reka w nocniku, jako 20 letnia dziewica ktorej nikt nie bedzie
      chcial bo twoje rowiesniczki wylapia fajnych chlopakow!
    • kuna85 Re: jestem dziewicą 22.08.04, 15:03
      Chcę Cię dziecię pocieszyć że nie Ty pierwsza ani ostatnia jesteś dziewicą. A
      swoim koleżankom doradź żeby zamiast czytać bravo i fantazjować zastanowiły się
      co czynią. Do pierwszego razu trzeba dorosnąć - chyba lepiej zjeść soczystą,
      dojrzałą gruszeczkę niż napchać się gugułami ;)
      • Gość: Lukasz Re: jestem dziewicą IP: *.satbit.pl / 80.48.255.* 24.08.04, 10:55
        Ostatnie zdanie jest super!! Masz oczywiscie racje,warto poczekac.
        Pierwszy raz jest tylko RAZ!!
    • Gość: polog Re: jestem dziewicą IP: *.dwi.uw.edu.pl / *.dwi.uw.edu.pl 22.08.04, 15:21
      niuniu, dziewictwo jest ok i seks jest ok. myślę, że nie ma sensu ulegać
      presji. jeśli dobrze Ci z dziewictwem, trzymaj dalej. to nie szkodzi. to nie
      choroba, to normalne, to powszechne - to wcale nie jest takie rzadkie
      pozdrawiam niuniu i nie daj się wciągnąć w jakieś bzykanie wbrew własnej woli
      bądź pod wpływem szantażu - dowodem miłości może być pocałunek, przytulenie i
      słodkie słowa -
    • ania_53 Re: jestem dziewicą 22.08.04, 15:22
      Nie zazdrość kumpelom, to one mają Ci czego zazdrościć.Co one będę robić za 10
      lat?
      • Gość: zabek beda etatowymi perfekcjonistkami.......... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 15:31
        a nasza niunia,
        straci w koncu dziewictwo,
        z jakim romantycznym alkoholikiem,
        i za 19 lat wielokrotnie prze niego pobita,
        bedzie zazdroscic wyzwolonym kolezankom,
    • Gość: doc.dr hab. Re: Dziewczyno tak nie można !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 15:39
      Jeśli w ciągu roku nie znajdziesz tego jedynego, to możesz być pewna, że za rok
      nikt już nie będzie Cię chciał, ponieważ robaki Ci zjedzą najpiękniejszą część
      ciała!!!. Także nie marnuj czasu przed kompem tylko jazda w teren na
      poszukiwania ! Jak nie znajdziesz przez pół roku zgłoś się do posła-detektywa
      Rutkowskiego!

A jeśli chcesz profesjonalnego "rozdziewiczenia" to jestem do dyspozycji
      (oczywiścia za odpowiednią opłatą, bo NFZ za takie usługi niestety nie płaci )
    • Gość: lekarz stazysta Re: jestem dziewicą IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.08.04, 16:02
      Istnieje bardzo duze niebezpieczenstwo, ze w tym wieku to juz Ci dawno zaraslo
      to i owo, wiec juz zadna strata. Nic Ci nie pomoze! Stracilas swoja szanse.
      • Gość: stefan Re: jestem dziewicą IP: *.u64.kcn-tv.ne.jp 22.08.04, 16:25
        kolega przedmowca slusznie wspomnial o tzw. zespole nadmiernego rozrostu blony
        dziewiczej spotykanym zwykle u dziewic w wieku 20-25 spowodowana pozna iniciacja
        sexualna.. ryzyko wzrasta jesli sie od czasu do czasu MASTURBUJESZ!!!
    • Gość: Doradca Też możesz mówić, że masz to za sobą. IP: *.tvgawex.pl 22.08.04, 21:34
      To taka poza mówić,że jest się "po". Nie wyczuwasz, że jesteś wyjątkowa? Że to
      własnie Ty zasługujesz na podziw? Co to za "zasługa" mieć za sobą w wieku 15-16
      lat to, co powinno dojrzeć w naturalny, wynikajacy z uczucia sposób? Przyjdzie
      czas, kiedy pokochasz i będziesz kochana i że potrzeba tego pierwszego razu
      wyniknie sama, bez planów i bez zaspokajania ciekawości - jak to jest. Obserwuj
      te chwalące się koleżanki ile będa miały "ukochanych". Będą Ci jeszcze
      zazdrościć rozsądku w tych sprawach. Bądź dumna z siebie, że nie czynisz z tak
      ważnej sprawy zaspokojenia wymogów "mody" !!!
    • Gość: Rafał Re: jestem dziewicą IP: 81.190.171.* 22.08.04, 21:52
      Gratuluję rozwagi.
      Nie masz co się martwić.
      Dodam tylko, że zdarzają się osoby, które to docenią. Pamiętaj im
      facet/dziewczyna z szybciej chce tym większa dziwka z niego, najwidoczniej masz
      takie koleżanki co się puszczają z byle kim na pierwszej iprezie.
      P.S. A moja dziewczyna pójdzie do ślubu w białej sukni :-)
      • Gość: qtek Re: jestem dziewicą IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 08:54
        po raz ktory,
        naklada biala suknie?
      • Gość: ela Re: jestem dziewicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 09:10
        Czekaj na tego odpowiedniego. Jak zrobisz to z byle kim będziesz później bardzo
        żałowała. Nie ma sie do czego spieszyc - póxniej widzimy 16-latki z brzuchami,
        samotne matki. Do tego trzeba dojrzec i zrobic to z odpowiednią i
        odpowiedzialna osoba. No i przede wszystkim kochaną.
    • Gość: yorg Re: jestem dziewicą IP: *.crowley.pl 23.08.04, 09:27
      Nastolatka! poinformuj mnie jeżeli się myle ale czy teraz w utracie dziewictwa
      toważyszy jakiś wyścik czy głupota i nie świadomość?
      pozdrawiam.
      P.S. zostań sobie lepiej jak najdłużej tą dziewicą bo i seź kiedyś może Ci się
      znudzić.
    • Gość: Jarek123432 Re: jestem dziewicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 11:37
      Hejka, powiem Ci tylko tyle że mam 21 lat i mam teraz dziewczynę 19 lat która
      jest jeszcze dziewicą i bardzo się z tego cieszę i mam zamiar się z nią
      ożenić , natomiast dziewczyny która w wieku 15 lat straciła dziewictwo nie
      chciał bym pod żadnym pozorem gdyż to oznacza że może być z niej puszczalska
      lala.
      • Gość: Nastolatka Re: jestem dziewicą IP: *.marsoft.com.pl / 213.17.178.* 23.08.04, 14:00
        Dzieki wam wszystkim za opinie juz teraz wiem co mam robic, chociaz zdania
        byly co prawda podzielone, ale pozostawie swoja czystosc do slubu pozdrawiam
        papa
        • Gość: yorg Re: jestem dziewicą IP: *.crowley.pl 23.08.04, 14:09
          wyczuwam mądrość i rozsądek
          papa
        • Gość: agula Re: jestem dziewicą IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 23.08.04, 22:51
          Kochana nikt nie mówi że musisz czekać do ślubu ,ale poczekaj na tego z którym
          napewno bedziesz chciała to zrobić.Pamiętaj nic na siłę, bo pózniej będziesz
          żałować. Powodzenia
          • Gość: agula Re: jestem dziewicą IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 23.08.04, 22:54
            A osobiście uważam ,że 15 lat to stanowczo zawcześnie na sex, zastanów się jak
            byś się czuła gdyby wołali za tobą puszczalska lub jeszcze gożej.
    • Gość: ciul Re: jestem dziewicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 17:42
      czy feministki tracą dziewictwo? ;)
      • collage Re: jestem dziewicą 24.08.04, 18:24
        Gość portalu: ciul napisał(a):

> czy feministki tracą dziewictwo? ;)

Kiedyś feministki były zwyczajnymi kobietami, ale po fatalnych łóżkowych
        wyczynach facetów stały sie feministkami :))))
    • Gość: idolka Re: jestem dziewicą IP: 62.89.80.* 26.08.04, 11:12
      wsadz se palec do cipy i sie rozdziewicz...moze ci to pomoze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka