czarna33 27.08.04, 17:34 W tym watku co to ponizej szaleje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokolores Re: Gubię się 27.08.04, 17:35 Juz dwoch (w porywach do trzech) amantow masz,he,he! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Gubię się 27.08.04, 17:36 Zesz Ty..Ty..ciesz sie,że to po Twoim wyjxdzie,bo bym dupsko skopała i tyle.:P Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Gubię się 27.08.04, 17:39 Mnie sie to podoba!! Szkoda tylko ,ze musze spadac i troche pieniedzy zarobic!! Pa,pa!! Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_smialy Re: Gubię się 27.08.04, 17:38 Na chwilke krótką Cię opuszczam Kochanie:( Biegnę do sklepu!!! Zaraz wracam do Ciebie i Tęsknotę zmniejszę Twą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Gubię się 27.08.04, 17:40 I w końcu może spokój i cisza tu zapanuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Gubię się 27.08.04, 17:41 I idz przy okazji pod prysznic!!Zimna woda dobrze Ci zrobi!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Gubię się 27.08.04, 19:49 Nie napiszę, że się gubię, bo chyba znacznie trafniejszym okresleniem będzie takie, że kompletnie nie wiem o co chodzi. Jak odrobię zaległości to może dołącze się do dyskusji :D. Odpowiedz Link Zgłoś
swiadek Re: Lista obecności 27.08.04, 21:04 Ja się tam do niczego nie deklarowałem panowie... Uznałem, że należy poczekać, aż się wybijecie sami, pomiędzy sobą... Wtedy może pomyślę o takim zwolnionym miejscu... Fakt, że koladka i bardzo_smialy doszli później pozwala przedłużyć turniej pojedynkowy o kolejne starcie... Tak sobie myślę, jakim systemem to zorganizować? Pucharowym? Przydałoby się jeszcze ze czterech... Jakieś wstępne eliminacje by się zrobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
b_niesmialy Z jakiej racji 27.08.04, 20:59 To już jest bezczelność! A kto ci powiedział, że jesteś nr 1, co? Może Czarna??!! W życiu nie uwierzę ty mizerny odwłoku! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Z jakiej racji 29.08.04, 23:51 Byłem wytrwały, a konkurenci? Wymiękli?! Czarna czekam teraz na Twoją nagrodę. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Z jakiej racji 30.08.04, 00:06 To jest jakaś nagroda .... ?? Cholera ja nic nie wiedziałem o tym, gdybym wiedział to tez stawałbym do konkurencji :D. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Z jakiej racji 30.08.04, 06:30 Nie jesteś jedyny,który nie wiedział o nagrodzie.Absolutnie pierwsze słyszę :P Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Kurde mol!!! 30.08.04, 06:49 A Twoje, Czarna jakieś tam względy.., no... cokolwiek... dla najwierniejszego i najwytrwalszego, to pies??!! O uczuciu szalonem, że tak powiem, nie śmiem nawet wspominać... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Czarna ... 30.08.04, 07:23 ...nie znasz bajki???? Kto zabije smoka dostanie(Czarna)ksiezniczke za zone i pol krolestwa!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Koko.. 30.08.04, 07:44 Ty zaczynasz być niebezpieczna:P Królestwo powiadzasz?Dobre,naprawdę dobre.No to się dzielę :) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Koko.. 30.08.04, 08:02 Noooooooooo!!! Koko, nieźle, nieźle tu mówicie!!! Czarna księżniczko... dobrze wiecie, kto smoka pokonał. Literatura po wielokroć o tym wspminała, szczególnie religijna... Szykuj się Księżniczko na pokładziny!!! ;-) :-p :-D :-D :-D Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Koko.. 30.08.04, 16:29 A smok gdzie ... bo ja w takie gołe doćkowe słowa to bym nie dawał wiary. Prosimy o okazanie zwłok bestii :P. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Smok 31.08.04, 14:45 Człowieku nie słyszałeś o obowiązkowej utylizacji odpadów zwierzęcych?!! Chodzi o to żeby z padliną nie roznosiła się jakakolwiek zaraza... :-p Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Smok 02.09.04, 17:50 Tyle pisania, tyle zachodów, podchodów... Randki, uśmiechy, umizgi, konkurentów przetrwanie, smoka pokonanie i co? BZIUUUUUT! :[ Odpowiedz Link Zgłoś