Dodaj do ulubionych

Gdzie w necie szukać męża ?

IP: *.nisko.sdi.tpnet.pl 27.08.04, 21:35
Słuchajcie ! Dojrzalam !
Otóż chciałbym poznac faceta, który ma dość już wszystkich bab na świecie i
szuka tej jednej - mnie. Chce go poszukac za pomoca netu. Pomóc mu mnie
odnaleźć. Na jakie strony wejśc ? W wyszukiwarce nie znajduje !
Obserwuj wątek
    • Gość: rolnik24 Re: Gdzie w necie szukać męża ? IP: 80.51.128.* 27.08.04, 21:57
      to może się poznamy???
      • kobietaxyz Re: Gdzie w necie szukać męża ? 27.08.04, 22:04
        Rolniku miły ! Chętnie - tylko ja stara jestem - mam 31 lat !
        • Gość: man Re: Gdzie w necie szukać męża ? IP: *.globit / 217.98.57.* 29.08.04, 22:22
          ja 29, wyslji zdjecie bono75@o2.pl
    • Gość: piecyk gazowy Re: Gdzie w necie szukać męża ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 22:26
      randki.o2.pl
    • Gość: maliniak Re: Gdzie w necie szukać męża ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 23:00
      tylko na Forum Towarzyskim, sami kawalerowie i do tego madrzy i przystojni
      • debi_bebi Re: Gdzie w necie szukać męża ? 27.08.04, 23:03
        Nooo, np. za takiego maliniaka to bym się wydała z pocałowaniem ręki!
      • kotek_mru Re: Gdzie w necie szukać męża ? 27.08.04, 23:07
        Gość portalu: maliniak napisał(a):

> tylko na Forum Towarzyskim, sami kawalerowie i do tego madrzy i przystojni

dodam jeszcze "naukowcy",wielbiciele gryzoni,a w kwestiach intymnych pełni
        fantazji:)
        • Gość: inz._karwowski a maliniak, jakie palcoweczki odwala.............. IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 23:11
          non stop,
          na klawiaturce cwiczy,
        • kocur1 Re: Gdzie w necie szukać męża ? 27.08.04, 23:20
          A wszystkie kotki to wegetarianki, co ?:)

kotek_mru napisała:

> Gość portalu: maliniak napisał(a):
          >
          > > tylko na Forum Towarzyskim, sami kawalerowie i do tego madrzy i przystojn
          > i
          >
          > dodam jeszcze "naukowcy",wielbiciele gryzoni,a w kwestiach intymnych pełni
          > fantazji:)
          • kotek_mru Re: Gdzie w necie szukać męża ? 27.08.04, 23:22
            lubia mleczko:)
            • kocur1 Re: Gdzie w necie szukać męża ? 27.08.04, 23:23
              O tej godzinie to grzeczne kotki śpią w koszyku albo na kołderce :)
              • kotek_mru Re: Gdzie w necie szukać męża ? 27.08.04, 23:26
                a ja jestem niegrzeczny kotek :-D
                • kocur1 Re: pitu, pitu, 27.08.04, 23:29
                  wierzę :)
                  • kotek_mru Re: pitu, pitu, 27.08.04, 23:33
                    mrau,mrau niedowiarku :)
                • kocur1 Re: Gdzie w necie szukać męża ? 27.08.04, 23:50
                  a dokładniej ?:))

kotek_mru napisała:

> a ja jestem niegrzeczny kotek :-D
                  • kotek_mru Re: Gdzie w necie szukać męża ? 27.08.04, 23:56
                    nie słucham sie mamusi i strasznie lubie wbijac pazurki w futerka innych
                    kocurów:DD
                    • kocur1 Re: Gdzie w necie szukać męża ? 28.08.04, 00:02
                      Nie wszędzie mam futerko :))
                      • kotek_mru Re: Gdzie w necie szukać męża ? 28.08.04, 00:03
                        wyliniało??;DD
                        • kocur1 Re: Gdzie w necie szukać męża ? 28.08.04, 00:06
                          Nie wszędzie potrzebne :))
                          • kotek_mru Re: Gdzie w necie szukać męża ? 28.08.04, 00:08
                            kocur prowokator:)
                            Kopciuszek znika,północ wybiła:DDD
    • Gość: masz adres :) Re: Gdzie w necie szukać męża ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 23:26
      rozowy.party-line.pl/index2.php?Cat=anonse&CatID=11&PodCatID=48
    • Gość: halszka doprawdy IP: *.nisko.sdi.tpnet.pl 28.08.04, 14:13
      Doprawdy bardzo pomogliscie mi !!!Najbardziej przyda mi sie rózowe party
      line !!!!!!!! Tragedia. Kiedys czytałam , że inetrnet zbliża i łączy. Chodzilo
      mi o pomoc i wskazane gdzie sie to dzieje. Na forum domyslam się jest wielu
      tych co wie.
    • Gość: agnetha JA I WIELE INNYCH ZNALAZŁAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 15:21
      Badania wykazały, że odsetek rozwodów w małżeństwach zawartych z rozsądku sięga
      niespełna 15%, w odróżnieniu od tych "z miłośći", gdzie odsetek sięga niemal
      70%. Te zastraszające statystyki dotknęły mnie szczególnie, bo zawsze sferę
      emocji stawiałam nad inne. Dotychczas jak się okazało - wszystkie moje
      związki "z miłości" rozpadały się nie wieszieć czemu - przecież to była taka
      miłość...Problem w tym, że lekceważąc pewne ważne sprawy wychodzimy z założenia
      że "jakoś to będzie". Tylko że w życiu to jest tak, że jakoś to być nie może -
      jest albo dobrze, albo źle. Pewnego pięknego dnia usiadłam i zastanowiłam się
      czego ja właściwie oczekuje od mężczyzny, z którym chciałabym spędzić resztę
      życia. Jak już powstał lista oczekiwań usiadłam przed cafe gazeta - tu jest
      mnóstwo ochotników - najpierw selekcja wyszukiwarki - województwo, wiek, płeć
      (nie wrzucaj tylko ze zdjęciami - bardzo często bardzo fajni faceci zdjęć nie
      zamieszczają z różnych powodów). Mi wyrzuciło 48 postów. Przejrzałam wszystkie
      i wiesz co? Wszystkie moje wymagania spełniał...JEDEN. Puenta nasuwa się sama -
      to nie jest proste, ale możliwe. Kocham go. Jest cudownie. Nie zapeszać!
      Powodzenia :)
    • janq43 Re: Gdzie w necie szukać męża ? 28.08.04, 21:11
      Badź nadzieja mi w bezsensie,a w nieszczęściu bądź mi szczęściem............
    • krysia79 Re: Gdzie w necie szukać męża ? 30.08.04, 16:58
      W necie to nie wiem.
      Wiem za to, ze przy ul. Próchnika 8A (833-96-74) w soboty organizowane sa
      imprezy głównie dla osób poszukujacych drugiej polowiki. Bardzo fajne zreszta.
      Zaczynaja sie chyba o 18.
      • katarzyna1952 Re: Gdzie w necie szukać męża ? 30.08.04, 17:43
        ul. Próchnika - to w W-wie?
        • Gość: krysia Re: Gdzie w necie szukać męża ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 09:21
          Tak w W-wie.
    • Gość: ula1978 Re: Gdzie w necie szukać męża ? IP: 57.66.193.* 31.08.04, 17:45
      w necie to ty raczej męża nie znajdziesz, zresztą szukanie nie ma sensu, to
      miłość musi Cię odszukać, nic na siłę, a juz na pewno nie w sieci, gdzie nigdy
      nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie i czego tak naprawdę chce,
      rozejrzyj się we własnym otoczeniu, może ten jedyny jest tuz obok?
      pozdrawiam i życzę powodzenia :-)
      • Gość: yorg Re: Gdzie w necie szukać męża ? IP: *.crowley.pl 31.08.04, 17:57
        dziewczyno już za późno męża to ty w necie nie znajdziesz, poprostu jestem już
        żonaty.
        pozdrawiam
    • Gość: życzliwa www.sympatia.onet.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 17:55
      www.sympatia.onet.pl - najlepsza z tego rodzaju stron
      • Gość: fela Re: www.sympatia.onet.pl IP: *.acn.waw.pl 31.08.04, 18:37
        w "sympatii" jest dużo facetów, ale oni na pierwszym miejscu stawiają sex.
        z jednym z nich pisałam i mam wyrobione zdanie na ten temat.Moge podać nawet
        nick.
        Daj sobie spokój z tymi facetami. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka