leon1975 29.08.04, 20:51 noszę się z zamiarem kupna aparatu. mam na to okolo 2 tys. co wybrac lustrzanka czy cyfra? jaki model? jestem poczatkujacy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: badylek Re: fotografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 21:19 do nauki najlepiej Druch lub Smiena a tak serio to jakiś aparat gdzie jest fukcja auto, wtedy możesz zrobić i ładne zdjęcia i powoli nauczyć się fotografowania z preselekcją czasu czy przesłony, głebią ostrości. MOże byś lustrzanka Olimpus Eos 300 z obiektywem 28-95, zdjęcia na kliszy wywoływane w zakładzie, cyfrowy Sony V1 , zdjecia do oglądnięcia na kompie mniejszy koszt nauki. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: fotografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 21:34 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=127 Odpowiedz Link Zgłoś
kkm1975 Re: fotografia 29.08.04, 21:38 Stanowczo cyfrówka. Polecam Nikona. Ja sama mam Olympusa i trochę się rozczarowałam. Porozmawiaj ze sprzedawcą, bo są pewne parametry, na które powinienneś zwrócić uwagę, ale tu nie będę sie rozpisywać... mv ps.Aparat tradycyjne polecam jeśli chcesz się zająć 'fotografiką', czyli Sztuką Fotografii, ale gdyby tak było pewnie nie pytałbyś tutaj o radę. Odpowiedz Link Zgłoś