Dodaj do ulubionych

W Kielcach .........po 40-stce

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 19:26
Przyznaje ,ze pomysl "ukradlam "z Lublina Bardzo mie sie spodobal.moze idac
tym wzorem zalozymy cos podobnego w Kielcach.Sadze ,ze nie brakuje u nas
osob ,ktore czuja sie samotne.Moze ktos ma jakies propozycje,pomysly?Kto
wie ,moze z czasem zrobimy wspolne spotkanie z Lublinem?A więc???????
Obserwuj wątek
    • saba-dor Re: W Kielcach .........po 40-stce 06.09.04, 19:26
      coż........pozostaje mi Lublin......widac taki ze mnie nieudacznik
      zyciowy?.....tylko ja sama w wielkim miescie???????
      • wierna_rzeka Re: W Kielcach .........po 40-stce 10.09.04, 16:47
        Saba-dor, nie jestes zadnym nieudacznikiem , jestes wspaniala, szczera i
        odwazna kobieta, ktora chce cos zrobic nie tylko dla siebie, ale i dla innych.
        Nie zalamuj sie, nie zniechecaj, daj ludziom troszke zcasu do namyslu, a na
        pewno sie odezwa.
        Zycze powodzenia i trzymam za Was kciuki :)
      • Gość: facet 30 Re: W Kielcach .........po 40-stce IP: *.globit / 217.98.57.* 11.09.04, 18:06
        a czego od tego wszystkiego oczekujesz?
        • saba-dor Re: W Kielcach .........po 40-stce 11.09.04, 18:30
          oczekuje ,ze spotkam ciekawych ludzi ,ktorzy czuja sie samotnie ,maja duzo
          wolnego czasu i nie wiedza jak go spedzic.Mozemy wspolnie sie spotykac ,robic
          wycieczki piesze lub rowerowe,zorganizowac grila itpWielu ludzi nie ma ochoty
          samotnie nic robic ,nic sie nie chce,na nic nie ma ochoty ,a jak jest ,to
          samemu sie nie chceChcialabym poznac ludzi o podobnych
          zainteresowaniach ,ciekawych życia i swiata Czy to tak duzo? I czy za wiele
          chcę?
          • Gość: facet30 Re: W Kielcach .........po 40-stce IP: *.globit / 217.98.57.* 12.09.04, 10:18
            nie nie chcesz za duzo, ale ja zdecydowanie inny jestem, nie jestem samotny
            mimo ze sam, musisz byc wspaniala kobieta, ale ze mna nie wytrzymasz tempa za
            duzo sie dzieje. i tak goraco pozdrawiam!!!
            • saba-dor Re: W Kielcach .........po 40-stce 12.09.04, 16:26
              a skad Ty mozesz wiedziec jakie ja mam tempo?Ja nie umiem bezczynnie
              siedziec,nosi mnie.Pozdrawiam
              • Gość: facet 30 Re: W Kielcach .........po 40-stce IP: *.globit / 217.98.57.* 14.09.04, 09:27
                ja teraz mam ochote na sex np.!!!
      • Gość: facet 30 Re: W Kielcach .........po 40-stce IP: *.globit / 217.98.57.* 11.09.04, 18:06
        a czego od tego wszystkiego oczekujesz?
        • wierna_rzeka Re: W Kielcach .........po 40-stce 13.09.04, 16:27
          Chyba napisala juz, czego oczekuje, zreszta, wszystko zalezy przeciez od samych
          ludzi, ktorzy sie tam zbiora.
          Kazdy moze wniesc swoje propozycje, swoj pomysl na mile spedzanie wolnego
          czasu, trzeba tylko miec odrobine odwagi, zeby przynamniej probowac zrealizowac
          to, na czym nam zalezy, co da nam nieco radosci, a moze i prawdziwego
          szczescia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka