Dodaj do ulubionych

Bardzo duzy biust

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 19:46
ciekaw mnie opinia facetow o puszystych kobietach z bardzo duzym
biustem,Dla mnie to tragedia ,zawsze sie garbilam ,zeby w jakis sposob to
ukryc.Chociaz mąż nie narzeka ale ja czuję się fatalnie
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Bardzo duzy biust IP: *.l1.c2.dsl.pol.co.uk 05.09.04, 19:48
      zeby tylko takie problemy ludzie mieli...
    • Gość: pusia Re: Bardzo duzy biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 20:36
      dla kazdego jego problem jest wazny ,gdyby nie byl wazny ,nie bylby problemem
      • Gość: a Re: Bardzo duzy biust IP: *.l1.c2.dsl.pol.co.uk 05.09.04, 20:54
        gdzie ty widzisz problem? masz meza ktoremu twoj biust sie podoba, o co ty sie
        martwisz??
        • Gość: a Re: Bardzo duzy biust IP: *.l1.c2.dsl.pol.co.uk 05.09.04, 20:56
          rozumiem, ze dla ciebie twoj problem jest wazny, ale czasami stwarzamy sobie
          niepotrzebnie problemy zamiast cieszyc sie tym, czym mamy
          • radiolog22 Re: Bardzo duzy biust 11.09.04, 13:35
            Witam.
            Serduszko duze biusty sa cudowne, ja osobiscie kocham takie biusty i jestem
            fanem kobiet z duzymi piersiami. moze masz swoja fotke bo chetnie bym cie
            zobaczyl. Moj mail to radiolog22@gazeta.pl.
            pozdrawiam i nie martw sie tylko uwazaj to za swoj atut.
            • Gość: pusia Re: Bardzo duzy biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 18:43
              dzieki za sypatyczny list ,kto wie, moze kiedys? :)
              • radiolog22 Re: Bardzo duzy biust 12.09.04, 22:43
                czesc Pusia.
                Ciesze sie ze sympatycznie odebralas moj list, mam nadzieje ze juz sie tak nie
                przejmujesz.Moze kiedys pogadamy na gg. Co ty na to??daj znac.Pozdrawiam i
                caluje.
    • Gość: Bosman Re: Bardzo duzy biust IP: 5.5R* / *.mtnk.rnc.net.cable.rogers.com 05.09.04, 21:06
      panowie dziela sie generalnie na dwie kategorie:
      - Tych dla ktorych wazny jest dla nich ksztalt pupci
      - Tych dla ktorych wazny jest dla nich rozmiar biustu
      ja - jezeli to kogos interesuje - zaliczam sie do tej pierwszej kategori
      • Gość: malutka Re: Bardzo duzy biust IP: *.dyn.optonline.net 05.09.04, 21:20
        problem polega na tym ze zbyt duzy biust troche wazy a to nie jest przyjemne
        dla kobiety.powstaja wady postawy (krzywy kregoslub itd) i co najwazniejsze
        meczy sie czlowiek w zyciu codziennym.po prostu przeszkadza.

duzy biust to zaleta i pewnie kazda pani chce taki meic ale zbyt duzy to udreka
    • Gość: Bosman Re: Bardzo duzy biust IP: 5.5R* / *.mtnk.rnc.net.cable.rogers.com 05.09.04, 21:26
      Duzego biustu nie nalezy sie wstydzc, biust to po prostu biust. Nie garb sie i
      nie kurcz, faceci dla ktorych wazny jest ksztalt pupci nie beda cie oceniali po
      wielkosci biustu, moga jednakze zauwazyc ze wstydzisz sie biustu.
      • Gość: maluta Re: Bardzo duzy biust IP: *.dyn.optonline.net 05.09.04, 21:29
        czlowieku
        jesli kobieta ma biust rozmiarow arbuza lub wieksze to nie jest to przyjemne
        wy faceci myslicie tylko o sobie.ciekawe jak by ci sie zylo jak bys mial kutasa
        po kolana.
        • Gość: Bosman jak by ci sie zylo jak bys mial kutasa po kolana IP: 5.5R* / *.mtnk.rnc.net.cable.rogers.com 05.09.04, 21:33
          mam kutasa po kolana i zyje mi sie niezle
          • Gość: malutka Re: jak by ci sie zylo jak bys mial kutasa po kol IP: *.dyn.optonline.net 05.09.04, 21:36
            to wlasnie widac ze sperma wali ci na mozg
            • Gość: Bosman Re: jak by ci sie zylo jak bys mial kutasa po kol IP: 5.5R* / *.mtnk.rnc.net.cable.rogers.com 05.09.04, 21:44
              Swieta prawda
              • Gość: Bosman Re: jak by ci sie zylo jak bys mial kutasa po kol IP: 5.5R* / *.mtnk.rnc.net.cable.rogers.com 05.09.04, 21:48
                Wlasciwie to wina wina (spermy tez)
    • Gość: pusia Re: Bardzo duzy biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 21:53
      och pzrestancie sobie nawzajem dogryzac.Kazdy moze powiedziec swoje stanowisko
      bez obrazania innych.Moze moj problem jest smieszny dla kogos ale nie dla mnie
      • Gość: Bosman Re: Bardzo duzy biust IP: 5.5R* / *.mtnk.rnc.net.cable.rogers.com 05.09.04, 21:58
        chetnie zjme sie twoim problemem
        • Gość: pusia Re: Bardzo duzy biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 00:51
          zmieniles upodobania?
          • Gość: karolak Re: do pusi IP: *.regionline.fi 11.09.04, 13:32
            znajdz innego faceta ktory bedzie uwielbial twoje piersi. Twoj sie pewnie
            znudil albo na odwrot. Nie kreci cie jak sie rozbierasz.
            • Gość: pusia Re: do pusi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 18:41
              jak narazie ,to nie szukam faceta Poprosilam poprostu o wypowiedzenie sie
              na bardzo istotny dla mnie temat
              • Gość: Karolak Re: do pusi IP: *.regionline.fi 12.09.04, 14:48
                nie musisz szukac ale dobrze go miec. Bez chlopa, ten temat mona ciagnac jak
                smrod po gaciach i nic z tego nie wyniknie, Przemysl i okresl sie o co ci
                chodzi. Inaczej dyskusja przypomina debate swiniaka z gesia.
      • Gość: malutka Re: Bardzo duzy biust IP: *.dyn.optonline.net 05.09.04, 22:03
        twoj problem nie jest smieszny
        to duze zmartwienie i klopot
        • Gość: el bimbo Re: Bardzo duzy biust IP: *.regionline.fi 11.09.04, 13:29
          malutka sprobuj ja lagier bosmana wali ci miedzy biust. Moze to polubisz
          • Gość: el bimbo Re: malutka IP: *.regionline.fi 12.09.04, 14:43
            No jak wyszlo z Bosmanem ) spuscil sie ?? opisz wlasnymi slowami co czulas.
            • Gość: pusia Re: malutka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 23:37
              jestes wulgarny,pewnie sperma bije ci na mozg
              • Gość: el bimbo Re: do pusi IP: *.regionline.fi 15.09.04, 10:52
                Czy ty aby trafilas na odpowiednia strone. Bo wydaje sie zes powinna pytac o
                porady o. Rydzyka z radya. Ja cie to porusza moralnie to spadaj bo na
                konwencjacg sie nie wyznajesz. A na burakach?
        • Gość: el bimbo Re: Bardzo duzy biust IP: *.regionline.fi 15.09.04, 10:55
          Ale z tym trza zyc. I to ze myslisz negatywnie pogarsz ci dwpresje. Zrob cos bo
          na dluzsza mete skrzywisz sie psychicznie. Przemyl sprawe
          • Gość: pusia Re: Bardzo duzy biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 13:10
            Ide zatem do burakow ,napewno to lepsze niz sluchanie tego ,co maja do
            powiedzenia ludzie twojego pokroju.O ile mozna to nazwac rozmowa.
    • drewniany_traktorek Dolly Parton się ne garbi... 15.09.04, 13:18
      .. i kocha ją cała Ameryka. Głowa go góry, biust do przodu. Mąż ma rację.
      Chciałabyś być puszysta i płaska jak deska. To dopiero byłby problem :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka