szarlotka_ja 26.12.14, 19:56 ...no i mam do czego gadać, gdyż pod choinką znalazłam całkiem ładną i przyjemną w dotyku... poduchę :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Pogaduchy do... 26.12.14, 20:15 ech..trzeba było nazwać ...facet do poduchy... albo rozmowy o niczym i o seksie do poduchy ....to dopiero byś miała prezent pod choinką :D :D albo z Sil.....ikonem do poduchy;D :P :D Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Pogaduchy do... 26.12.14, 21:28 "albo z Sil.....ikonem do poduchy" Nie rozumiem tego zdania. Czy mogłabyś wyjaśnić o co chodzi? Bo chyba nie o silikon w sensie powiększonych piersi? I chyba nie o silikon montażowy? Bo sypianie z silikonem montażowym na poduszce trochę chyba dziwne by było... Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Pogaduchy do... 26.12.14, 21:48 hmm...co ja to chciałam napisać... nosz nie pamiętam...tyle po drodze się działo, że mi umkła myśl:P :D aaa może o kota Filemona chodziło......taka mała literówka:P :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Pogaduchy do... 26.12.14, 21:52 jak człowiek zmęczony Silu......to zasypia z byle czem w ręku ...:> a czasem to nawet byle gdzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 20:01 zabawa w słowa?:P ...Aaaambrozja:D Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 20:04 Ale że ma się zaczynać i kończyć na a? Agrestówka. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 21:38 Aaaaa....taka klątwa Ondyny :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 21:46 I już się Onyks znudził zabawą.:P Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 18:26 I co się śniło Szarlottcie na nowej poduszce? Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 20:57 Nic :> Bo to nie jest poduszka do spania :D Tylko do podpierania zbolałych pleców, kiedy siedzę i czytam lub filmy oglądam :P Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 21:06 Taka to i mi by się przydała. Bo w krzyżu łupie okrutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 21:07 Trzeba było pisać list do aniołka :P Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 21:17 Do aniołka? W chutorze do Mikołaja się pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 21:35 Łeee, wiadomi, Mikołaj poduszek nie nosi :P Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 21:44 A to ja nie wiem kto je nosi. I gdzie nosi. Skoro do mnie żadna nie dotarła.;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 21:49 Ale czy Sil odpowiednie pismo do nosicieli wystosował? Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 22:03 No skoro po Chutorze Mikołaj się szwenda, to do Mikołaja :> Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 22:06 No to trzeba czekać do kolejnych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 19:51 :> a w życiu....właśnie za mało.... w ogóle mało piszecie, a na innym forum tacy płodni jesteście:>:P Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 19:54 Czyli jednak musisz jakieś nagrody motywacyjne ufundować.;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 20:00 a tam fundują?:D myślałam, że nasze towarzystwo jest najlepsza nagrodą :>:P Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 20:14 Towarzystwo i owszem tu jest... ale rzadko.:P Odpowiedz Link Zgłoś
temperufka.zelona Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 20:10 facetow tu nie masz, tylo jednego, za ktorym nie przepadam, i sie ignorujemy, bo nie ten poziom. i nie pozwalasz sie pogryzc, a to czasami potrzebne. jak chcesz tworzyc telenowele?? Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 20:32 Ja Cię proszę.........nie obrażamy się:> jak chcą się gryźc to droga wolna....pełno miejsc, gdzie się krew leje...i w realu.. po co jeszcze tutaj? ja w necie szukam odskoczni, relaksu, fajnych, dowcipnych ludzi, odprężenia.... nie muszę nikogo udawać, nie muszę niczego udowadniać.... i chcę by takie było to miejsce...a nie miejsce jatek.... Odpowiedz Link Zgłoś
temperufka.zelona Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 20:37 pogryzienie to nie zawsze obrazanie. bez telenoweli nie bedziesz miala forum. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 20:39 a to prawda , zalezy jakie gryzienie;) wiesz...to wolę bez telenoweli...brzydzą mnie takie zachowania.... Odpowiedz Link Zgłoś
temperufka.zelona Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 20:50 ojtam, nie zgrywaj takiej swietoszki, ja bym sie z checia dowiedziala o co poszlo w ostatnim sezonie, ale ni ma powtorek. na samotnych nie piszesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 21:01 ja zgrywam świętoszkę? :D :D :D..odrobinę mi nie po drodze;)....no proszę Cię...:D a mnie niespecjalnie interesuje czyjeś życie.........i telenowele.. nie piszę.....nastąpił przesyt... Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 20:58 Nie cierpię telenowel :> Dobrze Onyks, że Twoja stacja nie nadaje tego gatunku (mam nadzieję, że nie zacznie nadawać...). Odpowiedz Link Zgłoś
temperufka.zelona Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 21:12 nudno jak nie ma kogo pogryzc! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 21:14 moja droga Tempi...do gryzienia masz tyle miejsc;) a my Cie przytulimy, pogłaszczemy po głowie...lub pacniemy po głupim łbie, gdy nabroisz;) czasem nuda potrzebna:) Odpowiedz Link Zgłoś
temperufka.zelona Re: Pogaduchy do... 27.12.14, 21:19 w takim razie ponudze sie podrywajac facetow w necie, moze trafie jaka fajna nowa ofiare, nie tylo do jednego spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś