carol-jordan 10.02.15, 22:31 Ja to pewnie tylko od siory dostanę jak zwykle. :D Ale właśnie mnie olśniło: przecież tu sobie możemy coś miłego podarować! :) Agrafciu, for juuuu :D www.youtube.com/watch?v=BLGdXqXaV1A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arogancka_agrafka Re: Z okazji Walentynek_2 10.02.15, 22:36 Carolcia wzruszyłam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Z okazji Walentynek_2 10.02.15, 22:37 Eee.... ;) A tak mnie poniosło........ :D Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Z okazji Walentynek_2 10.02.15, 22:44 carol-jordan napisała: > Eee.... ;) > A tak mnie poniosło........ :D Jak statki na niebie....ech ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Z okazji Walentynek_2 10.02.15, 22:51 carol-jordan napisała: > Ech.... ;) no właśnie...ech..... mimo wszystko warto żyć co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Z okazji Walentynek_2 10.02.15, 22:41 Nie. Jak się kogoś lubi (albo kocha :>)) to każda "bezokazja" jest dobra! Mam Cię jeszcze czegoś nauczyć? :> :D Odpowiedz Link Zgłoś
facet699 Re: Z okazji Walentynek_2 10.02.15, 22:46 Agrafka kontenta to milknę :) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Z okazji Walentynek_2 10.02.15, 22:49 facet699 napisał: > Agrafka kontenta to milknę :) Nie milknij, chętnie poczytam - w tym całym moim dzisiejszym nastroju sentymentalnym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facet699 Re: Z okazji Walentynek_2 10.02.15, 22:59 i tak już idę i mój jeden z nostalgicznych, przepraszam jeśli...... www.youtube.com/watch?v=vis5WFEJFPc Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Z okazji Walentynek_2 10.02.15, 23:05 facet699 napisał: > i tak już idę > i mój jeden z nostalgicznych, przepraszam jeśli...... Nie przepraszaj....niewidzialne myśli znasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Z okazji Walentynek_2 10.02.15, 23:04 W nastroju sentymentalnym przyjemnie poczytać coś z mowy wiązanej. Nawet takie mocno ograne klasyki: Gdybym spotkał ciebie znowu pierwszy raz, Ale w innym sadzie, w innym lesie, ? Możeby inaczej zaszumiał nam las, Wydłużony mgłami na bezkresie... Może innych kwiatów wśród zieleni brózd Jęłyby się dłonie, dreszczem czynne, ? Możeby upadły z niedomyślnych ust Jakieś inne słowa ? jakieś inne... Możeby i słońce zniewoliło nas Do spłonięcia duchem w róż kaskadzie, Gdybym spotkał ciebie znowu pierwszy raz, Ale w innym lesie, w innym sadzie... B. Leśmian ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Z okazji Walentynek_2 10.02.15, 23:07 marek-1002 napisał: > W nastroju sentymentalnym przyjemnie poczytać coś z mowy wiązanej. Nawet takie > mocno ograne klasyki: > > Gdybym spotkał ciebie znowu pierwszy raz, > Ale w innym sadzie, w innym lesie, ? > Możeby inaczej zaszumiał nam las, > Wydłużony mgłami na bezkresie... > > Może innych kwiatów wśród zieleni brózd > Jęłyby się dłonie, dreszczem czynne, ? > Możeby upadły z niedomyślnych ust > Jakieś inne słowa ? jakieś inne... > > Możeby i słońce zniewoliło nas > Do spłonięcia duchem w róż kaskadzie, > Gdybym spotkał ciebie znowu pierwszy raz, > Ale w innym lesie, w innym sadzie... > > B. Leśmian > ;) I jak tu dziś zasnąć ? Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Z okazji Walentynek_2 10.02.15, 23:13 arogancka_agrafka napisała: > I jak tu dziś zasnąć ? Może tak: pl.wikibooks.org/wiki/%C5%9Awiadome_%C5%9Bnienie/Techniki_wywo%C5%82ywania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Z okazji Walentynek_2 10.02.15, 23:17 wikipedia napisała: > powinieneś nauczyć się zapamiętywać co najmniej jeden sen z każdej nocy To już mam opanowane do perfekcji. Żywe obrazy zahaczające bez mała o jawę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Z okazji Walentynek_2 10.02.15, 23:25 arogancka_agrafka napisała: > > powinieneś nauczyć się zapamiętywać co najmniej jeden sen z każdej nocy > > To już mam opanowane do perfekcji. > Żywe obrazy zahaczające bez mała o jawę. ;) A u mnie akurat odwrotnie. Żadnego snu nie pamiętam, nawet tuż po przebudzeniu. Może to i dobrze? Może organizm się broni...? Za to na jawie przydają mi się czasami: > Wiki: > > Poniżej przedstawiamy kilka przykładów testów rzeczywistości. > > Oddech - Sprawdź czy możesz oddychać z zatkanym nosem? > Skakanie - Czy gdy podskakujesz, opadasz powoli? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Z okazji Walentynek_2 10.02.15, 23:46 marek-1002 napisał: > A u mnie akurat odwrotnie. Żadnego snu nie pamiętam, nawet tuż po przebudzeniu. > Może to i dobrze? Może organizm się broni...? Ale przed czym ?, przed zbyt silnym wpływem ?....powiem Ci, że czasami tak mam, analizuję i daje mi to spokoju. Może jakaś dziwna jestem :) > Za to na jawie przydają mi się czasami: > > > Wiki: > > > > Poniżej przedstawiamy kilka przykładów testów rzeczywistości. > > > > Oddech - Sprawdź czy możesz oddychać z zatkanym nosem? > > Skakanie - Czy gdy podskakujesz, opadasz powoli? > > ;) Gdy podskakuję nie opadam powoli, okoliczni współuczestnicy brutalnie sprowadzają mnie na ziemię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Z okazji Walentynek_2 11.02.15, 00:19 arogancka_agrafka napisała: > Ale przed czym ?, przed zbyt silnym wpływem ? Może odreagowuje w tak przemyślny sposób, że dla co niektórych (a w dalszej konsekwencji i dla mnie) jest lepiej, że tego nie pamiętam. Bo jeszcze by mi się pomysł spodobał i bym go wdrożył... ;) Albo przypominają mi się rzeczy, bo kiedyś się przecież przypominać muszą, o których lepiej jednak nie pamiętać...? > Może jakaś dziwna jestem :) Jak to ktoś kiedyś miał jakoś tak w sygnaturce: Wszyscy jesteśmy trochę dziwni. Obawiać się należy tych "normalnych" ;) > Gdy podskakuję nie opadam powoli, okoliczni współuczestnicy brutalnie sprowadza > ją > mnie na ziemię ;) To ci, co milutko, ale fałszywie i podstępnie pompują balonik są właśnie dużo bardziej niebezpieczni. Ci co go tak niby brutalnie przekłuwają, to tak naprawdę dobrze Ci życzą i pełni troski o Ciebie są ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Z okazji Walentynek_2 11.02.15, 00:43 marek-1002 napisał: >jest lepiej, że tego nie pamiętam. Bo jeszcze by mi się pomysł spodobał i bym go wdrożył... ;) > Albo przypominają mi się rzeczy, bo kiedyś się przecież przypominać muszą, o kt > órych lepiej jednak nie pamiętać...? Okłamujesz sam siebie. Taka asekuracja niczemu dobremu nie służy. Pytanie, czy Ty lubisz wypływać na szerokie wody ? :) > To ci, co milutko, ale fałszywie i podstępnie pompują balonik są właśnie dużo b > ardziej niebezpieczni. Ci co go tak niby brutalnie przekłuwają, to tak naprawdę > dobrze Ci życzą i pełni troski o Ciebie są ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Z okazji Walentynek_2 11.02.15, 01:54 arogancka_agrafka napisała: > Okłamujesz sam siebie. Hi, hi, hi... rzecz w tym, że wielu z nas jest w tym tak dobrych, że są w stanie zwłaszcza samych siebie przechytrzyć, tj. skutecznie samych siebie i innych przekonać, że kto jak kto, ale akurat oni, jako ci nieliczni "odważni", tego nie robią :) A to tylko kolejny sen we śnie niczym w "Incepcji" (BTW: nie rozumiem zachwytów nad tym filmem, ale czasem "użyteczny"). > Taka asekuracja niczemu dobremu nie służy. > Pytanie, czy Ty lubisz wypływać na szerokie wody ? :) Pytanie, czy to 'asekuracja', a może np. świadomość/przekonanie, że te niby szerokie wody, to często jeno złudnie tak szerokie, albo nawet jeśli już, to wcale nie znaczy, że przez samo to atrakcyjniejsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Z okazji Walentynek_2 11.02.15, 08:53 marek-1002 napisał: > A to tylko kolejny sen we śnie niczym w "Incepcji" (BTW: nie rozumiem > zachwytów nad tym filmem, ale czasem "użyteczny"). Też tego nie rozumiem, ale jedno muszę mu oddać. Jego silna sugestywność spowodowała, iż podczas projekcji doznałam nieodpartej potrzeby zaśnięcia :) Ale nie żałuję........cóż to były za sny wielopiętrowe. Po przebudzeniu miałam wątpliwości, a wsiadając do windy zastanawiałam się czy to jeszcze sąsiad, czy może już Di Caprio ;) > > Pytanie, czy to 'asekuracja', a może np. świadomość/przekonanie, że te niby sze > rokie wody, to często jeno złudnie tak szerokie, albo nawet jeśli już, to wcale > nie znaczy, że przez samo to atrakcyjniejsze ;) I tu się po części zgodzę. Bywa, że mały akwen daje całkiem spory wachlarz możliwości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Z okazji Walentynek_2 10.02.15, 22:51 Facet, to for ju, co byś miał trochę lepszego humora: www.youtube.com/watch?v=CP0Xwyn87CI :) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Z okazji Walentynek_2 10.02.15, 22:50 carol-jordan napisała: > Nie. > Jak się kogoś lubi (albo kocha :>)) to każda "bezokazja" jest dobra! > Mam Cię jeszcze czegoś nauczyć? :> :D Carolcia mnie kocha ? yupi!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Z okazji Walentynek_2 10.02.15, 22:53 Ekhm.... jakby tu wybrnąć? :P Lubię, Agrafciu, ale niczego nie wykluczam.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Z okazji Walentynek_2 10.02.15, 22:56 carol-jordan napisała: > Ekhm.... jakby tu wybrnąć? :P > Lubię, Agrafciu, ale niczego nie wykluczam.... :D No ok, nie rozpędzajmy się tak, na wszystko przyjdzie czas :D Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Z okazji Walentynek_2 11.02.15, 15:20 nie pogniewałabym się też gdyby było "dwa w jednym " ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: Z okazji Walentynek_2 11.02.15, 16:43 > Ja to pewnie tylko od siory dostanę jak zwykle. :D A może sama spreparuj walentynkę jakiemuś miłemu koledze? Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Z okazji Walentynek_2 11.02.15, 16:54 Heh.... a miły kolega nie mógłby? :> Trafiłeś dziś, Robercie, jak kulą w płot.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś