carol-jordan 16.03.15, 19:07 Kochać, jak to łatwo powiedzieć........ Była taka piosenka, na wiasem - śliczna. Łatwo? Trudno? Często mówicie/mówiliście to swoim drugim połówkom? I co to znaczy: kochać? (moje ulubione dokończ zdanie...... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ame_belge34 Re: Kochać.... 16.03.15, 19:17 Milość nie jest łatwym uczuciem. Fakt łatwo kochac gdy jest wszystko ok, dużo trudniej gdy pojawiają się schody, ale te przeciwieństwa losu są probierzem miłości. Czy czesto sobie mówimy ? chyba nie, żeby nie spowszedniało ;) to przecież widać i nie ma potrzeby sobie tego powtarzać na każdym kroku. Ps. Pięknie Mazurówna z Gerardem Wilkiem zatańczyli do tej piosenki... Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Kochać.... 16.03.15, 19:22 Kiedyś usłyszłam takie coś: nasze małżeństwo rozpadło się, bo on mi nigdy nie mówił, że mnie kocha.... Ponoć my, kobiety, musimy to usłyszeć czy jakoś tak... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ame_belge34 Re: Kochać.... 16.03.15, 19:25 Tak to prawda, ze niezaleznie od płci lubimy słyszeć ze partner nas kocha, ale (mówię tylko za siebie) nie muszę tego slyszeć codziennie, co chwila. Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Kochać.... 16.03.15, 19:30 Ja lubiłam. :) Bardzo nawet. Ale jak mówisz, nie co dzień, a nawet lubiłam to uczucie "oczekiwania" na następne... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ame_belge34 Re: Kochać.... 16.03.15, 19:33 Bo mimo wszystko to ważne. I nie wolno o tym zapominać nawet po paru latach bycia razem. Na poczatku samo sie na dziób słowa cisną, a później jakos ludzie o tym zapominają, a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Kochać.... 16.03.15, 19:36 Dlatego tak lubię bywać u mojej siory..... oni tam nie mają z tym problemu. :) Miło mi zwłaszcza, jak 16 ! -latek mówi mi: kocham Cię ciotka... :D Ściska za serce.... Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Kochać.... 16.03.15, 21:09 carol-jordan napisała: > I co to znaczy: > kochać? > (moje ulubione dokończ zdanie...... ;))) To znaczy że Ci się neurochemia mózgu zepsuła, zalały Cię endorfiny i inne takie cosie które powodują że jesteś naturalnie naspawana i w zasadzie jesteś ćpunem na haju. :D Odpowiedz Link Zgłoś
margott70 Re: Kochać.... 16.03.15, 21:17 Święte słowa. Z przytomnością umysłu to nie ma za wiele wspólnego;-) Odpowiedz Link Zgłoś