silencjariusz 24.04.15, 22:46 i pachną cudnie. I w zasadzie to wszystko co chciałem napisać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Śliwy kwitną 24.04.15, 22:49 nie tylko śliwy....wokół tyle drzew kwitnie...nic tylko siąść na ławce i sycic oczy... nie tylko drzewami;) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Śliwy kwitną 24.04.15, 23:10 U mnie dopiero śliwy zaczynają. Na wschód wiosna z opóźnieniem dociera. Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-l-a-j-a Re: Śliwy kwitną 25.04.15, 00:12 Chłopcy się porozbierali, wyrzeźbione klaty pokazuja... trudno przejść obojętnie /chociaż ja właściwie łydki wolę :-D / a jeszcze naprzeciwko budowa... Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-l-a-j-a Re: Śliwy kwitną 25.04.15, 12:46 Na co zwracasz uwagę u mężczyzny... poza pięknym umysłem? Ja zawsze oko na łydkach zawieszam... nie pytaj, nie wiem, odruch bezwarunkowy... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a-g-l-a-j-a Re: Śliwy kwitną 25.04.15, 00:09 Aaaa... to że pachna zasługiwało na odnotowanie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Śliwy kwitną 25.04.15, 11:40 Zasługiwało. Bo to tylko chwila przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Śliwy kwitną 25.04.15, 20:23 W ogrodzie mam tylko jedną śliwę, ale jest dość leiwa. W ogóle nie widać, że ma zamiar w tym roku kwitnąć. Za to wiśnie są bajeczne :) Uwielbiam kwitnące wiśnie, w ogóle lubię wiśnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Śliwy kwitną 25.04.15, 20:34 Brzoskwinie bardzo ładnie kwitną. Chociaż, moim zdaniem, najładniej kwitną jabłonie, ale jeszcze trzeba poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Śliwy kwitną 25.04.15, 21:38 Miałam dwie brzoskwinie, ale sarny je zniszczyły :( Ale fakt, kwitły bardzo ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Śliwy kwitną 25.04.15, 20:32 Żaby rechoczą w bajorkach. Nieśmiało ale jednak. I w zasadzie to wszystko co chciałem napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Śliwy kwitną 25.04.15, 21:40 A ja chciałam jeszcze tylko dopisać, że ptaki pięknie śpiewają. A już najpiękniej o świcie i o zmroku :) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Śliwy kwitną 26.04.15, 17:58 ano.. kle kle :)) też dopiero wczoraj pierwszego lecącego bociana widziałem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Śliwy kwitną 26.04.15, 18:05 > też dopiero wczoraj pierwszego lecącego bociana widziałem ;] "Widzieć na wiosnę pierwszego bociana w locie wróży podróż lub pracowity, ale bardzo efektywny rok." mój stał w gnieździe... "Młoda dziewczyna, która ujrzy na wiosnę stojącego bociana, będzie leniwa." :> może ratuje mnie to, że już nie taka młoda jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Śliwy kwitną 26.04.15, 18:24 gwoil ścisłości to ja najpierw zobaczyłem parkę w gnieździe a potem jedno z nich odleciało na łowy. a drugie zostało i układało posadzkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Śliwy kwitną 26.04.15, 19:20 znaczy się... najpierw zrobisz bobasa a później będziesz musiał wylecieć do Anglii na zmywak ;) może być? ;) :> Odpowiedz Link Zgłoś