Gość: Aramis IP: *.lot.pl 10.04.02, 06:42 Choć mam 40-e łyse czoło i brzuszek,toi jestem sexi i już...........i czekam na fajną dziewczynę,mieszkam w Warszawie i lubię kupować róże.......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mascotte Re: Jestem sexi 10.04.02, 06:51 moj pies wabi sie Armis i tez jest sexy, widac to na trawnikach:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Jestem sexi 10.04.02, 07:05 A co, Twoj pies kopuluje z różami na trawniku? Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: Jestem sexi 10.04.02, 07:10 nie tylko z rozami, czsem cos innego mu sie trafi, jakies bratki i tam takie :) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Jestem sexi 10.04.02, 07:20 Ho, bratki! Nowoczesny pies z Aramisa - tez potrafi kochać inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: Jestem sexi 10.04.02, 07:28 może bierze przykład z ludzi lecz jestem przekonany, że wołałby jakąś suczkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 jest chetna we wroclawiu i lubi roze............. 10.04.02, 07:41 tylko drogi Aramisie, zapodaj jej promocje, lotowskie na liniach krajowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Trawnikowa zabawa z ptaszkiem 10.04.02, 08:16 A pacnij się kutasem w czoło na wszelki wypadek i na trawnik Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Trawnikowa zabawa z ptaszkiem 10.04.02, 08:22 a Tobie co sie dzieje, motorku-wibratorku:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: jest chetna we wroclawiu i lubi roze............. 10.04.02, 08:19 ja lubię róże i wszelką inną roślinność :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: jest chetna we wroclawiu i lubi roze............. 10.04.02, 08:20 wiem i ciem za to lubiem:)*** Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Kitek 10.04.02, 08:34 tak sobie. Kituś, kotku obiecuję nie być więcej oficjalna :)* Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kitek 10.04.02, 08:37 bo sobie przypomnialem o tych plotkarzach, i sie przestraszylem, co Ci na mnie nagadali:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Kitek 10.04.02, 08:38 namawiali mnie, żebym się zaprzyjaźniła z Niunią :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kitek 10.04.02, 08:41 menik strasznie napieral, zeby niunia mu zdjecie swego tyleczka podeslala, to sie biedna niunia wystraszyla i z forum ulotnila:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Kitek 10.04.02, 08:43 biedactwo, mam nadzieję, że nie został jej uraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Kitek 10.04.02, 08:43 bo Men_ik tak od razu oficjalnie tyłeczek chce oglądać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kitek 10.04.02, 08:51 ale laelijki swojej przyjaciolki, to chyba niunia w konia nie bedzie robila:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Kitek 10.04.02, 08:56 to ja się już zaprzyjaźniłam z Niunią? Kitek właśnie sobie przeglądam pocztę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kitek 10.04.02, 09:00 pewnie, zostawmy niunie menikowi, ale jakbys sie wybierala na wycieczke, to mozemy jej jakies przyzwoite zdjecia dla menika porobic, takie bardziej artystyczne, mam tu taki fajny plenerek, zamkowo-kruzgankowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Kitek 10.04.02, 09:03 pod warunkiem, że to ja będę fotografem a ona modelem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kitek 10.04.02, 09:09 dobra, sprobuje ja namowic, ale ona Tobie tez jedno zdjecie bedzie mogla zrobic, dobra:)? Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Kitek 10.04.02, 09:13 wszystko zależy od jej siły perswazji i uroku osobistego Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Kitek 10.04.02, 09:20 faktycznie, to daje duzo do myslenia, musisz niunie poznac osobiscie:) i od niunii******************** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Jestem sexi IP: 195.205.73.* 10.04.02, 08:17 Gość portalu: Aramis napisał(a): a ja lubię dostawać róże... > Choć mam 40-e łyse czoło i brzuszek,toi jestem sexi i już...........i czekam na > fajną > dziewczynę,mieszkam w Warszawie i lubię kupować róże.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Prosze nie obrazac mojego ex-kolegi !!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 08:23 no i wlasnie!!!!!! PS adresik to my znamy, lotniczku!!!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Prosze nie obrazac mojego ex-kolegi !!!!!!! 10.04.02, 08:28 Kumoterstwo się tu szerzy Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Prosze nie obrazac mojego ex-kolegi !!!!!!! 10.04.02, 08:37 dobre kumoterstwo nie jest złe :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Prosze nie obrazac mojego ex-kolegi !!!!!!! 10.04.02, 08:42 i czasem dużo daje... listów w mail`u hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Prosze nie obrazac mojego ex-kolegi !!!!!!! 10.04.02, 08:45 a ja czekam na @ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Jestem sexi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 09:15 Gość portalu: Aramis napisał(a): > Choć mam 40-e łyse czoło i brzuszek,toi jestem sexi i już...........i czekam na > fajną > dziewczynę,mieszkam w Warszawie i lubię kupować róże.......... WYPISZ WYMALUJ: RIGHT SAID FRED w Warszawie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Kolego Lotniczku!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 09:20 a wez tam jakiegos paszczura zmus do opuszczenia jeszcze ze stowke $ na tej promocji zagranicznej, co??????? bo niby taniej ale wciaz drogo.....:(((( moze ci pozwole roze sobie kupic!!!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
matea Panowie ... 10.04.02, 10:39 ... dajcie szansę Aramisowi porozmawiać na forum, dobrze? :) Niebawem Wy też staniecie się 40-letnimi mężczyznami, i kto wie ... może też z brzyszkami. :) Może Wy jeszcze nie wiecie, że w tym wieku się nie umiera tylko zaczyna ciekawiej żyć... Maskotek (bo chyba właśnie tak należałoby się do Ciebie zwracać?) - co to nie nauczyłeś swojej psiny, że kwiatki to się wącha i poziwia? Co to za rasa? Niewyuczalna? Czy naśladowcza, tj. robiąca to, co właściciel? Powiadasz, że trochę ostro ... cóż ... Mój owczar wie co i jak ma być, gdy jest ze mną, choć jestem drobną kobietą :) Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aramis Re: Panowie ... IP: *.lot.pl 10.04.02, 10:57 Co tu się dzieje,już się pogubiłem,lubicie mnie czy nie,znacie,czy nie.....jestem tu od dwóch dni i nic nie łapię,a ja jstem tylko zwykły facet................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Panowie ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 11:06 zwykly facet z LOT SA???? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Panowie ... IP: *.acn.pl / 10.133.129.* 10.04.02, 18:11 a gdzie to jest napisane?////////////// Odpowiedz Link Zgłoś
matea Aramis 10.04.02, 11:21 Gość portalu: Aramis napisał(a): > Co tu się dzieje,już się pogubiłem,lubicie mnie czy nie,znacie,czy nie.....jest > em tu od dwóch dni i nic > nie łapię,a ja jstem tylko zwykły facet................. ----- Hmm, chciałam Ci odrobinkę pomóc swoim wystąpieniem do Panów, którzy -jak mi się wydaje - starali się zmienić treść pierwotną Twojego wątku. Zwykły facecie - nie gub się, szczególnie, gdy chcesz kogoś znaleźć :)) No widzisz - i tak to jest z tą klawiszologią :)) Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aramis Re: Aramis IP: *.acn.pl / 10.133.129.* 10.04.02, 18:10 Dziękuję Ci bardzo i usmiecham cieplutko ,jestes bardzo miła........... Odpowiedz Link Zgłoś
matea Re: Aramis 11.04.02, 10:58 Miło mi bardzo. Wtrąciłam się, bowiem zakładam, że faktycznie na tym forum pojawiają się czasem osoby, które chcą kogoś poznać - zgodnie z nazwą - zatem, jako podobno nowemu (?) tutaj chciałam ułatwić Ci prezentację. Widzę, że jednak dobrze sobie radzisz: kolejny adres IP, ten sam wątek na FE ... Faktycznie 'lotnik' z Ciebie;) Też z miłym uśmiechem pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś