Dodaj do ulubionych

Konta bankowe

01.06.15, 17:27
w jakim banku macie?;)

o ile to nie tajemnica....bo mój co rusz wprowadza nowe opłaty:>
Obserwuj wątek
    • tdf-888 Re: Konta bankowe 01.06.15, 19:49
      w tak wielu, że nie pamiętam nawet, w jakich?
      tzn. jak bym się zastanowił, to bym parę wymienił, ale.. ale.. ale...
    • szarlotka_ja Re: Konta bankowe 01.06.15, 21:09
      W PKOBP, ale ponieważ dobrali mi się do moich niewielkich oszczędności, to czym prędzej przeniosłam oszczędnościowe do ING :>
      Ja tam się nie znam, ale coś tak czuję, że oszukują mnie na każdym kroku :>
    • tdf-888 Re: Konta bankowe 01.06.15, 21:19
      a czy myślicie, że w tych bankach, gdzie miałem rachunki a nie zaglądam i nie mam dziengów, to mi tam cykają opłatki i minusują konto? nic mi nie wysyłają, czasem dzwonią chcąc coś wcisnąć.
      • czarny.onyks Re: Konta bankowe 01.06.15, 21:23
        za prowadzenie konta jest opłata...ale w przypadku, gdy ono jest puste...

może na liście dłużników od dawna jesteś..a nie wiesz...
        • tdf-888 Re: Konta bankowe 01.06.15, 21:34
          no wiesz, ja wybierałem konta bez opłat.
          chyba że coś pozmieniali i dali opłaty skielwwsiny
          • czarny.onyks Re: Konta bankowe 01.06.15, 21:35
            Ty żartujesz?

ja tez wybierałam bez...a potem ciągłe zmiany regulaminów....
            • pink_brown Re: Konta bankowe 02.06.15, 18:28
              Ja mam kinka ale polecam ing i mbank - z nich jestem najbardziej zadowolona. Oplat brak o ile masz transakcje kartowe na chyba 200 czy 300 pln miesiecznie i w ing wszystkie bankomaty free ;)
              • carol-jordan Re: Konta bankowe 02.06.15, 21:57
                Nie mam nawet czasu zajrzeć to tych wszystkich wątków ostatnich.... :P
                Ale Onyksie, bank to ważna sprawa, więc piszę i potwierdzam: ING. Żadnych opłat naprawdę. Wszystkie bankomaty i inne punkty za free naprawdę. Uciekłam z innego banku, który leciał sobie w kule i jestem megastycznie zadowolona. Pierwszy bank, co do którego nie mam żadnych uwag!
                (i dla jasności: nie pracuję tam.... :P))
    • lilith70 Re: Konta bankowe 02.06.15, 20:33
      Od miesiąca jestem w Getin - polecam. Mają duzo zachęt ;) ;) Uciekłam z mBanku, który zaczął sobie w kulki lecieć.
    • poszukiwacz-promocji Re: Konta bankowe 06.06.19, 08:35
      poszukiwacz-promocji.pl/konto-ranking-2019/
    • atos38 Re: Konta bankowe 06.07.19, 18:38
      "Mój" to znaczy K T Ó R Y ???!
    • la_chamson Re: Konta bankowe 24.08.19, 17:31
      Wszędzie są opłaty za prowadzenie konta. Widać ,że jesteś żebraczka której nie stać na opłaty nawet. Dla ciebie jest jedynie skarpetka i tam trzymanie nieopodatkowanej kasy
      • stasi1 Re: Konta bankowe 17.09.21, 08:44
        U mnie nie ma opłat. Jestem w BOŚ. Opłaty nie ma jeśli ruch na rachunku jest powyżej 2 tys na miesiąc. Za to karty nie mam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka