czarny.onyks 01.06.15, 17:27 w jakim banku macie?;) o ile to nie tajemnica....bo mój co rusz wprowadza nowe opłaty:> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tdf-888 Re: Konta bankowe 01.06.15, 19:49 w tak wielu, że nie pamiętam nawet, w jakich? tzn. jak bym się zastanowił, to bym parę wymienił, ale.. ale.. ale... Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Konta bankowe 01.06.15, 21:09 W PKOBP, ale ponieważ dobrali mi się do moich niewielkich oszczędności, to czym prędzej przeniosłam oszczędnościowe do ING :> Ja tam się nie znam, ale coś tak czuję, że oszukują mnie na każdym kroku :> Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Konta bankowe 01.06.15, 21:19 a czy myślicie, że w tych bankach, gdzie miałem rachunki a nie zaglądam i nie mam dziengów, to mi tam cykają opłatki i minusują konto? nic mi nie wysyłają, czasem dzwonią chcąc coś wcisnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Konta bankowe 01.06.15, 21:23 za prowadzenie konta jest opłata...ale w przypadku, gdy ono jest puste... może na liście dłużników od dawna jesteś..a nie wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Konta bankowe 01.06.15, 21:34 no wiesz, ja wybierałem konta bez opłat. chyba że coś pozmieniali i dali opłaty skielwwsiny Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Konta bankowe 01.06.15, 21:35 Ty żartujesz? ja tez wybierałam bez...a potem ciągłe zmiany regulaminów.... Odpowiedz Link Zgłoś
pink_brown Re: Konta bankowe 02.06.15, 18:28 Ja mam kinka ale polecam ing i mbank - z nich jestem najbardziej zadowolona. Oplat brak o ile masz transakcje kartowe na chyba 200 czy 300 pln miesiecznie i w ing wszystkie bankomaty free ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Konta bankowe 02.06.15, 21:57 Nie mam nawet czasu zajrzeć to tych wszystkich wątków ostatnich.... :P Ale Onyksie, bank to ważna sprawa, więc piszę i potwierdzam: ING. Żadnych opłat naprawdę. Wszystkie bankomaty i inne punkty za free naprawdę. Uciekłam z innego banku, który leciał sobie w kule i jestem megastycznie zadowolona. Pierwszy bank, co do którego nie mam żadnych uwag! (i dla jasności: nie pracuję tam.... :P)) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith70 Re: Konta bankowe 02.06.15, 20:33 Od miesiąca jestem w Getin - polecam. Mają duzo zachęt ;) ;) Uciekłam z mBanku, który zaczął sobie w kulki lecieć. Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwacz-promocji Re: Konta bankowe 06.06.19, 08:35 poszukiwacz-promocji.pl/konto-ranking-2019/ Odpowiedz Link Zgłoś
la_chamson Re: Konta bankowe 24.08.19, 17:31 Wszędzie są opłaty za prowadzenie konta. Widać ,że jesteś żebraczka której nie stać na opłaty nawet. Dla ciebie jest jedynie skarpetka i tam trzymanie nieopodatkowanej kasy Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Konta bankowe 17.09.21, 08:44 U mnie nie ma opłat. Jestem w BOŚ. Opłaty nie ma jeśli ruch na rachunku jest powyżej 2 tys na miesiąc. Za to karty nie mam Odpowiedz Link Zgłoś