zielka 15.09.04, 09:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10129&w=15704654&a=15704654 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cwi Re: jesli czytacie po francusku, to taka bzdurka: 15.09.04, 11:52 Rzecz wielce, Droga Zielko, sympatyczna. :-)))))) Jakby to nie zabrzmiało religijnie, prawdziwy z Ciebie szatanek! Odpowiedz Link Zgłoś
zielka Re: jesli czytacie po francusku, to taka bzdurka: 15.09.04, 16:36 szkoda, ze kolezka nam nie opowiedzial o dalszym ciagu historii:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Re: jesli czytacie po francusku, to taka bzdurka: 15.09.04, 22:39 ... a sprawdziłaś czy nie ma forum nauczycieli francuskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 cholera jasna 16.09.04, 00:17 czemu ja nie znam francuskiego ani na jote??? to gorsze niz chinskie kazanie, ten watek buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
zielka Re: cholera jasna 16.09.04, 10:08 she, to taka bzdura, po prostu ja przetlumaczylam zupelnie inaczej niz powinnam owa prace domowa. wychodzi z tego, ze kolezka jest bardzo glupi, i wszystko zostalo napisane w stylu dosc oficjalnym. wiec wyszlo zupelnie absurdalnie. Ale samo w sobie to nie bylo smieszne, to taka tania zgrywa. Watek uwazam za sweitny glownie dlatego, ze czesc osob, ktore twierdza, ze znaja francuski, poczynila mi uwagi z poprawkami takimi, ze rece mi opadly. Nie zrozumialy ze to byl zart, i zaczely mowic, ze nie zrozumialam cwiczenia, itp. Oczywiscie, duza czesc mnei wesolo poparla, co tez bylo widac. Tyle porannie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: cholera jasna 16.09.04, 12:29 Nie no, zielka, ja naprawde jestem mozeglupiaaletaktonie :))) Zrozumialam, ze to zart, ale nie umialam doslownie przetlumaczyc. Nawet zabralam sie za angielski odpowiednik tego, co Ty zrobilas, ale nie pokaze dopoki nie bede calkiem kontenta. A moze ktos bardziej kompetentny sie pokusi??? Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 PieS 16.09.04, 12:30 Smiesznosc odpowiedzi tez dostrzeglam, slowo.. buuuuuuuuuuuuuuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
zielka Re: PieS 16.09.04, 14:55 ok, ok, she, ale ja po prostu przeczytalam twoj komentarz, wzielam go na serio, ekhm, bo nie znanie francuskiego to przecie zwykle zjawisko. Ekhm. pardon. no. juz nigdy nikomu nic nie wytlumacze, slowo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zielka Re: PieS 16.09.04, 14:56 inna rzecz, ze faktycznie, no widze, ze tez tlumaczylam ci wypowiedzi, ktore byly po polsku, no tak, mam z czego byc dumna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 oj, Zielka ;) 16.09.04, 15:41 ...Ty lepiej pomysl, jakby to po angielsku smiesznie wyrazic ;) Odpowiedz Link Zgłoś