Gość: Miki IP: *.acn.pl / 10.133.129.* 10.04.02, 18:37 Jestem tu od trzech dni i nie wiem co tu jest grane i czemu to służy............????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dude Re: Forum jest głupie IP: *.rsk.pl 10.04.02, 19:00 Gość portalu: Miki napisał(a): > Jestem tu od trzech dni i nie wiem co tu jest grane i czemu to służy........... > .????? W poszukiwaniu rozwiązania problemu, najbardziej pomocna jest znajomość odpowiedzi. Jeśli nie wiesz czemu ma to służyć-przekonaj sie sam(a):o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Forum jest głupie IP: *.acn.pl / 10.133.129.* 10.04.02, 19:22 Nic nie kumam nic nie łapię dalej,a czemu mam być zalotny........? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fox Re: Forum jest głupie IP: 145.4.198.* 11.04.02, 12:53 to zajrzyj na www.forum.wprost.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Forum jest głupie IP: *.lot.pl 11.04.02, 13:28 Dzięki,własnie zaglądam............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondi Re: Forum jest głupie IP: *.pm.waw.pl 12.04.02, 17:22 jako przedstawicielka gatunku tlenionego tez nie moge sie w tym skapnac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Forum jest głupie 12.04.02, 18:25 zastanawiam sie, czy nieloty miewaja odloty? Odpowiedz Link Zgłoś
coolphone Re: Forum jest głupie! 13.04.02, 18:45 Forum jest nawet bardzo głupie, ale dlatego, że nie przybył jeszcze Wielki Mędrzec. EMTU ...em two, albo M2 ...jak wolisz....................................... Zmienisz zdanie, gdy go spotkasz! Bo Forum jest głupie, ale dla jego jedynej mądrości warto tu być!!! To dla wielu światło i intelektualny brylant! Dołącz do świty!!! Chłoń tę niewysłowiona mądrość i ucz się od Mistrza!!! c-ph Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Forum jest głupie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 19:13 Nie chcę żadnych życiowych mądrości, zwłaszcza od Wielkich Mędrców niewiadomego pochodzenia, zresztą od innych też nie. Życiowe mądrości są względne tak jak wszystko inne. To co ja przyjmę za życiową mądrość może być totalną głupotą dla kogoś innego, i tak ja, jak i ten ktoś będziemy mieć rację. Odpowiedz Link Zgłoś
coolphone Re: Forum jest głupie! 13.04.02, 19:25 Nieloty czasem jednak maja odloty i jak to ptaki...jaja. c-ph Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Forum jest głupie! IP: *.acn.pl / 10.133.129.* 13.04.02, 19:30 Fajnie gadasz,czyta,patrzę i widzę tylko jak ludzie majaczą,obrzucają sie błotem i sam sobie się dziwię czemu tu przychodzę,myslę że to ni enuda,choroba,ale cos więcej..ale co sam nie wiem......... Odpowiedz Link Zgłoś
xpover Re: Forum jest głupie! 13.04.02, 19:51 Nie bój się, można tu wykreować zabawne, akty terrorystyczno-surrealistyczne strzelać na oślep, głupkowato rechotać Niektórzy, Ci bardziej zadomowieni, zaznają odrobiny wsparcia. Przychodzą skarżą się dostają poklepywanko, jak to na ławce u emerytów. Frustraci się opluwają, a upośledzone umysłowo marzycielki wystukują swoje najskrytsze tęsknoty... Na ogół nuda, szarość i mendowatość Odpowiedz Link Zgłoś
coolphone Re: Lubią gnój...?! 13.04.02, 19:55 Niektórzy lubią taki gnój. Mucha. Np. mucha okropnie lubi gnój i smród. Motyl. Np. motyl , ciężko mu latać na wietrze ale od smrodu stroni. Motyli jest mniej. Są ładniejsze i przyjemniejsze. Forum jest głupie - tak powiedziałeś. Ono nie jest głupie ale paru forumowiczów chyba zasługuje na Twoje określenie Forum. To nie "dziesiątka" ale w tarczy... Zaraz powiedzą ,że to właśnie muchy się zlatują, a oni sobie we własnym sosie mają się dobrze. I ci co są innego zdania, wynocha! Najważniejsza jest opinia świty i wielkiego Mistrza. c-ph Odpowiedz Link Zgłoś
xpover Re: Lubią gnój...?! 13.04.02, 20:00 Zimny telefonie, Czyzbys nie zostal doceniony? Skad ten zal w glosie? Odpowiedz Link Zgłoś
coolphone Re: Lubią gnój...?! 13.04.02, 20:02 Mam kompleksy. Nie jestem taka piękna jak inne z tego Forum. I mam przychówek, ale jesteśmy same. Dziwisz się? Ciężko jest. c-ph Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 coolphoniku....................... 13.04.02, 20:04 usmiechnij sie, i z luzem podchodz do tego smietniczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
coolphone Re: coolphoniku....................... 13.04.02, 20:09 Tego kitka to czytam czasem, tez jesteś dobry numer. Najlepiej dupa na chwilę i pa... To nic złego, ale czemu ona to nie ja? c-ph Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: coolphoniku....................... 13.04.02, 20:11 dziekuje coolphoniku za mile slowa, zycie, to chwila, a chwile, to zycie:) Odpowiedz Link Zgłoś
coolphone Re: coolphoniku....................... 13.04.02, 20:14 Jestes mądry facet chyba, ale ja już jestem dla ciebie stara łupa. Sypiałbyś z trzydziestolatką? Powiedz uczciwie. c-ph Odpowiedz Link Zgłoś
coolphone Re: coolphoniku....................... 13.04.02, 20:16 No to sobie coś poszukaj, bo mnie brakuje cztery lata, a nie wierzę że poczekasz. Pa c-ph Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: coolphoniku....................... 13.04.02, 20:18 no przeciez, nic innego nie robie, tylko szukam:) Odpowiedz Link Zgłoś
xpover Re: Lubią gnój...?! 13.04.02, 20:04 Ja nie jestem kobietą, ale co to znaczy "przychówek"? Na pewno masz piękną duszę... Odpowiedz Link Zgłoś
coolphone Re: Lubią gnój...?! 13.04.02, 20:07 I całkiem fajną du..., jak mówią. A ty mnie nie bierz pod włos. Życie jest smutne czasem jak diabli, ale za to czasem fantastyczne.Niedługo wakacje, ciepłe morze, piasek, gorące noce... c-ph Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: W kwestii much IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 20:17 Mucha, to obrzydliwe, plugawe stworzonko jest jednak ważnym ogniwem w łańcuchu pokarmowym i przynajmniej jako taką należy ją docenić. To ją zjadają różne cudowne i mniej cudowne ptaki, i wcale przy tym nie marudzą i nie narzekają. Czy w związku z tym należy znienawidzić ptaki z powodu ich niewybrednego jadłospisu? Odpowiedz Link Zgłoś
coolphone Re: W kwestii... 13.04.02, 20:20 Mam wrażenie , że szukał cie kitek... c-ph Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: W kwestii... 13.04.02, 20:21 z maryjko sie juz odnalazlem i bardzo polubilem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: W kwestii... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 20:30 Halo, tu jestem! Jestem dziś słomianą wdową. Słoma mi z butów wychodzi, z głowy, i z czego tam jeszcze ktoś chce :) Pozwoliłam jej dzis na to, niech też zażyje trochę przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś