ryza_malpa1 18.09.04, 22:59 Skoczyłam dziś do świata i do żywych :) Byłam w trzech knajpach, spotkalam znajomych, spozyłam małe piwo sztk jeden. Jezu, jak ja dawno piwa nie piłam :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Re: To ja sie szybko pochwalę 18.09.04, 23:23 No tak... Ja dziś jedno piwo też piłem, ale w trzech knajpach - nie byłem. Ryża, normalnie Ty szalejesz! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: To ja sie szybko pochwalę 19.09.04, 06:32 Czy Frania dziś w nocy po tym piwie nie śpiewała za głosno?? Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: To ja sie szybko pochwalę 19.09.04, 19:42 Gdyby była jedna knajpa, a trzy piwa, z pewnością śpiewałaby;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: To ja sie szybko pochwalę 19.09.04, 19:46 A ja wlasnie czekam na moje wymarzone piwooooo, ma mi General przywiezc, bo se luke w punktach zostawilam na piwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: To ja sie szybko pochwalę 21.09.04, 13:31 A ja ta luke w punktach zapchalam w sobote z nawiazka!! Oczywiscie wysokoprocetowym alk.!! ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: To ja sie szybko pochwalę 21.09.04, 20:30 Tak, jedno male piwo w trzech knajpach to rzeczywiscie powrot do swiata zywych.... Taka kroploweczka... pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: To ja sie szybko pochwalę 23.09.04, 17:01 Schudlam 9 kg i chcialam sie pochwalic!! :) Ale jestem teraz laska,mowie Wam!! :) Odpowiedz Link Zgłoś