Dodaj do ulubionych

ODKUZRzACZ A PRZYJEMNOSC SEXUALNA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 13:42
czy ktos z was probowam wsadzac siurka w rure od odkurzacza? niezl przezycie
jak zasysa penisa do srodka, radze sprobowac. bawie sie tak kilk arazy
dziennie, ale to musi byc dobry odkurzacz , ja mam elektrolux, jst wtedy
wieksza pompa ssaca, teraz mysle zeby wlozyc czlonka w kontakt bo slyszalem
ze stymulacja pradem jest bardzo podniecajaca ,co o tym sadzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: ODKUZRzACZ A PRZYJEMNOSC SEXUALNA IP: *.espol.com.pl 19.09.04, 14:13
      sadze maly szczylu podszywajacy sie pod leziaka,ze matka powinna spuscic ci
      wpieprz i odciac net. A teraz popierdalaj lekcje odrabiac bo jutro do szkoly
      idziesz matole z znowy jedynke dostaniesz. Chcesz 3 rok siedziec w tej samej
      klasie tluczku??
      • Gość: leziox Re: ODKUZRzACZ A PRZYJEMNOSC SEXUALNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 14:18
        WIESZ SUKO ZE SPUSCIC TO JA CI SIE MOGE DO RYJA SZMATO
        • Gość: samanta Re: ODKUZRzACZ A PRZYJEMNOSC SEXUALNA IP: *.espol.com.pl 19.09.04, 14:38
          zdecyduj sie smarku,albo szmata albo suka . Uwazaj dziecko bo klawiature zolcia
          zachlapiesz i zrobisz zwarcie .
    • Gość: artemida Re: ODKUZRzACZ A PRZYJEMNOSC SEXUALNA IP: 82.160.38.* 19.09.04, 15:12
      Myśle, że powinieneś spróbować go wsadzić do kontaktu ale nie polecaj tego
      innym kolegom bo oni z pewnością mają większe penisy niż ty i pewno im nie
      wejdą.
      • Gość: leziox Re: ODKUZRzACZ A PRZYJEMNOSC SEXUALNA IP: *.ipt.aol.com 19.09.04, 18:56
        No proszę,odezwał się nasz zboczek wreszcie.Staję się widocznie coraz bardziej
        popularny,bo nawet takie śmieci zanalfabeciałe próbują się pode mnie podszywać.
        Znowu to samo bydlę i znowu z neoplusa.Ten sam co popełnia wszystkie inne
        wątki.Ot,jak napisałem wcześniej-maluszek z mikropenisem i wielkim
        ryjem,hehe.Tylko pogłaskać takiego po główce.Albo zaproponować kurację
        wstrząsową w postaci jebnięcia bejsbolem-nie zawsze pomaga ale kto wie...
        • Gość: doman Re: ODKUZRzACZ A PRZYJEMNOSC SEXUALNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 21:18
          czemu tak brzydko sie wyrazasz i to do kobiet? normalny nie jesteś pewno, chyba
          nie kolekcjonujesz literatury XX wieku, a może?
          • Gość: leziox Re: a ja jezdem i tak oryginał IP: *.ipt.aol.com 19.09.04, 23:13
            ty,ten leziox zalozyciel tego wątku to nie ten leziox oryginalny,czyli
            ja.Popatrz skąd nadaje jeden i drugi i będziesz miał rozwiązanie.Ja się tak do
            kobiet nie odzywam.
            • Gość: Wojtek Re: a ja jezdem i tak oryginał IP: *.kom / *.kom-net.pl 20.09.04, 00:17
              ja to tam sobie lubię włożyć do wody i puścić prąd tak 24 V. Wtedy nie kopie
              zbyt mocno, ale wystarczy, żebym szczytował. Tylko uważaj, bo nasienie ma inną
              rezystancję i jak już wytryśnie to może CIę kopnąć. Pozro. Przyjemnych
              eksperymentów.
              P.S. A tego odkurzacza z Telezakupy Mango próbowałeś? Tak go zachwalają...
              • Gość: leziox Re: a ja jezdem i tak oryginał IP: *.ipt.aol.com 20.09.04, 01:59
                Hahaha!Całkiem oryginalny sposób wykorzystania odkurzacza.Może jeszcze jakiś
                kto ma na składzie?Sposób naturalnie a nie odkurzacz...
    • Gość: piecyk gazowy Re: ODKUZRzACZ A PRZYJEMNOSC SEXUALNA IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 10.10.04, 19:40
      ROTFL!!! :-)))

Sorry za podbicie, ale nie wyrobiłem! :-DDD
      • Gość: bbc Re: ODKUZRzACZ A PRZYJEMNOSC SEXUALNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:24
        słuchajcie domniemani faceci , wydzierżawię wam odkurzacz piorąco-
        trzepiący,przy okazji.... trzepnijcie się w łeb!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka