witamina_b12 07.11.15, 18:24 Ktoś był? poleca nie poleca? iść nie iść? ;) czy iść sama czy będę sie bała? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carol-jordan Re: Demon 07.11.15, 18:48 Iść i powiedzieć czy warto..... :D Ale serio, bałabyś się sama? :P Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Demon 07.11.15, 19:06 to taki trochę horror ;) to trzeba może mieć kogo za rękę łapać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Demon 07.11.15, 19:15 Usiądź obok jakiegoś przystojniaka..... :P A propos, raz byłam świadkiem niezłej zadymy w kinie, jak facet się pomylił (?:>) i położył rękę na kolanku pani nie po właściwej stronie swego fotela.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Demon 07.11.15, 19:19 > Usiądź obok jakiegoś przystojniaka..... :P co za różnica i tak ciemno będzie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Demon 07.11.15, 20:09 Nie był, ale trzeba popierać krajową produkcję. Więc idź. Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Demon 08.11.15, 13:16 witamina_b12 napisała: > Ktoś był? poleca nie poleca? iść nie iść? ;) > czy iść sama czy będę sie bała? ;) Tyle pytań, wątpliwości, rozterek... Naprawdę potrzebujesz pana. Takiego, co by Ci powiedział: "Witka, idziemy do kina na Demona. Strój smart casual, ale obcas plus ten elegancki płaszczyk, plus nieprzesadny, ale podkreślający Twą urodę makijaż. Resztę zostawiam Tobie i wiem, że mnie nie zawiedziesz. Masz 30 minut, a ja w tym czasie ogarnę internety. Zbiórka 13:45, wymarsz max 14:00. Wykonać." A Ty w zależności od możliwości i sytuacji strzelasz obcasami, salutujesz lub dygasz i pełna ekscytacji w związku z czekającą Cie inspekcją o 13:45 i całym tym wyjściem ze swoim panem, z jasno nakreślonym celem, który pozwala jednak wykazać się własną inwencją, pląsając radośnie udajesz się, zmotywowana i wolna już od swych rozterek i meczącego niezdecydowania, zrealizować zadanie zastanawiając się już tylko: czy ta tak świetnie leżąca spódnica, czy może jednak chinosy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Demon 08.11.15, 13:31 Już wiem... przy mądrym mężczyźnie to się człowiek całe życie uczy ;) Bo ja to jak DOS jestem znam 16 kolorów i pewnie z 20 części garderoby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Demon 08.11.15, 13:46 właściwie to był stary Windows chyba ;) a na Jobsa iść???? :D Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Demon 08.11.15, 22:42 witamina_b12 napisała: > właściwie to był stary Windows chyba ;) a na Jobsa iść???? :D Znam takiego co mu jabłuszko nie kwaśne i sobie chwali, bo wykorzystuje, że nisza. Ja bym raczej polecał to. It works for me ;) joemonster.org/filmy/26280 Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Demon 09.11.15, 00:34 marek-1002 napisał: > joemonster.org/filmy/26280 > Oooo, ogladałbym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Demon 08.11.15, 20:49 witamina_b12 napisała: > Już wiem... przy mądrym mężczyźnie to się człowiek całe życie uczy ;) Rozumiem, że po tym jak Ci koło nosa przeszła taka partia jak Intelektualny Zbawca, rentier i w dodatku "przystojny i wysoki olaboga olaboga" już się wzięłaś w garść, przestałaś lamentować i po przeglądzie oferty na wiadomych portalach, której efektem typologia od a) po xyz), obniżyłaś poprzeczkę i ma już być tylko mądry? Jakoś tego nie widzę... Z mojego doświadczenia wynika, że mądry to stanowczo za mało, aby był rokujący. Bo "Mnie oszukasz. Przyjaciela oszukasz. Mamusie oszukasz. Ale życia nie oszukasz." I własnej kobiecej natury też. > Bo ja to jak DOS jestem znam 16 kolorów i pewnie z 20 części garderoby ;) Kontynuując temat natury. Gdybym Cię nie znał, to może dałbym się nabrać, ale wiem, że to tylko taka kokieteria. Ale że forum publiczne, więc jednak napiszę, a niechaj wżdy postronni znają, że tak to można pisać oczywiscie tu, na tym niszowym forum, gdzieś na peryferiach internetów, w zaufanym kręgu itp. Ale nie można się do czegoś takiego broń Boże w znajomościach z wiadomych portali przyznawać! To tak, jak by Ci facet wyznał, że on jest jak HD ready (1280x720). Czyli wystarcza mu 1280 netto. Sama przyznasz, że choćby nie wiem jakby przy tym był mądry, to jednak... nie rokuje. Owszem może i fajny jako kumpel, ale coś poważniejszego? Eeee tam - ląduje we friend zonie. Kobieta bowiem nie tylko ma być ozdobą mężczyzny - tak więc nie DOS z 16 kolorami, ale Areo Glass z Win 7 z dodatkowym wrażeniem gładkości i funkcjonalność częstej zmiany tapet niczym pokaz slajdów. Bo tak jak od niego oczekuje się dostarczania odpowiednich zasobów i satysfakcjonującego hm,... sprzętu, tak ona ma przynajmniej sprawiać wrażenie, że zna nazwy tych wszystkich 2^24 true color, więc będzie mu w stanie pomóc bezbłędnie dobrać odpowiedni krawat do koszuli, kolor paneli do mebli i takie tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Demon 08.11.15, 22:08 > Rozumiem, że po tym jak Ci koło nosa przeszła taka partia jak Intelektualny Zba > wca, rentier i w dodatku "przystojny i wysoki olaboga olaboga" już się wzięłaś > w garść, przestałaś lamentować Tak, już się "otrząsłam"... bo cóż zrobić.. The winner takes it all :> i po przeglądzie oferty na wiadomych portalach, > której efektem typologia od a) po xyz), obniżyłaś poprzeczkę i ma już być tylk > o mądry? Wiesz... kończy mi się abonament... trzeba przestać wybrzydzać :> >Gdybym Cię nie znał, to może dałbym się nabrać Staram się sobie przypomnieć ale jednak... nie pamiętam, nie pamiętam... ;) > To tak, jak by Ci facet wyznał, że on jest jak HD ready (1280x720). Czyli wysta > rcza mu 1280 netto. Sama przyznasz, że choćby nie wiem jakby przy tym był mądry > , to jednak... nie rokuje. Owszem może i fajny jako kumpel, ale coś poważniejsz > ego? Eeee tam - ląduje we friend zonie. Jak to szło... miłość ci wszystko wybaczy... ;) > Kobieta bowiem nie tylko ma być ozdobą mężczyzny - tak więc nie DOS z 16 kolor > ami, ale Areo Glass z Win 7 z dodatkowym wrażeniem gładkości i funkcjonalność c > zęstej zmiany tapet niczym pokaz slajdów. Bo tak jak od niego oczekuje się dost > arczania odpowiednich zasobów i satysfakcjonującego hm,... sprzętu, tak ona ma > przynajmniej sprawiać wrażenie, że zna nazwy tych wszystkich 2^24 true color, w > ięc będzie mu w stanie pomóc bezbłędnie dobrać odpowiedni krawat do koszuli, ko > lor paneli do mebli i takie tam :) Niestety do tego się nie nadaję... ze mną to raczej jak w tej piosence ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Demon 08.11.15, 18:58 witamina_b12 napisała: > Tak! rozgryzłeś mnie! No, wiesz to nie aż tak trudne, gdy "mądrość, inteligencja, poczucie humoru, dystans..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Demon 09.11.15, 11:57 marek-1002 napisał: > witamina_b12 napisała: > > > Tak! rozgryzłeś mnie! > > No, wiesz to nie aż tak trudne, gdy "mądrość, inteligencja, poczucie humoru, dy > stans..." :) I tak moje posty śledzisz... i drugie, a nawet trzecie dno w nich odnajdujesz... i potrzeby moje i pragnienia odgadujesz... to musi coś znaczyć :> tylko nie wiem czy w przypuszczeniach swych iść w tym kierunku.... czy raczej w tym :> Odpowiedz Link Zgłoś
fripooo Re: Demon 09.11.15, 10:27 ja w kinie wieki temu byłem, ale demon nie brzmi ciekawie, to horror? jedyny jaki mi się podobał to omen Odpowiedz Link Zgłoś
fripooo Re: Demon 09.11.15, 10:29 herman się dobrze trzyma jak na 44 lata widać, że coś przy twarzy majstruje Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Demon 09.11.15, 12:03 ...nie .... prasuję chinosy i czekam na komendę :D :> ale mam iść to powiem czy warto ;) Odpowiedz Link Zgłoś