Dodaj do ulubionych

Pokój debat.

20.09.04, 20:03
Tu będziemy się spotykać, aby dogadywać różne sprawy dotyczące forum, czyli
zloty i strony itp.
Obserwuj wątek
    • wojciasf Re: Pokój debat. 20.09.04, 22:08
      No jakos trzeba ten pokój umeblowac Proponuje wielki stuł oraz wiele krzeseł
      Oczywiscie miejce głowne zajmuje szef a po bokach dwaj admini oraz oczywiscie
      siostra Limonka Czuje juz w powietrzu ze bedzie sie działo oj bedzie:)
      -+
      wojTek
      • danway1 Re: Pokój debat. 21.09.04, 14:17
        Nie można zapomnieć też o strzyżonym dywanie na podłodze, kilku obrazach na
        ścianach oraz paru kwiatkach. A układ miejsc jest rozsądny. Pozostali siedzą na
        innych miejscach.
    • danway1 Debata 1: czyli o nałówku w październiku. 30.09.04, 12:08
      Chciałbym wiedzieć jakie macie pomysły na jego wygląd.
      Moje propozycje to:
      - nazwa: D&P i Rewolucja Październikowa.
      - linki: do sprzątania liści, zapalania pieca, do gry "Zostań Selekcjonerem".
      - zaprzyjaźnione fora pozostają bez zmian, chyba że macie jakieś pomysły.
      • nait Re: Debata 1: czyli o nałówku w październiku. 30.09.04, 23:14
        Nazwa i linki bez zmian. W końcu rewolucja cie czeka w październiku :), a i już
        zimno się zrobiło więc w piecu palić można. Zaprzyjaźnione fora skróć, albo
        wstaw w tabelke (o ile można) bo ci się ten nagłówek strasznie rozwlekł i żeby
        sprawdzić czy są nowe tematy to trzeba przewijać.
        • wojciasf Re: Debata 1: czyli o nałówku w październiku. 03.10.04, 00:35
          A czy ktos korzysta z tych linkow ?? Mnie sie podobało jak było na
          poczatku "Danway i Przyjaciele"
          -+
          wojTek
          • nait Re: Debata 1: czyli o nałówku w październiku. 03.10.04, 00:41
            Danwey&Przyjaciele dalej jest, tylko w skróconej wersji. Rewolucja niech
            będzie. Jednak linków możnaby się pozbyć - zostawić tylko te do stron forum i
            Rafałka.
    • wojciasf Re: Pokój debat. 18.10.04, 23:30
      Takie małe spostrzezenie - jak sie udało zdobyc sete nagle ruch na forum umarł
      • nait Re: Pokój debat. 18.10.04, 23:39
        Widać ruch to tylko w okolicach setek jest. Szkoda :( Czyżby to była główna
        motywacja do pisania?
        (imo) Coraz bardziej pasuje ta planowana nazwa listopadowa :)
        • wojciasf Re: Pokój debat. 18.10.04, 23:45
          Wyglda to tak jak by tylko o bicie rekordu chodziło na forum
          • kubatka Re: Pokój debat. 18.10.04, 23:49
            Niektorym przeciez o to chodzi zeby w rankingu do gory sie przesunac...
            • wojciasf Re: Pokój debat. 18.10.04, 23:53
              A dla mnie liczy sie bardziej chyba jakos a nie ilosc
              Jak stawiamy na jakos to posty beda ciekawsze a nie takie po jedno zdanie i
              tyle. Nie mówie ze zawsze tak ale z obserwacji widze ze nie ma takich duzych
              duzo
            • nait Re: Pokój debat. 18.10.04, 23:54
              No niby tak, ale nie popadajmy w przesade. W koncu nie liczy się ilość a jakość.
            • danway1 Re: Pokój debat. 22.10.04, 14:12
              Widze tu jakąś aluzje do mnie. Ale mnie nie zależy żeby było wysoko w rankingu.
              Z resztą i tak nasze forum jest w samej czołówce i tam już pewnie pozostanie na
              dłużej. A jakość naszego forum jest wysoka. Tak ją oceniam.
        • kubatka Re: Pokój debat. 18.10.04, 23:46
          No szkoda, ale coz poczac... moze nowa nazwa wplynie motywujaco i ruch na forum
          bedzie nie tylko w okolicach setek...
      • nait Re: Pokój debat. 18.10.04, 23:45
        Wiem, wiem... mogłem w jednym :)
        Dodam swoje spostrzeżenie - to nagłe zatrzymanie po setce zawsze jest. Może to
        kwestia tego, że przerwa w pisaniu ułatwia zorientowanie się komu ta setka się
        należy.
        Może to kwestia tego, że pijący po setce pada pod stół (słaba głowa), a reszta
        stoi i zazdrości ;)
        • wojciasf Re: Pokój debat. 18.10.04, 23:49
          Albo sie smieje z tej osoby:)
          A moze tak przejsc na 1000 :) Kidys napisanie setki było wyczynem a teraz to
          juz jakos leci
          • nait Re: Pokój debat. 19.10.04, 00:03
            Może i śmieje sie. To były tylko moje domysły, każdy ma prawo do własnych.
            Można przejśc i na tysiące, mniej picia będzie :) ale co tam.
            Kiedyś setki padały zdecydowanie rzadziej, teraz to prawie codzienność. Może
            faktycznie pora żeby przejść na oblewanie tysięcy? Teraz ty jesteś adminem i ta
            decyzja należy do ciebie. Chociaż jeśli chcesz to możesz ogłosić debate na ten
            temat, w końcu jesteśmy teraz w odpowiednim miejscu, a i czas na rewolucje
            chyba odpowiedni jest ;)
            Może oblewać każde 500 postów? czyli 45, 50, 55 itd sete
    • wojciasf Zniesc setki wprowadzic tysiace lub cos innego. 19.10.04, 00:11
      Rozpoczynam kolejna debate.
      Jak juz było wuzej zauwazone setki stały sie prawie codziennoscia, ich zdobycie
      juz nie jest tak ciekawe jak dawniej i nie takie znów trudne. Wiec moze zamiast
      ich swietujmy 1000 posty i trudniej zdobyc i ciekawiej by było.
      Poza tym inny argument, dla mnie wazniejszy,poprawi sie jakos postów.
      • kubatka Re: Zniesc setki wprowadzic tysiace lub cos inneg 19.10.04, 00:16
        Pomysl dobry, tylko czy na pewno jakosc postow sie poprawi?? Musimy nad
        tematami popracowac zeby ciekawe byly i wtedy na pewno sie poprawi.
        • kendo Re: Zniesc setki wprowadzic tysiace lub cos inneg 19.10.04, 10:20
          jestem za 1000 wpisem....
          zdobycie jego bardziej cieszy
          i uroczysciej mozna "swietowac"
          • wojciasf Re: Zniesc setki wprowadzic tysiace lub cos inneg 19.10.04, 12:06
            To moze za 500 postów- to jak poł litry w barku i za 1000 posótwto jak litr z
            barku :)
            • kendo Re: Zniesc setki wprowadzic tysiace lub cos inneg 19.10.04, 13:05
              wojciasf napisał:

> To moze za 500 postów- to jak poł litry w barku i za 1000 posótwto jak litr z
              > barku :)

.. no coz,jestem nowa wiec chyba sie zgodze:))
            • jatotylko Re: Zniesc setki wprowadzic tysiace lub cos inneg 19.10.04, 16:00
              Mi to odpowiada :)
    • danway1 Debata numer III - o zlocie numer IV. 25.10.04, 18:25
      Mam pomysł zrobienia zlotu numer IV. Ów zlot miałby się odbyć 13/14.11 lub
      20/21.11. Miejsce zlotu to Kawiarnia "Krakowiak" w Iwoniczu. Koszt zlotu to 7
      złotych wejściówka (w sobote) lub 10 złotych (w niedziele). Rozpoczęcie by było
      u mnie o godzinie 17.30. Rezerwacje u mnie pod telefonem.
      • kubatka Re: Debata numer III - o zlocie numer IV. 25.10.04, 23:35
        Wiem, ze sie czepiam ale 'krakowiak' to w Iwoniczu Zdroju jest a nie w
        Iwoniczu :P
        • danway1 Re: Debata numer III - o zlocie numer IV. 29.10.04, 11:41
          Nie wazne gdzie jest Krakowiak, skoro ludzie z Jasla nie maja ochoty jechac. :(
    • danway1 Rocznicowy zlot. 29.01.05, 17:37
      Już nie długo (bo już we wtorek (czyżby znów magiczny)) będzie pierwsza
      rocznica naszego forum. W związku z tym czas pomyśleć nad jakimś zlocikiem.
      Czasu jest niewiele, bo już prawie koniec karnawału (za szybko jak dla mnie :(.
      Macie jakieś pomysły na tą imprezkę??
      • kubatka Re: Rocznicowy zlot. 29.01.05, 23:53
        Heh dla jednych za szybko karnawal sie konczy a inni(ja) nawet nie zwrocili
        uwagi na to ze trwa :D No ale nic nie jest wieczne i wszystko kiedys sie
        konczy. A co do zlotu to mozna by cos pomyslec :) Ja jestem za :)
    • danwoj05 Zlot 31.01.05, 16:07
      Proponuje zlot w ten piatek w Iwoniczy Wjazd 5 zł Kto jest za??
      • kubatka Re: Zlot 01.02.05, 18:21
        Daniel, dlaczego ty sie tak uczepiles tego iwonicza?? Czy nie ma zadnych lokali
        w krosnie czy jasle?? CO takiego jest w tym iwoniczu ze nas tam ciagniesz??
        Ja do iwonicza nic nie mam, ale to chyba lekka przesada jechac tam, przeciez
        zlot tak samo moze sie odbyc w krosnie czy jasle.
        Zreszta jakos nie widze chetnych na iwonicz wiec chyba wiekszosc mysli podobnie
        jak ja!!
        • danway1 Re: Zlot 01.02.05, 19:24
          Ja się może uczepiłem Iwonicza z jednego prostego powodu. Kiedyś był wątek, pod
          tytułem: "gdzie jest fajna muzyka do potańczenia". W Iwoniczu właśnie jest
          takie miejsce że można się bardzo fajnie pobawić. Ale jak nie chcecie nie będę
          nikogo zmuszał. Po drugie większość miejsc w Krośnie jest już strasznie
          oblatana i zloty stają się rutynowe. Wybór pozostaje Wam.
          • kubatka Re: Zlot 01.02.05, 22:00
            no powiedzmy ze teoretycznie jestem zadowolona z wyjasnien co do iwonicza, choc
            imprezy w iwoniczu i sam iwonicz z kuracjuszami sie mi kojarzy (sami
            podstarzali ludzie :P) no ale moze niektorzy lubia starsze panie :P
            • danway1 Re: Zlot 02.02.05, 10:36
              Może i tak jest jak piszesz, ale nie zawsze. A po drugie jak się idzie grupą to
              nie przeszkadza reszta towarzystwa.
              W takim razie jakie macie pomysły na zlot??
    • wojciasf mały problemik z pisownia Mroofki 08.04.05, 23:32
      Mroofka zawsze mniej wiecej tak pisała i nie było problemu az takiego. Dodawało
      to "kolorytu" na forum. Pisanie takie wynika z osobowosci Mroofki troszeczke.
      Osobiscie miałem problemy z jednym tylko postem. Ale da sie wyczytac za setnym
      razem. Nie tragizujmy na razie.
      • kubatka Re: mały problemik z pisownia Mroofki 08.04.05, 23:52
        wojciasf napisał:

>Ale da sie wyczytac za setnym
        >razem.

no właśnie za setnym :/ a po kiego czytać tyle razy jak powinno się dać bez
        problemu za pierwszym razem przeczytać??
        • mroofka_hh Re: mały problemik z pisownia Mroofki 09.04.05, 08:29
          bosh macie problemy z czytaniem .. jednym slowem rozpacz... ale jak wam nie
          pasi.. ok ... spox.. milo bylo... nara.. normalnie no comEnts.. ehh ale cooz..
          nara..
          • kubatka Re: mały problemik z pisownia Mroofki 09.04.05, 19:52
            Da się pisać jednak w miarę normalnie :). To się naprawdę o wiele lepiej
            czyta :)
            • wojciasf Re: mały problemik z pisownia Mroofki 09.04.05, 21:36
              powiem tak: "forum nie jest hermetyczne" i pisać moze kazdy wiec nic nie stoi
              na przeszkodzie ze by Mroofka pisała u nas. A poza tym nigdzie w zadnym
              regulaminie nikt nie napisał jak to pisanie ma wygladać, wiec i jej styl nie
              powinien przeszkadzac. Jesli zas komus bardzo on przeszkadza niech nie czyta a
              jesli ma ochote to niech czyta.
              • kubatka Re: mały problemik z pisownia Mroofki 10.04.05, 23:21
                więc może każdy sobie wymyśli swój własny styl pisania żeby utrudnić czytanie
                innym? Ja juz mam cos specjalnie dla ciebie:

Cz ykt ośp owi edzia łż eon ani emo zep isa ćnaf oru m?? Ni ktn iez abra niap
                isa niaw ięcpi saćmoz ety lkoż ej akj użp isz etop asow ałob yro bićt owta kis
                posó bże byn iktn iemi ałpro blemó wzez roz umien iemin iemus iałsięb ard zow
                ysil aćpo dcza scz yta nia
                Mó jspo sóbp isa niaj estró wni eupi erdli wya możen awetba rdziej jakt akbard
                zochce sztoj amog ęczę ści ejta kpi sać:P
            • danway1 Re: mały problemik z pisownia Mroofki 11.04.05, 16:50
              Ludzie nie róbcie z igły widły. Nie szukajcie dziury w całym. Szkoda psuć
              atmosferę, jaką tu mamy. Nie mam nic przeciwko stylu Agnieszki i stanę po jej
              stronie i będę jej bronił.
              • armitage3 Re: mały problemik z pisownia Mroofki 13.04.05, 15:14
                Czytałem posty mroofk_hhi i naprawdę podziwiam Ją za tak specyficzną
                umiejętnośc (rezpekt). Jej styl jest orginalny ... (-------wymazano--------)
                (dot. tolerancji) dop. Redaktor

P.S. Mnie też się ktoś czepiał, że piszę po angielsku. I ja też się czepiałem
                (Danwaya) o jakąś drobnostkę za co oficjalnie przepraszam Pana inz. DanGlota.

John
                • danway1 Re: mały problemik z pisownia Mroofki 13.04.05, 16:30
                  już Ci pisałem, że nie jestem jeszcze inż. Przecież na rozdaniu dyplomów, nie
                  dostałem dyplomu, więc to o czymś świadczy.
                  • armitage3 Re: mały problemik z pisownia Mroofki 14.04.05, 11:36
                    Ale będziesz............ to krestia czasu.
                    A macie jakieś oficjalne rozdanie czy coś ??

John
                    • nait Re: mały problemik z pisownia Mroofki 15.04.05, 00:59
                      Zgadza się, kwestia czasu.
                      Wątpie aby organizowali oficjalne rozdanie dla niedobitków.
                    • jatotylko Re: mały problemik z pisownia Mroofki 15.04.05, 01:07
                      A ja byłam na oficjalnym ;P nie wiem jak to się stało ale się stało i wiecie
                      co , nie dostałam dyplomu :( ale może to i dobrze ;P

p.s Pisanie o tak nieodpowiedniej porze grozi ogromnymi skutkami ubocznymi
                • nait mały problemik z armitage 15.04.05, 00:55
                  Jejku, co ta polibuda z tobą zrobiła? Zacząłeś przepraszać Dana, i to nawet
                  oficjalnie. Nie wspominając już o tych Panach.
                  • armitage3 Re: mały problemik z armitage 15.04.05, 08:41
                    To nie publikacja to praca od 7:30 do 15:30 everyday.
                    Ale obiecuję się niedługo poprawić.

A co to ma znaczyć, że jeszcze nie macie dyplomów?? wynocha do szkoły i bez
                    nich nie wracać !!

John

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka