IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 11:25
skręcone?...:))
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: Men... 15.04.02, 11:26
      Men skretow nie pali :o)))
      • Gość: oona Re: Men... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 11:27
        wiedziałam,ze jak napiszę Men
        to odezwie sie Mario:))
        • mario2 Re: Men... 15.04.02, 11:28
          Zalujesz tego?
          Oki moge nie odpowiadac!
          • Gość: oona Re: Men... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 11:29
            nie,miło mi:))
            • mario2 Re: Men... 15.04.02, 11:31
              Ja tylko Kitka zastepuje, bo bidok do pracy musial pojsc :o))
              • Gość: oona Re: Men... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 11:32
                no cóż,lepszy rydz niż nic:)))
                • mario2 Re: Men... 15.04.02, 11:33
                  lepszt Men
                  niz tren!
                  • Gość: oona Re: Men... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 11:45
                    że co?:)
                    • mario2 Re: Men... 15.04.02, 11:47
                      oj nic. Pochwalam jedynie Twoj wybor :o))
                      • Gość: oona Re: Men... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 11:50
                        Mnie tez sie mój wybor podoba:))
                        • mario2 Re: Men... 15.04.02, 11:54
                          A to ciekawe. Nieczesto sie zdarza, by czlowiek byl zadowolony ze swoich
                          wyborow :o))
                          • Gość: oona Re: Men... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 11:56
                            taak?o kurcze,to musze sie
                            jeszcze nad tym zastanowic:)
                            • men_ Re: Hmmmmmm ...... 15.04.02, 12:05
                              A nad czym Uneczka sie chce zastanawiać ?:)
                              • Gość: oona Re: Hmmmmmm ...... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 12:07
                                bo Mario twierdzi,ze cos jest
                                nie w porzadku,jesli podoba mi sie
                                moj własny wybór:)
                                • men_ Re: Hmmmmmm ...... 15.04.02, 12:09
                                  A od kiedy Uneczka słucha sie Mario ?
                                  Jak nie to nie !
                                  PA !
                                  :))
                                  • Gość: oona Re: Hmmmmmm ...... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 12:10
                                    ?
                                    :((
                                    • men_ Re: Hmmmmmm ...... 15.04.02, 12:14
                                      ))*))
                                      • Gość: oona Re: Hmmmmmm ...... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 12:15
                                        eeech Ty:)
                                        • men_ Re: Hmmmmmm ...... 15.04.02, 12:18
                                          Tylko Cie na chwile zostawić, to zaczynasz słuchac jakis bzdur Mario !
                                          • men_ Re: Hmmmmmm ...... 15.04.02, 12:19
                                            men_ napisał(a):

> Tylko Cie na chwile zostawić, to zaczynasz słuchac jakis bzdur Mario !:)))

• Gość: oona Re: Hmmmmmm ...... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 12:21
                                              przeciez nie słucham,zartuje:)
                                              nerwus:))
                                              • men_ Re: Hmmmmmm ...... 15.04.02, 12:22
                                                Gość portalu: oona napisał(a):

> przeciez nie słucham,zartuje:)
                                                > nerwus:)) ALE TYLKO TROSZECZKĘ :)tzn. dzisiaj troszeczkę :))

• Gość: oona Re: Hmmmmmm ...... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 12:26
                                                  wczoraj tez,
                                                  ale przedwczoraj...:)))))
                                                  • men_ Re: Hmmmmmm ...... 15.04.02, 12:29
                                                    Ciiiiiiiiiii :))
                                                    I tak wszystko sprawnie złożone, mimo tego sko..., ale profilaktycznie jutro
                                                    pojadę po dywanik :)))
                                                  • Gość: oona Re: Hmmmmmm ...... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 12:31
                                                    przeciez nic nie mówie
                                                    i o tym NIErzucaniu w szyby butelkami tez
                                                    :)))))
                                                    a dywanik sie przyda:)
                                                  • men_ Re: Hmmmmmm ...... 15.04.02, 12:35
                                                    A ktoś (nie)rzucał, jakas roróba we Wrocku była ?:))
                                                  • Gość: oona Re: Hmmmmmm ...... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 12:41
                                                    bo to jedna:)
                                                  • men_ Re: Hmmmmmm ...... 15.04.02, 12:43
                                                    yyyyyy ????:))))
                                                  • Gość: oona Re: Hmmmmmm ...... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 12:45
                                                    u mnie spokojnie,bez obaw:)))
                                                    przeciez miał nasłuch wieczorno-nocny,
                                                    i wie,ze nawet sasiedzi nie krzyczeli:)
                                                    ....tylko ja znów zaspałam:))
                                                  • men_ Re: Hmmmmmm ...... 15.04.02, 12:49
                                                    Co do zaspania to raczej nie nowość, tylko reguła ?:)))
                                                    Było cichutko wszędzie ?:)
                                                  • Gość: oona Re: Hmmmmmm ...... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 12:56
                                                    nnnno,dosyc cichutko:)
                                                  • men_ Re: Hmmmmmm ...... 15.04.02, 12:57
                                                    nnnooo, za cichutko ?:)
                                                  • Gość: oona Re: Hmmmmmm ...... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 13:00
                                                    sąsiedzi chyba mówią(klną)co innego:)
                                                    słysząc szalenczy smiech o 12 w nocy....:))
                                                  • men_ Re: Hmmmmmm ...... 15.04.02, 13:06
                                                    Lepszy już ten smiech, niż co innego "profilaktycznego", cio ?:)
                                                    Wtedy dopiero by się dziwili :)
                                                  • Gość: oona Re: Hmmmmmm ...... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 13:10
                                                    aha:)
                                                    ciekawe co sobie myslą,swoją drogą,
                                                    ze młodej sąsiadeczce odbija od
                                                    kilku tygodni po nocach?:))
                                                  • men_ Re: Hmmmmmm ...... 15.04.02, 13:14
                                                    Nie wiem, musiałbym z nimi cosik sie napic, ups., porozmawiac :)))
                                                  • Gość: oona Re: Hmmmmmm ...... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 13:15
                                                    jak Polak z Kiepskimi:)))
                                                  • men_ Re: Hmmmmmm ...... 15.04.02, 13:36
                                                    nio :))Mam to zrobić ?:)))

p.s.: uciek@m chwilowo z forum.
                                                  • Gość: oona Re: Hmmmmmm ...... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 13:38
                                                    chcesz ich o moją rękę prosic??:))
                                                  • men_ Re: Hmmmmmm ...... 15.04.02, 13:39
                                                    A dlaczego akurat ich ?- to Twoi i Twojego majątku prawni opiekunowie ?:))
                                                  • Gość: oona Re: Hmmmmmm ...... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 13:41
                                                    to o czym chciałes rozmawiac?:)
                                                    sama jestem sobie panią na swoich włościach:))
                                                  • men_ Re: Hmmmmmm ...... 15.04.02, 13:43

> to o czym chciałes rozmawiac?:)
                                                    > sama jestem sobie panią na swoich włościach:))- hmmmm......??:)

• Gość: oona Re: Hmmmmmm ...... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 13:46
                                                    no co,wraca sprawa posagu?
                                                    Tyyyyy łowco....:))
                                                  • men_ Re: Hmmmmmm ...... 15.04.02, 13:53
                                                    Ja ??????????
                                                    Wszystko co twoje to moje, wszystko co moje to .., ups., zapomniałem, jak to
                                                    dalej leci :))
                                                  • Gość: oona Re: Hmmmmmm ...... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 13:58
                                                    wszystko co moje Twoje
                                                    a odwrotnie niekoniecznie,tak???:)
                                                    no ładnie:))
                                                  • Gość: oona Re: Hmmmmmm ...... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 14:02
                                                    odpisalam@:))
                                                  • men_ Re: Hmmmmmm ...... 15.04.02, 14:07
                                                    No przecież oon bidny-inaczej :)
                                                    Oj, zapomniałem reszty powiedzenia ..:)

> wszystko co moje Twoje
                                                    > a odwrotnie niekoniecznie,tak???:)
                                                    > no ładnie:))

• Gość: oona Re: Hmmmmmm ...... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 14:11
                                                    niech nie udaje
                                                    przeciez wiem,ze ma rewelacyjną pamięc:))
                                                  • Gość: oona Re: Hmmmmmm ...... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 16:33
                                                    nuuuudno tu
                                                    ani zywej duszy:)
                                                  • men_ Re: Hmmmmmm ...... 15.04.02, 16:44
                                                    To może z@ pracę trzeba sie wziąść ?:)
                                                  • Gość: oona Re: Hmmmmmm ...... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 16:45
                                                    z nudów sie wziełam:(
                                                  • men_ Re: Hmmmmmm ...... 15.04.02, 16:48
                                                    Z nudów to Oonej cos innego dziwnego po główce ostatnio chodziło ...:)
                                                  • Gość: oona Re: Hmmmmmm ...... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 16:50
                                                    nio
                                                    wciaz czekam na tego maila:)
                                                  • men_ Re: Hmmmmmm ...... 15.04.02, 16:52
                                                    standardowo 3 razy czy wystarczy dwa razy ?:)
                                                    a w pe też 3 czy 2 razy ?:)
                                                  • Gość: oona Re: Hmmmmmm ...... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 16:56
                                                    dwa razy-maila
                                                    a w pe?...hmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))
                                                  • men_ Re: Hmmmmmm ...... 15.04.02, 16:58
                                                    wysłane, a to drugie miało byc za karę !!!!!!:)
                                                  • Gość: oona Re: Hmmmmmm ...... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 17:03
                                                    ahaaaaaa:)))
                                                    odpisałam
                                                    sam jestes?:)
                                                  • men_ Re: Hmmmmmm ...... 15.04.02, 17:08
                                                    sam :)
                                                  • Gość: oona Re: Hmmmmmm ...... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 17:11
                                                    moge na chwilke?:)
                                                    nie bede chlypać:)
                                                  • men_ Re: Hmmmmmm ...... 15.04.02, 17:12
                                                    proszę :)
                                                  • men_ Re: Uneczka 16.04.02, 08:28
                                                    Dzień dobry :))

p.s.: nie masz ciekawszych i milszych tematów do zastanawiania się ?:))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 08:29
                                                    nie myslałam o tym od wczoraj,
                                                    to Kitek zaczął:)
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 08:30
                                                    i dzien dobry:)
                                                  • men_ Re: Uneczka 16.04.02, 08:33
                                                    A co Kitek to jakas wyrocznia czy guru, kurde ?!!!!!!!
                                                    :)))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 08:36
                                                    e tam,żadna:))
                                                    ale z ciekawosci przeczytałam dzisiejsze wpisy
                                                    wenusa,choc miałam tego nie robic:)
                                                    no i...:)
                                                  • men_ Re: Uneczka 16.04.02, 08:38
                                                    No i ..?:))
                                                    Zaskoczona, rozgoryczona, czy coś jeszcze, cio ?:)
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 08:41
                                                    bez komentarza:)
                                                    na forum:)
                                                  • men_ Re: Uneczka 16.04.02, 08:50
                                                    hmmmmm .........:)
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 08:53
                                                    uhm:)
                                                  • men_ Re: Uneczka 16.04.02, 08:57
                                                    Juz siem denerwuję ..:)
                                                    Chyba wezmę sie za prace albo pojadę na zakupy :))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 09:03
                                                    albo słodycze,duzo słodyczy:)
                                                  • men_ Re: Uneczka 16.04.02, 09:09
                                                    Nic nie rozumiem, możesz zadzwonić ?:)
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 09:45
                                                    nie denerwuj sie:)
                                                  • men_ Re: Uneczka 16.04.02, 09:49
                                                    Eeee tam, a co to znaczy ?
                                                    :)
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 09:52
                                                    oddychaj głeboko
                                                    wdech,wydech...:)
                                                  • men_ Re: Uneczka 16.04.02, 09:54
                                                    ??????
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 09:56
                                                    dla uspokojenia:)
                                                    i nie krzycz na kierowce,
                                                    bo niewinny!!:)
                                                  • men_ Re: Uneczka 16.04.02, 09:58
                                                    Jestem anielsko spokojny, juz i nareszcie :)
                                                    Boirę się za prace, na dłużej, znikam, papa
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 10:12
                                                    :)*
                                                  • men_ Re: Uneczka 16.04.02, 10:22
                                                    Z tym wzięciem się za pracę to oznaczało baaaaardzo długo - pamietasz, pisałem
                                                    o tym już do kiedy ?
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 10:28
                                                    wiem o co Ci chodziło,
                                                    zastanawiam sie co teraz zrobic
                                                  • men_ Re: Uneczka 16.04.02, 10:49
                                                    Chiba najlepiej nic
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 11:14
                                                    :)*
                                                  • men_ Re: Uneczka 16.04.02, 11:40
                                                    **
                                                    *
                                                    .
                                                    M.
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 11:44
                                                    bardzo,bardzo Cię lubię(wiesz jak bardzo)***
                                                  • men_ Re: Uneczka 16.04.02, 12:17
                                                    Na kaca najlepsza praca, dla tego sie za nia biorę i spadam.., z forum!
                                                    miłego dnia i wieczorka
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 12:49
                                                    @:)*
                                                  • Gość: oona Re: Uneczka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 12:51
                                                    i tradycyjnie-już żałuję:)
                                                  • mario2 Menik 15.04.02, 12:48
                                                    Menik, jak ona bedzie Ciebie kochala,
                                                    a mnie sluchala, to ma jeszcze szanse na czlowieka wyjsc :o)))))))))))))))))
                                                  • men_ Re: Mario 15.04.02, 12:51
                                                    A Ciebie z jakiej to niby paki, he ?:)
                                                    Chcesz wp ??:)
                                                  • jasmina_tdi Re: Mario 15.04.02, 12:56
                                                    Mario po kapuste miales isc!!!!! :))))

men_ napisał(a):

> A Ciebie z jakiej to niby paki, he ?:)
                                                    > Chcesz wp ??:)

• mario2 Menik 15.04.02, 13:44
                                                    A z takiej paki, ze zazwyczaj wiem co mowie!
                                                    Tobie tez kilka porad rzucic? :o))))
                                                  • kitek1 Meniku, HORROR 15.04.02, 21:06
                                                    widziales jaki watek otworzyli na romantice:

oszusci internetowi-podrywacze
                                                    Autor: Gość portalu: la
                                                    Data: 15-04-2002 09:31 adres: *.wroclaw.dialog.net.pl

--------------------------------------------------------------------------------
                                                    Czyli naciągacze podrywacze.Może uda sie ochronic innych?Może już nie
                                                    wykorzystaja nikogo.Spróbujmy stworzyc taka listę.
                                                  • Gość: oona Re: Meniku, HORROR IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 08:20
                                                    co sugerujesz Kitek?
                                                    albo moze-czego sie obawiasz?:)
                                                  • kitek1 Re: Meniku, HORROR 16.04.02, 08:22
                                                    kto to jest wenus,
                                                    zastanawiam sie od rana:)
                                                  • Gość: oona Re: Meniku, HORROR IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 08:23
                                                    ja od wczoraj:)
                                                  • kitek1 Re: Meniku, HORROR 16.04.02, 08:26
                                                    mialas mi podac pesele przedszkolaczkow moczacych sie,
                                                    zebym sobie darowizne od dochodu odpisal:)
                                                    obiecalas
                                                  • Gość: oona Re: Meniku, HORROR IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 08:28
                                                    zartów od obietnic nie odrózniasz:)
                                                  • men_ Re: Kitek 16.04.02, 08:29
                                                    Wpisałeś się na tamtą listę na romantice, hę ?:)
                                                    Lepiej myśl o dzisiejszej kontroli, a nie o jakichs bzdetach, O !:)
                                                  • kitek1 Re: Kitek 16.04.02, 08:32
                                                    Ciebie tez wpisalem,
                                                    cieszysz sie:)
                                                    i nie strasz mnie bardziej:)))
                                                  • men_ Re: Kitek 16.04.02, 08:34
                                                    E tam, to jakies urojenia dziwnej kobietki :)))
                                                    No dobra, nie bedę Cie straszył - ale moge opowiedziec, jak u mnie robi
                                                    kontrole izba skarbowa czy tez inni idioci, chcesz ?:)
                                                  • kitek1 Re: Kitek 16.04.02, 08:43
                                                    nie dziala Twoj urok na kontrolerki:)
                                                  • men_ Re: Kitek 16.04.02, 08:58
                                                    działa, działa - tylko one czasami w takim wieku, że na mnie nie działają :))
                                                  • kitek1 Re: Meniku, HORROR 16.04.02, 08:33
                                                    ja odrozniam,
                                                    ale niektorzy chyba nie:)
                                                  • kitek1 to bylo do uneczki............ 16.04.02, 08:33
                                                  • Gość: oona Re: to bylo do uneczki............ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 08:39
                                                    w moim wykonaniu moze odrózniasz-
                                                    a raczej wydaje Ci sie,ze odrózniasz,
                                                    ale co z innymi?...:))
                                                  • kitek1 Re: to bylo do uneczki............ 16.04.02, 08:42
                                                    innym sie tez wydaje,
                                                    ze mi sie wydaje:)
                                                  • Gość: oona Re: to bylo do uneczki............ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 08:48
                                                    e nie,Ty jeden tutaj znasz Prawde Objawioną:)
    • mario2 Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 10:38
      • men_ Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 10:48
        Siemano Abstynencie !:)
        • mario2 Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 10:50
          dlaczego z samego rana mnie przezywasz?
          Mam Cie tez od impotentow wyzwac.
          Ja tylko chcialem sie ladnie przywitac! O!
          • men_ Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 10:54
            Ups., siemano stary pijanico !:)
            • mario2 Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 10:55
              Ty sie doigrasz !!!!! :o))
              Jak tam skrecanko?
              Mogles juz nowy nabytek ( nabytek to po czesku meble) opic?
              • men_ Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 10:58
                No może niedługo opijemy, ale nie dzisiaj :)
                Na razie wpadłem w nałóg kupowania bzdetów do mieszkania, O !:)
                • mario2 Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 11:01
                  No to Ci wspolczuje !
                  Ale i tak masz szczescie, ze na razie babsko na karku Ci nie siedzi i nie kaze
                  100 000 poleczek, wisiorkow i dzyndzelkow kupowac!

Na parapetowe czuje sie zaproszony :o))
                  • men_ Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 11:02
                    Ale taką prawdziwą parapetówe - tylko menską ?:))
                    • mario2 Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 11:18
                      Akurat Ty wytrzymasz impreze bez kobiet! :o))
                      • men_ Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 11:22
                        No przeciez to nie wieczór kawalerski :)))
                        TYlko nie mam krat na balkonie, O !:))
                        • mario2 Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 11:24
                          jak nie masz krat, to bedziemy rzygac do wanny!
                          Wanne przeciez masz :o))
                          • men_ Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 11:27
                            No mam !!!!!!!
                            A poza tym gdzies Ty wyczytał, że "prawdziwie męska imprezka" oznacza tylko
                            męskie grono ? - chyba inne ksiązki czytamy, O !:)
                            • mario2 Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 11:30
                              AAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa o tym mowisz :o)))
                              Swietnie to robimy stricte meska impreze
                              w mieszanym gronie.
                              Tylko nie mow glosno o tych dziwkach z agencji,
                              bo nas Maryjka i Uneczka powiesza za jajka :o))
                              • men_ Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 11:34
                                hm.....:) Boisz sie o swoje, hę ?:))
                                To może wieczór liter-acki /na głowę ?:)
                                • mario2 Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 11:40
                                  a masz dobrze zaopatrzona biblioteke?
                                  Ja moge sam cos napisac! :o))
                                  • men_ Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 11:45
                                    24 godziny minie i bedzie zaopatrzona w odpowiednie woluminy :)))
                                    Żeby sie nie rozeschła !:)
                                    • mario2 Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 11:47
                                      Preferujesz raczej klasykow, czt tez raczej materialy sluzace do improwizowania-
                                      mieszania gatunkow literackich!?
                                      • men_ Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 12:00
                                        do północy może byc mieszanka, ale po północy CZYSTA klasyka !:)
                                        • mario2 Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 12:03
                                          dobrze. Nie ma nic lepszego nad klasyke. Jej konsumpcja doprowadza mnie do
                                          checi improwizacji. Staje sie wtedy prawdziwym wirtuozem! :o))
                                          • men_ Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 12:09
                                            Ale płaszczy czy marynarek tym razem nie bedziesz zamieniał ?:)
                                            Z klasyki to może jeszcze być czysta ABSOLUTna woda ognista, O !:)
                                            • men_ Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 12:19
                                              Dobra, biore sie za pracę, bo mi smaka narobiłeś, O !:)
                                              Jesteśmy umówieni, ale jeszcze poprosze zezwolenie na piśmie od pani M2 !:)
                                              • mario2 Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 12:23
                                                Mnie zas odpowiadalaby muzyka SZOPENA, np. w LANCUCIE,
                                                Ty jakie zezwolenie?????
                                                Czy Ty czasem nie wypowiadasz sie w ten sposob, bo sam masz w tym wzgledzie zle
                                                doswiadczenia?
                                                • men_ Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 12:30
                                                  To teraz przechodzimy do muzyki ??? ustalimy w czwartek repertuar, co by
                                                  właśiwą"orkiestrę" i dodatki zamówić !:)
                                                  Nie chodzi o doświadczenie, tylkożebym nie dostał wp od pani M2, O !:)
                                                  • mario2 Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 12:53
                                                    Repertuar bedzie tradycyjny! Wiesz wszelkie experymenta moga sie na nas zle
                                                    odpic! :o))

Od Pani M2 nie dostaniesz WP. Ona jest lagodna jak baranek!
                                                  • men_ Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 12:59
                                                    No dobra, tez nie chcę mieć czkawki liter-ackiej :)
                                                  • laelia Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 13:01
                                                    hej, towarzystwo wzajemnej adoracji zakładacie panowie? Nie czytam, tylko
                                                    przywitać się chciałam :)*
                                                  • dzyt Re: Dzien dobry Uneczko i Meniku. 16.04.02, 13:03
                                                    cześć Laelia :)
                                                    ja też ich przywitam, a raczej Men_a, bo z mario juz dzisiaj się witałam :)
                                                  • men_ Dzień dobry Paniom :))) 16.04.02, 13:08
                                                    My tylko z Mario ustalamy szczegóły meskiego wieczoru liter-ackiego (minimum
                                                    liter na głowę), O !:)
                                                  • dzyt Re: Dzień dobry Paniom :))) 16.04.02, 13:10
                                                    oczywiście literatura piękna wyłącznie wchodzi w grę...

coś się nie ozywasz Men_iku? wh?
                                                    :)))))))))))))
                                                  • jasmina_tdi dzyt i laeila 16.04.02, 13:09
                                                    Dziewczyny! No co wy nie znacie tego gatunku ???? "pies ktory glosno szczeka nie gryzie" ! Nasze kochane chlopaki sa
                                                    wrecz encyklopedycznym przykladem tego powszechnie znanego zjawiska:))) Jak se troche poszczekaja to im lepiej.
                                                    Ciekawe co by bylo, gdyby faktycznie przyszlo im przezyc tak upragniona imprezke! (ale chyba łańcuch aż tak daleko nie
                                                    siega hahahaha)
                                                    Zdrowie wolnosci!!!!!!!!
                                                  • Gość: oona Men:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 13:12
                                                    no widzisz,niepotrzebnie się martwiłeś...:)))
                                                  • men_ Re: Men:) 16.04.02, 13:19
                                                    No przeciez juz sie nie martwię ..:)

> no widzisz,niepotrzebnie się martwiłeś...:)))

• Gość: oona Re: Men:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 13:21
                                                    ale wiesz o co?-patrz:wczorajsza rozmowa tel.:))
                                                  • mario2 Re: Men:) 16.04.02, 13:23
                                                    czy ja sie juz napierdolilem ? :o))))
                                                  • jasmina_tdi Re: Men:) 16.04.02, 13:25
                                                    marys to jednak dodales grzybkow do bigosu!!!!! :))))) hhihihihihi.... chyba jednak wpadne na konsumpcje :)))

mario2 napisał(a):

> czy ja sie juz napierdolilem ? :o))))

• mario2 Re: Men:) 16.04.02, 13:29
                                                    same halucynogeny! :o))
                                                  • jasmina_tdi Re: Men:) 16.04.02, 13:53
                                                    wiedzialam :)))))

mario2 napisał(a):

> same halucynogeny! :o))

• men_ Re: Oona 16.04.02, 13:41
                                                    E tam, pamiętam troche jeszcze końcówke rozmowy ..:)

> ale wiesz o co?-patrz:wczorajsza rozmowa tel.:))

• Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 13:43
                                                    to sie nie zmieniło:)
                                                  • men_ Re: Oona 16.04.02, 13:53
                                                    Oj, zmieniło się, i to bardzo
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 13:55
                                                    ja moje słowa podtrzymuje:)
                                                  • men_ Re: Oona 16.04.02, 14:16
                                                    właśnie, nic się nie zmieniło u Ciebie ?
                                                    :(
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 14:26
                                                    co do dzisiejszego maila-jak to nie??:)
                                                    tradycyjnie,po wysłaniu:)
                                                  • men_ Re: Oona 16.04.02, 14:35
                                                    Skąd ja to znam, hę ? te zmiany ?
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 14:39
                                                    no widzisz:)
                                                  • men_ Re: Oona 16.04.02, 14:46
                                                    no własnie, a "świstak .."
                                                    @
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 15:02
                                                    ale własnie po to napisałam tego maila@!
                                                    a Twojego nie ma:)
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 15:33
                                                    ale jesli lubisz hustawki...:)
                                                  • men_ Re: Oona 16.04.02, 16:13
                                                    juz nie, mam ostatnio od tego huśtania zawroty głowy
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 16:15
                                                    no to dobrze jednak zrobiłam:)
                                                  • men_ Re: Oona 16.04.02, 16:19
                                                    no własnie
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 16:21
                                                  • men_ Re: Oona 16.04.02, 16:23

> no to dobrze jednak zrobiłam:)

mów, powtarzaj tak często - może kieeeedys w to uwierzysz

• Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 16:24
                                                    moze:(
                                                  • men_ Re: Oona 16.04.02, 16:47
                                                    Oj, nikłe chiba szanse
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 16:52
                                                    wiem:(
                                                    a pamietasz mój horoskop?
                                                    do połowy roku jeszcze tylko dwa m-ce-
                                                    swiat ma stanąć przede mną otworem,
                                                    i te podróże...:)
                                                    no i "nigdy nie mów nigdy":)
                                                  • men_ Re: Oona 16.04.02, 18:15
                                                    no p@miętam jeszcze ...
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 18:21
                                                    mail wpadnie za jakies 15-20 minut
                                                  • men_ Re: Oona 16.04.02, 18:22
                                                    z o2
                                                  • kitek1 wyslannik_venus 16.04.02, 18:26
                                                    co oony robi wieczorem?
                                                  • wyslannik_venus Re: wyslannik_venus 16.04.02, 18:44
                                                    robi sobie okłady z zimnej wody, bo za cos niewinnego dostał potrójne lanie :)))
                                                    (tylko?:)

kitek1 napisał(a):

> co oony robi wieczorem?

• kitek1 Re: wyslannik_venus 16.04.02, 18:51
                                                    dziekuje,
                                                    bo sie niepokoilem,:)
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 18:30
                                                    juz jest
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 19:01
                                                    odpisałam
                                                  • men_ Re: Oona 16.04.02, 19:36
                                                    odesłałem,
                                                    PA!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka