Gość: maliniak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:46 lubie to najbardziej,to seks z kimś kogo najbardziej kocham he, he Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maliniak.. Re: Seks na własną rękę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:48 i wcale nie oślepia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy_maliniak Re: Na wlasna reke IP: 200.141.76.* 05.10.04, 10:25 ale boli wczorajsza lekcja,co ciociu;-)? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Na wlasna reke 05.10.04, 10:30 jaka lekcja? Jesli chodzi o te durne gierki to sa one na poziomie autora, a wiec plyty chodnikowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Na wlasna reke 05.10.04, 10:57 Witaj Mario, Maliniak śnił o potędze i uwierzył w to...tak to jest jak ktos ufa dogmatom a nie wiedzy:) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Na wlasna reke 05.10.04, 11:25 podobno 95% naszego społeczenstwa, ach te statystyki:) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Na wlasna reke 05.10.04, 11:30 95% to analfabeci nie rozumiejacy nic z tego co czytaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Na wlasna reke 05.10.04, 11:32 Wiesz to co bełkocze maliniak, najlepiej zobrazuje mistrz propagandy Joseph Goebbels: "Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą" ...:) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Na wlasna reke 05.10.04, 11:35 nie wiem co on belkocze. jakos nie czytam zbyt czesto ludzi, ktorzy sie nie loguja ze strachu Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Na wlasna reke 05.10.04, 11:40 myślisz,ze to strach??? a ja tam lubie poczytać sobie te teksty... niosa ze sobą takie "głebokie" przesłanie, pewien mistycyzm :) Lubie "pasjonatow misjonarzy" --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Na wlasna reke 05.10.04, 11:45 a ja nie mam inklinaci masochistycznych, wiec te teksty omijam :) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Na wlasna reke 05.10.04, 11:49 troche perwersji nie jest niczym złym ROTFL --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Na wlasna reke 05.10.04, 11:59 Mario, to tez swego rodzaju "zwierzatko" p.s. miło jak zawsze,ale musze znikać :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_maliniak Re: tak z nudów odpiszę: 05.10.04, 11:16 Widzę, że jednak próba nauki znowu poszła w las ..... A co do snów i wiary, to przecież to ty ciociu zawsze wierzyłaś w idee, które podawano wam na tacy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: tak z nudów odpiszę: 05.10.04, 11:21 Do tych idei nalezy dorosnac.... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_maliniak Re: tak z nudów odpiszę: 05.10.04, 17:34 Z tych "idei" należy kiedyś wyrosnąć i zapomnieć o nich .... Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: tak z nudów odpiszę: 05.10.04, 23:19 za trudne...ta pani opanowała tylko myślenie odtwórcze.... Odpowiedz Link Zgłoś
kate_82 Re: Nie jesteś oryginalny. Dlaczego? 06.10.04, 01:13 Gość portalu: maliniak. napisał(a): > lubie to najbardziej,to seks z kimś kogo najbardziej kocham he, he Bo to aforyzm, który niegdyś wypowiedział Woody Alen zapytany, dlaczego lubi się masturbować. Oklepane. kate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak. Re: Nie jesteś oryginalny. Dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 01:29 bo jezdem oklepany a co? a ty orginal? moze na jakies piffko, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
kate_82 Re: Nie obraź się. 06.10.04, 02:24 Gość portalu: maliniak. napisał(a): > bo jezdem oklepany a co? > a ty orginal? moze na jakies piffko, hę? Ale nie ten język, nie ten poziom, tak zupełnie po przyjacielsku bez uszczypliwości. Przykro mi. kate Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Nie obraź się. 06.10.04, 04:37 powinno byc "oklepana",tozsamosc szwankuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katek Re: Nie obraź się. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 06:45 kate_82 napisała: > Ale nie ten język, nie ten poziom, tak zupełnie po przyjacielsku bez uszczypliw > ości. Przykro mi. > > kate Jezyk ci nie pasi? Poziom ci nie pasi? A ty kto? Po przyjacielsku to se poszukaj innego fora!!! Odpowiedz Link Zgłoś