Dodaj do ulubionych

Gran Derby 23.03

IP: *.ip.netia.com.pl 16.03.14, 09:40
Witam, jutro rusza sprzedaż biletów, orientujecie sie jak wyglada sytuacja z wejściem na Santiago Bernabeu.? O ile dobrze kojarze, trzeba posiadać bodajże identyfikatory. Gdy zwiedzalem stadion pamietam, ze można było wyrobić cos takiego, nie pomyślałem;)
Jest jakiś podział na madridistas i tych nie z Madrytu. Na Camp Nou nie ma chyba takich obostrzen.
Z góry dzięki
Krzysiek
Obserwuj wątek
    • Gość: tommy Re: Gran Derby 23.03 IP: *.bialystok.vectranet.pl 16.03.14, 10:18
      W 2010 bylem na meczu na Santiago Bernabeu,żadnych identyfikatorów nie było,zadnych podzialów na madridistów tez nie bylo,nie wiem o jakich zaostrzeniach piszesz:),a odnosnie biletów to wczoraj Marca podala ze najtanszy bilet to koszt 70 euro,ale na pewno pod stadionem bedzie sporo "koników" u których ceny beda 2 razy droższe:)
      • Gość: K. Re: Gran Derby 23.03 IP: *.ip.netia.com.pl 16.03.14, 11:28
        Dzięki za info niemniej nadal nie jestem pewny, zobacz na poniższy link;

www.realmadrid.com/registro
        Ponadto gdy wchodzilem w ubiegłym roku celem zwiedzania stadionu, kojarze ze lokalsi wyrabiali jakieś identyfikatory. Chyba nawet odciski palców przystawiali do skanera:)
        Pozdrawiam
        Krzysiek
        • Gość: tommy Re: Gran Derby 23.03 IP: *.bialystok.vectranet.pl 16.03.14, 14:39
          Te identyfikatory mogly oznaczac ze jestes "socio" to znaczy mniej wiecej ze jestes niejako czlonkiem klubu,placisz składki,wspierasz klub.Z racji tego masz pewnie jakies znizki,ulgi itp.Ja od 4 lat jestem na meczu w Hiszpanii i nigdzie nie spotkalem sie z tym o czym piszesz.Nawet przy zakupie biletu nie jest potrzebny zaden dokument typu dowód osobisty czy paszport.W tamtym roku mialem okazje byc w Valencii na 2 meczach: Levante-Sevilla i Valencia-Barcelona,dwa lata wczesniej Sevilla-Real Sociedad.We wszystkich przypadkach do wejscia na stadion potrzebne byly tylko pieniażki:)
          • Gość: K. Re: Gran Derby 23.03 IP: *.ip.netia.com.pl 16.03.14, 15:39
            Ok, dzięki wielkie. w takim razie moje wątpliwości w 100% sa rozwiane. Widocznie podświadomie chciałem przenieść standardy z polskich stadionów do Hiszpani;)
            Pozdrowienia
            • Gość: tommy Re: Gran Derby 23.03 IP: *.bialystok.vectranet.pl 16.03.14, 15:51
              Nie ma za co!Miłych wrażeń życzę!
    • Gość: edek Re: Gran Derby 23.03 IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.03.14, 18:03
      no to już dzisiaj! Obsrewuję Barcelonę jak grają od dłuższego czasu i chociaz nie jestem kibicem Realu to jednak obstawiam ich wygraną a nawet mistrzostwo w tym sezonie... Barcelana niestety się wypaliła a granie tylko na Messiego już jest za banalne by nie mogli inni sobie z tym nie poradzić
      • cauliflowerpl Re: Gran Derby 23.03 23.03.14, 18:18
        Aaa, to dlatego mój chłop się umówił na dziś wieczór na chuletona z kumplami :D
        Ja też obstawiam wygraną Madrytu, 3:2.
        Nie, nie mam żadnych faworytów, takie tam przepowiednie tej, no... co to tam coś piła i wpadała w trans... Pytii! Tyle, że zamiast wody z Kassotis, wolę wino z Castillo de Monjardín ;)
        Miłych wrażeń podczas meczu ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka