wodnik74 12.10.04, 05:47 ostatnio lekko dopada mnie bezsenność... dobrze że mam internet i nielimitowany czas pracy hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba pelna podziwu jestem... 12.10.04, 07:53 ale ja tez zaczelam wstawac wczesniej:) Takie piekne jesienne poranki, polmroczne z czerownym niebem widac ze trza sie dla samego widoku z wyra zniesc. Podobne do tych jakie kiedys mi wyslalas...marzenie....:) Odpowiedz Link Zgłoś
gph lekka bezsenność??? 12.10.04, 09:28 radzę dobrze wyśpij się na najbliższe 2 lata ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
sabba tylko dwa?:)))) 12.10.04, 09:35 a co poprzestaniesz na jednym potomku?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: tylko dwa?:)))) 12.10.04, 09:37 sabba napisała: > a co poprzestaniesz na jednym potomku?:))) niekoniecznie. ale jakaś przerwa na sen musi być ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: tylko dwa?:)))) 12.10.04, 09:42 to ja prosze jak niedzwiedzie, pol roku snu:) Choc ostatnio - nie narzekam. Aczkolwiek sny mogly by byc milsze. Tej nocy snilam ze grozila nam wojna atomowa i zylismy w strachu czekajac na wybuch a ja nie moglam sie zdecydowac czy chce zginac od razu od napromieniowania czy tez na skutki choroby popromiennej. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: tylko dwa?:)))) 12.10.04, 12:33 sabba napisała: > to ja prosze jak niedzwiedzie, pol roku snu:) Choc ostatnio - nie narzekam. > Aczkolwiek sny mogly by byc milsze. Tej nocy snilam ze grozila nam wojna atomow > a > i zylismy w strachu czekajac na wybuch a ja nie moglam sie zdecydowac czy chce > zginac od razu od napromieniowania czy tez na skutki choroby popromiennej. następnym razem wyśnij sobie że jesteś szczurem albo karaluchem. one się nie boją atomu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: tylko dwa?:)))) 12.10.04, 12:38 Ja właśnie myślałam, że mi się juz organizm przyzwyczaja do nieprzespanych nocy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: ech dopiszę się o tak dziwnej porze 15.12.04, 06:36 Dziwna pora, mowicie...? Wstalam 5:30... :))))))))) Dobry den !! Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: ech dopiszę się o tak dziwnej porze 16.12.04, 09:50 to.ya napisała: > Dziwna pora, mowicie...? > Wstalam 5:30... > :))))))))) cóż, ja wstałam o 1, 2.45, 4.15 i na dobre o 7... i tak sześć tygodni :)) Odpowiedz Link Zgłoś