18.10.04, 19:21
witam,

zrządzeniem losu :)) zostalem moderatorem tego forum, postaram sie Wam pomoc
w utrzymaniu porzadku, ale bedzie to dosc trudne bo jak kazdy z Was
potrzebuje snu i oczywiscie mam tez inne obowiazki ;)

pozdrawiam
robert
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: moderator IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.10.04, 19:26
      A gdzie info na winiecie?
      • zosia.samoosia Re: moderator 18.10.04, 19:32
        nie do mnie to pytanie, flaga mam sie oznaczyc? :))
        • Gość: piecyk gazowy Re: moderator IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.10.04, 20:32
          zosia.samoosia napisała:

> nie do mnie to pytanie, flaga mam sie oznaczyc? :))

Pomaluj mnie na niebiesko, to uwierzę! ;-)))

Gratuluję i życzę efektywnego cięcia naszego mistrza z Trójmiasta! ;-)))
          • tebe Re: moderator 19.10.04, 11:27
            To się zaloguj bo inaczej się nie da :-)
            • sedzia_dreed Re: moderator 19.10.04, 12:30
              Hohoho, co moje galy widza. Admin naczelny we wlasnej osobie odwiedzil to
              znienawidzone forum.
              Zosiaku, powodzenia zycze.
    • men_ Re: no i ostatnie wolne forum GW poszło w .., 18.10.04, 19:30
      to ja też idę zrobić sobie stypę po FT, O !:)
      • debi_bebi Re: no i ostatnie wolne forum GW poszło w .., 18.10.04, 19:47
        To straszne. Teraz, kiedy mamy moderatoraaa?
        • martuha Re: no i ostatnie wolne forum GW poszło w .., 18.10.04, 19:58
          moze wreszcie bedzie tu panowal wzgledny spokoj i nareszcie bedziemy mogli
          zaczac porzadnie obrzucac sie blotem i mowic o seksie ;)
          pozdrowienia dla moderatora!
          • debi_bebi Re: no i ostatnie wolne forum GW poszło w .., 19.10.04, 06:34
            Bez okresu przejściowego chyba się nie da. Trzeba dać czas moderatorowi na
            wdrożenie się. Cierpliwości :)
    • Gość: maliniak Re: a ty to tak jak nasza libressa, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 19:58
      ni to chłop, ni to baba - co w końcu nosisz: spodnie czy kieckę ?:)
      • debi_bebi Re: a ty to tak jak nasza libressa, 18.10.04, 20:03
        O to samo chciałam zapytać Ciebie, słonko ;)
        • Gość: maliniak Re: a ty to tak jak nasza libressa, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 20:05
          spodnie Gwiazdko tajemnicza :)
          • debi_bebi Re: a ty to tak jak nasza libressa, 18.10.04, 20:08
            Coś takiego! To zupełnie jak ja przez większość roku ;)
            • Gość: maliniak Re: a ty to tak jak nasza libressa, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 20:23
              następny dziwoląg:)
              • debi_bebi Re: a ty to tak jak nasza libressa, 18.10.04, 20:33
                Dziwolągi piętro niżej :P
                • Gość: maliniak Re: a ty to tak jak nasza libressa, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 20:35
                  też :)
                  • debi_bebi Re: a ty to tak jak nasza libressa, 18.10.04, 20:40
                    Racja! Widziałeś może przed chwilą to samo, co ja?
                    • Gość: maliniak Re: a ty to tak jak nasza libressa, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 20:47
                      A co niby miałem widzieć ?
                      • debi_bebi Re: a ty to tak jak nasza libressa, 18.10.04, 20:54
                        To już widzę, jak widziałeś :P
                        Don't worry, be happy! W końcu mamy moderatora od patrzenia :))
                        • Gość: maliniak Re: a ty to tak jak nasza libressa, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:13
                          A ty coś taka tajemnicza jak nie debi ?:)
                          • debi_bebi Re: a ty to tak jak nasza libressa, 18.10.04, 21:15
                            Bo kurna olek, nie wiem, co wolno pisać, a co nie, chyba na szyfr się przerzucę
                            albo na inne piktogramy ;)
                            • Gość: maliniak Re: a ty to tak jak nasza libressa, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:16
                              Może będzie trzeba samokrytykę złożyć - ty zawsze wyrywałaś się do przodu :)
                              • debi_bebi Re: a ty to tak jak nasza libressa, 18.10.04, 21:18
                                samokrytyka to moja specjalność, zwłaszcza tak i wspak ;)
                                • Gość: maliniak Re: a ty to tak jak nasza libressa, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:20
                                  Zaczniesz od głowy czy od czegoś innego tę samokrytykę ?:)
                                  • debi_bebi Re: a ty to tak jak nasza libressa, 18.10.04, 21:23
                                    Szczerze mówiąc myślałam, żeby od oczka w pończosze :P
                                    Ciekawe, skąd u Ciebie takie komunistyczne zapędy na wymuszanie samokrytyki?
                                    • Gość: maliniak Re: a ty to tak jak nasza libressa, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:24
                                      Z pasami ?:)
    • schizoo Re: moderator 18.10.04, 20:16
      na początek zamknij ryja temu złamasowi;-)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=16793572&a=16802524
      • zosia.samoosia Re: moderator 18.10.04, 20:46
        proponuje nie uzywac w odniesieniu do innych osob slow: złamas, ryja itp gdyz
        nie sluzy to kulturze wypowiedzi, zapewne nie chcesz by inni tak sie do Ciebie
        zwracali ...
        • debi_bebi Re: moderator 18.10.04, 20:51
          Ja mam nick debi_bebi, i niektórzy pytają, czy to od debil (albo podobnie), co
          potwierdzam skwapliwie. To też się będzie wycinać?
          • Gość: maliniak Re: moderator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 20:53
            czuje, że się trafiła jakaś nawiedzona istota nam tutaj :)
            • debi_bebi Re: moderator 18.10.04, 20:55
              To chyba nie o mnie? ;)
              • Gość: maliniak Re: moderator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:12
                Co ?:)
                • debi_bebi Re: moderator 18.10.04, 21:17
                  Nie no, z kim ja rozmawiam! Czy Ty dziś aby nie nadużyłeś? ;)
                  • Gość: maliniak Re: moderator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:19
                    Z Tobą ? Chyba nie, nie pamiętam - my dzisiaj ten tego ????:)
    • kotek_mru Re: moderator 18.10.04, 21:14
      czesc,spisz juz???chyba tak,moze okularki sa potrzebne:)
      • Gość: maliniak Re: no to zaraz zleci się reszta Rodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:17
        libresski powitać moderatora (kę) :)
        • Gość: kotek Re: no to zaraz zleci się reszta Rodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:35
          A JA I TAK EROZJEBIE TO FORUM, NIE ZNASZ JESCZE MOICH MOZLIWOSC WIEC SIE
          PRZYGOTUJ N A[PIEKLO, BO JA W NOCY NIE SPIE...
        • kotek_mru Re: no to zaraz zleci się reszta Rodziny 18.10.04, 21:49
          nie mow ze nie teskisz za nami:)to juz chyba obsesja:)
          • Gość: maliniak Re: "My, nas, nami..........", rozumiem, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 22:29
            trudno pozbyć się tych przyzwyczajeń i zwrotów z okresu długoletniej służby ?:)
            • kotek_mru Re: "My, nas, nami..........", rozumiem, że 18.10.04, 22:35
              ulegam Twojej obsesji,wszedzie widzisz libresse i nie wiem jeszcze kogo???:)
              zaczynam miec watpliwosci czy ja to ja,moze ona,on albo ono...wiem wszyscy
              razem:)
              • Gość: maliniak Re: pd początku twierdziłem, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 22:50
                "macie" kotka :)
                • kotek_mru Re: a ja bedac..:) 18.10.04, 22:58
                  w tak szacownym wieku ,uznaje to za komplement:)
                  • Gość: maliniak Re: a ja bedac..:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 23:23
                    zawsze to lepsze, niż pustka główka :)
                    • kotek_mru Re: a ja bedac..:) 18.10.04, 23:25
                      Twoja??;)
                      • Gość: maliniak Re: a ja bedac..:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 23:34
                        No dobra niech będzie moja albo libressy - babć nie można denerwować za bardzo,
                        bo jeszcze się zadławią geriavitem :)
                        • Gość: libressa Re: a ja bedac..:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 23:37
                          a ja was sukinsyny serdecznie pierdole w odbyt
                        • kotek_mru Re: a ja bedac..:) 18.10.04, 23:39
                          ide spac,tobie tez to radze:)uwazaj moge ci sie przysnic a to juz bedzie
                          horror:)
    • password01 Co z tym czasem ??? 18.10.04, 22:17
      No to właśnie zsynchronizowałem zegar jest 22:26
    • saqqara Re: moderator? na FT?? hm..... 19.10.04, 08:11
      nie wiem: wspolczuc czy gratulowac?
      moze pogratuluje a potem sie zobaczy:)

pzdr
    • malinka48 Re: moderator 19.10.04, 10:26
      Zyczę powodzenia:))no to teraz będę wiedziała kto mnie wywala:)))
    • libressa Re: moderator 19.10.04, 10:50
      Witaj Robercie,
      powodzenia :)
      Libressa
      ---
      Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka